Frontex: hulpverleners ‘spannen samen’ met mensensmokkelaars

screenshot_65

(Door: Tom Reijner)

Een harde, maar niet onvoorstelbare beschuldiging van EU-grensagentschap Frontex. Hulpverleners die actief zijn in het gebied rond de Middellandse Zee zouden samenspannen met mensensmokkelaars die migranten overzetten.

Dat is te lezen in een vertrouwelijk rapport dat The Financial Times heeft ingezien. Migranten zouden ‘heldere aanwijzingen hebben gekregen’ over hoe precies de verschillende non-gouvernementele organisaties (NGO’s) te bereiken, en welke richting op te gaan, stond in een rapport dat vorige maand werd uitgebracht.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Libië, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, Marxisme, Moslims, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Frontex: hulpverleners ‘spannen samen’ met mensensmokkelaars

 1. Mary zegt:

  “Mensen redden”?, nou fijn dat ze op die artsen zonder grenzen kunnen rekenen, dan blijven er wel meer komen om vervolgens daarmee de Europese bevolking in gevaar te brengen door dat soort wat gered wordt criminelen, verkrachters en wat al niet meer, ga gewoon je werk als arts doen.

  Like

 2. Jan zegt:

  Dit vraagt om actie. Geen medelijden.

  Like

 3. pete zegt:

  Heb het jaren geleden al voorspeld…Mensenhandel is dik geld verdienen. Niet alleen door mensenhandelaren…Maar ‘regimes’ en dictators uit de thuislanden hebben vast een bankrekening in Dubai geopend voor het geld dat word opgestuurd voor families.
  Socialistische politieke partijen in de ‘eindbestemmings’ landen maken familie en kennissen rijk met het openen van opvang voor ‘vluchtelingencapaciteiten’ ! Inrichten van vluchtelingen woningen, aandelen verhandelen van fabrikanten die wasmachienes, koelkasten en iphones leveren. enz..enz..

  Ze lachen zich rot om de PVV, en hebben schijt aan de dooien die vallen en alle ellende van berovingen en overvallen..

  Like

 4. Henk der Niederlander zegt:

  Zoals Ik al eerder gemeld heb is dit alleen maar het topje van de financiele ellende die deze NGO’s aanrichten.
  Deze NGO’s staan weer in verbinding met andere NGO’s die zorgen voor het soepel laten verlopen van de papierwinkel voor deze gelukszoekers die dan ook weer een aantal managers en directeuren in hun gelederen hebben die een zeer riant salaris krijgen.
  Dan daarop volgend zijn er weer asielcentra nodig (betaald uit belastinggeld) en daar horen dan weer een aantal hulpverleners bij (NGO’s) die ook weer hun deel moeten hebben.
  Tenslotte een aantal advocaten die afgewezen “gelukzoekers” moeten bijstaan.
  Maar dan begint de werkelijke ellende pas want dan moeten deze “asielzoekers ook binnen 3 maanden nadat ze hun papieren verkregen hebben ook een huis hebben waarbij ze direct op een urgentielijst komen te staan wat weer ten koste gaat van de autochtoon die ook graag wil wonen.
  En daar achteraan krijgen deze gelukszoekers ook nog eens 10.000 Euro om hun huis in te richten en een uitkering.
  Dat alles moet door de autochtone bevolking opgebracht worden en de politiek weet dan te melden dat de pensioenen niet meer betaald kunnen worden en de verzorgingshuizen weten te vertellen dat de oudjes maar 3 keer per dag naar het toilet mogen.
  Men zegt wel eens dat sommige dingen ziekmakend zijn maar is er iets ziekmakend dan zijn het deze NGO’s die uit onze zakken betaald worden.
  Ik heb meermaals aangegeven dat Ik niet voor 100% een aanhanger van Wilders ben maar bovenstaand is wel de reden dat Ik op Wilders zal stemmen.

  Like

 5. Mirjam zegt:

  In Griekenland hebben, een paar maanden geleden, ook, terwijl de Balkanlanden de grenzen gesloten hadden, vluchtelingenwerkers (meer van de namaak hippiefiguren) vluchtelingen uit de kampen van Griekenland geholpen met het proberen toch de grenzen over te komen. Dit gebeurt al van dag één af aan. En dat is ook de reden waarom de stroom niet ophoudt. Zij brengen de mensen gewoon naar de landen toe, omdat ze juist willen dat ze hier zijn.

  Like

 6. Ook dat zal ons niet verbazen en mogelijk verdienen ze er nog wat mee. En wij maar betalen.

  Like

 7. Henk der Niederlander zegt:

  Niet denken verdienen ze wat mee Marian als je bedenkt dat zo’n schip leasen enige 10.000 den Euro’s per week kost.
  Het gaat in deze industrie om gigantische bedragen.

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Dit soort lui staan op video,s en foto,s, dus die kunnen straks ook opgebracht worden ter verantwoording.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s