Geweldplegers welkom!

screenshot_72

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

De Duitsers sporen niet meer goed en alle andere landen kan men alleen maar aanraden, hun grenzen mooi voor zulke geweldplegers gesloten te houden. Want anders vergaat het hen net zo als de Duitsers. Dezen werden ten prooi gegeven aan de gewelddadigste elementen ter wereld. Het is voor alle geweldplegers overal ter wereld een buitenkansje als ze zonder herkend te worden in een land kunnen binnenkomen en weer vertrekken en door dit land ook nog volledig worden verzorgd. Zó ’n kans laten de geweldplegers zich niet ontgaan.

Zij kunnen daar de grootste strafbare feiten begaan en als ze daarbij toch eens tegen de lamp lopen, doordat niet de verantwoordelijke instanties, maar een mens met geweten hen het leven in Duitsland niet meer zo gemakkelijk maakt, dan gaan ze eenvoudig naar een ander land. Een land dat geen grenzen meer heeft, kan worden beschouwd als vogelvrij, kan worden geplunderd en met geweld worden verwoest. Het kan noch zijn inwoners nog beschermen, noch recht en orde handhaven. Dit land gaat binnen de kortste keren ten onder.

De gewelddadigste elementen bundelen zich erin samen teneinde hun mensen-verachting uit te leven op de vreedzaamsten in het land, tot er van hen niemand meer over is. Politie en justitie kunnen of willen dit geweld helemaal niet stoppen, anders zou dit land immers beslist niet zijn grenzen hebben opgeheven. Daar komt dan nog bij dat de in moreel opzicht meest onderontwikkelde geweldplegers in Duitsland als minderjarige ‘vluchtelingen´ in Duitse pleeggezinnen worden ondergebracht, en voor hen nog meer wordt betaald en er nog beter voor ze gezorgd wordt dan voor welke Duitser dan ook, dan is er voor deze mannen geen houden meer aan. Welke crimineel zou niet onmiddellijk naar een land vertrekken dat alle mensen die er binnen komen liefderijk onthaalt en begiftigt? Welke crimineel zou zich niet meteen in een land vestigen dat zijn vrouwen en kinderen tot loslopend wild heeft verklaard, omdat alle gewelddadigheden die aan hen worden begaan, vergoelijkt, verdoezeld en gebagatelliseerd worden? Miljoenen geweldplegers zouden zich onmiddellijk in zo’n land vestigen, want ze hebben niets te verliezen.

In hun land wacht hen hooguit nog een straf voor hun eerdere gewelddadige uitbarstingen jegens anderen en het heeft tevens zijn reden waarom de meeste landen deze mannen niet meer willen opnemen. Ze zijn blij, dat ze van ze af zijn. Er zijn talloze landen over de hele wereld die zich deze kans niet lieten ontgaan en hun gevangenissen openden, zodat hun zware misdadigers als “vluchtelingen” naar Duitsland konden gaan. Zo hebben z i j zich kosten en moeite gespaard en de Duitse gezinnen, vrouwen en kinderen nemen zulke mensen graag op en zorgen voor ze op ontroerende wijze.

De meeste Duitsers verheugen zich erop als ze mannen zoals ‘Jack the Ripper’ bij hen thuis kunnen opnemen en daarnaast denken hen daardoor nog te helpen bij hun menswording. Zulke mannen helpt men echter nog het beste als men laat zien wat men van hen verwacht, namelijk: Totaal niets.

Alleen zo zullen ze hun waanzinnige illusies over zichzelf gaan bijstellen. Al het andere is alleen maar zelfvernedering.

Bron:
https://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Geweldplegers welkom!

 1. Henk der Niederlander zegt:

  “Ik werd tot bloedens toe verkracht, maar durfde geen aangifte te doen”

  In vijf jaar tijd zijn 11.665 verkrachtingsdossiers geseponeerd – of 1 op de 2. De voornaamste redenen zijn een gebrek aan bewijs en daders die niet kunnen worden geïdentificeerd. Deze studente wist wel wie haar brutaal verkracht had en toch durfde ze geen aangifte te doen. In het VRT-journaal getuigde ze vanavond over de lange lijdensweg die ze meemaakte nadat ze naar de politie was gestapt.

  De studente die begin dit jaar het slachtoffer werd van een brutale verkrachting vertelde in het VRT-journaal dat ze pas na een week naar de dokter durfde te gaan. Eerst wilde ze zelfs geen klacht indienen bij de politie: “Mensen begrijpen niet dat je na zo’n dramatische gebeurtenis een immense schrik krijgt voor de dader. Ik vreesde dat hij me iets zou aandoen.”

  Even ter verduidelijking: Politie die vind het verschrikkelijk dat men geen vertrouwen meer heeft in het opsporings-apparaat en Justitie.
  Ik neem ook aan dat het in Nederland niet veel beter of misschien wel slechter gesteld is.

  http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3031124/2016/12/14/Ik-werd-tot-bloedens-toe-verkracht-maar-durfde-geen-aangifte-te-doen.dhtml

  Like

  • Harry zegt:

   Het is diezelfde politie , Henk , die de geitenneukers en gutmenschen hielp om aangifte tegen Wilders te doen .
   In de oorlog hebben ze ook heel weinig gedaan om de eigen bevolking te helpen , aldus mijn ouwe heer , die zeer wetsgetrouw was .
   Hoe zou je nog vertrouwen kunnen krijgen in een instituut dat al 75 jaar lang niet in staat is om de juiste keuzes te maken ?

   Ook nu nog , als er een Pegida demonstratie is , zijn ze op de hand van de burgemeesters zoals Aboutaleb , die debiel uit Den Haag , Van Aartsen , Van Zanen , etc .

   Als er wat aan de hand is , durven ze zelf niks te beslissen , gaan ze eerst uitgebreid staan te bellen met hun superieuren .
   Het zijn lui die zich horig maken aan de machthebbers , als de moslims de macht grijpen , dan dienen ze hún belangen weer .

   Kortom , flapdrollen zijn het . En dat is dan nog héél diplomatiek uitgedrukt .

   We hebben er een paar ontmoet die wel door lieten schemeren dat ze Pegida wel een sympathieke club vonden , maar als er orders komen om ons in een hoek te drijven , dan doen diezelfde klojo’s daar gewoon weer aan mee .

   Kortom een gang zónder helden .

   Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Zo vindt de politie dat. Ik zou als verkrachte vrouw ook niet naar de politie gaan om aangifte te doen. Vraag de slachtofffers eens die het wel hebben gedaan. Ze worden daar behandeld als oud vuil en zouden het allemaal wel uifgelokt hebben dus zelf schuld.

   Like

 2. louis-portugal zegt:

  Het doet me denken aan een artikel dat ik ooit las over moordernaars en andere zware criminelen in gevangenissen.
  Ze kregen brieven van vrouwen die hun wilden helpen enz.
  We hebben in Nederland toch ook zo´n geval dat ergens in Zuid-Amerika zit.

  Like

 3. fransdewitf zegt:

  Mag het niet zeggen maar er zijn erbij die melden dat ze het wel spannend vonden om met die verkrachters te pennen. En zelfs opgewonden warden, van het idee alleen al. Je leest ook wel eens dat als iemand gegijzeld is geweest dat ze naderhand verliefd blijken geworden te zijn op de vrijheid berover.

  Like

 4. Ja, Joran van de Sloot. Hij is inmiddels getrouwd en heeft een kind. Je begrijpt niet wat zo’n vrouw bezield om met een moordenaar te trouwen.

  Like

  • Golden Girl zegt:

   ik vind het sowieso belachelijk dat hij daar met dat mens een kind kon maken
   en idd welke gek trouwt met een man die 2 vrouwen heeft vermoord.
   er zijn heel veel mensen die niet in de gevangenis zitten en geen sex hebben, maar dit tuig wel

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s