Wilders hoeft helemaal niks meer te doen

screenshot_73
(Door: H. Numan)

Zijn vijanden slopen zichzelf prima. Als Wilders rustig doorwerkt zoals hij nu bezig is, wordt hij zonder enige twijfel in maart premier. Denkt u even met me mee? Eerst de PvdA. Of wat daar nog van over is. Diederik heeft zijn vleespet aan de wilgen gehangen en gaat nu genieten van wachtgeld. Dat viel te verwachten. Van 30 zetels naar 10, dat blijft niet ongestraft. Lodewijk Asscher neemt de gifbeker van hem over. En wat doet die slimmerik? Hij zet direct Khadija Arib op plaats nummer 2. Zo, Wilders! Daar kan je het mee doen. Die zit! Wilders hoeft helemaal niks te doen. Hooguit wat te twitteren. De partij van en voor de allochtonen sloopt zichzelf wel.

Nu de Maoïstische Partij. Ze noemt zichzelf tegenwoordig Socialistische Partij, dat bekt gewoon wat lekkerder. Daar bedreven een paar hogepriesters (Kamerleden) smalende godslastering. Ze durfden te zeggen dat Dear Leader Emile Roemer een wanhoop is. Ja, dat is reuze handig. Daags voor de verkiezingen de grote onaantastbare leider beschadigen. Het loopt toch al niet best met hun Nationaal Zorgfonds, en daar hebben ze alles op ingezet.

De derde club is de Communistische Partij Nederland. Ze bestaat nog steeds en presenteert zichzelf als GroenLinks. De proletarische wereldrevolutie is nu een groene revolutie geworden. Onder leiding van Jesse “Obama” Klaver. Jesse staat te raaskallen dat hij de volgende premier gaat worden, want zijn partij doet het zo ontzettend goed. Zeker, ze staan momenteel op iets van 14 zetels. Helemaal niet slecht. En over veertien jaar zal Jesse – mogelijk – begrijpen dat om premier te worden hij toch eventjes iets meer dan 14 zetels nodig heeft.

Het lijkt wel dat politici als ze met (zeer riant) pensioen gaan ze standaard seniel worden. Dries van Agt is tegenwoordig zo antisemitisch dat hij een IJzeren Kruis verdient. En Job Cohen doet ook een duit in het zakje. Hij wil een linkse coalitie vormen van bovengenoemde partijen. Die linkse coalitie moet Wilders uit het Catshuis houden. U weet dat Cohen helemaal achteraan stond toen ze logica uitdeelden, maar dit is toch wel een toppertje.

De PvdA staat op 10, en gaat naar beneden. De SP op 11, ook dalende. GL staat op 14. Als enige gaat die omhoog, maar dat is geen eigen verdienste. Dat is gewoon een vlucht van links naar links. Totaal: 35 zetels. Met z’n drieën doen ze minder dan de PVV alleen, want die staat op 36 zetels en gaat fors omhoog. Oké, die geroemde of gevreesde coalitie over links. Dat gaat van z’n lang zal z’n leven echt niet gebeuren. Waarom niet? Omdat Cohen voor het gemak vergat te vermelden dat de PvdA geen enkele belangrijke functie of leuke job gaat weggeven aan haar coalitiegenoten. Zoiets kun je doen als je de grootste partij bent. Daarom deden nummers twee en drie nooit mee. Maar nu staat de PvdA op de derde plaats. Dus zullen de SP en CPN, pardon GL, zeer terecht zeggen: nou nee, bedankt. Wij het vuile werk opknappen en jullie geuren met de rozen? Dat gaat niet gebeuren. Dus ook hier kan Geert lekker op de bank ploffen met een koel biertje. Die drie vechten elkaar de tent wel uit. Hoeft hij helemaal niks voor te doen.

Dan de echte strijd tussen de twee titanen: Geert en Giechel. Die komt er niet. Want Rutte gaat het Oekraïne-verdrag ratificeren. En daarmee diskwalificeert hij zichzelf en de VVD compleet. Geen idee hoeveel zetels dat de VVD gaat kosten, maar als dat geintje ze vijf zetels gaat kosten doen ze het een stuk beter dan ik verwacht. De VVD staat momenteel op 23 zetels, dus tel maar uit. Giechel kan gemakkelijk zeggen dat hij nooit zal regeren met de PVV. Want als de VVD minder dan 18 zetels scoort, gaat hij echt niet regeren. Dan kan hij weer fulltime geschiedenis doceren. Of iets leuks in Brussel gaan doen, als beloning. Halbe, ben je al aan het warmlopen? Messen al geslepen? Wat moet Wilders doen? Helemaal niks. Hooguit heel hard lachen als Rutte bij het kruis… halve maantje tekent.

En dan komen we aan de vergaarbak van de politiek, “de rest.” Partijen die ooit groot waren, zoals het CDA en D66. Het CDA doet het niet slecht, maar dat is geen eigen verdienste. De Christenfluisteraar fleemt er op los. Buma is een echt gristelijk schaap: veel geblaat en weinig wol. Hij zit met de erfenis van Balkenende. Onder leiding van dat sujet ging de CDA heel zorgzaam het sociale systeem slopen. Geen cent te veel hoor! De zorgzame samenleving zoals Buma die ziet, bestaat uit tokkies die tot hun dood zwoegen, zweten, zwijgen. En bidden. Waar staat het CDA voor? Christenen Dienen Allah. Ik kan er met de best wil van de wereld niks anders van maken.

Helemaal achteraan komt Alexandertje Pechtold. Och arm, dat zal hem pijn doen. Want als hij geen kabinetspositie krijgt, bij voorkeur minister-president, dan … dondert hij op. Zijn eigen woorden. Natuurlijk doet hij dat niet. Als er één politicus is die van liegen zijn vak heeft gemaakt, dan is het Pechtold wel. Wat waren de kroonjuwelen van de 66 dhimmi´s? Een wetgevend referendum en gekozen burgemeesters. Wat zijn de kroonjuwelen nu? Wassila Hachchi, die Pechtold’s kroonjuwelen masseerde en daarvoor beloond werd met een Kamerzetel en heul veul wachtgeld. Kroonjuwelen pijpen in een fietsenhok, dat kan ook. En een referendum? Zelfs een adviserend, niet wetgevend, referendum? Dat kan nou weer niet. Maar stem vooral op Pechtold, want wij zijn echt tegen Wilders. Die domme PVV-tokkies, dat zijn allemaal neo-nazi´s. Wij niet hoor! Bij de 66 dhimmi´s mag u dat neo gerust weglaten. Wilders delenda est! Wat moet Geert doen? Helemaal niks. Hooguit aan z’n vrouw vragen of er genoeg oliebollen zijn.

In de afdeling “de rest” zit natuurlijk ook DENK. De partij van en voor Turken. Mocht u toevallig (echte) Nederlander zijn en fan van Erdoğan en een Turkse premier prefereren? Dan moet u emigreren naar Turkije, want Kuzu moet niks van Nederlanders hebben. Die horen niet in zijn Nederlandse partij thuis, en dat verstopt hij echt niet. Wat moet Wilders doen? Vragen aan z’n vrouw om wat meer poedersuiker op de oliebollen.

Achteraan komen de twee zetelrovers van VNL, die achteraf best goede ideeën blijken te hebben. Goh, waarom verstopten jullie dat altijd? Je komt alleen met goede ideeën als je meer dan € 7.500,- per maand kan aftikken? Dan ben je geen volksvertegenwoordiger, maar huurling. Er is FvD en GeenPeil, twee opportunistische partijtjes die het sowieso niet gaan halen. Zeker, met wat moeite komen ze met 1 of 2 zetels in de Kamer. Net goed om ongegeneerd te kunnen graaien (en daar doen ze het om), niet om beleid te maken.

Buiten de Kamer krijgt Wilders ook alle medewerking. Na het succes van de anti Zwarte Pieten kunnen de mohammedanen niet wachten om hun onmin over het kerstfeest en Nieuwjaar te laten blijken. Die twee feesten getuigen namelijk van weinig respect. Voor hun religie. Nieuwjaar is, volgens goed mohammedaans begrip, verandert in een grote batspartij. Met een beetje mazzel, of pech, komt er weer een grote terroristische aanslag. In de drie maanden voor de verkiezingen hebben ze daar ruim de tijd voor.

De media doen ook enthousiast mee: ze laten wel zien dat Wilders – zeer terecht – geen hand schudde van een mohammedaanse. En natuurlijk niet dat een mohammedaanse zeer opvallend weigerde de hand te schudden van de Duitse president. Dat had twee redenen: ten eerste dat Wilders groot gelijk had. Een vrouw de hand schudden staat gelijk aan zalig kerstfeest wensen en dat is erger dan genocide, volgens mohammedanen. Ten tweede laat het zien hoe hondsbrutaal mohammedanen nu geworden zijn. Als u het nog niet wist. Je moet behoorlijk sterk in je pantoffels staan om een staatshoofd te schofferen in het openbaar.

Dat Wilders gaat winnen, lijkt me een zekerheid. De vraag is enkel: met hoeveel zetels? Meer, meer, meer dan 40 zetels? Op 16 maart weten we het.

pvv-nieuw

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

31 reacties op Wilders hoeft helemaal niks meer te doen

 1. Henk der Niederlander zegt:

  terwijl Erdogan in alle toonaarden ontkent dat er gevraagd is om voor Turkije te spioneren komt plots een zeer compromiterende brief boven water.
  Ik hoop dat hier iemand is die hem kan vertalen.

  Met deze brief vraagt Turkije Belgische Turken te spioneren in ons land

  Bepaalde moskeeën in België zijn door de Turkse overheid gevraagd om Belgische Turken verdacht van banden met de Gülen-beweging te bespioneren en te verklikken. Dat schrijft het weekblad Knack deze week, dat de brief kon inkijken.

  Op 20 september ontvingen religieuze instanties in België die zijn verbonden aan het Turkse departement van religieuze zaken (Diyanet) een brief vanuit Ankara, schrijft Knack. Hierin werd opgeroepen om gedetailleerde rapporten op te maken van onder andere “onderwijsinstellingen, ngo’s, liefdadigheidsinstellingen en culturele organisaties” verbonden aan de Gülen-beweging.

  http://www.hln.be/hln/nl/37662/Staatsgreep-Turkije/article/detail/3031941/2016/12/15/Met-deze-brief-vraagt-Turkije-Belgische-Turken-te-spioneren-in-ons-land.dhtml

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  K o s t e l i j k, Mijnheer Numan!

  Geliked door 1 persoon

 3. DonnaDolce zegt:

  GEWELDIG stuk, H. Numan 🙂

  Geliked door 1 persoon

  • Leo zegt:

   Dhr. G. Wilders hoeft helemaal geen politieke-journalistenprijs te ontvangen…..
   Wij Rasechte Nederlanders beladen hem wel met een eigen titel.

   Dhr. G. Wilders : Heer der Nederlanden.

   Like

 4. Flo zegt:

  Na vandaag gaan bij veel blinden de ogen open ,alles wordt verkwanseld ,Brussel heeft een grote hekel aan Rusland, terwijl daar een afzetgebied ligt vele malen groter dan de Oekraine, alleen Duitsland loopt al 20 miljard mis ,door de boycot, Merkel loopt op haar eind ,die fransman wil niemand meer terug zien ,en de hele politieke hap loopt als een kleuter achter die twee aan ,en voor wat? Omdat er niet een bij zit met een idee of leiderschap ,Amerika mag van geluk spreken met Trump ,en voor Europa is Putin ook een maatje te groot ,die pakt als het ze te erg wordt gewoon de Oekraine terug ,en kan Verhofstadt hoog en laag springen ,maar voor generaal spelen lukt niet zonder leger ,en na de uitslag van het referendum zijn Rutte en v Baalen een van de weinige Nederlanders die met een soldaten outfit hun idealen mogen gaan verdedigen . Voor de rest is het namelijk, negeren ,dat kunnen wij ook .

  Like

 5. A.J. de Koning zegt:

  De vader is de wens van de gedachte en het zou mooi zijn maar u vergeet een ding, om premier te worden zal Wilders toch echt een meerderheid nodig hebben want de andere partijen weigeren met de PVV samen te werken en zullen desnoods tegen hun zin een kabinet vormen om Wilders maar buiten de deur te houden. En dan zal Wilders toch echt 76 zetels nodig hebben om premier te worden en dat zie ik niet zo gauw gebeuren.

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “…want de andere partijen weigeren met de PVV samen te werken…”

   Dat zeggen ze nu, AJ, dat is campagnepraat. Maar na de verkiezingen zullen ze hun knopen tellen en besluiten dat ze (in het landsbelang, uiteraard) hun bezwaren opzij zetten en, zij het schoorvoetend, beschikbaar zijn voor een kabinetspost.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Meneer de Koning.
   Ik heb de indruk dat de meeste mensen hier op de hoogte zijn van dat feit wat u zo bezorgd “de meerderheid hebben” noemt.
   En toch is het enthousiasme in ruime mate voor handen…
   Dat Wilders de grootste partij zal worden zult u ongetwijfeld met mij eens zijn.
   Alle tekenen wijzen daar op, bovendien laten onze tegenstanders duidelijk zien wat voor een ongelofelijke stommelingen ze altijd al waren en heden ten dage in het bijzonder zijn

   Wilders heeft geen 76 zetels nodig om te kunnen regeren.
   Daar zijn allerlei parlementaire foefjes voor voorhanden, zoals coalities vormen, gedoogpartijen inhuldigen, enz.
   Maar Wilders zal meer dan 40 zetels halen. Ik denk wel zo’n 45 tot 50.
   Dat forse aantal moet je van de 150 aftrekken en als je er dan nog zeg 27 moet gaan dan kan hij de VVD de gelegenheid geven om mee te spelen.
   Haalt de VVD dat aantal niet, dan pak je de Christenpartijtjes er bij en hup daar gaat Wilders.
   Wilders ’n beetje kennende, zal hij het zo verkopen dat de VVD in dat kabinet geen enkele macht zal hebben, hoeft ook niet, ze zijn allang blij dat ze hun baantjes mogen houden… Bovendien moet Rutte definitief naar Brussel…

   Stel dat U het hier niet mee eens kunt zijn en denkt dat dit plan niet zal werken…..
   En laten we aannemen dat u daarin gelijk zult hebben…
   Dan zeg ik u dat Wilders dan gewoon weer in de oppositie gaat en zijn tegenstanders hun nek zullen breken, waardoor het kabinet binnen het jaar zal vallen.
   Bij de daarop volgende verkiezingen zal Wilders nòg meer zetels halen.
   Dan wordt het weer een heel ander verhaal.

   Zo moet u het zien. Politiek is ’n bikkelhard vak met een motto:
   “Ieder voor zich en God voor ons allen.”

   Geliked door 1 persoon

 6. Frans Brassens zegt:

  Excellent stuk van Heinz Numan. Wat valt er meer te zeggen?

  Like

 7. joga zegt:

  En wanneer Geert Wilders geen premier MAG worden, dan laat hij het rustig over aan een kabinet met 5 tot 7 andere partijtjes, die elkaar de kamer uitvechten en geeft dan alleen maar als commentaar: “Zie je wel zonder mij kunnen jullie toch niets” Nog eens lekker lui achterover liggen gaat, borreltje er bij, etc. Tot de volgende verkiezingen.

  Like

  • Harry zegt:

   Ja , tot de volgende verkiezingen , Joga ,
   MAAR , hoeveel tijd hebben we nog om maatregelen te treffen om de islam te stoppen ?
   De tijd dringt en hebben we mogelijk nog enkele jaren voordat het een onomkeerbaar proces wordt ?
   En van geen enkele coalitie zonder de PVV hoef je ook maar enige illusie te hebben dat daar wat aan gedaan wordt .

   Like

 8. Mary zegt:

  Zeker krijgt Wilders meer dan 40 zetels en zeker wordt hij premier!!!!.

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Vandaag 3 pagina’s vol in het Brabants Dagblad, de meest ergelijke verhalen door verschillende auteurs geschreven over Geert Wilders. Over zijn proces, over zijn weglopen bij de coalitie onderhandelingen, over haatzaaien, over zich verheven voelen boven de rechtspraak. Je kunt het maar niet verzinnen of het stond er in. Bij de recensies (door lezers ingezonden) verschillende ellenlange betogen tegen Wilders. Ik stuurde op 12 November mijn eigen ingezonden stuk, pro Wilders en anti E.U., maar dit stuk kwam nooit in de krant;

  Goedendag Brabants Dagblad. Betreft; Ingezonden brief Tilburg, 12 November 2016.

  Middels dezer doe ik u een ingezonden brief toekomen voor in de rubriek; ingezonden brieven.

  Titel; Zijn wij in Nederland zoveel te beter af ?

  Vlak voor de Amerikaanse verkiezingen schreef Tony van de Meulen een column in het Brabants Dagblad wat ging om de Amerikaanse presidents-kandidaat Donald Trump.
  Hij vergeleek de Trump aanhangers met PVV’ers. Intussen weten we dat Trump de nieuwe president van de US is geworden door toedoen van de helft van alle Amerikaanse kiezers. Zou de visie van Tony van der Meulen bewaarheid gaan worden, dan zou bij de komende tweede kamer verkiezingen de helft van alle Nederlandse kiezers (al dan niet heimelijk) op de PVV gaan stemmen. En geef ze eens ongelijk ! Trump zou ook een muur langs Mexico gaan bouwen. Misschien pure bluf tijdens de verkiezingen. Hij zou ook voorstander zijn om de Amerikaan zijn wapens laten houden. Maar doen wij in Nederland het wel zoveel beter ? Onze politie pakt ons al op als wij een houten neppistooltje in bezit hebben. De macht hoort volgens de boven ons gestelden niet bij het volk thuis, maar bij de politie en het leger. Onze grenzen staan wagenwijd open zonder enige vorm van controle. Zeer vele kwaadwillenden zijn zo al onze grenzen overgekomen. Waaronder die haat-Imam die Belgie uitgezet was en alhier vrij kon binnenkomen. Ook minder, minder, minder ? Ons land is net een kippenhok, Een ieder kan er in en uit lopen zonder controle. Zou ik het zo bij mijn eigen huis ook doen, dan zou ik de voor en achterdeur van mijn huis er uit slopen, en iedereen zonder controle vrij toegang verlenen. Eens zien hoe snel mijn huis leeggeroofd zou worden, en ik op termijn uit mijn eigen huis gesodemieterd zou worden door criminelen. Minderheden maken bij ons in Nederland de dienst uit. Poetin en Trump denken er heel anders over ! In dat opzicht moet ook de eeuwen oude Sinterklaas cultuur er aan geloven, omdat een kleine minderheid opeens begint te zeveren over discriminatie en het (zeer beperkte) slavernij verleden van Nederland. De Islam houdt er zich in Afrika (op grote schaal) nog steeds vol op mee bezig. Maar daar hoor je ze niet over ! Ik vond dat dit alles eens een keer gezegd diende te worden !

  Afz; de Heer ….. …..straat …., Lezers van Bron; Mijn persoonsgegevens heb ik gefingeerd.
  1234 AB – Tilburg.

  Tel; 06 – 12345678.

  Geliked door 1 persoon

  • ieznogoedh zegt:

   De macht hoort volgens de boven ons gestelden niet bij het volk thuis, maar bij de politie en het leger.

   Ik mis de criminelen en mislims in dit rijtje. Die mogen zich wel bewapenen, althans, er wordt niets tegen hen ondernomen en dan vooral niet tegen die laatsten.

   Like

 10. tjonge zegt:

  een werkelijk heerlijk artikel H. Numan !
  genoten van ieder woord !

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Vandaag drie pagina’s vol in het Brabants Dagblad. Geert Wilders werd door verschillende auteurs door het slijk getrokken. Varierend van zijn proces, het weglopen bij de coalitie onderhandelingen, tot haatzaaien en het zich verheven voelen boven de rechtspraak. Mijn ingezonden brief (op 12 November) pro Wilders en anti E.U. werd niet geplaatst. Wel andere lezers die vandaag met ellenlange verhalen hun gal spuwden over Wilders.

  Geliked door 1 persoon

 12. laura van der storm zegt:

  Heer Numan, mijn dag is weer goed :-)). Niet te evenaren.

  Like

 13. boorzalf zegt:

  En toch moet je die fascistische beweging Denk ook niet uit vlakken. Er zullen veel maan aanbidders op deze beweging gaan stemmen.

  Like

 14. Fred zegt:

  Prima stukje Hr. H. Numan.
  Ik heb deze afgedrukt en op het toilet gehangen.
  Iedereen die bij mij komt en naar het toilet moet zal hem lezen.
  En het voordeel is dat je er geen discussie over hoeft te voeren.

  Like

 15. Wilco zegt:

  Asscher heeft Khadidja op twee gezet om de moslim allochtonen bij Denk weg te houden en zo te voorkomen dat ze niet verder komen dan zes à zeven zetels.

  Like

 16. Mirjam zegt:

  Dit is weer een vorm van een ‘hetze’ wat waarschijnlijk de linkse corrupte kant van de Nederlandse samenleving in de lucht heeft gegooid, om argwaan te wekken tegen een eventuele verkiezing van Geert Wilders. Men wil, denk ik, hiermee de indruk wekken dat, als Geert zou winnen, dit in grote mate mede komt door de hulp van de Russen. Zo proberen ze hun eigen falen te verdekken met het zwart maken van Geert Wilders én door Rusland hierin te betrekken en deze eveneens van iets te beschuldigen wat helemaal nog niet eens bewezen is. Angst en paniek zaaien en zwartmaken, daar zijn leugenaars altijd goed in geweest. Lees het artikel.

  http://www.welingelichtekringen.nl/politiek/642960/hoe-de-russen-ook-de-nederlandse-verkiezingen-willen-beinvloeden.html

  Like

 17. Helemaal geweldig!!!! en onze Geert Wilders gaat ook winnen.
  Reken maar van yes

  Like

 18. Pingback: Juich niet te vroeg . . . | E.J. Bron

 19. Pingback: Juich niet te vroeg . . . – Fenixx.org

 20. cassandrasez zegt:

  Vandaag (17 dec “16) heeft GroenLinks Rutte de hand geschud over zijn negeren van het Oekraïne referendum, en ook het bindend referendum uit het pogramma geschrapt. Het is zoals het hier staat, op z’n Engels, Give them enough rope, they will hang themselves. Ben zeer benieuwd naar de peiling van Maurice morgen!

  Like

 21. Pingback: Natuurlijk kan Wilders niet op de bank ploffen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s