Brief gericht aan corrupt links

screenshot_89

(Door: “Bedonderde burger”)

Ik zie een foto in het privéblad van Femke Halsema van een elitaire roedel, onder leiding van een grijsaard zonder inzicht noch verantwoordelijkheid, en dit groepje noemt zich links. Een gezellig clubje yuppies close bij elkaar. Hun links heeft niets te maken met links. Hun links is het vanaf twee keer modaal links, het mode links.

Dit links woont niet in oude stadswijken in straten waar de problemen zich opstapelen, maar in luxe omgebouwde pakhuizen en zijn op weg naar de grachtenvilla’s. Dit links is het links van de geldgeile salonsocialisten. Het links dat mensen aan de economische onderkant van de maatschappij vertelt solidair te moeten zijn. Solidair met wie? Met hen, dit links? Ga nou toch weg. Moet ik, afgekeurd en met een bijstandsinkomen van pak hem beet € 12.000,- netto per jaar met dit soort figuren solidair zijn? Solidair met Timmermans met zijn 3 ton. Heeft dit soort helemaal geen schaamtegevoel?

Ik stoor mij mateloos aan dit links. Maar stoor mij nog meer aan hen die via bijvoorbeeld AFA deze roedel valse wolven beschermen. Word wakker jongens, deze democratie was toch jullie democratie niet? Wat is er in jullie gevaren? Waarom lopen jullie achter de verkeerde partijen aan te hobbelen? Rechtse reactionairen die enkel in woord links zijn. Liberale boeven die niets anders voor ogen hebben dan eigen belang. Mooipraters met gespleten tongen.

Soros en aanverwanten zijn geen miljardair geworden omdat ze links waren! Je wordt geen miljardair als je echt links bent. Laat je niet nog langer in de maling nemen door dit soort. Jullie zijn nu verraders van je eigen volk. NSB’ers! Laat je niet nog langer iets aan lullen door figuren die jammeren zielig te zijn en wonen in huizen van zeven ton. Zie de realiteit eens onder ogen en word wakker. Trap namaak links jullie partijen uit, word weer echt links! Het links van voor Nieuw Links, dat clubje bedriegers dat 50 jaar geleden de basis heeft gelegd voor zijn veelvraat-lustig salonsocialisme.

Het is hoognodig tijd voor evolutie binnen links als links geen 1789-revolutie wenst. Als links niet wakker wordt, zal een rechtse revolutie links vernietigen. Terecht, omdat links haar beginwaarden, een eerlijke maatschappij voor iedereen, voor een zoveelste keer heeft verraden. Voor een zoveelste keer heeft links uit enkel geld en bestuursgeilheid van sommigen haar electoraat een trap gegeven.

Links is inmiddels decennia lang op een totaal dictatoriale wijze bezig. Haar partijgoden weigeren per definitie om naar minderen dan zichzelf te luisteren. Zelfs in haar eigen partijen wordt kritiek snel en vakkundig monddood gemaakt. Dat men ervoor kiest anoniem iets te uiten, spreekt boekdelen.

Arrogante bestuurders, elitaire politici, zichzelf boven alle wetten wanende partijbonzen zorgen sinds de jaren zestig/zeventig goed voor zichzelf en hun gelijken. De minderen van hen krijgen zo nu en dan een bot toegeworpen. Dat bot kan ‘het verzachten van het nieuwe zorgstelsel’ of ‘meer luiers voor ouderen’ heten, maar is in werkelijkheid enkel een dooddoener om iedereen in het gewenste gareel te houden.

Er is links een elite ontstaan van miljonairs en would be miljonairs die op geen enkele wijze nog maar iets te maken heeft met waar de SDAP ooit voor stond. En daar omheen is een club jaknikkers ontstaan die hoopt ooit tot de binnenste ring te worden toegelaten. Een club dwepers die alles goedpraat wat de leiding stelt.

Nu meer en meer aan de rechterkant de woede ten aanzien van links zich begint te groeperen, begint de linkse elite en die groep jaknikkers zich op deze ‘boze witte mannen’ te richten met nergens op stoelende aanvallen. De oorzaak van het iedere dag groter worden van de groep ‘boze witte mannen’, zoals zij die groep gefrustreerde burgers, mannen en vrouwen heel denigrerend en ook discriminerend noemen, weigert zij echt eens onder ogen te zien.

Logisch want zij, de linkse elite, is die oorzaak. Het blijven ontkennen van schuld zal de angel er niet uit weg nemen. De zich links noemende zogenaamde intellectuelen weigeren de hand in eigen boezem te steken. Alles wat er fout gaat, is de schuld van “populisten”. Dit laatste is vreemd, omdat de linkse partijen zich zelf per definitie aan populisme schuldig maken. Een goed voorbeeld hiervan is de wijze waarop linkse partijen nieuwe net hier aan gekomen kiezers proberen te paaien.

Alles blijven ontkennen, ook het verraad van eigen volk in het voordeel van een volk dat sinds korte tijd door toedoen van dit links massaal in aantal groeit en wereldwijd een bedreiging vormt voor democratie en de oorspronkelijke bevolkingen, zal op termijn tot ernstige onrusten gaan leiden. De wens van extremen binnen de islam om tot absolute overheersing te komen wordt door de houding van dit links beloond.

Het gewoon door blijven gaan, ondanks het feit dat de tegenstand groter wordt met de dag, is niet enkel arrogantie, maar ordinaire dictatuur. Wordt het dus echt niet eens tijd om de hand in eigen boezem te steken, links, of gaan we gewoon door met de blik op oneindig?

Opnieuw noem ik het jaartal 1789 en voor weinig historisch geschoolden voeg ik daar 14 juli en Parijs aan toe. Normaal gezond nadenkende mensen hebben geen baat bij burgeroorlog of revolutie, autochtoon noch allochtoon. Denk eens na links in plaats van kritiek onmiddellijk opzij te schuiven.

Schrijver en voormalig socialist, nu trots als ‘boze witte man’.

Door:
“Bedonderde burger”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, Hypocrisie, Linkse Kerk, Marxisme, Nederland, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Brief gericht aan corrupt links

 1. Inspirerend: Sheikh Imran Hosein over Trump en de Islam

  (Door Irma Schiffers)

  Sheikh Imran Nazar Hosein is in 1942 geboren op het eiland Trinidad, zijn voorouders zijn echter afkomstig uit India. Hij is een soennitische moslim-geleerde en auteur en vooral door het internet -zoals hij zelf onderstreept- bekend geworden over de hele wereld. In de Islamitische wereld is hij een gezaghebbende figuur. Hij bestudeerde de Islam en studeerde onder andere filosofie aan diverse universiteiten.

  Sheikh Imran Nazar Hosein spreekt en schrijft veel over economie en politiek en hij geeft lezingen over de hele wereld. Daarnaast schreef hij een flink aantal boeken en zijn bestseller ‘Jeruzalem in de Koran, een islamitische kijk op het lot van Jeruzalem’ is eveneens in vele talen verschenen.

  Deze interessante man heeft zijn eigen You Tube kanaal en in onderstaande video reageert hij op de verkiezingen in de VS en op de overwinning van Trump. Hij woonde ruim tien jaar in New York en kent de Amerikaanse politiek goed. Deze video hebben we vertaald en ondertiteld, omdat het zeer de moeite waard is om deze te bekijken en te beluisteren.

  Like

 2. “Het is makkelijker om een ​​miljoen mensen te doden … dan het is om ze te controleren”

  – Zbigniew Brzeziński

  Like

 3. hslot4 zegt:

  @Bedonderde Burger ik vind wel dat je best een beetje solidair kunt zijn .
  En eigen volk eerst schreeuwen kan ook niet meer tenzij je erachteraan roept ………tegen de muur .
  Dan mag het weer wel .
  enuhh 14 juli was zo negatief nog niet ze hebben er wel weer een nationale feestdag aan overgehouden na de bestorming lol .
  Helemaal niet verkeerd zo’n patriotisch feestdagje nadat het stof weer in neergedaald
  Vive la France vive la revolution

  Like

 4. ieznogoedh zegt:

  Er is links een elite ontstaan van miljonairs en would be miljonairs die op geen enkele wijze nog maar iets te maken heeft met waar de SDAP ooit voor stond.

  Dat mag zo zijn, maar daarentegen heeft de handelwijze van die linkse elite inmiddels meer en meer te maken met de, eveneen vroegere NSDAP. En dat is eigenlijk nog vele malen erger.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Bedonderde burger, het is púre onwil van ze, want als ze echt eens even na zouden denken, zoals U hen óók al aanraadt, hadden ze ‘één en ander allang ingezien, dat kan gewoon niet missen.
  Maar ze houden die oogkleppen willens en wetens op!

  Like

 6. Sabeltant zegt:

  Als “boze blanke” kan ik u vertellen… U heeft 110% gelijk.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Links is als een schip………en nu maar hopen dat het met man en muis vergaat !!!!

  Like

 8. 4sjun zegt:

  Het was een nivellerend feestje in het Parijs van 1789…

  Like

 9. Bob Fleumer zegt:

  Uit het hart gegrepen!

  Like

 10. Alex Delarge zegt:

  1789 was een goed jaar.

  Like

 11. Links heeft zich door een zooitje parasieten laten kapen die, op naam en rekening van links, alles en iedereen zullen uitzuigen. Om te voorkomen dat 1789 zich herhaalt hebben ze de politie en het leger veranderd in een suf stelletje dansmariekes – sorrie dansmariekes – dus daar kunnen we niets van verwachten. Om zich straks tegen opstanden te beschermen huren ze gewoon wat van die rebellenlegers uit de Oekraïne of de buurt van Syrië in. Het beste is nog om dit schip te verlaten en de ratten met schip en al in de hens te jagen.

  Like

 12. Helena zegt:

  Fenomenaal stuk van “de bedonderde burger”, u verdient een dik compliment! Dit zou je huis-aan-huis moeten verspreiden! Maar heeft u het ook naar Femke Halsema gestuurd en het rooie legioen geld graaiende hypocriete salonsocialisten? Doen! Dan weten ze in ieder geval wie ze zijn als ze in de spiegel kijken; een kliek arrogante volksverraders! Hopelijk gaat het tij keren en zal het gezonde verstand prevaleren en zal er in maart volgend jaar met ze worden afgerekend. Ik wens u een veel betere toekomst toe dan dat (s)links u heeft toebedeeld, want dat heeft u verdiend.

  Like

 13. cefas zegt:

  Salon-Nep-Socialisten zijn het en niets anders.

  Like

 14. louis-portugal zegt:

  Bed. burger: links heeft en had NOOIT enig schaamtegevoel.

  Like

 15. Thomasson zegt:

  De Linkse NSB zal bij het uitbreken van een burgeroorlog niet in Nederland zijn. Ze hebben genoeg informatie om te weten wanneer ze hun biezen zouden moeten pakken en snel oprotten in de richting van hun off-shore rekeningen waar hun geld op ze zit te wacht. Ze hebben ook goede financiële adviseurs die ze precies vertellen hoe ze het beste hun geld – afkomstig uit onze belastinggeld – kunnen investeren. Dus rechts zal uitsluitend de kleine onbeduidende viezerikjes kunnen pakken, maar niet de top linkse bendeleden. Ook na de Tweede-Wereldoorlog konden veel top nazi’s wegvluchten. Links gedraagt zich eigenlijk net als de boven echelon van de Sovjet Unie. Ze zijn zo vol van zichzelf dat zij als Culturele Marxisten doen er alles aan om Europa in een soort Sovjet Unie te veranderen. Helaas voor hen, hun geloofwaardigheid begint in rap tempo te minimaliseren en hun zandloper loopt nu vrij snel leeg.

  Like

 16. Guardiacivil zegt:

  Als die tijd daar is dan hoop en wens ik dat alle vluchtwegen zwaar bewaakt worden zodat niemand kan ontsnappen. Ik rij persoonlijk het blok uit de bollenschuur.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s