VIDEO: Undercover in Deense moskee

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Ricco”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Denemarken, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: Undercover in Deense moskee

 1. elisah zegt:

  Goede reportage van Zembla, ik had hem al gezien en alles wat we hier al dachten, wordt bevestigd.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  VARA normaal gesproken zeer islamofiel. Toch goed dat ze ook deze bijdrage van ZEMBLA uitzenden. Nu alleen de bewust kunstmatig ingevoerde verdeling tussen moderate en radicale islam opheffen en/of niet meer gebruiken en we komen eindelijk een stap verder. Wil je de moslim emanciperen (lees losweken uit zijn verstikkend geloof) zul je de islam moeten beschrijven zoals ze is. Totalitair, gewelddadig, onderdrukkend en dus niet in te passen in een democratische rechtstaat. De islam is vanuit haar essentie niet een geloof dat alleen beleden kan worden achter de voordeur omdat een gelovige moslim alleen volwaardig moslim kan zijn in een geïslamiseerde omgeving. Dat is de kern van het ontstaan door heel Europa van moslim enclaves in kongsi met de elites die er op uit zijn de democratische natiestaten af te schaffen. De islam is hierbij het breekijzer want de moslim geeft niet om landgrenzen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Guus, wat U hier naar voren brengt -vooral dat van de VARA- was precies mijn eerste gedachte na het bekijken van de video.
   Dan is het dus inderdaad zo, dat zij bepaalde dingen, die de PVV allang beweert, intussen óók erkennen, omdat ze eenvoudigweg niet anders kúnnen: De waarheid laat zich niet eeuwig verdoezelen.
   Het enige, waar ze zich vervolgens -voor hun gevoel- nog aan kunnen vastklampen, is: Te stellen, dat de PVV hierin een stap te ver gaat, waarna dan onherroepelijk weer het “Ze zijn toch niet allemaal zo” van stal wordt gehaald. Als lichtend voorbeeld worden dan al weer gauw types als Aboutaleb en Arib aangehaald. -Waar, voor de scherpzinnige waarnemer, eveneens wel het één en ander op af te dingen valt.
   Dat kan de goed-geïnformeerde PVV-er dan ook wel,….mits hem daartoe in de media een faire kans geboden wordt. En dááraan schort het vooralsnog.
   Dus zouden we ons moeten bezinnen op een manier om ook dat pleit te beslechten. Zal niet eenvoudig worden; het islamofiele Links zal die strohalm fanatieker koesteren dan ooit.

   Like

 3. Ja, ik heb zembla gezien op de tv. Je ziet en hoort gewoon hoe ze ons er in luizen. En de overheid blijft maar geloven in de moslims.

  Like

 4. Astrid zegt:

  Islam: voor en door zieke ego-mannetjes. En dat mag gewoon voortwoekeren in ons voorheen Vrije Westen en alles spontane in de ban doen. Daar hoor je onze Westerse manwijf-feministes niet over.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Dit kankergezwel is in Europa zo ver voortgeschreden,
  dat we zonder burgeroorlog niet meer eruit krijgen !

  Like

 6. Jean zegt:

  Die walgelijke haatbunkers moeten gesloopt worden, de haatzaaiers opgesloten tot aan de datum dat ze onze westerse landen buiten geflikkerd worden en die rotzooi moet verboden worden, wij leven in een SECULIERE samenleving met respect voor vrouwen en kinderen.
  Doen de politiekers het niet dan doen wij het zelf met toevoeging dat wij ook die lafaards onder eigen volk verdrijven want wij hebben het echt gehad met die barbaarse rotzooi op ons grondgebied.
  Grenzen sluiten voor ALLE islamieten en starten met de export van islamieten naar die grote zandbak in Afrika want de perverselingen horen hier niet thuis, het is reeds 15 over 12 met die smeerlapperij in onze westerse gemeenschap.

  Like

 7. Thoth zegt:

  Hier zie het weer, de ‘gematigde’ moskeeën volgen ook gewoon de sharia op. Dus nogmaals, die gasten horen NIET thuis in Europa. Ga terug naar je eigen land. Daar kun je lekker de vrouwen intimideren en stenigen.

  Like

 8. hslot4 zegt:

  Ja dat gaat niet als we alle vrouwen moeten stenigen die met een ander liggen te neuken wordt de spoeling wel erg dun

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Idd. prcies zoals ieder normaal mens het verwacht.

  Like

 10. Pingback: VIDEO: Undercover in Deense moskee | glockie17c

 11. glockie17c zegt:

  Gewoon “ENG” !!!

  Ik heb hier geen woorden voor, gewoon TRIEST !!!

  Like

 12. Wachteres zegt:

  Een video uit GB waar journalisten undercover zijn gegaan. Volgens labour waren die moskeeën ook liberaal, tot journalisten ontdekten hoe de werkelijkheid was. Ze predikten haat tegen het Westen en hadden zeer primitieve opvattingen.

  Er zijn meerdere flimpjes, rechts van de video.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s