WIST U DAT . . .

screenshot_83

67% van de in Europa wonende moslims een uitkering krijgt?

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Eurabië, Europa, Graaien, Islam, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

22 reacties op WIST U DAT . . .

 1. Jan zegt:

  Wist u dat Amerika voor de immigratiewet van 1965 van moordenaar Ted Kennedy 330.000 gevangenen had en dit door toedoen van hem (Castroïst) en andere socialisten is toegenomen tot ruim 2 miljoen en wat de staat tientallen miljarden per jaar kost inclusief de verwoeste levens van de slachtoffers?

  Israël plaatst een hek, plaatst hen in detentie en schopt de illegalen er uit, Europa importeert hen.

  Like

 2. Karen zegt:

  Dat wil dus zeggen dat we 33% niet hoeven te onderhouden omdat die werken? Geloof er helemaal niets van!

  Like

 3. Elena zegt:

  dat wij sinds 2008 in een smerige dictatuur leven?
  In 2008 werd cartoonist Gregorius nekschot ‘snachts met 10 man van zijn bed gelicht voor een “kwetsende” tekening.
  Toen was het OM al onze grootste vijand.

  http://www.iisg.nl/exhibitions/censorship/pm-neksch1-nl.php

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2008/05/gregorius_nekschot_in_het_cach.html

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Mijn beide kinderen zoon en schoondochter werken in het onderwijs. Wekelijks hoor ik hun zeggen dat het gemiddelde leerniveau van moslim leerlingen abdominabel is. In al de jaren dat ze in het onderwijs zitten, mijn zoon 25 jaar en mijn schoondochter 10 jaar hebben ze dit niveau alleen maar zien kelderen. Dus met elke generatie wordt het niveau minder ongeacht de inspanningen die verricht worden. Ook voor niet moslim kinderen in de klas is dit een slechte uitgangspositie. De toekomst van Nederland en de rest van Europa ziet niet goed uit als de import blijft groeien. Er wordt een nieuwe onderklasse gekweekt die nooit meer in staat zal zijn te emanciperen. Simpel omdat de islam een achterwaartse uitwerking heeft op mensen. Doordat de elite toegestaan heeft dat duizenden moskeeën zich konden vestigen en duizenden imams werden ingevlogen hebben ze gezorgd dat moslims kansloos werden te integreren en emanciperen in de westerse samenleving. Waarvoor dank. Omwille van moslims als medemens en voor de toekomst van Nederland is het noodzaak stop import nieuwe moslim groepen, stop nieuwe moskee bouw, stop import imams, stop buitenlandse financiering islam organisaties, controleer permanent toestanden in bestaande moskeeën en schaf al het islam onderwijs af. Vertik je dit dan is een gewelddadige demografische explosie in de toekomst tussen de culturen onvermijdelijk. Moslims die dit niet accepteren staat het vrij te vertrekken. Hoe meer hoe liever. Laat je niet misleiden door de goede berichten in de media over de verbeterde economische en sociaal maatschappelijke positie van Nederland, want de verkiezingen komen eraan en de berichten zullen alleen maar positiever worden.

  Geliked door 3 people

  • Tja Guus Europa en Nederland bevindt zich op een hellend vlak en het gaat de verkeerde richting uit. Wanneer er maar genoeg islamitische randdebielen zijn en de imams op een bepaald moment gaan oproepen tot de Euro-jihad, dan zal uiteindelijk de sharia rechtsspraak regeren. Het wil maar niet inzinken bij de gewone man of vrouw, overal aan wie je je verhaal over de islamisering kwijt kan, stuit men gelijk op een muur van ongeloof en walging.

   Like

 5. Astrid zegt:

  Valt me nog mee, dacht meer aan 99%….

  Tja, wat verwacht men dan? In de eigen zandbaklanden komen ze niet verder dan bommen en granaten gooien en het onderdrukken van alles dat niet hetero-man is. Nooit wordt er daar iets duurzaams opgebouwd. Dan kun je dus kwalijk verwachten dat ze hier de handen wel uit de mouwen zouden steken, of het moet om criminele activiteiten gaan, daarin steken ze chronisch met kop en schouders boven iedereen uit. Want een gratis uitkering is natuurlijk nog niet genoeg voor de rupsjes-nooit-genoeg.
  Hoe je het ook wendt of keert, de gemiddelde moslim is een passief-agressieve parasiet die een spoor van negativiteit achterlaat. Er wordt ze daarnaast geen strobreed in de weg gelegd, op hun alles vernietigende levenspad.
  De moslim breekt de Liefde bij voorbaat al af, zonder ooit te weten wat Liefde eigenlijk is. Angst voor vrijheid, angst voor je vent, angst voor een seniele vent in een soepjurk die zich imam noemt, angst voor wat de buren zeggen. Nee, de moslim is een totaal onvrije geest die ook de anderen dwingt om in onvrijheid te leven. De moslim investeert niet en gokt al sinds dag één op bet verkeerde paard. Hoe hopeloos. Toch zal de verandering van binnenuit moeten komen en hopelijk zullen de angst en luiheid dan ooit plaatsmaken voor meer bewustzijn en een andere focus t.a.v. de wereld.
  De moslim lijdt aan een gruwelijk groot ego, net als de socialisten en elitairen die allen gemeen hebben, dat zij menen de wereld naar hun hand te kunnen zetten, omdat ze feitelijk allemaal als de dood voor de dood zijn. Het zijn mensen die op twee benen hinken. De lamme [moslim] helpt de blinde [de socialist]. Hopelijk zullen de verkiezingen van 17 maart 2017 een andere koers gaan voortbrengen, want niemand wordt hier blij van. Wij nog harder werken, zij nog harder parasiteren? Ik mag toch hopen van niet.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  In exacte cijfers, wordt er hier bedoeld?Tot op heden niet, maar het hoeft geen verbazing te wekken:
  Daarvoor komen ze immers bij drommen hierheen! De “Kaffirs” hebben voor hen te zorgen, tot het tijdstip is aangebroken, waarop ze de boel kunnen overnemen-En daarna tot het tijdstip is aangebroken, waarop ze ze kunnen dwingen, zich te bekeren, óf ze anders uitroeien.
  Zo staat het tenslotte geschreven in de Koran.

  Like

 7. Golden Girl zegt:

  67 % maar, valt toch mee, waar komt al dat geld om ze te betalen vandaan, en wij maar werken ik heb me jaren lang suf gewerkt, ik had ook nog een tijd 2 banen, straks hebben de oorspronkelijke bewoners van Europa geen sociale voorzieningen meer, gewoon doorgaan met ze binnen te halen, heeft u hier gelezen dat een moslima had geschreven die halve gare Nederlanders moeten ze eruit knikkeren

  Like

 8. Jean zegt:

  Dat is 67,1% teveel.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Off topic:

  ik las vanmorgen in een wachtkamer dat Jeroentje Distelbloem van financiën over 1,5 jaar ceo van Unilever wordt. Of van Friesland Campina, las ik.

  Lees in dit kader ook:

  http://m.telegraaf.nl/article/24079118/ceo-unilever:-ik-verdien-te-veel

  10.000.000,00 in één jaar? Nou ja, het is altijd nog minder dan juffrouw Amalia per jaar krijgt als ze 18 wordt.

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4328/Opinie/article/detail/4373719/2016/09/11/Kan-werk-zinvol-zijn-als-de-topman-honderd-keer-zoveel-verdient.dhtml

  Like

 10. Flo zegt:

  Op naar de 100%! Want dat is de islam, wij de ongelovigen, christenen eigenlijk iedere niet mislim, werkt en betaald belasting voor de mislim, doet men dit niet dan volgt de dood.
  De nazi’s hadden dezelfde “oplossing”, voor joden en anders denkenden “uitroeing door arbeid”
  Mensen geloven dit niet, de tijd zal het leren….

  Like

 11. bokito zegt:

  67% van hoeveel ,5 miljoen of 10 miljoen, ik weet het niet ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s