Zo reageert de politiek op Rutte´s ‘overwinning’ in Brussel

screenshot_86

(Door: Elif Isitman)

Premier Mark Rutte heeft het voor elkaar gekregen: de 28 lidstaten van de Europese Unie (EU) zijn akkoord met een supplementaire verklaring van Nederland op het associatieverdrag met Oekraïne. De Nederlandse politiek reageert verdeeld op zijn ‘zege’.

Rutte wil het verdrag hoe dan ook ratificeren, en heeft nu ingezet op een ‘juridisch bindende’ verklaring die de bezwaren van Nederland moet adresseren.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, democratie, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Oekraïne, PvdA, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

18 reacties op Zo reageert de politiek op Rutte´s ‘overwinning’ in Brussel

 1. CRUSADER88 zegt:

  Men zegt wel eens dat je verraden wordt door je eigen soort! En dat is nu ook weer gebleken om uitverkocht te worden aan schurkenlanden die doorspekt zijn van criminelen, corruptie en plofkippen. En dat alles voor een dik betaalde baan in de rovernest “BRUSSEL”.

  Like

 2. Bas zegt:

  Rutte heeft zichzelf gedegradeerd tot misleider !

  Like

 3. Nou mijn lof verdient hij beslist niet de gluiperd, hij heeft een stiekem gedrag.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Rutte is een achterbakse smeerlap. En als de rest van de politici nou eens eindelijk tonen dat ze ballen hebben, dan steunen ze de komende motie van wantrouwen van de heer Wilders !!!

  Like

 5. N.E. Derlander zegt:

  Goed opletten welke “Nederlandse” politieke partijen in de komende maanden, tegen de wil van de 61% Nee stemmers van het Nederlandse volk, toch voor ratificatie tekenen. En dit in het stemhokje op 15 maart 2017 serieus laten meewegen.

  Ik stem (al vanaf het begin) PVV.

  Geliked door 1 persoon

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het geheugen van de kiezer is kort, maar niet zó kort dat ze dit al vergeten zijn in maart 2017.
  De “overwinning” van Rutte zou heel goed een Pyrrhus-overwinning kunnen blijken te zijn. Ik gun het hem van harte.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 7. Tja wie geloofd deze avonturen van Rutte nog, zelf al zou men VVD stemmen dan alsnog moet er een 2000 watt lamp gaan branden, enfin denk dat het VVD electoraat gewoon de leugens van Rutte accepteren en hun schouders nogmaals ophalen, want ze vormen de corporatistische belangengroep van de VVD en de bont en parels-partij laat hen niet in de steek.

  Assad: “Alle westerse hulp aan Syrië is naar terreurgroepen gestuurd, niet naar burgers”

  Alle hulp die westerse landen hebben geleverd aan Syrië, is naar terroristische organisaties gestuurd, wat betekent dat het Westen niets geeft om het Syrische volk. Dat heeft de Syrische president Assad gezegd.
  Eerder deze maand zei EU-buitenlandchef Federica Mogherini dat de EU-lidstaten achter de humanitaire hulp staan die aan Syrië is geleverd.
  “In werkelijkheid hebben de westerse landen alle hulp naar de terroristen gestuurd, om het maar even duidelijk te zeggen,” aldus het Syrische staatshoofd.
  Geen vinger

  “Ze geven niets om Syrische mensenlevens,” voegde hij toe.
  Hij wees er verder op dat de westerse landen geen vinger hebben uitgestoken om Syrische steden te helpen die worden omsingeld door terroristische organisaties.
  “Er zijn nog zoveel steden in Syrië die omsingeld en aangevallen worden door de terroristen,” zei Assad. “Het Westen voorkomt dat voedsel, water en andere basisbehoeften deze steden bereiken.”
  Leugen

  “Dit is de leugen die ze blijven vertellen en het begint een hele smerige leugen te worden,” zei de Syrische president. “Niemand gelooft hun verhalen nog.”
  In Syrië woedt sinds 2011 een burgeroorlog. Regeringstroepen strijden tegen oppositiegroepen die de huidige president willen afzetten.
  IS

  Damascus vecht ook tegen verschillende extremistische en terroristische groepen zoals Jabhat Fateh al-Sham en Islamitische Staat.
  Volgens de Verenigde Naties zijn al 300.000 Syriërs om het leven gekomen als gevolg van het conflict.

  Bron
  ninefornews

  Like

 8. Hij heeft dus een poppetje getekend en iedereen vond ’t leuk voor zo’n jongen en zette er z’n handtekening onder. Daarna mochten allemaal nog een liedeje zingen, tussen de schuifdeuren en toen allemaal naar bed. De ene mafklapper is nog gekker dan de andere. Wat hebben die lui gebeurd die wekenlang met klem verklaarden dat ze het helemaal niks vonden en nu bij het kruisje getekend hebben? Stelletje valse honden, ze weten precies wat ze doen.

  Like

 9. Leo zegt:

  Volksverneuker in optima forma !!!!
  We worden” bestuurd”(bestierd) door schorem.

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Hopelijk is het genoeg om hem de kop te kosten bij de volgende verkiezingen.

  Like

 11. Peterdm zegt:

  Ja, Mark en nu op je blaren zitten. Ben vroeger op vakantie geweest in de Oekraïne, niks mis mee ze zijn blank net als de russen en hun bruiloften zijn exact hetzelfde als pakweg Volendam. Mijn neen is dan ook omdat het verdrag uit de EU kwam en ik terug wil naar de EG dus altijd nee stem. Dus voor de 2de keer wordt het volk genaaid in een referendum.
  In een raadplegend referendum heeft het Nederlandse electoraat zich op 1 juni 2005 uitgesproken tegen een Europese grondwet. Volgens de uitslag was 61,5 procent tegen en 38,5 procent vóór. De opkomst bij dit referendum was 63,3 procent. De toenmalige CDA premier Balkenende sprak na het bekendmaken van de uitslag zijn teleurstelling uit over de verwerping. Zowel Rutte als Balkenende zijn zeer slechte verliezers, nee’s werden door hun ja gemaakt. Miljarden heeft het ons gekost, en het eind is niet in zicht.

  Like

 12. Ron zegt:

  En de toevoeging is niet eens rechtsgeldig.

  “Het Memootje van Mark nuanceert de tekst van het associatieverdrag een beetje, maar wijzigt er inhoudelijk helemaal niks aan”
  https://mobile.twitter.com/BartNijman/status/809397587199610880?ref_src=twsrc%5Etfw

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/12/mooi_juridische_geheimtekst_va.html

  Like

 13. Jan zegt:

  Zie ik Rutte denk ik met weemoed terug aan mijn UZI

  Geliked door 1 persoon

 14. Guardiacivil zegt:

  Ik wens en hoop dat deze man van zijn stoel wordt geplukt en geboeid wordt afgevoerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s