Aleppo bevrijd, de pers gaat door op zijn heilloze weg

screenshot_77

(Door: “D.G. Neree”)

Aleppo is dus bevrijd van de halsafsnijders en sadisten die zich ISIS, Al Nusra noemen of onder welke andere naam ze ook opereren.

En de kranten en de nieuwsrubrieken gaan door met vals nieuws te brengen uit gebieden waar ze niet eens verslaggevers hebben, maar alleen afhankelijk zijn van de ISIS-propaganda (die ze dan lustig herhalen). Beelden van feestende burgers met Assad-portretten worden niet getoond. De corridors waardoorheen de burgers een veilige doortocht werd geboden, worden niet getoond. Want dit had men natuurlijk niet verwacht na 5 jaar lang ophitsen en bloedvergieten tegen Assad. Het komt bijzonder slecht voor ze uit dat Poetin deze slag weer wint en ik vraag me af in welke kronkels ze zich nu weer gaan wringen om het narratief weer in handen te krijgen.

Hoogstwaarschijnlijk zal de anti-Poetin hetze verder opgevoerd worden, getuige de volstrekt idiote notie van Mark Rutte dat “de Russen” volgend jaar de verkiezingen in NL wel eens zouden kunnen gaan hacken…. met een internetachtige constructie waarschijnlijk!

Lees verder>>>
fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Desinformatie, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Rotzakken, Socialisten, Syrië, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Aleppo bevrijd, de pers gaat door op zijn heilloze weg

 1. GT zegt:

  Europa gaat vroeg of laat eens zeer slecht weg komen, en de politieke kopstukken zullen het leven laten!

  Liked by 1 persoon

 2. Theresa Geissler zegt:

  “Ook Rutte moet, als die man tenminste gevoelens heeft……”
  Och, dat denk ik ergens nog wèl, D.G.: Een gevoelloos mens steekt zó totaal ànders in elkaar, dan hij; die is ijskoud en staalhard, níet kruiperig en kronkelachtig, met griesmeelpap in z’n knieën….
  Rutte heeft het VERKEERDE soort gevoelens; stel het maar zó, dan zit je altijd goed.

  Like

  • BertG. zegt:

   Maar dat zijn nou juist de eigenschappen van een narcist.
   De schijn ophouden en het spelen ervan dat je ergens om geeft, maar dat het eigenlijk draait om je eigen egoïstische zin door te drijven.
   Juist dat kruiperige en kronkelachtige gedrag hoort daar bij, zodat niemand het door heeft.
   De man heeft geen normale menselijke gevoelens maar een doel.
   En alles dient daar voor te wijken, over lijken zal hij gaan.

   Zelf jij tuint er nog in.
   En dat voor iemand die beweert mensen kennis te hebben en ze door te hebben.
   Die kerel heeft niet voor niets geen vriendin of wat, niemand zou het met ‘m uithouden, of je gaat er onder door.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Zit wel iets in, ja.
    Maar dan moet hij wel een bijzonder geniaal toneelstukje opvoeren en doorlopend -echt dag en nacht- alert blijven om zich te blijven presenteren als het tegendeel van wat hij eigenlijk is.
    Want een gevoelloze is tevens ZEKER van zijn zaak, bij alles, wat hij doet. Dus dan zou hij, met hulp van die zekerheid, jarenlang de ónzekere moeten uithangen.
    Besef je wel, wat dat vereist? Alles kan, maar als hij daartoe in staat blijkt, is hij -weliswaar niet in het positieve- de ultieme genie!
    Zal wel aan mij liggen, maar aan dat idee zal ik toch wel een tijdje moeten wennen: Rútte, nota bene!
    Alleen moet ik dan tegelijkertijd toegeven, dat je met die vriendin inderdaad een punt hebt, dat volgt heel logisch uit elkaar.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG. 11.53: Tja tja tja…….
    Ik weet, wat de kenmerken van een narcist zijn, hoor; ik heb dergelijke artikelen al x-aantal keer gelezen.
    Maar dergelijke types komen in de praktijk zo totaal anders over dan Rutte: Charmant, zelfverzekerd, charismatisch, fascinerend…..
    Toch, ik geef toe: Uitzonderingen bevestigen de regel, natuurlijk. Al moet je bij hem dan wel héél goed kijken.
    Alleen die vrijgezellenstatus klopt dan inderdaad als een bús.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Wat ik weet is dat Rutte regelmatig enorme woede-aanvallen krijgt.
    Pechtholt trouwens ook.

    Je moet kennelijk narcist zijn als je de (beroeps)-politiek in wil.
    Ze kunnen door hun dominantie in alles ’n tijd lang stijgen maar uiteindelijk vallen ze door de mand,m en dan kunnen ze héél diep vallen.
    Ik denk dat dit met Rutte ook gaat gebeuren.
    Trouwens Pechtholt is ook bezig aan zijn neergang.

    Like

 3. Rutte komt van een andere planeet en als hij spreekt zit hij voor ons op een andere golflengte.

  Like

 4. Peterdm zegt:

  De pers…..u bedoeld de verrotte socialistische NL “NPO Fake News” pers welke van het begin van de oorlog 2011 in Syrië partij heeft gekozen tegen Assad en voor de soeni terroristen waardoor veel radicale soeni islamitische NL moslims zich verplicht voelde om naar Syrië te gaan om daar mee te werken aan terreur tegen Assad. 100.000 soldaten en familieleden van Assad zijn afgeslacht en nu Assad ook buitenlandse vrienden heeft binnengehaald komen de rooie socialistische ratten in verzet. Rusland en zo. Geen 2de sebrenica kwijlt links-verrot Op NPO terwijl zij hun gore smoelwerk dicht hielden toen hun islamitische vrienden de 100.000 duizend Assad aanhangers aan het afslachten waren.
  ” NPO fake news” u bent schuldig aan de islamitische lente slachtingen door uw jihad vrienden

  Liked by 1 persoon

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Obama pleegt nog wat laatste wanhoopsdaden alvorens de macht verschuift naar Trump.
  De rebellen die vechten tegen Assad zullen hun financiering en materiële steun kwijt raken en dus een rijpe prooi voor het regeringsregime om opgeveegd te worden. Ze zullen het er vast niet allemaal levend afbrengen. Vasthoudend aan hun geloof zullen ze graag gedood worden. De 72 maagden wachten immers.
  Alle gekheid op een stokje. Het gaat niet om de rebellen en het gaat zeker niet om Assad. Wat bestreden moet worden is de ‘islam an sich’. Ook als de oorlog in Syrië wordt beëindigd, en daar ziet het gelukkig naar uit, zal de ‘5e colonne’ in Europa doorgaan om hier op termijn de macht over te nemen. De stichting van een wereldkalifaat blijft het einddoel.
  We moeten ons dus niet in slaap laten sussen. De strijd zal nog in alle hevigheid ontbranden in onze straten en dus moeten we knokken om het beleid een slag te laten draaien. Maart 2017 is bepalend voor onze toekomst.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Liked by 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Obama doet maar! Zolang hij maar geen gaatje vindt om de noodtoestand af te roepen, want dàt wordt de ultieme nachtmerrie voor elke rechtgeaarde realist!

   Like

 6. Ongelovige zegt:

  Maar waarom wil iedereen weg nu de bommen stoppen? Allemaal familie vd terroristen? In ieder geval sympathisanten, die voor kost en inwoon zorgden.

  Like

 7. boorzalf zegt:

  Zorgwekkend is dat de media in zowel Amerika als Europa zich vrijwel uitsluitend concentreren op het zwart maken van Donald Trump, en niet alleen de vele malen ergere schandalen rond Hillary Clinton negeren, maar ook de buitengewoon gevaarlijke ontwikkelingen in Syrië. Mocht het toch helemaal mis gaan, dan zal de Derde Wereldoorlog voor de meeste mensen –en zeker voor de vele goedgelovige Europeanen die nog steeds denken dat het NOS journaal of NU.nl hun ‘het nieuws’ leveren, terwijl dit in realiteit pure propaganda is- letterlijk uit de lucht komen vallen.

  http://bijbelsoptiek.weebly.com/derde-wereldoorlog-komt-eraan.html

  Slechts weinigen zijn zich ervan bewust hoe gevaarlijk de situatie in de wereld is, en hoe dicht we een nieuwe wereldoorlog zijn genaderd.
  Hetzelfde geldt overigens voor de meeste Europeanen en zeker ook de Nederlanders, die de lessen van mei ‘1940 –toen de Duitse aanval letterlijk uit de lucht kwam vallen, behalve voor de weinigen die er al lange tijd tevergeefs voor hadden gewaarschuwd- uit het collectieve volksgeheugen lijken te hebben verbannen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik ben het toch niet helemaal met u eens.
   De tweede wereldoorlog was al aan de gang toen de Duitsers Nederland overvielen.
   Terecht ‘overvielen’ omdat Nederland de verzekering van Duitsland had dat ze ons land niet zouden binnen vallen omdat het neutraal was.
   En die neutraliteit had Duitsland in 14-18 ook gerespecteerd, (ook al was dat kantje boord geweest).
   Voor veel Nederlanders kwam die Duitse overval dus min of meer uit de lucht vallen.
   Je kunt ook zeggen dat veel Nederlanders net als nu wegkeken van het islam-gevaar.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s