Duitsland: Met museumbezoeken, dans en bibliotheken naar meer integratie

screenshot_54

Een welkomstfeest voor “vluchtelingen” in Hamburg, 19 september 2015.

(Vertaling: E.J. Bron)

Er moet extra aandacht geschonken worden aan “potenties van dans voor de integratie”. Want “muziek en dans kunnen bij de integratie belangrijke vormen van uitdrukking zijn, omdat zij taal-onafhankelijk functioneren en daarmee als brug kunnen dienen”, staat er in de interpellatie van de CDU en de SPD.

epoch-times

De CDU en de SPD in het Duitse parlement willen bij de integratie van “vluchtelingen” meer inzetten op museumbezoeken, theater, dans en bibliotheken.

Met de stemmen van de CDU en de SPD nam het parlement vrijdag een interpellatie aan, waarin de regering ertoe wordt opgeroepen om vaart te zetten achter de opening van cultuuraanbod juist voor mensen met andere culturen.

Deze zouden hun levenssituatie in Duitsland vooral dan als positief beoordelen “als ze ook worden ingebonden in het culturele gebeuren ter plaatse”, staat er in de interpellatie van elf pagina´s met de titel “Cultuur bouwt bruggen”. Volgens dit plan moeten tot nu toe onder-vertegenwoordigde groepen sterker gestimuleerd worden.

Bevorderd wordt bijvoorbeeld de vernieuwde invulling van de stadsbibliotheken met behulp van modelprojecten. Zo zouden de bibliotheken sociale ontmoetingspunten voor alle leeftijden en sociale groepen kunnen worden. Ook projecten van kunstenaars uit de vrije scene zouden wellicht sterker gestimuleerd moeten worden als zij een bijdrage leveren aan de integratie.

Er moet extra aandacht geschonken worden aan “potenties van dans voor de integratie”. Want “muziek en dans kunnen bij de integratie belangrijke vormen van uitdrukking zijn, omdat zij taal-onafhankelijk functioneren en daarmee als brug kunnen dienen”, staat er in de interpellatie van de CDU en de SPD.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", Allochtonen, asielwaanzin, christendemocraten, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Duitsland: Met museumbezoeken, dans en bibliotheken naar meer integratie

 1. Mirjam zegt:

  Ik vraag me af hoe het Kerstfeest en Oudejaarsfeest zal gaan in Duitsland en of de burgers niet weer de dupe worden van valse beloftes (1500 agenten bescherming).

  Like

 2. Ongelovige zegt:

  Musea, dancings, en bibliotheken zijn precies de plaatsen waar je nog kan ontsnappen aan hoofddoeken en struikbaarden, want daar komen moslims nooit uit eigen beweging. Ook valt op dat van kerkbezoeken geen sprake is, in tegenstelling tot de verplichte moskeebezoeken met de ganse klas autochtonen. Wsl op aandringen van de paus en zijn roedel geestelijken.

  Like

 3. Golden Girl zegt:

  handig als je eventuele aanrandings/ verkrachting slachtoffer al voor je in die gezellige polonaise loopt, die achter meisje met de paardestaart heeft er aan zijn blik te zien wel trek in

  Like

 4. Flo zegt:

  Moord, roof, verkrachting, inbraak etc. DAT zijn de integratie methoden van het middeleeuwse moslim uitschot dat binnenvalt en europa verziekt!
  Flkker op met die stompzinnige linkse verzinsels!

  Like

 5. Leo zegt:

  En van je hela hola hou er de moed maar in………..
  Narren !!!!

  Like

 6. ieznogoedh zegt:

  Ohh, ik begrijp ineens wat er nu precies aan heeft geschort bij de opvang van Fürchterlingen. Waarom ze vrouwen aanranden en verkrachten en zulke grote problemen hebben met uitingen van het Christelijke geloof zodat ze beelden stukslaan en geweld gebruiken, ja zelfs onder elkaar.
  Ze weten niet genoeg van de Duitse cultuur en ze dansen niet genoeg.
  Dat ik dat nou niet zelf heb kunnen bedenken. Wat dom van me.
  De reden waarom ze stelen had ik al begrepen. Dat komt omdat ze gewoon niet genoeg geld krijgen om alles te kopen wat ze graag willen hebben en daarenboven hebben de meesten nog steeds geen fatsoenlijk vrijstaand huis om in te wonen op een flinke lap grond.
  De Duitse belastingbetaler heeft gewoonweg niet genoeg over voor die arme Fürchterlingen.
  Gelukkig is daar de CDU-SPD-elite die ons domme westerlingen duidelijk maakt wat aan die paar kleine probleempjes ten grondslag ligt.
  Cultuur en dansen, jawel!

  Like

 7. elisah zegt:

  Wat een onnozel gezever, zijn die mensen aan het hallucineren of zo, nee het lijkt eerder op een manische psychose.
  Trouwens die migranten kunnen al heel goed dansen….het is een éénzijdige agressieve paringsdans, die meestal uitloopt op een gewelddadige penetratie met mogelijk dodelijke afloop.

  Like

  • elisah zegt:

   Die dans heeft ook een exotische/erotische naam, ik was hem effe kwijt, maar hij heet Taharrush. Daar kunnen ze in Duitsland schijnbaar niet genoeg van krijgen met hun zwaar masochistische inslag.

   Like

 8. ReaGluurder zegt:

  Hahahahahahah.. Al horlepiepend ten ondergaan! Hoe wereldvreemd kun je zijn!

  Like

 9. Jade zegt:

  Paringsdans voor de “integratie”.
  Welterusten.

  Like

 10. Jan zegt:

  Vandaag wordt in Berlijn de Islam-Kunstprijs uitgereikt: doel het versterken van de identiteit en zelfbewustzijn’ van moslims en moslimmeiden’ die sympathiek staan tegenover de ideologie van Milli-Görüs en de moslimbroeders. Veel van hen zijn werkzaam in de organisatie ‘Moslims in de SPD’.  Die Internetseite informiert darüber, wie in einem Kunst- Literatur und Dialogprojekt Namens »I’slam« junge Muslime zusammen gefunden haben, um »Poetry-Slam auf muslimisch, ganz sauber, ohne Blasphemie, Sex oder Alkohol und mit viel Apologetik und Arroganz» zu betreiben. Themen sind in unvermeidlicher Weise die mannigfaltigen Diskriminierungserfahrungen der muslimischen Teilnehmer.
  ..
  Ebenfalls aktiv beim i’Slam-Projekt: Das Netzwerk »JUMA – Jung, muslimisch«

  Angehörige rund um die i’Slam und JUMA-Gruppierung würden ein reaktionäres Islamverständnis, das unter anderem in der Befürwortung des muslimischen Kopftuchs, der Geschlechtertrennung oder in der Ablehnung von Homosexualität seinen Ausdruck findet, vertreten.
  ….

  http://www.metropolico.org/2016/12/16/islam-kunstprojekt-die-naechste-generation-der-kulturschaffenden/

  De neo-nazipartij SPD is overal bij betrokken, zo te zien.

  Like

 11. Henk der Niederlander zegt:

  Hier nog zo iemand die zeer goed geintrigeerd in Belgenland.

  Verdachte van aanrandingen zegt in rechtbank cipier te willen doden

  Een 21-jarige man uit Kameroen, die in Hasselt terechtstaat voor een tweetal aanrandingen en voor slagen aan een vrouwelijke cipier, zei tegen de drie rechters dat hij reden heeft om de cipier te doden, omdat hij naar eigen zeggen door haar geviseerd wordt. Aanvankelijk had de openbare aanklager 3 jaar cel gevraagd, maar door de bizarre uitspraken wierp de rechtbank op dat het misschien nuttig zou zijn om eerst een geestesonderzoek bij de man te laten uitvoeren. Ook het openbare ministerie volgde die stelling.

  De twintiger zit momenteel in hechtenis. Op 12 september 2016 deelde hij in de gevangenis klappen uit aan de cipier. Zij was een maand werkonbekwaam. De man verklaarde dat hij serieuze problemen had met de cipier en haar daarom wel zou kunnen doden.

  http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3032920/2016/12/16/Verdachte-van-aanrandingen-zegt-in-rechtbank-cipier-te-willen-doden.dhtml

  Moet uiteraard psychisch onderzocht worden en niet met geweld het land uigeflikkerd.

  Like

 12. Henk der Niederlander zegt:

  Nog een mooi staaltje van perfecte intrigatie.

  Recidiverende verkrachter veroordeeld tot 6,5 jaar cel

  Een 48-jarige Tunesiër is door de Hasseltse correctionele rechtbank voor een verkrachting en bedreigingen met een mes veroordeeld tot in totaal 6,5 jaar celstraf. Hij is voor tien jaar uit zijn rechten ontzet. Op 28 mei 2016 vergreep hij zich in Hasselt aan een 41-jarige vrouw. De man zit momenteel opgesloten in de gevangenis van Hasselt.

  De politie trof de vrouw huilend aan in het station van Hasselt. Hij haar gedwongen seks te hebben. Ze kreeg klappen tegen het hoofd en moest stampen incasseren. Bij het medisch onderzoek en het onderzoek naar seksuele agressie bleek dat er haren uitgetrokken waren en dat haar armen grijpletsels vertoonden. Ook aan haar schaamstreek waren letsels vastgesteld. Het slachtoffer herkende haar verkrachter. Een getuige had de man ook bezig gezien. Er waren camerabeelden en het dna-materiaal was ontegensprekelijk.

  http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3032851/2016/12/16/Recidiverende-verkrachter-veroordeeld-tot-6-5-jaar-cel.dhtml

  Like

 13. Jan zegt:

  Michael Muller (SPD), burgemeester: “Wij zijn rijk en daarom wil ik meer moslims aan wie wij verplicht zijn onze welvaart af te geven.”

  »Wir können als eine der Metropolen des reichen Nordeuropa, wie andere auch, weiter Flüchtlinge aufnehmen und ihnen Schutz bieten«. Michael Müller (SPD), Regierender Bürgermeister von Berlin sieht »uns« locker in der Lage, in Zukunft noch mehr Asylbewerber aufzunehmen. Zudem müssen wir noch mehr von unserem Wohlstand abgeben.

  Gesteund weet Müller zich door de jihadiste Sawsan Chebli die van Duitsland een shariastaat wil (http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/12/duitse-moslim-politica-wil-dat-sharia-ingevoerd-wordt-in-duitsland/) en van terroristenhandlanger Andrej Holm, lid van de ‘Rode Hulp’ en getrouwd met antisemiet Anne Roth, medeoprichtster van Indymedia (http://www.hagalil.com/archiv/2003/09/indymedia.htm)
  ….

  http://www.metropolico.org/2016/12/15/wir-koennen-weiter-fluechtlinge-aufnehmen/

  Like

  • Golden Girl zegt:

   Jan, hij wil er meer, aan wie wij verplicht zijn onze welvaart af te geven, wacht maar tot die lui op de foto van 10.000 stemmen Merkel voor zijn deur staan, alles kort en klein slaan, zijn zulke mensen wel goed bij hun hoofd, maffe gek

   Like

  • elisah zegt:

   Heeft die fantast zijn pilletjes vergeten in te nemen?
   Wie geeft ons straks Schutz meneer de pipo?

   Like

 14. Jan zegt:

  Gauck en het kopsvod

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Wat een stel idioten !! “potenties van dans voor de integratie”. Potenties voor meer verkrachtingen zullen bedoelen !!

  Like

 16. Tistochwat zegt:

  Prachtig toch hè, die mohammedaanse dansen:

  Voor de echte liefhebber:

  Like

 17. Golden Girl zegt:

  dit nummer uit 1961 zal ook misschien bijdragen aan de integratie, wie kan hem hier op de site zetten? Gerhard Wendland, het nummer heet Tanze mit mir in den morgen, alvast bedankt als iemand de moeite wil nemen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s