Het einde van de eurocratenelites is nakende

screenshot_53

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

De toenemende druk op de vrijheid van meningsuiting, de installatie van een meningsdictatuur zorgen voor een tegenbeweging in Europa die het eliteproject uit elkaar zou kunnen laten spatten.

contra-magazine

Dwars door het Europese continent ontstaan Orwelliaanse ministeries van Waarheid, die moeten zorgen voor het behoud van de globalistische Newspeak van de elite. De Europese vereniging van corrupte en op macht beluste politici en functionarissen, die in een symbiose met het economische en financiële establishment het hele continent (en nog meer gebieden) willen onderwerpen aan hun trans-Atlantisch gedomineerde globalistenagenda, handelen daarmee al bijna in een soort paniekmodus, omdat zij zich in hun verwachtingen en hoop bedrogen zien.

Als een aangeschoten stuk wild slaat het langzaam in elkaar stortende systeem om zich heen en probeert de “jagers”, in de vorm van oprechte en alerte burgers, media en organisaties keihard te treffen. Maar die hele hen in de kont kruipende schare opportunisten begint zich ook in toenemende mate af te keren van de mislukte elites – want deze groep niet loyale mensen heeft een neus voor veranderingen en probeert daar natuurlijk van te profiteren. Hoe groter deze afkeer van de opportunisten van de op dit moment heersende elites is en hoe meer ze aan de kant gaan staan van diegenen die nu nog verachtelijk “populisten” en “propagandisten” genoemd worden, des te sneller stort de heerschappij van deze groepen in elkaar.

screenshot_52We maken op dit moment een periode van politieke en economische repressie mee tegen personen, media en organisaties die in opstand komen tegen deze in toenemende mate dictatoriaal handelende meute. Terwijl de systeempolitici en systeemmedia met leugens, desinformatie en propaganda om zich heen smijten, beschuldigen zij juist de oppositionele krachten ervan dit te doen. Maar de mensen beginnen steeds meer wakker te worden en in te zien dat het systeem tot nu toe naar de afgrond leidt.

Als de krachten, die zich verzetten tegen het globalistische establishment, winnen, omdat de mensen zich niet meer laten bevoogden en vernederen, maar de politieke leiding overnemen, dan zal dit ervoor zorgen dat het eliteproject Europese Unie uit elkaar spat en zal leiden tot een federalistisch georganiseerd Europa van de naties. Een Europa, waarin weer vrijheid van meningsuiting en meningsverscheidenheid bestaat en waarin de politiek zich moet onderwerpen aan de wil van de bevolking.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, dictatuur, Elite, establishment, EUSSR, meningsdictatuur, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Het einde van de eurocratenelites is nakende

 1. Sjaak zegt:

  Hoe geloofwaardig zijn politici van de PvdA, D66 en het CDA nog die voor camera hebben verklaard de uitslag van het referendum te zullen respecteren maar die het associatieverdrag nu alsnog gaan ratificeren?

  Liked by 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Totaal niet dus !!!!!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Deze beroepspolitici zijn altijd al even onbetrouwbaar geweest.
    Ambtenaren, meer niet.
    Die zich politici noemen… en die uitsluitend doen wat hun het beste uitkomt, niet wat hun kiezers willen.
    Er is maar een politicus in Nederland die belooft wat hij zal gaan doen en ook doet wat hij belooft heeft.
    En dat is Wilders, tezamen met zijn PVV-parlementariërs..
    De rest van de 2e-Kamer bestaat uit volslagen onbetrouwbare draaiers die tijdens elke verkiezingsperiode belooft uit te gaan voeren wat ze tijdens de vorige verkiezingsperiode belooft heeft.

    Liked by 1 persoon

  • D. G. Neree zegt:

   GroenLinks heeft zich nu ook in het rijtje van hypocriete landverraders geschaard.

   Liked by 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Ze kunnen deze dictatuur niet snel genoeg ten val brengen !!

  Like

 3. Zo hoort het ook dat de politiek zich moet onderwerpen aan de wil van de bevolking. Ze zijn niets voor niets onze volksvertegenwoordigers.

  Liked by 2 people

 4. bob Fleumer zegt:

  Als ik dat nog zou mogen meemaken!!!!!!! (78)

  Like

 5. bedonderde burger zegt:

  Ben bang dat er nog een konijn uit de EU hoed wordt getoverd.

  Joepie, lang leve de ‘brave new world’. Het is eindelijk zover, iedereen gechipt. Het eerste bedrijf is in België over de brug, nu de rest nog en zodirect via Loes Haasdijk en haar 66 demonen ook de gehele burgerij gedwongen naar de chipdokter.

  Zonder chip: geen onderwijs, geen woning, geen sofi nummer, geen inkomen, geen recht op zorg, kortom zonder chip bestaat u niet.

  Eindelijk krijgt de fascistische elite waar de fascistische elite al vanaf WO 2 van droomt, totale macht over de massa. Alle boze witte mannen, vrouwen ook krijgen via de chip het bevel in de gracht te springen en zonder duikapparatuur de bodem met een tandenborstel voor de periode van minstens tien minuten schoon te schrobben. Boze witte mannen en vrouwen probleem opgelost!

  Het socialistische DDR ideaal van een mierenkolonie staat voor de deur. Zonder morren doet ieder de plicht die hem of haar is toebedeeld door koningin Halsema, door keizer Terlouw, onder toezicht van de buurtcommissarissen Samson, Roemer, Pechtold en Klaver.

  (Ik hoop maar dat dit fakenews is van de Volkskrant)

  Liked by 4 people

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Het is tekenend dat bij een programma als Pauw op eens minder afkeurend/afwijzend/denigrerend wordt gesproken over Wilders. De toon wijzigt. In plaats daarvan is er nu kritiek op Ascher en de PvdA, op Roemer omdat men vermoedt dat hij zijn fractie niet helemaal in de hand heeft en bij debatten zijn cijfers niet op een rijtje heeft en ook kritiek op Jesse Klaver omdat men inziet dat deze vazal van het CPN-gedachtegoed veel ‘gebakken’ lucht aan de man tracht te brengen.
  Jammer is wel dat het rechter kamp geconfronteerd worden met een over zichzelf afgeroepen ‘verdeel en heers’ politiek. Als de nieuwe rechtse splinters stemmen verzamelen gaat dat ten koste van de PVV. Dat kan een omslaan van de balans ten gunste van rechtse politiek bemoeilijken.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het draaien gaat zelfs zo ver dat bij Pauw gisterenavond, bij het bekendmaken van de 3 politici die bovenaan de lijst staan om voor “Politicus van het Jaar” gekozen te worden, Jesse Klaver, als de grote politieke God, werd gefêteerd door de gezamenlijke groep linkse tafelschuimers.

   Klaver heeft zoveel elan! Hij is de enige politicus met een visie!
   Hij is de nieuwe bewogen politicus!
   Hij is jong en belooft vernieuwing!

   Ik vraag me af wàt voor een visie die Klaver dan wel heeft…?
   Ik vraag me af wàt voor “vernieuwing” Klaver in Godsnaam kan brengen…?

   Alleen omdat dit groentje met zijn hemd uit zijn broek… en zijn scheef getrokken stropdas zijn dagen vult met scheve verdachtmakingen tegen Wilders…?
   Pechtholt heeft jarenlang precies hetzelfde gedaan. Uitsluitend Wilders bashen.
   Pechtholt heeft geen enkele vernieuwing gebracht en had totaal geen visie.

   Nu is het de beurt aan snotneus Klaver om vernieuwing te brengen…?
   Hij mag zijn tanden stukbijten op onze granieten Wilders!
   Hahahahahahahaha!

   Like

 7. delamontagne zegt:

  De komende nieuwe Regering van US en hun leider, beginnen alvast met iets heeël verstandigs.
  Alle tekenen/rituelen en tegemoetkomingen voor de islam worden uit het Witte Huis verwijderd.
  For the past 7 years, to appease any Muslims working at or visiting the White House, silence has been ordered during the five times of Islamic prayer each day. In addition, prayer rugs and crescent moon symbols are available in several areas of the executive mansion to make Muslims more comfortable.

  ( zie op: https://fenixx.org/2016/12/17/obama-crushed-after-trump-orders-white-house-to-stop-his-sickest-tradition/ ))

  Liked by 1 persoon

 8. IkBenHet zegt:

  “uit elkaar zou kunnen laten spatten”
  “ZOU KUNNEN”… Dus niet!!
  Er had de afgelopen 15 jaar zoveel “ge-kunt”.
  Helaas is het altijd bij praatjes gebleven.

  Like

 9. Geschiedenis toont aan: NATO provoceert oorlogen in plaats van ze te verhinderen

  De ministers van defensie van het NATO-bondgenootschap troffen elkaar op 26 en 27 oktober in Brussel. De ministers van defensie zetten nu de besluiten om van de NATO-Top in Warschau van juli 2016, namelijk de verplaatsing van ongeveer 4.000 soldaten naar Polen, en in de Baltische landen, dat zijn Estland, Letland en Litouwen.

  Vanaf februari 2017 moeten dan 4 bataljons voor onbepaalde tijd naar Oost Europa worden gestuurd, “robuust, multinationaal en gevechtsklaar”, zoals secretaris generaal Jens Stoltenberg zei. Amerika, Groot Brittannië, Duitsland en Canada leiden elk een bataljon. Men spreekt bij de NATO over “geloofwaardige afschrikking”, er moet geen conflict door worden geprovoceerd, maar verhinderd. De aanwezigheid van de NATO is een signaal van de solidariteit van de NATO aan de onzeker gemaakte Oost Europese lidstaten, die steeds banger zijn voor Rusland. De Duitse minister van defensie Ursula von der Leyen drukte het zo uit: “Het is een duidelijk teken dat de aanval op een NATO-land een aanval op alle 28 landen zou betekent.”

  Maar kan de verklaring dat de NATO een conflict zou willen verhinderen en niet provoceren, werkelijk als geloofwaardig worden beschouwd? Hoe ziet de realiteit er uit en hoe bleek de NATO in het verleden te zijn, heeft zij oorlogen verhinderd of geprovoceerd? Hier enige stemmen daarover:

  Ten eerste over de realiteit van de militaire bewapening: Het Zweedse staatspersbureau SVT kopte in de afgelopen week: “Rusland is geen ernstige bedreiging voor de NATO”. De inhoud van het artikel was een studie van het internationale Zweedse vredesonderzoek instituut (SIPRI). Deze kwam tot het besluit dat de uitgaven van Rusland in de bewapening slechts 1/10 bedragen van de NATO-uitgaven. Een vergelijk van de militaire uitgaven voor het jaar 2015 in getallen: NATO: 904.9 miljard dollar USA: 595.5 miljard dollar Rusland: 91.1 miljard dollar

  De Italiaanse journaliste Gianandrea Gaiani concludeerde dat in werkelijkheid de regeringen van Washington en Londen spanningen provoceren met Rusland, “alleen om hun militaire uitgaven en die van de NATO te verhogen”. De invasie van Rusland in de Baltische landen, waarvoor de NATO haar lidstaten waarschuwt, is net zo waarschijnlijk als een invasie van Aliens, aldus Gaiani.

  Ten tweede over de NATO-oorlogen van het verleden: De Zwitserse vredesonderzoeker Dr. Daniele Ganser laat in zijn op 1 oktober 2016 verschenen boek “Illegale oorlogen” alle oorlogen zien, waaraan NATO-landen deelgenomen hebben van 1945 tot heden. Ganser bekritiseerde de NATO in een interview dat werd gepubliceerd op 21 oktober 2016, omdat deze zichzelf vergoelijkend voorstelt als een defensief bondgenootschap. Citaat van Ganser: “Dat is gewoon wetenschappelijk verkeerd. Een defensief bondgenootschap valt anderen niet aan. Toen de NATO werd opgericht in 1949 heeft men gezegd dat men als NATO andere landen nooit zal aanvallen. Men zal zich alleen weren als de Russen en het Warschau-Pakt Europa overvallen. […] Toen de Sovjet Unie zich heeft opgeheven, was er natuurlijk de mogelijkheid dat de NATO zichzelf ook opheft. […] Dat is helaas niet gebeurd, maar de NATO heeft dan in 1999 Servië gebombardeerd. Toen is de NATO veranderd van een defensief bondgenootschap tot een offensief bondgenootschap. Dat druist in tegen het UNO-Charta en is dus illegaal.”

  Ook de NATO-oorlogen in Irak in 2003 en in Libië in 2011 waren illegaal volgens Ganser. De UNO en de NATO hebben weliswaar een mandaat gegeven voor een vliegverbodzone in Libië in 2011, zodat Libië onder Gaddafi geen vliegtuigen in de lucht kon brengen. De Russen en de Chinezen hebben toen hun toestemming gegeven voor het vliegverbod, omdat zij van mening waren dat men op deze manier verder bloedvergieten in Libië kon verhinderen. Maar Ganser concludeert: “Toen hebben de NATO-landen dit mandaat genomen en hebben daaruit een verandering van het regime gemaakt. Zij hebben niet alleen een vliegverbodzone gemaakt, maar ze hebben Libië gebombardeerd. Dat is illegaal, dat was zo niet voorzien door de UNO. Daarom voelen de Russen en de Chinezen zich ook bedrogen sinds de oorlog met Libië.”

  Dr. Gabriele Ganser eist dan ook, dat het Internationale Strafrechthof eigenlijk ook presidenten en premiers van de NATO-landen zou moeten dagvaarden en hen veroordelen, steeds wanneer zij zijn verwikkeld in zware misdaden. Bijvoorbeeld Bush en Blair zouden de volle verantwoording hebben gehad voor de overval op Irak. Er gebeurt echter niets omdat niemand durft, aldus Ganser. Eén ding is zeker: Met het oog op deze geschiedkundige feiten, kunnen ook de meest recente verklaringen van de NATO, dat zij conflicten wil verhinderen en niet provoceren, absoluut niet worden gelooft. Maar wie eist de gerechtelijke verwerking van alle bloedbaden die door illegale NATO-oorlogen al tot stand zijn gekomen, opdat verdere oorlogen kunnen worden vermeden?

  Bron
  http://www.bovendien.com/

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  De grootste schijnheiligheid wordt hier door dit leugenkabinet ooit getoond.

  Like

 11. Jules Vismale zegt:

  Het zou een geweldig idee zijn om de gehate EU-elite eens een aangepaste lachfilm te laten zien van ‘Babes in Toyland’ (1934) van Laurel & Hardy waarin de boemannen het Europese volk vertegenwoordigen dat heel de akelige EU ten gronde gaan richten. en dan zijn de EU-bestuurders de bange vrouwen en kinderen die door boemannen worden belaagd en geen speelgoedsoldaten op hen af kunnen sturen om dezen te verjagen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s