Jaarlijks worden er wereldwijd meer dan 100.000 christenen wegens hun geloof vermoord

screenshot_67

(Vertaling: E.J. Bron)

Over een week vieren we Kerstmis. Al meer dan 2.000 jaar zijn er vergaan sinds de geboorte van Jezus Christus, maar wereldwijd worden er meer christenen vanwege hun geloof vervolgd en vermoord dan ooit tevoren.

ongecensureerd-at

Islamitische terreur wereldwijd

Jan Figel, de speciale EU-gevolmachtigde voor godsdienstvrijheid, maakte tijdens een internationale conferentie over christenvervolging en de schending van de godsdienstvrijheid eind november in Wenen bekend dat er ieder jaar meer dan 100.000 christenen op grond van hun geloof worden gedood.

Dat zijn gemiddeld meer dan 274 mensen per dag, van wie voornamelijk door islamitische fanatiekelingen het hoofd wordt afgesneden, die opgeblazen of op andere wijze vermoord worden. Ook of wellicht juist op christelijke feestdagen zoals Kerstmis.

200 miljoen christenen wegens hun geloof vervolgd

En het aantal christenen dat wereldwijd wegens hun geloof wordt vervolgd, wordt door de internationale “Gesellchaft für Menschenrechte” en de organisatie “Christian Solidarity International” op 200 miljoen geschat.

Dat zijn aantallen en feiten die westerse politici en eigenlijk alle christelijke hoogwaardigheidsbekleders tot nadenken zouden moeten stemmen. In plaats daarvan worden imams uitgenodigd om te preken in onze kerken en peetvaders van de islamitische terreur zoals Saoedi-Arabië door onze politici gevleid.

screenshot_68

Ambtskerk ondersteunt islamisering van Europa

Inmiddels is de christenvervolging ook al overgeslagen naar Europa. Geestelijken worden openlijk op straat met stenen bekogeld of door Jihadisten in de kerk vermoord. Voor islamitische bedreiging gevluchte asielzoekers worden in de massaonderkomens door islamitische fanatici opnieuw in het nauw gebracht. Christelijke kinderen worden door islamitische “medeleerlingen” gepest in onze scholen. Imams radicaliseren kinderen en jongeren met haatpreken.

Politiek en ambtskerk laten moslims hun gang gaan

Dit alles vindt plaats onder de ogen van de hier politiek verantwoordelijken. Ook is er geen schreeuw van verontwaardiging van de kerkvorsten te horen. Veelmeer wordt met krachtige ondersteuning van de ambtskerk ongebreideld vaart gezet achter de islamisering van Europa en wordt de een landelijke meerderheid aan christenen gemarginaliseerd. De ambtskerk biedt geen enkel verzet wanneer christelijke waarden en tradities uit het openbare leven worden verbannen. Veelmeer manen de geestelijken vanaf hun kansels aan tot tolerantie tegenover de intoleranten.

Het christendom, ooit het geestelijke en culturele fundament van Europa, begint behoorlijk te wankelen en er is nauwelijks iemand die hiertegen in opstand komt. Amen en uit.

screenshot_69

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Moslims, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Jaarlijks worden er wereldwijd meer dan 100.000 christenen wegens hun geloof vermoord

 1. A.Johson zegt:

  Denk effe de orginele site bekijken, krijg ik dit te zien!

  error 525

  Like

 2. Een paar leuzen vanaf de kansels wekelijks te horen in alle kerken; “Heb liefde voor uw vijand!!!” “Allah is een andere naam voor God!!!” “Profeet Mohammed werd ook gezonden door God!!!” “De meeste moslims zijn liefdevol, houden van hun medemens en geloven uiteindelijk in de HEER!!!” “Je mag nooit zeggen dat Mohammed een valse profeet is want…” “Geen schilderijen maken van Mohammed want je gaat Godsgezant niet kwetsen want Jezus wil ook niet gekwetst worden!!!” “Uiteindelijk zijn we allemaal kinderen van Allah!!!” “Uiteindelijk zijn wij ook broeders en zusters van moslims…” “Leg je hoofd maar op het hakblok…” Deze laatste opmerking is van mezelf!!!

  Geliked door 2 people

 3. joga zegt:

  Christenen, waren dat die farizeeërs, die de joden ervan beschuldigden, dat die Jezus hadden laten vermoorden door de Romeinen? Helaas zit onze 2e kamer er vol mee en ook de EU. Ze zijn dan ook nu al druk bezig ons te verraden aan de islam, elke dag weer en nu wereldwijd, hopend, dat ze niet als eersten worden afgeslacht.

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Het moment om een HALT toe te roepen aan de islam is reeds lang aangebroken, laten we het ook in praktijk brengen en in het dagelijks leven ook NEE te zeggen tegen islam want zij hebben veel meer kapot gemaakt van dat wat ons lief is! We laten ons niet overrollen door 1400 jaar moord en doodslag!

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Bob ik vrees dat het niet allang aangebroken is maar dat we het al voorbij zijn.
   Met veel pijn en ellende kunnen we er MISSCHIEN vanaf komen.

   Like

 5. Peterdm zegt:

  Begrijp iedereen wel dat bepaalde Nederlanders met hun lentemoslims aanhangers hier schuldig aan zijn. De seculiere Assad moest verdwijnen om plaats te maken voor de jihadistische lentemoslim. En het zijn juist deze jihadistische lentemoslims, gestuurd door hun ouders vanuit Europa die duizenden christenen hebben afgemaakt in Syrië.

  Like

 6. Steven zegt:

  Dacht dat ISLAM “vrede” is…althans..dat vertelt toch iedereen?
  Of moeten we dat blijven geloven totdat er straks een meerderheid aan mossels binnen zijn om ons af te maken?

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Nu zou je kunnen denken, de Paus zal wel eens z,n “heilige” smoel opendoen en heftige uitspraken doen ter verdediging van de vervolgde Christenen.
  Niks van dat alles, hij heeft ,t te druk met dankbriefjes schrijven aan de collaborateurs van de EU-islamisering.
  Bovendien had hij vandaag een “eenvoudige doch voedzame middag-maaltijd” met daklozen.
  Ditmaal in ieder geval met Italianen, dat moet gezegd worden.
  Maar of hij zich druk maakt om de 100-duizenden vervolgden in ,t M.O ?
  Ze zijn immers van een andere denominatie………….
  Hij blijft well lachen……..
  https://eurocalifat.files.wordpress.com/2016/03/pape.jpg?w=1647&h=978

  Like

 8. Assyriër zegt:

  Aartsbisschop van Mosul: ook jullie samenleving loopt gevaar door radicale islam

  buitenland
  Al meer dan twee jaar houdt terreurbeweging Islamitische Staat (IS) de Iraakse miljoenenstad Mosul in zijn greep. Aartsbisschop Petros Mouche van de Syrisch-Katholieke kerk wist het gebied met vele christenen te ontvluchten toen IS de stad binnenkwam.

  Woensdag sprak de aartsbisschop van Mosul, Kirkuk en Koerdistan op initiatief van het CDA in de Tweede Kamer, onder meer over het lot van christenen in door IS bezet gebied, en over het gevaar van de radicale islam.

  Genocide door IS

  De agressie tegen Iraakse christenen begon al kort na de val van Saddam Hoessein in 2003, volgens de aartsbisschop. Maar de komst van IS in 2014 gold als de ‘ultieme slag op het Iraakse christendom,’ zegt Mouche. Eerder werd al bekend dat IS voor andersgelovigen speciale belasting hanteert, zo bevestigt ook Mouche. ‘Ze geven ons de keus: het betalen van een christendom-belasting, bekering tot de islam, het vertrek of de dood’.

  Mouche benadrukt de wens om het verdrijven en uitroeien van christenen in Mosul en ander IS-gebied als genocide te bestempelen. ‘Ze hebben ons ontworteld en onze cultuur vernietigd en wilden ons doden en onze vrouwen verkrachten, zoals ze met andere niet-moslims hebben gedaan. Wat is een genocide anders dan dat?’ Hij echoot daarmee de woorden van Paus Franciscus, die vorig jaar benadrukte dat wat er momenteel met christenen in het Midden-Oosten gebeurt, genocide is.

  Ook Westen loopt gevaar

  Volgens Mouche moet er een einde aan radicalisering worden gemaakt, maar hij is somber over de haalbaarheid daarvan. Veel christenen zijn de bezette gebieden ontvlucht en zoeken hun heil op andere plekken, bijvoorbeeld Koerdistan. Mouche zegt daar dankbaar voor te zijn, maar: ‘het Koerdische volk is ook moslim en is niet zuiver van radicalen die ons niet accepteren als christenen’. Het leidt uiteindelijk tot een pleidooi aan westerse en Europese landen om de Iraakse en Syrische christenen als vluchtelingen op te nemen. ‘Ik kan u verzekeren dat wij de christenen geen Daesh (IS, red.) zijn,’ benadrukt hij.

  De aartsbisschop waarschuwt dat ook de westerse samenleving gevaar loopt door IS. ‘In het Westen is Daesh een onderdeel van de samenleving en genieten strijders de bescherming van de staat (…) Zij komen naar jullie samenleving met het gif dat ze met zich mee dragen, en zullen jullie een cultuur opdringen die geen rekening houdt met mensenrechten, mensen vernedert en culturen vernietigt’.

  Mouche pleit voor een verhoogde druk op de internationale coalitie om Iraakse gebieden snel te bevrijden van IS, en om bescherming te garanderen voor christenen in Irak en in het Midden-Oosten als geheel.

  Like

 9. Als je dit nu leest en hoort, dan kots je die moslims toch gewoon uit.

  Like

 10. Auke zegt:

  Het christendom, ooit het geestelijke en culturele fundament van Europa, begint behoorlijk te wankelen en er is nauwelijks iemand die hiertegen in opstand komt. Amen en uit.
  Klopt en daarom (geen christen is bereid te sterven voor zijn/haar geloof (behalve in islam gedomineerde landen), zoals de christenen deden tijdens de Romeinse jaren e.v. (Bonifatius)) zullen we verliezen van de islam. De islam wordt het nieuwe geestelijke fundament. Atheïsme is namelijk geen fundament, maar een bondgenoot van de islam. De duivel en zijn aanhang is niet verdeeld. Volgens De Heilige Geest is: iedereen die Jezus ontkent als de Messias/Christus is lid van de antichrist. De islam doet dit op basis van hun geschriften, net als een atheïst.

  Het fundament
  1 Johannes 2:22-23
  22 Wie is de leugenaar, dan die loochent, dat Jezus is de Christus? Deze is de antichrist, die den Vader en den Zoon loochent.
  23 Een iegelijk, die den Zoon loochent, heeft ook den Vader niet.

  Like

 11. BertG. zegt:

  Het is maar goed dat ze nog een denkbeeldig vriendje achter de hand hebben die ze bijstaat als het echt dreigt mis te gaan, kuch……..kuch………..
  Anders zou het er slecht uit zien voor ze.
  Dus vandaag maar weer een paar extra gebedjes er tegen aan gooien, dan komt het vast allemaal wel goed, toch…………………..
  En hou vol hé, christenen, blijven geloven dat hij er is en bestaat.
  Hij waakt over jullie, hij is er om jullie bij te staan, en om jullie te redden.

  Op hoeveel bewijs zitten ze eigenlijk te wachten, vraag ik mijzelf dan ook af.
  Of wordt het toch maar tijd om zelf in te grijpen, bij gebrek aan die helpende hand.

  Like

 12. kraftavilqa zegt:

  De reactie van Jack Terrible lezende lijkt mij dat men op de priesterschool alleen de Bijbel leest maar geen kennis neemt van andere religies en/of zich als religie voordoende ideologiën want de geëtaleerde onwetendheid t,a,v. het woestijnfascisme is schrikbarend.

  Like

 13. Peter Rissing zegt:

  Hier meer bevestiging over de 100.000 vermoorde christenen, zonder op de daders in te gaan overigens.
  http://europeanpost.co/eu-special-envoy-for-religious-freedom-jan-figel-christians-are-the-most-persecuted-group-in-the-world/
  Het zou fijn zijn om te weten hoe die Jan Figel aan zijn cijfers komt.

  Ik kijk ook uit naar wat ‘onze’ (?) First Vice-President Frans Timmermans met het rapport gaat doen dat hij van Jan Figel op zijn bureau gaat krijgen.
  http://europa.eu/rapid/press-release_IP-16-1670_en.htm
  Misschien staat daar ook wat in over de “The persistent persecution of religious and ethnic” MAJORITIES, want ik vind dat ik als atheist (ook al is dat geen religie) en ras-kaaskop behoorlijk ondergesneeuwd raak en in mijn belangen ben geschaad.

  Ik wil mijn cultuur niet laten vertroebelen door al die religieuze en etnische veranderingen die Junker mij wil opleggen. Toch niet normaal dat je dat maar moet accepteren, daar is nooit democratisch (voor Junker een ouderwets en overbodig begrip) over gestemd.
  Hij meent: “Freedom of religion or belief is a fundamental right which is part of the foundation of the European Union. The persistent persecution of religious and ethnic minorities makes protecting and promoting this freedom inside and outside the EU all the more essential”.

  Nou, ik hou mij liever bij de ‘fundatie van mijn Nederlandse cultuur’ Junker, dat is mijn fundamentele recht, nog steeds mijn “freedom”. Binnen mijn cultuur kunnen namelijk de daders en de oorzaak van die 100.000 vermoorde christenen gewoon benoemd worden.
  En ja Junker, dat weet je zelf ook verdomde goed, daar hoort het woord Islam nadrukkelijk bij. Maar wat kan jou die 100.000 gruwelijke moorden schelen ?
  Je bakt liever zoete koekjes met diegene die mijn cultuur willen veranderen/onderwerpen.
  Daar moet je eens mee stoppen man, that is even móre “all the more essential”.

  Like

 14. Hans zegt:

  Ik vind het een grove misvatting om te zeggen dat we een joods christelijke roots hebben hier in ons zo prachtige Europa. Mij valt juist op dat die landen islamiseren die ooit christelijk waren, slap en zwak dat de christen is. Dat heb je er van als in een lucht kasteel geloofd. Mij part liggen onze roots in het voor christelijk tijdperk, en heb ik meer met de Keltische cultuur, en natuurlijk de vikkingen. Ik zal blij zijn als die zogenaamde beschavings religies verdwenen zijn uit Europa, te beginnen met islam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s