Kerstmis met “gasten”: Tolerantie tot aan de verdwijning

screenshot_76

(Door: Marcello Dallapiccola – Vertaling: E.J. Bron)

Nu gaan ze Kerstmis dus te lijf. Nadat de Sint Maarten optochten al veranderd werden in “lichtjesfeest” of “lantaarnfeest” moet nu ook alles wat met Kerstmis te maken heeft uit Europa verdwijnen. Onze lieve gasten zouden zich anders immers wel eens beledigd kunnen voelen wanneer wij ongelovigen onze tradities en gebruiken onderhouden; bijzonder gevoelig reageren ze logischerwijs op feesten die rechtstreeks verband houden met het christendom – zoals Kerstmis dus.

contra-magazine

De tolerante en internationaal ingestelde Europeanen hebben in hun multiculti geschoolde gevoeligheid natuurlijk onmiddellijk herkend hoe men de lieve gasten uit het Morgenland ervoor kan behoeden om zich al te zeer te laten storen door onze primitieve, heidense gebruiken tijdens hun Europa-vakantie op kosten van de belastingbetalers: men ziet gewoon af van het beledigende gebruik, schaft het grotendeels af of camoufleert en verstopt het achter in ieder geval minder bedenkelijke begrippen zoals “wintermarkt” in plaats van “kerstmarkt”. De betekenis van de meeste christelijke feesten kennen de van hun geloof afgevallen Europeanen sowieso meestal helemaal niet meer, waarom dan niet tegelijk maar helemaal afzien van die oude gebruiken?

Een nieuw, negatief hoogtepunt vormde de Oostenrijkse ambassade in Berlijn, zoals “Epoch Times” hier bericht. Gedienstig als men nu eenmaal is wat betreft vooruitsnellende gehoorzaamheid gebruikte men tegelijk als motto bij het kerstfeest: “Wat doen moslims eigenlijk met Kerstmis?” – Alsof iemand dat zou interesseren. Vragen moslims misschien wat christenen tijdens hun bloedige smeerpartij genaamd slachtfeest doen? Doen ze uiteraard niet, omdat het hen geen reet kan schelen wat christenen doen, zolang ze hun bek maar houden en braaf belasting betalen voor de vele moslimmigranten, die van hun kant op grond van een ontbrekende of gebrekkige opleiding meestal helemaal niet in staat zijn om in hun eigen levensonderhoud te voorzien.

Opmerkelijk is ook dat een Oostenrijkse ambassade in Duitsland geen ander motto kon bedenken – men oefent blijkbaar al in de onderwerping aan de toekomstige machthebbers. Kruipen, buigen en het vlaggetje in de wind hangen – daarin was het officiële Oostenrijk altijd al topklasse.

Welnu, in ieder geval werden op deze ontvangst ook “winterse lekkernijen” aangeboden – dus datgene dat vroeger ooit “kerstkoekjes” heette. Maar met “kerst” in de naam zouden de koekjes vermoedelijk niet “halal” geweest zijn, wat op hun beurt de vol-baarden en hoofddoeken vast en zeker weer opgevat zouden hebben als belediging – en dat moet per se voorkomen worden.

Want om van gasten tolerantie voor de autochtone cultuur te verlangen, dat zou toch wel heel schaamteloos, ja, bijna rechts-radicaal geweest zijn. Waar gaan we wel niet heen wanneer een gast zich plotseling aan de regels van de gastheer zou moeten houden? Geheel in die zin werden immers ook al aan het begin van de Advent imams in verschillende kerken uitgenodigd om daar in de zin van tolerantie en intercultureel begrip te midden van christelijke “kafirs” de eerste soera van de koran ten gehore te brengen. Van een omgekeerd geval, waarbij een christelijke geestelijke in een moskee werd uitgenodigd om daar een mis te houden, is mij heel verrassend tot nu toe nog nooit iets ter ore gekomen . . . Veelmeer doen christelijke hoogwaardigheidsbekleders zelfs hun kruisen af als zij deze “interculturele dialoog” met moslims aangaan – de aanblik van het symbool van de christenheid kun je de volgelingen van de profeet toch echt niet aandoen, toch?

Bijzonder bedenkelijk is ook dat bij deze tolerantieplechtigheden ook christelijke (en atheïstische, boeddhistische enz.) kinderen gedwongen worden de islamitische geloofsbekentenis op te zeggen; afgezien van het feit dat het vermoedelijk niet weinig tijd kost om deze Arabische tongbreker uit het hoofd te leren – tijd, die men veel zinvoller zou kunnen doorbrengen met het leren van woordjes of wiskunde – is het ook nog zo dat deze geloofsbekentenis, opgezegd in aanwezigheid van vijf islamitische mannen (vrouwen gelden logischerwijs niet als getuigen, automatische een bekering tot de islam betekent. Tientallen, zo niet honderden kinderen werden zodoende tot moslims gemaakt, zonder dat hun niets vermoedende ouders er überhaupt iets van weten.

Europa oefent zichzelf dus in onderwerping, de geestelijken verrichten opnieuw in nauwe samenwerking met de politiek hun schandelijke werk. Terwijl men er steeds luider over nadenkt om islamitische feesten zoals ramadan of het slachtfeest in te voeren, ziet men beschaamd af van de eigen tradities. Vanuit een neurotisch overdreven tolerantiebegrip laat men zich steeds verder terugdringen door de agressieve binnendringers – waarop deze niet antwoorden met erkenning of zelfs dankbaarheid, maar integendeel met openlijk tentoongestelde verachting.

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Marcello Dallapiccola

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "religieuze dialoog", "Weg met ons!", achterlijkheid, Christendom, christenhaat, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, katholieke kerk, Kerstmis, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

34 reacties op Kerstmis met “gasten”: Tolerantie tot aan de verdwijning

 1. Jammer dat niet iedereen dat door heeft, die verachting van die moslims. Dat neerkijken op ons. Er moet echt hier en dat vind ik erg spijtig, eerst iets ergs gebeuren.

  Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Triest word ik hiervan. Triest, omdat velen het blijkbaar niet meer belangrijk vinden om onze (Joods-christelijke) feesten en tradities te bewaren en door te geven aan ons nageslacht. Ik kán maar niet begrijpen waarom men zich zo onderdanig opstelt richting de moslims/de islam, terwijl zij ons verachten en haten, en dat op allerlei manieren laten blijken ook.

  Met enige jaloezie kijk ik naar de VS, waar de a.s. President veel christenen als zijn directe medewerkers heeft uitgekozen, maar ook Joden behoren tot zijn naaste medewerkers. Trump heeft al laten weten dat hij wil dat het woord X-mas weer terugkeert in het openbare leven, zoals in winkels e.d. Hij heeft gezegd dat dit nu aan het verdwijnen is.
  Wat mensen ook van Trump vinden, ik heb respect voor wat hij zegt. Ik hoop dat hij veel van zijn voornemens kan uitvoeren.
  Veel Europese leiders zouden een voorbeeld aan deze man moeten nemen!

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Niet jaloers zijn, Cath’: De verkiezing van Trump zal ons helpen om zèlf van die Europese Leiders af te komen!

   Like

  • koddebeier zegt:

   Moeten we ze nog langer Europese leiders noemen, terwijl ze de hele samenleving en cultuur van het westen vernietigen. Volgens mij zijn ‘ze’ onze grootste vijanden geworden !!

   Like

  • BertG. zegt:

   Waar moeten Europese leiders een voorbeeld aan nemen?

   Dat ze meer christenen en joden in de regering stoppen.
   Door dit soort opmerkingen begin ik nou juist de pest aan christenen en kerstmis te krijgen.
   Omdat men er al van uit gaat dat Atheïsten tegen christenen en kerst zijn.
   Als mensen zo door gaan, dan ga je dat vanzelf wel krijgen, ook ik heb een grens.
   Dat schijnen ze maar niet te beseffen die simpele zieltjes.

   Like

   • Harry zegt:

    Eigenlijk vechten we als niet gelovigen tegen twee sectes .
    Jammer dat ze elkaar maar ten dele bestrijden , die stomme christenen proberen soms nog om op schoot te kruipen bij moslims , zie sommige achterlijke uitspraken van de paus , die pedofiele of homofiele ( of allebei ) halfgod van het geloof .
    Laat ie gvd gewoon achter de wijven aan zitten , net als een normale vent .

    Anders om is er geen begrip en coulance bij moslims t.a.v. anderen , slechts onthoofden telt .

    En ze blijven maar naïef , de christenen , slechts een enkele is wakker .
    Christendom is ook een soort aandoening , kennelijk .
    En degenen die niet heulen met de islam proberen je dan weer in hún overtuiging te trekken .
    Blijf verdomme achter de voordeur met die onzin .
    Totaal geen behoefte aan !
    De krimp die de christenen ondergaan door de moordzucht van de islam proberen ze zo weer te compenseren door onschuldigen tot het geloof te brengen .

    Heb ook niks tegen kerstmis en dergelijke , maar meer vanuit het gezelligheidsoogpunt .

    Al moet ik zeggen dat ik die kerstman weer héél erg nep vind , met die dikke pens en die vreselijke nep-baard . Het stikt ook van die krengen , iedere winkel heeft er een .
    Dat geeft toch inflatie ?
    Stomme Amerikaanse nepzooi .

    Onze Sinterklaas is toch een stuk echter .

    Like

   • BertG. zegt:

    En daarom irriteert het mij ook mateloos wanneer ik weer lees hoe blij iemand is dat er eindelijk christenen of joden speciaal ergens voor benoemt worden.
    Alsof de rest daar nooit voor geschikt zou kunnen zijn, want dat is toch wel zo’n beetje de gedachtegang die daar aan vast zit.
    Niet ik maak een onderscheid maar die gluiperige tyfus gelovige.
    Hoe vriendelijk ze ook proberen over te komen, het zit in die hoofdjes gestamp van die gasten dat andere niet deugen.
    En ze zijn er dan nog trots op ook, waardoor ik steeds vaker ga denken, krijg dan ook maar de tyfus en zoek het dan maar zelf uit.
    Zelf vertrouwen ze helemaal niemand, of je moet naast ze zitten op het kerkbankje.
    Het raakt mij steeds minder, alle ellende die ze meemaken, alhoewel ik het natuurlijk verschrikkelijk vind.
    Ze blijven zelf aan de gang in hun 2 strijd, dat houd nooit op.
    En hierdoor ben ik dan ook maar begonnen met een onderscheid aan het maken, iets wat ik nooit uit me zelf zou doen, maar ik ben wel achterlijk als ik als enigste de hele tijd maar vriendelijk blijf doen terwijl ze mij zo een beetje het graf in wensen.
    Gefeliciteerd beste gelovigen, het is jullie gelukt.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ BertG. om 9:49

    Wat is er mis met meer christenen en Joden als naaste medewerkers van President Trump? Als je (zoals Obama heeft gedaan) directe medewerkers aanstelt die lid zijn van de Moslimbroederschap, dan weet ik genoeg.
    Ik weet niet of je ervan op de hoogte bent Bert, maar jaarlijks worden er 100.000 christenen vermoord, en wie komt voor hen op? Meer aandacht voor deze massamoord is bitter hard nodig.
    Eén van de redenen dat ik respect heb voor Trump is, dat hij laat blijken dat hij waarde hecht aan het christendom en Jodendom, en het kerstfeest als belangrijk feest wil behouden! Dáár zouden de Europese ‘Leiders’ dus een voorbeeld aan moeten nemen! Maar die kruipen liever in de konten van moslims, en weten van gekkigheid niet meer wat ze moeten doen om aan hun eisen te kunnen voldoen! Gelukkig zijn er nog enkele Europese leiders die ook het belang van kerst nog zien, en dan denk ik aan Victor Orbán.
    Hij laat duidelijk horen dat zijn land een christelijk land is, waar geen plaats is voor moslims. Van dat soort geluiden houd ik.

    Ik begrijp totaal niet dat je de pest krijgt aan christenen en kerst om wat ik schreef. Kerstfeest is vanouds een christelijk feest, maar als we niet oppassen raken we dat kwijt. Niet in de laatste plaats door de moslims, die dit feest verafschuwen.
    Verder kun je uit mijn reactie nérgens opmaken dat ik iets tegen atheïsten heb! Dat verzin je er maar even bij.
    Heb je er soms ook moeite mee dat Trump de banden met Israël stevig wil aanhalen, en het liefst de Amerikaanse Ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem wil verplaatsen?

    En verder moet je niet zo overdrijven met je reactie Bert!
    Ik vind hem een beetje zielig.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Het gaat er om dat jij extra blij bent dat het christenen en joden zijn.
    Als of het anders volledig mis zou gaan en dat niet christenen zich weinig zullen aantrekken van alle vermoorde christenen of kerst.
    Nee, je hebt er niets tegen (atheïsten) maar wel een bepaalde voorkeur die je dan ook graag vermeld.
    Mij gaat het om mensen die geschikt zijn en niet om welk geloof ze hebben.
    En bij jouw maakt dat wel degelijk uit.

    Like

  • Rainbow zegt:

   helemaal met je eens hoor! ik heb nooit een Trump getwijfeld.

   Like

 3. Leo zegt:

  Advent kalender is ook al december kalender geworden……….

  KOTS !!!!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Leo op 17/12 om 23:10

   Inderdaad “KOTS”, die ‘decemberkalender’. En totaal overbodig ook, want deze maand komt altijd voor op elke kalender. Gewoon weer een poging om Advent (en dus ook Kerst) voorgoed te schrappen.

   Like

 4. OphEUffen zegt:

  Hierbij benoem ik suiker- tot ploflim feest. Dat zal dan toch ook geen probleem zijn?

  Like

 5. Tom zegt:

  Honderden jaren hebben Joden in ons land gewoont. Al die tijd vierden we gewoon Kerst. En nu? Opnieuw geven we de Joden een trap na door nu wel toe te geven aan de islam…
  Afgoderij in Nederland is terrein aan het winnen. Het is wachten op het moment dat God ons zal verlaten… CU, CDA, SGP, doe iets!!!

  Like

 6. wegpiraat zegt:

  Je wordt er misselijk van.
  Kerstontbijt op de basisschool is al nieuwjaarsontbijt.
  De kerststol is al verdwenen net als de zwarte pieten op de verpakkingen, niemand heeft het daar over.
  Stukje bij beetje wordt alles afgebroken om een bepaalde groep niet te kwetsen.
  Bij de IKEA is het worstenbrood nu al halalkipworstje, bizar gewoon, hoever gaan we door?
  Wij moeten wel aanpassen aan hun halal eetgewoonten maar er is dus geen tolerantie wat onze eetgewoonten zijn, gewoon varkensvlees.
  Bedrijfskantines die alleen nog halal aanbieden, bizar.
  Zoveel meer voorbeelden , teveel om op te noemen.
  Maar er gaat nog een leuker probleem aankomen wat nu nog net niet echt speelt maar het gaat komen.
  Onlangs is er een man uit een ziekenhuis gezet omdat hij niet geholpen wilde worden door iemand met een hoofddoek en is verwijderd want dit was rascistisch.
  Ik ben mannelijk en verpleegkundige en wij hadden een moslima als client en belde dat zij niet door mannen geholpen wilde worden, is zij dan ook rascistisch?
  Dit gaat een probleem worden in de toekomst, zeker weten.

  Like

  • Stef zegt:

   en waar zijn de KWATTA mannetjes gebleven?

   Like

  • Cathja zegt:

   @ wegpiraat op 18/12 om 0:00 uur

   Ik ben het eens met uw reactie, en met name over uw laatste vijf zinnen zou ik dit willen zeggen: tegen die moslima die niet door een mannelijke verpleger geholpen wilde worden zou een aanklacht ingediend moeten worden. Waarom worden er alleen maar aangiftes gedaan door moslims die zich beklagen? Als een verpleger op deze manier beledigd wordt (dus u mag geen moslima’s behandelen/verzorgen) dan is dat racistisch en discriminerend!
   Wij Nederlanders moeten veel meer op onze strepen gaan staan. We moeten protesteren als moslims denken dat ze een aparte behandeling in ziekenhuizen kunnen krijgen omdat hun ‘geloof’ dat eist.
   Daar moeten wij niets mee te maken willen hebben!

   Like

 7. guusvelraeds zegt:

  “Wat doen moslims eigenlijk met Kerstmis?”

  Dat kan ik best vertellen. Kerken opblazen, christenen vervolgen en natuurlijk uitmoorden als het even lukt om daarna christelijke meisjes te ontvoeren en te dwingen in een moslim huwelijk. De kersttijd is voor christelijke geloofsminderheden in moslimgebied de gevaarlijkste periode van het jaar. Dat was vroeger zo, dat is vandaag zo en dat zal morgen ook zo zijn. Kom me niet aanlopen met het huilverhaal dat echt niet alle moslims dat doen want er blijven genoeg over die het wel degelijk doen. Uit zichzelf of hiervoor opgejut in de moskee.

  https://nl.gatestoneinstitute.org/7288/kerstmis-onder-islam

  Like

 8. delamontagne zegt:

  EEN PRIESTER WIL GEEN KERSTSTAL NEERZETTEN OM DE MUSELMANNEN EEN PLEZIER TE DOEN ! !
  …………
  Een nieuwe religieuse onenigheid betreffende de “Kerststal”, het symbool van de geboorte van Christus, is het middelpunt van deze Italiaanse affaire.
  Maar ditmaal is het een priester die er de oorzaak van is.
  Volgens de kapelaan van het Gemeentelijke Kerkhof van Cremona,Don Sante Bergè, moet de Kerststal er niet zijn omdat de aanwezigheid ervan de muslims zou kunnen beledigen.
  Hij voegde eraan toe “en de Hindus en atheïsten” [om zijn besluit een politiek correct tintje te geven van niet zijnde discriminerend ] die er ook komen om hun overledenen te gedenken.
  Zo,n Kerststal, helemaal in het zicht van iedereen kan weleens worden beschouwd als een PROVOCATIE.
  Een gebrek aan respect voor anders denkenden
  Maar gelukkig kwam Don Oreste Mori die met deze traditie begonnen was in verzet tegen het besluit van zijn opvolger en verklaarde in een “communiquee”:
  De Kerststal draagt de goedkeuring van de bewoners van
  Cremona, of ze nu Katholiek zijn of niet.
  We zijn hier in Italië en niet in Saoudie Arabië, teminste nog niet.
  Een hoge ambtenares van de regio Lombardije, Cristina Cappellini, was ook verontwaardigd en zei:”Ik hoop dat hij op zijn beslissing terugkomt en zijn excuses aanbiedt aan de Katholieke gemeenschap”.
  Ik vind dit een kwalijke zaak van deze priester en dat wij boven alles onze identiteit en de symbolen van onze cultuur moeten behouden en ons Christelijk geloof moeten promoten.
  Dankzij de weerstand van de bewoners van Cremona en hun oproep op de sociale media, dit krachtige medium tegen de autoritaire en minachtende elites, hervond de Kersstal zijn plek terug en de traditie weer in ere hersteld, tenminste dit jaar….
  Na deze “overwinning” werd de oecomenische welwillendheid van de priester wat de islam betreft, met felle kritiek op internet bejegend.
  Sommigen beschuldigen hem van gehoorzaamheid aan zijn Superieur “de imam Bergoglio” [ = de Paus in Rome ] !.
  De Paus roept op om onze moslimbroeders en zusters onderdak te bieden maar vergeet ondertussen zijn Christelijke broeders in nood en ellende op een steenworp afstand van het Vaticaan……………
  Op andere internet sites wordt de hatelijke opmerking gemaakt dat de Pastoor zich beter tot de islam kan bekeren, het geloof dat zoveel respect heeft voor de Christenen !
  Hij heeft tenslotte al de houding van een “Dhimmie” en staat klaar om zich voor zijn toekomstige Meesters te vernederen………….
  ITALIAANSE KRANT:
  http://www.liberoquotidiano.it/news/italia/12247240/polemica-presepe-cremona-.html

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ziet deze totale stommerik dan niet dat hij zichzelf aan het elimineren is…!
   De islam wil dat alle geloven die naast de islam bestaan zullen worden uitgeroeid!
   Deze priester pleegt in feite zelfmoord door toe te geven aan de islam!

   Like

 9. Auke zegt:

  Christendom moet eruit, logisch. Satan haat Jezus. De duivel is niet verdeeld en zal dat ook niet zijn, kijk maar naar Iran: links, in Iran, was volledig voor Khomeiny, daarna werd links uitgemoord.

  Like

 10. Stef zegt:

  En de smerige rol van de media hierin. hoe komt het toch dat de media alles wat christelijk is wil inruilen voor islam? Islam past helemaal niet in een vredelievende wereld.
  Vanochtend Nieman bij WNL die zo krampachtig de Russen in het debat de schuld van de internet criminaliteit wilde toesteken maar waar gelukkig dh. Bolhaar zich niet aan overgaf.
  Hoe moeten wij die door onszelf gefinancierde tegenstander veranderen in een eerlijk media.
  Natuurlijk door op de pvv te stemmen , en gelukkig gaat het de goede weg op. Maar leg het uit aan vrienden en kennissen. En stop ze bijv. Deze website onder de ogen.
  Dhr. Wilders begint ook langzaam aan geaccepteerd te worden bij steeds meer mensen.
  De tijd zal komen dat we winnen maar de strijd zal hevig worden en net als in Aleppo zal er veel puin te ruimen zijn.

  Like

 11. Jan zegt:

  NPO2 gaat vanavond vol in de aanval tegen blanken want blanken zijn allemaal vieze, vuile racisten volgens een blanke.

  Zondag 18 december NPO2: Wit is ook een kleur

  Vooralsnog worden in het racismedebat de problemen gemakshalve neergelegd bij immigranten. Omdat ze niet goed zouden integreren. Of bij lager opgeleide PVV-stemmers. Omdat zij racistische denkbeelden hebben. Maar wat kleurt de blik van witte hoger opgeleiden, die het morele gelijk aan hun zijde denken te hebben en menen dat kleur er niet toe doet? Slagen zij erin om hun kinderen ‘kleurenblind’ op te voeden?

  Volgens Philomena Essed, hoogleraar in Critical Race, Gender and Leadership Studies, is het is logisch dat de kinderen deze keuzes maken. Het weerspiegelt wat kinderen dagelijks al om zich heen zien: in films, literatuur en in het onderwijs zijn de slimme helden altijd wit. In dit kader onderzoekt Bergman ook de witte kijk op de geschiedenis en onze helden van weleer, zoals Michiel de Ruyter, in hun rol van onderdrukker. Hoe gaan we om met deze kantelende blik?
  ..
  http://demoslimkrant.nl/home/2016/12/12646.html

  Wie niet weet wie onzinwetenschapper Essed is moet dit artikel even lezen:
  Lachen met wetenschapsclowns Essed en Wekker van het racismecircus
  Door Arthur van Amerongen

  In De Volkskrant las ik een artikel dat begon met de zin: ‘antiracismewetenschappers Gloria Wekker en Philomena Essed, die Nederland waren ontvlucht, zijn herontdekt’. De schrijver, Hassan Bahara, stelt dat hedendaagse jeugdige antiracisten (Quincy) de terugkeer hebben ingeluid van Philomena Essed (60), een antiracismewetenschapper die in de jaren tachtig en negentig lof én hoon oogstte met het begrip alledaags racisme – een term voor het bewust en onbewust racisme waar donkere mensen dagelijks mee te maken hebben.
  ….
  nu blijkt Essed dankzij fopwetenschapper Gloria Wekker een schitterende comeback te maken met haar spinazie-academietheorietjes. Het verbaast mij sowieso al dat Wekker – die Sylvana Simons min of meer als een intellectueel beschouwt – zoveel podia krijgt voor aantoonbare nonsens. U moet voor de grap is New Real Peer Review gaan volgen op twitter: @realpeerreview. Dag in dag uit geeft die club smakelijke voorbeelden van bespottelijke proefschriften en onzinnige wetenschappelijke onderzoeken, vrijwel altijd uit de gender/diversiteit/racisme-industrie. We zullen de komende tijd nog veel gaan horen van Essed en Wekker en zal mij niet verbazen dat zij Sylvana Simons – het omhooggevallen kapstertje – binnenkort tot bijzonder hoogleraar diversiteit (Leerstoel DENK) zullen bombarderen. Het zal mij mijn reet wel roesten maar dan ga ik hoogstpersoonlijk mijn bul terugbrengen naar de Universiteit van Amsterdam. Ik schaam me dood. Als racistische blanke man met de genen van een slavendrijver maar vooral om het academisch niveau van mijn oude alma mater.
  http://www.hpdetijd.nl/2016-10-21/lachen-met-wetenschapsclowns-essed-en-wekker-van-het-racismecircus/

  Wie veel geleerd heeft van Essed is de racist en blankenhaater Anja Vuilnisbelt:
  Ik heb veel geleerd van een onderscheid dat Philomena Essed, onderzoekster en schrijfster van “Alledaags racisme” eens maakte …
  http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2005/10/10/multiculturalisme-en-racisme-2/

  Like

 12. Jan zegt:

  Betaalde leugenaars vinden hun plek bij NPO om hun haat tegen de westerse civilisatie te ventileren, die gebaseerd is om niets. Zo vraagt haatster zich af waarom een blanke kwaad wordt als zij, Sunny Bergman, zegt dat blanken racisten zijn, het is immers waar want anders reageerde je immers niet zo agressief. Je bent je er niet van bewust dat je een racist bent. Ogf om met Gloria Wekker te spreken: Alle Nederlanders zijn racistisch, dat is genetisch gegroeid (UItzending Buitenhof) want Nederland had koloniën, wat ook over Amerika wordt beweerd door linkse malloten, alleen is er 1 probleem, Amerika wás zelf een kolonie en had zelf nooit koloniën

  Sunny Bergman bespreekt de onbewuste privileges van witte Nederlanders in ‘Wit is ook een kleur’
  …….


  Sunny Bergman en haar vriendjes, de negers

  Sunny Bergman mengde zich al eerder in het racismedebat met haar documentaire ‘Zwart als roet’. Ze trekt de discussie verder in haar documentaire ‘Wit is ook een kleur’, waarin ze de onbewuste privileges van witte Nederlanders bespreekbaar probeert te maken.

  ”Witte mensen zijn niet gewend om zichzelf als etniciteit te beschouwen, maar zien zichzelf vaak als neutraal of onbevooroordeeld.”

  Sunny kreeg veel haatreacties na haar documentaire over zwarte piet. Sunny vroeg zich af waarom witte mensen zo defensief reageren als het gaat over racisme. Iedereen weet: racisme is slecht, maar toch is er ergens sprake van een onbewust superioriteitsgevoel waar niet over gesproken wordt.

  ”Als je je niet bewust bent van je witte privileges, denk je dat jouw perspectief als wit persoon universeel is. Daardoor ga je ook vaak in de ontkenning als er wordt gezegd dat er wel degelijk racisme is.’

  http://www.funx.nl/news/up-2-date/30591-sunny-bergman-bespreekt-de-onbewuste-privileges-van-witte-nederlanders-in-wit-is-ook-een-kleur

  Like

  • elisah zegt:

   Hoogste tijd dat die Sunny haar oogkleppen af doet en stopt met het discrimineren en demoniseren van blanke mensen.
   Het is ook zeer ongepast om op haar ziekelijke manier elke verschil meteen als racisme te bestempelen.
   Ze zou eens moeten onderzoeken hoe racistisch zwarte mensen zijn, ze zou zich dan kapot kunnen schamen.

   Like

  • Stef zegt:

   In 1973 woonde ik met mijn gezin in TOGO. Een oude Duitse kolonie.
   Een heel oude man vertelde mij dat de mensen van zijn leeftijd de wens hadden dat de Duitsers terug zouden komen als KOLONISTEN.
   Toen was er overal werk en eten.Ook de broodnodige discipline en geluk was aanwezig .
   Nu ondanks de zgn.hulpprogramma’s niets meer.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Vindt je het gek dat blanken een superioriteitsgevoel hebben toz. zwarten…?
   Ik zou zeggen zeg gewoon waardoor het komt. Stop het niet weg!!!

   Als kind werd ik geconfronteerd met zilverpapier en flessendoppen sparen voor de negertjes (let op het verkleinwoord…!) in Afrika.
   Nu 70 jaar later moeten we zo nodig nog elk jaar 4-1/2 miljard ( 4-1/2 maal 1000 miljoen…!) aan ontwikkelingshulp overmaken naar diezelfde zielige negertjes omdat ze na 70 jaren NOG niks bereikt hebben. Nog geen stap verder gekomen zijn.
   Ergo. Nadat ze de blanken er uit gegooid hebben zijn ze nog véél dieper in de shit gezakt!
   Maar dàt mag je niet zeggen van Sunny…!
   Tegenwoordig kun je ook niet meer spreken over die zielige negertjes “in Afrika”, want ze zitten allemaal hier!!!

   Dubbele reden dus om geen ontwikkelingsgeld meer over te maken….want naar ik mij heb laten voorrekenen door Wilders betaalden we 10 jaar al geleden zo’n slordige 9 miljard aan al dat tuig dat ons land is binnengedrongen!!!

   Maar ja, Koenders heeft ’n groot landgoed nodig…!

   Like

   • Jan zegt:

    Je zult ongetwijfeld ook dat knikkende negerkind hebben gekend. Deed je een cent in het beeldje begon het met zijn kop te knikken.
    Overigens, ik heb nooit sympathie gehad met dat volk in Afrika, tot op de dag van vandaag niet. Lamlendig volk van noord tot zuid waarover familie van mij in Zuid-Afrika kon meepraten. Aartslui en daaraan is niets veranderd, want Z-Afrika is een puinhoop.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ik heb zelfs zo’n knikkend negerkind voor mijn verjaardag gevraagd.
    Maar nooit gehad. Vandaar mijn trauma over negers.

    Like

 13. Jan zegt:

  kerstfeest—–>feestfeest
  kerstman—-> feestman
  kerstdag—–>feestdag
  kerstkind—->feestkind
  kerststal—->feeststal

  De feestman heeft feestballen. Ja, dat zal wel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s