Officier van Justitie maakt zich vrolijk over slachtoffers van taharrush – “De jongeman wilde zijn belangstelling in u laten blijken”

screenshot_48

Katharina en Lucille in het tv-programma “Der heiße Stuhl”

(Vertaling: E.J. Bron)

Tijdens een manifestatie in Bad Zwischenahn werden jonge vrouwen seksueel aangevallen door “asielzoekers”. Maar de Officier van Justitie staakte onmiddellijk het onderzoek.

freie-zeiten

In de RTL-show “Der heiße Stuhl” vertelt Katharina over de aanvallen: “Tijdens de ´Week van Bad Zwischenahn´  werd ik door een vluchteling lastig gevallen. Hij greep in mijn intieme gebied. Hij werd door acht politieagenten gearresteerd.”

Toen de agenten weg waren, werd Katharina door de volgende groep “asielzoekers” lastig gevallen. “En niemand hielp me”, zegt ze.

Daar kan het Openbaar Ministerie Oldenburg alleen maar over lachen – en staakt onmiddellijk het onderzoek.

“Het is zeer zeker denkbaar dat de jongeman op deze wijze zijn belangstelling in u wilde laten blijken”, staat er in de brief van de rechtbank.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

47 reacties op Officier van Justitie maakt zich vrolijk over slachtoffers van taharrush – “De jongeman wilde zijn belangstelling in u laten blijken”

 1. Wat een gore klootzak. En als het nou eens omgekeerd was en een autochtoon die het bij een moslima zou doen. Zou hij dan ook misschien zeggen; hij was gewoon benieuwd wat u er onder droeg.

  Like

 2. elisah zegt:

  Aha, we moeten ons dus maar aanpassen, nou dan moeten alle Duitse mannen zich ook maar gaan vergrijpen aan de vrouwelijke asielzoekers, want dat is vanaf nu dé manier van belangstelling tonen.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Moet er wel belangstelling wezen.
   Het idee alleen al, gadverdamme.

   Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Hierbij moest ik denken aan Peterr, Peter R de Vries.
   Zijn uitspraak, na de verkrachtingen/aanrandingen in Keulen vorig jaar: “Als dat toen 1000 [autochtone] Duitsers geweest zouden zijn , had je er nooit, niets meer over gehoord op TV/ de kranten”………………….

   Geliked door 1 persoon

   • elisah zegt:

    Met die man is, zeker weten, ernstig iets mis gegaan, maar ja wat verwacht je ook van een ex-crimineel…

    Like

   • elisah zegt:

    Ik heb die Peter even opgezocht, hij is getrouwd en heeft kinderen.
    Hij heeft echter een open relatie, dus heeft hij naast zijn huwelijk een affaire met ene Leonie van RTL Boulevard. Deze Leonie wilde graag kinderen en liet zich daarom, tijdens hun relatie, door een homovriend bevruchten….(AD uit 2012)
    Ik heb het donkerbruine vermoeden dat hij tegenwoordig een nieuwe, meer exotische vriendin heeft, gezien zijn reacties. Ik zal eens verder gaan kijken…

    Like

   • elisah zegt:

    En ja hoor, ik lijk wel helderziend!!!!
    Peter heeft een nieuwe vriendin/neukmaatje, het is Tahmina Akefi een 32 jarige Afghaanse vluchtelinge die hij aan tafel bij Pauw heeft ontmoet.
    Wow, wat is die vieze man toch voorspelbaar, zijn kinderen zullen wel heeeel trots op zo’n vader zijn en zijn arme afgedankte vrouw staat wel heel erg voor schut met zo’n echtgenoot.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @elisah: Vinden zij allebei niet,tenminste, officieel niet, want ze hebben een “open relatie.”Tja, met zo’n onthulling ben je meteen “gedekt,” Hahahahaha!
    Maar z’n laatste ‘vlam’ was ‘m waarschijnlijk te ‘autochtoon’:Als aller-multicultureelste BN-hufter moet je je naam toch optimaal wáármaken!
    (Goeie God, Steve, waar ben je?! Leg dat braakmiddel eens voorgoed óm, als je wilt; de samenleving kan er alleen maar van opknappen!

    Like

  • koddebeier zegt:

   Met zo’n OM heb je ging vijanden nodig !! Wat een stel labbekakken !

   Like

  • koddebeier zegt:

   Dat spul wil je nog niet eens met een tang aanraken !!

   Like

  • volksrechter zegt:

   Ik word nog liever homo dan die stinkende vuilzakken in hun kruis te gaan grijpen.

   Like

 3. Elena zegt:

  Dat OM Oldenburg …is net zo smerig en vermoedelijk omgekocht met petrodollars als het Nederlandse OM.
  Het OM is uw grootste vijand !!! Ook in Nederland !!!

  Like

 4. Mirjam zegt:

  ‘Criminele moslims niet aangeven’: leer Utrechtse moskee schokte ex-studenten

  Moslims die zware misdrijven op hun geweten hebben, mogen door andere moslims niet worden aangegeven bij de politie. Dat is één van de dingen die leerlingen van de omstreden islamitische organisatie alFitrah in Utrecht aangeleerd krijgen.
  Voormalige leerlingen van de moskee in de Utrechtse wijk Overvecht doen vandaag in het AD een boekje open over de praktijken van alFitrah. ‘Zelfs bij criminelen van het ergste soort’ moeten moslims hun mond houden tegen de politie, wordt de leerlingen voorgehouden.

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Verraad aan de islam

   “Zij denken verraad te plegen aan de islam door naar de politie te stappen”, zegt een oud-student over de leraren van de salafistische organisatie. Een ander zegt: “Dus als je buurman plofkraken pleegt of mensen aan de drugs helpt, mag je niet naar de politie. Terwijl hij andere mensen kwaad doet.”

   Afgelopen week verscheen een rapport waarin de lessen onder de loep worden genomen die alFitrah geeft aan kinderen van 5 tot 14 jaar. Daarin staat dat ‘op belangrijke punten’ les wordt gegeven ‘op een pedagogisch verantwoorde manier’. “Kinderen worden aangemoedigd zich te ontwikkelen in het onderwijs en op de arbeidsmarkt, en ook om zich niet in te laten met geweld, zich netjes te gedragen en iedereen te respecteren.”
   Islamitische identiteit behouden

   Maar een andere belangrijke conclusie is dat ‘de leerlingen hun islamitische identiteit en alle bijbehorende gedragsregels’ moeten behouden. En die regels komen voort uit de ‘aan het salafisme verwante opvatting’ die door de moskee wordt uitgedragen.

   De leerlingen ‘krijgen in de lessen geen echte ruimte voor een open dialoog en kritische reflectie’ op de lesstof, staat in het rapport, opgesteld door het Verwey-Jonker Instituut.

   Intolerantie gevaarlijk voor samenleving

   AlFitrah omschrijft zichzelf als ‘een unieke islamitische educatieve en opvoedkundige stichting die zich onderscheidt van andere organisaties wegens haar brede expertise en activiteiten, en de autorisatie en ondersteuning die zij geniet van verschillende geleerden.”
   Eén van de ex-studenten zegt tegen het AD dat alFitrah gestopt moet worden. “De intolerantie die zij prediken, is gevaarlijk voor de samenleving.”

   Like

   • louis portugal zegt:

    Mirjam, het is ook verraad aan de islam want zij staan zo ver boven ons dat ze alles mogen.

    Like

   • Henk der Niederlander zegt:

    Maar anderzijds kun je ook bedenken dat er een zekere eer mee behaald word.
    Niet dat Ik bovenstaand goed keur maar er staat wel tegenover dat we in Nederland een kliklijn hebben.
    Zo ver Ik begrijp word daar ook niet onaanzienlijk gebruik van gemaakt.
    Is dat niet ziekmakend dan.

    Like

   • Mirjam zegt:

    Het gaat gewoon om de totale onderdrukking van het recht van een mens op zelfbeslissing/zelfbeschikking.
    Als iemand getuige is van een strafbaar iets en daarin ook nog word gepusht om de feiten te verdoezelen en erover te zwijgen, door mensen die deze strafbare feiten goedkeuren, omdat ze in hun religie als ‘goed’ en ‘aanvaardbaar’ worden gepresenteerd ten behoeve van het bereiken van een doel. Dan ben jezelf niet helemaal ‘koosjer’ en een potentiele crimineel. De studenten die dit niet willen, en niet goedkeuren hebben het recht om zich hiervan af te wenden en ook het recht om het te melden. En dit is niet klikken, maar gewoon de rechtsgang volgen ten behoeve van rechtmatigheid.

    Like

  • elisah zegt:

   Als het aangeven van criminele moslims verraad is tegen de islam, dan gebeuren deze misdaden, logischerwijze, dus uit naam van of met goedkeuring van de islam.
   Dan is dat nu duidelijk!

   Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Er is maar een remedie voor dit soort officieren van Justitie. Ze moeten het aan eigen lijf en dierbaren ervaren. Deze remedie is FREIBURG.

  Geliked door 1 persoon

 6. Wachteres zegt:

  Ach ja, dan had zij maar een armlengte afstand moeten houden. De Duitse rechtbank heeft wel in de gaten dat er in de toekomst zoveel klachten over seksuele intimidatie en/of seksueel geweld van vrouwen zullen komen, dat er geen beginnen aan is.

  Had ze geen armbandje om, waarop “Verkracht me niet” stond? Nee, dus eigen schuld, dikke bult.

  Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/07/migranten-lachen-zich-kapot-zweedse-politie-deelt-verkracht-me-niet-bandjes-uit/

  Like

 7. Peterdm zegt:

  Deze officieren van Justitie zijn de nakomelingen van de socialistische NSDAP partij van Hitler, vrienden van de Islam.

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Peterdm, deze officieren hun hersens zijn aangetast door de ziekte van links. Waren het maar fervente aanhangers van Hitler. Dan zag het er nu in Duitsland heel anders uit. Met Geisteskranke officieren van Justitie wist hij wel raad. Hitler was zeker niet bevriend met de islam. En als hij nu leefde had hij vast en zeker een oplossing voor hen.

   Like

   • guusvelraeds zegt:

    Hitler was zeer gesteld op de islam. Had zelfs met hulp van de groot moefti van Jeruzalem Amin al Hoesseini een moslim SS divisie gestationeerd op de Balkan. Ook moslims bewonderen Hitler zeer. Hitler’s mein Kampf is naast de Koran het meest gelezen en verkochte boek in veel moslimlanden. Hitler bewonderde de islam en noemde haar een religie voor soldaten. Naast dat Hitler erg gesteld was op de islam was hij zo links als maar iemand zijn kan. Hitler geloofde als linksmens in de maakbare samenleving daarvoor werkte hij ook met 5 jaren plannen. Had hij in elk groter Duitsbedrijf een controlerend en meebesturend ambtenaar en bepaalde zijn partij de NSDAP (nationaal socialistische arbeiders partij) wat er geproduceerd mocht worden hoeveel en wat de prijs zou zijn. De vrije markt economie werd door Hitler grotendeels afgeschaft. Ook de concentratiekampen en vernietigingkampen waren onderdeel van zijn socialistische politiek de maatschappij te veranderen. Hitler wilde zoals elke socialist een nieuwe mens scheppen. Een nieuwe mens die ontdaan was van het kleinburgerlijke en die ontdaan was van een geweten m.b.t. goed en kwaad. Hitler streefde naar een situatie waarin mensen volledig eigendom waren van de staat. Hoe socialistisch wil je het hebben?

    http://www.meervrijheid.nl/?pagina=1199

    Like

 8. cefas zegt:

  Misschien moet een allochtoon zich maar eens een vrouwelijke rechter vergrijpen. Och het was toch maar gewone belangstelling!

  Like

 9. Dan wil ik wel eens de kilt van een Schot optillen, want daar heb ik interesse in: Wat dragen ze eronder?

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Als één van jullie zich nog steeds niet-begrijpend mocht afvragen, waarom ik nog wel de zin inzie van de KERN van het feminisme, dat wil dan zeggen: Het oorsprónkelijke feminisme, dus zónder die krankzinnige kronkel, die er met de komst van de islam ingekomen is: Dit soort klootzakken ligt er aan ten grondslag.

  Like

 11. OphEUffen zegt:

  “Het is zeer zeker denkbaar dat de jongeman op deze wijze zijn belangstelling in u wilde laten blijken”

  Klopt, in de vorm van een warme witachtige kleverige substantie.

  Like

 12. Ron zegt:

  Een officier van justitie die zich op deze minachtende manier naar vrouwen uitlaat, verdient een flinke behandeling door eenzelfde soort groep immigranten. Hulpmiddelen zoals komkommers en courgettes zijn toegestaan.

  Like

 13. Motorman zegt:

  Als ik het goed begrijp is iemand bepotelen niet meer strafbaar onder het moto van belangstelling. Benieuwd wat er gebeurt als ik Merkel in het kruis grijp.

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  De dames moeten gewoon doen wat Merkel-Ferkel heeft gezegd:
  Met een blokfluit wat kerstliedjes spelen en dan heb je van de “fluit” van de mohammedaanse “vluchteling” geen last.

  Like

 15. OphEUffen zegt:

  Pakken wat je pakken kan, onder het mom van belangstelling tonen. Aldus de OM pief. Euh, daar gaan we de oorlog niet mee winnen.

  Like

 16. Claudia M. zegt:

  Dat veel vrouwen niet zitten te wachten op dit soort “belangstelling”, ontgaat de rechtbank volkomen. Het is toch niet normaal bepoteld te worden door wildvreemden; meervoud, zodat je als vrouw ook nog eens geen kant op kunt!

  Dat is geen belangstelling tonen, dat is je reinste aanranding, meneer de Officier van Justitie! Wij hebben hier afgesproken; vrouwen ongevraagd in de erogene zones bepotelen niet de manier is om belangstelling te tonen! Totaal los van de wereld, deze klanten…

  Op dit soort rans apen zit geen enkele vrouw te wachten!

  Like

 17. Philippine zegt:

  De DUITSEN zijn getikt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s