Tiental minderjarigen opgesloten in België voor plannen aanslag

screenshot_59

In België zit een tiental minderjarigen in gesloten instellingen omdat ze een aanslag planden. Dat schrijven Het Laatste Nieuws en De Morgen zaterdag. Net als de 12-jarige jongen die een kerstmarkt in Duitsland viseerde, kregen ze instructies via een chatdienst.

Vrijdag raakte bekend dat een twaalfjarige jongen geprobeerd heeft om een spijkerbom te laten ontploffen op de kerstmarkt van Ludwigshafen. Hij zou de instructies voor zijn aanslag van Islamitische Staat gekregen hebben via de berichtenapp Telegram.

de-standaard

De Belgische veiligheids- en politiediensten houden ook rekening met dat scenario. “Momenteel loopt er een tiental dossiers tegen minderjarigen die op dezelfde manier gerekruteerd werden door terreurorganisaties om zelf aanslagen te plegen of voor te bereiden”, zegt Eric Van Der Sypt van het federale parket. “Zij zijn intussen geplaatst in gesloten instellingen.”

De tieners wordt gevraagd om in hun eigen omgeving toe te slaan. Via videoboodschappen krijgen ze complete handleidingen over hoe ze iemand kunnen doden of hoe ze bommen kunnen maken. ISIS hoopt dat de daders dankzij hun leeftijd door de mazen van het net kunnen glippen.

Bron:
www.standaard.be
(h/t “Henk der Niederländer)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, België, cultuurrelativisme, Eurabië, hersenspoeling, Indoctrinatie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Tiental minderjarigen opgesloten in België voor plannen aanslag

 1. Aegolius cs zegt:

  Wel zelf een bommetje op je lijf plakken en het fenomeen zal vanzelf uitsterven. Jammer van de slachtoffers doch de onderdanen zullen talrijker toeslaan en het gespuis, evenals regeringsleiders naar de keel grijpen. De grondvorm van democratie herstellend!

  Like

 2. Dat heet ook misbruik van kinderen. Dit is in en in triest om zo de jeugd van een kind te verzieken.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Ze worden meestal van kleins af aan al door hun ouders gehersenspoeld, alles wat westers is te haten………..’zoals de ouden zongen piepen de jongen’
   Ze zijn naar het westen gekomen voor alle geneugten ( bijstand, kinderbijslag, ww, aow, beter onderwijs, gezondheidzorg enz, enz) maar ze haten de westerlingen ( ze vinden ons varkens, ongelovige honden, kafir’s, enz )

   Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, dat doen ze ook al met talloze andere dingen, omdat kinderen, nog meer dan volwassenen, voor hen noets anders zijn dan piepkleine radertjes in het werktuigkundig systeem van allah!
   Ettertjes als het van jongsafaan zijn, maar eigenlijk zou je, als je reëel was, moeten denken: Arm, arm kind.
   Er wordt immers ook al niet van ze gehouden; niet op de manier, die wij er onder verstaan.
   Te gek om los te lopen, dat Links van ons eist, dat we dáár harmonieus mee samenleven.

   Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   En zonde van de slachtoffers bij een aanslag. Deze kinderen zijn hoogstwaarschijnlijk niet meer te redden, na jarenlange haat hersenspoelingen blijven ze levensgevaarlijk.

   Like

 3. BertG. zegt:

  We gaan dit nog veel vaker meemaken als we zo doorgaan.
  Iedereen is niet meer dan een onderdeeltje in het hele systeem om het doel te bereiken.

  Geliked door 3 people

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Wat ik in dit verhaal mis is of deze kinderen een moslimachtergrond hebben. En zo ja, hoe en waar zijn hun geesten verpest???? Een internetboodschap komt niet toevallig. Iemand uit die wereld moet ISIS getipt hebben dat deze betreffende kinderen bewerkt zijn om een daad te plegen.
  De ‘criminele’ netwerken hierachter moeten blootgelegd en vernietigd worden. Daarbij moeten we wellicht net zo scrupuleloos te werk gaan als hun ‘meesters’ in Syrië/Irak. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. De methode van de President van de Filippijnen gaat n.m.m. iets te ver maar er is ook nog zoiets als de gulden middenweg.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Ongedierteplagen zijn alleen nog maar met grof geschut te bestrijden en als je te lang wacht, helpt zelfs dát niet meer:

  Het is te laat; véél te laat.
  De heersende “socialist” verhindert ons om de plaag te bestrijden.
  De “socialist” is overigens de meest ernstige en meest hardnekkige plaag.

  Like

 6. Steven zegt:

  Hou er maar rekening mee dat waarschijnlijk met de kerst of 31 december bommetjes gaan ontploffen op drukke plekken. Ik blijf wel thuis dit jaar…er gebeurt mij nog teveel wat we nog niet weten…

  Like

 7. Anna zegt:

  Had dit ventje van 12 jaar soms ook les gehad op de el Fitrah moskee in Utrecht…… maar in Duitsland zal het ook wel tot de lesstof behoren dat je niet moet samenwerken met ongelovigen….. en dat ze zich moeten bekeren tot de islam of anders doden…. dat is toch de ” ware leer” als je 12 bent kun je nog niet vervolgd worden dus een ideale leeftijd,,,,,, en als het mislukt ……Ben je al vroeg in het paradijs….

  Like

 8. minder, minder, minder !!!!!

  Like

 9. D.DAY zegt:

  De islam kent nou eenmaal geen vredelievende boodschap. En dit wordt iedere keer weer bevestigd.

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Het zijn geen kinderen maar wandelende adulten robotten, gebrainwashed om aanslagen te plegen. Bij aankomst in Europa is massaal gefraudeerd met de leeftijdsopgave. Tel er gemiddeld drie tot 5 jaar bij.

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  En maar oppotten!
  Wat een waanzinnige gewoonte is dat toch om alles wat levensgevaarlijk is in je land achter slot en grendel te bewaren.
  Denk daar nou eens over na.
  Als je een dodelijke bedreiging in je huis ontdekt ga je ‘m toch ook niet in de kelder achter slot en grendel conserveren…?
  Waarvoor? Voor het moment dat het vanzelf doodgaat?
  Of om je eigen doodvonnis te tekenen door dat dodelijke gevaar na ’n tijdje gewoon weer vrij te laten onder het motto: “Zo nu mag je het nog ’n keer proberen…”

  Dat is precies hetzelfde als al die “risico-gevallen”, zoals de geheime diensten ze zo mooi kunnen noemen.
  Er lopen duizenden tikkende tijdbommen gewoon los in het land….
  Maar geen angst… we houden ze in de gaten!

  BOEM!!!…. Oei! Te laat. Hoeveel doden…? Nou ja, we zijn nog steeds met meer…
  (Volgens Rutte.)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s