Alles alleen maar gebakken lucht: Wie na de overwinning van Trump werkelijk het land verliet

screenshot_96

(Vertaling: E.J. Bron)

Nog geen 30 Amerikaanse burgers hebben na de verkiezingsoverwinning van de Republikein Donald Trump besloten om te verhuizen naar Canada, zoals de tv-zender Fox News bericht onder verwijzing naar de Canadese migratieautoriteit.

nieuws-spoetnik

Volgens het bericht hebben slechts 28 Amerikanen daadwerkelijk een verzoek tot verblijf in Canada aangevraagd “met aan Trump verbonden” redenen. Daaronder zouden zich geen prominenten bevinden, aldus Fox News.

Nog tijdens de verkiezingscampagne hadden meerdere Hollywood-sterren verklaard dat zij naar Canada zouden verhuizen als de presidentskandidaat Trump de verkiezingen zou winnen. “Geen van hen hield na de verkiezingen aan deze plannen vast”, wordt er in de bijdrage van de tv-zender gezegd. Vervolgens toonde de zender 15 foto´s van beroemde acteurs, zangers en tv-presentatoren die gedreigd hadden met een vertrek naar Canada in het geval van een verkiezingsoverwinning van Donald Trump: Rosie O´Donnell, Jon Stewart en Whoopi goldberg, acteur Samuel L. Jackson, Barbra Streisand, Amy Schumer, de zanger Miley Ray Cyrus, Cher en andere Amerikaanse sterren.

“Ze hebben het beloofd, dat was geen grap, maar toen hebben ze misschien de weersvoorspellingen in Canada gezien, waar de temperatuur op dit moment -30 graden is. Misschien in augustus, hebben ze gedacht, misschien is het in Los Angeles een beetje beter”, becommentarieerden de presentatoren van de ochtendshow “Shot of the Morning”.

Een dag voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen had de straatkunstenaar Sabo een grap uitgehaald met de beroemdheden die bij een verkiezingsoverwinning van de Republikeinse kandidaat de VS wilden verlaten. In enkele stadsdistricten van Los Angeles installeerde hij grote nep reclameborden over de zogenaamde verkoop van hun huizen.

De Republikein Donald Trump won op 8 november de presidentsverkiezingen in de VS. Zijn officiële ambtsaanvaarding vindt plaats op 20 januari 2017.

Bron:
https://de.sputniknews.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Canada, Donald Trump, Hypocrisie, Linkse Kerk, praatjesmakers, Socialisten, VS. Bookmark de permalink .

9 reacties op Alles alleen maar gebakken lucht: Wie na de overwinning van Trump werkelijk het land verliet

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Er is er ook één die de Amerikanen beter kunnen beletten om naar het buitenland te gaan. Ene Obama. Nu er een omslag is in de gevechten om Aleppo komen er berichten over de daadwerkelijke inzet van Amerikaanse, Turkse en Saoedische militairen aan de kant van de rebellen. Daar heeft Obama ongetwijfeld van geweten. Sterker. Hij zal er voor verantwoordelijk zijn. Evenals voor de financiering van deze moordenaarsbendes.
  Mooie taak voor Trump om zijn voorganger wegens landverraad en samenspanning met misdaadorganisaties (dat zijn deze rebellen namelijk) op te laten pakken en te berechten.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 2 people

 2. Harry zegt:

  Die hele artiestenbende is net zo fout als de media .
  Vond Cher altijd wel een spannend wijf , sexy , ook nog Joods .
  Ook afgedaan !

  Het lijkt me zaak om dat soort mensen in de toekomst niet meer te pamperen of op enigerlei wijze tegemoet te komen .
  Laat ze maar het volle pond aan belasting betalen !

  Zo ook hier , nu blijkt dat een totale niksnut , een voortdurend mislukkend ” cabaretier ” als Jan Jaap van der Wal een miljoenenvilla kunnen kopen .
  Blijkbaar worden ze zwaar overbetaald !
  Guido Weyers , die ik nog wel leuk vond , werkzaam voor groen- links .
  Ook afgedaan !

  Dezelfde shitbende als in Amerika .
  Laat ze maar piepen !
  Naar de bijstand , met die lui .
  En dan stopzetten wegens verspilling in het verleden .

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Zwaar overbetaald” ? ?, dat is haast wel zeker.
   Kijk nooit naar die troep.
   Maar van die Jan Jaap Klier herinner ik me dat hij een paar jaar geleden een cursus is begonnen;”IK HELP U VAN UW ISLAMOFOBIE AF”.
   Er bij te denken, “en van Uw geld”.
   De snotneus met al zoveel levenservaring zal wel veel weten van islam.
   Je reinste volksverlakkers………..
   (( p.s. eerlijke beroepen, bv. “technische” ! worden ondergewaardeerd…………))

   Geliked door 1 persoon

 3. paulzwueste zegt:

  Ja, en die dertig Amerikanen hadden al plannen om te verhuizen naar Canada, maar kregen hun verhuizing vergoed van Fox-News als ze voor de TV huilend verklaarden dat ze voor Trump gingen verhuizen.

  Geliked door 2 people

 4. Mary zegt:

  Ik zou graag willen dat ze gingen verhuizen als ik Trump was geweldig daaaaag!!. Off topic Obama en fraude https://www.youtube.com/watch?v=Klz5GO2s8n0#t=3.319544228.

  Like

 5. abouneenee zegt:

  Waaibomenhout, een kwal heeft nog meer ruggengraat dan deze grootgraaiers met VVD-mentaliteit. Hun hele imago zal voor altijd naar de filistijnen zijn en terecht, ze dachten vol overgave op een voortbestaan als graaier door op Clinton, de Cruella de Vil van Amerika en voorvrouw van alles wat slecht is aan de VS. Deze misgok zal hen in vele jaren durende ellende doen vallen en ik gun het ze van harte. Vandaar al die jankende beroemdheden…

  Hoogmoed komt voor de val…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s