De PVV gaat in 2017 Nederland regeren!

screenshot_102

(Door: “Balkanske priče”)

In een interview met Fox News zei Donald Trump wat hij van Brussel en Parijs vindt: ”Verschrikkelijk! De hel op aarde, vanwege de enge moslims.” Journaliste Maria Bartiromo van het Fox Business Network ondervroeg Trump over de haalbaarheid van zijn plan om islamitische immigranten de toegang tot de Verenigde Staten te ontzeggen. Ze wees daarbij op de grote omvang van de wereldwijde moslimpopulatie…”Er is iets aan de hand, Maria,” antwoordde Trump, “ga naar Brussel. Ga naar Parijs. Ga naar verschillende plekken in Europa. Er is iets aan de hand en het is niet goed. Ze willen de shariawet, ze willen dit, ze willen de dingen zo… Je weet dat er integratie moet zijn. Er is geen integratie. Er is iets ergs aan de hand.”…“Ga naar Brussel. Ik was lang geleden in Brussel, 20 jaar geleden, zo mooi, alles is zo mooi – nu is het de hel op aarde”, zo beweerde Trump….

pvv-nieuw

Lees verder>>>
balkans-chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland, PVV. Bookmark de permalink .

6 reacties op De PVV gaat in 2017 Nederland regeren!

  1. Mary zegt:

    Mooooi dat briefje en als dat papiertje door Geert terug komt mag hij er van mij zo op, geweldig.

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: De PVV gaat in 2017 Nederland regeren! — E.J. Bron – Rechtsaf doorzee

  3. Ik hoop het zo, dat deze droom uit mag komen.

    Like

  4. Jan zegt:

    Landverraders zien niets in participatiewet

    ‘Participatieverklaring voor migranten nutteloos’

    De participatieverklaring die het kabinet nieuwkomers verplicht wil laten ondertekenen, is volgens veel betrokkenen nutteloos. Vooruitlopend op een nieuwe wet zijn gemeenten nu al druk doende asielmigranten zwart op wit te laten verklaren dat zij de ‘kernwaarden’ van de Nederlandse samenleving kennen. Maar Kamerleden van VVD tot SP, VluchtelingenWerk en twee adviesraden van de regering zien weinig toegevoegde waarde.

    D66 spreekt van een ‘loos ding’, de VVD noemde het plan eerder ‘tandenloos’. Ook is er overlap met het nu al verplichte inburgeringsexamen, signaleren de Raad van State en de Adviescommissie voor Vreemdelingenzaken. Daarin wordt van nieuwkomers ook al kennis gevraagd over normen en waarden.

    http://www.volkskrant.nl/binnenland/-participatieverklaring-voor-migranten-nutteloos~a4436577/

    Like

  5. Saskia Dubbeldam zegt:

    misschien een beetje off-topic, maar ik vond het wel grappig om te lezen in het document “Binnen zonder kloppen”.

    Geconstateerd moet worden dat Nederland sinds 1983 bijna de gehele in Nederland aanwezige
    Turkse en Riffijnse gemeenschap onderhoudt, zonder noemenswaardige tegenprestatie. We zagen reeds dat het relatief geringe aantal arbeidsjaren (gemiddeld niet meer dan tien) als consequentie had dat de Marokkanen en Turken onvoldoende premies betaald hadden om te kunnen stellen dat men de eigen uitkeringen zelf had ‘verdiend’.

    Like

  6. Erik zegt:

    Ja Mary mooi briefje van Honderd en van mij mag Wilders erop als redder van de natie.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie