Linkse migratieambtenaren negeren de nieuwe Zweedse asielpolitiek en verhinderen actief de uitzetting van migranten

screenshot_86

(Vertaling: E.J. Bron)

Geïrriteerde medewerkers van de Zweedse migratieautoriteit protesteerden tegen de verscherping van de immigratiewetten door aan zoveel mogelijk “asielzoekers” een permanente verblijfsvergunning te verstrekken.

inselpresse

Volgens de Zweedse krant “Svenska Dagbladet” hebben medewerkers van de migratieafdeling extra diensten gedraaid om zoveel mogelijk asielaanvragen te verwerken voordat de nieuwe regeling vanaf 20 juli dit jaar in werking trad.

De strengere controles van diegenen die toestemming hebben om het land binnen te komen, werden in april aangenomen om het grote aantal van de in Zweden aankomende migranten te beperken.

Tussen mei en juni werden 20% meer asielaanvragen verwerkt, terwijl het aantal permanente verblijfsvergunningen van 50% naar 62% steeg.

In juli, de traditionele vakantiemaand van de migratieautoriteit, kwamen de medewerkers desondanks naar het werk om overuren te maken, waardoor het aantal verwerkte aanvragen van permanente verblijfsvergunningen tot 715 steeg, om daarmee een duidelijk protest tegen de nieuwe wetten af te geven.

Toen de datum dichterbij kwam, schoot het aantal verwerkte aanvragen nog een keer sterk de hoogte in, waarbij op de dag voor de inwerkingtreding van de nieuwe regelingen 995 zaken behandeld werden en de medewerkers aan 87% van de asielaanvragers een permanente verblijfsvergunning verstrekten.

Met bijna 1000 zaken, die op 19 juli werden verwerkt, werd een nieuw record bereikt, waarbij de dag daarvoor 411 zaken werden verwerkt.

Daarna op 21 juli, de eerste dag met de nieuwe regels, werden slechts 213 asielaanvragen verwerkt, waarbij de helft een permanente verblijfsvergunning kreeg.

Velibor Ljepoja, een deskundige op het gebied van asielaanvragen van de migratieautoriteit, zei:

“Ik denk dat de ambtenaren zich bewust zijn van de consequenties van de veranderde regels, zodat zij probeerden zoveel mogelijk permanente verblijfsvergunningen te verstrekken.”

Een bron zei tegenover “Svenska Dagbladet”:

“Ik heb zelf van de asielambtenaren gehoord hoe enkele afdelingen in juli honderden verblijfsvergunningen afgaven, voordat de nieuwe wet in werking trad.”

Zweden heeft veelomvattende problemen op grond van de aankomst van honderdduizenden migranten het afgelopen jaar, waarbij de migrantencriminaliteit sterk toenam.

In november bijvoorbeeld werd een kok uit de Zweedse stad Malmö aangevallen, omdat hij op Donald Trump leek. Ook deelden vertegenwoordigers van de stad mee dat de seksuele overvallen in de stad “zouden kunnen escaleren”.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.express.co.uk
Door: Will Kirby

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

7 reacties op Linkse migratieambtenaren negeren de nieuwe Zweedse asielpolitiek en verhinderen actief de uitzetting van migranten

 1. Wat een landverraders, daar moet je het niet van hebben. Was links maar een onkruid dan kon je het verdelgen.

  Like

 2. hoe groter het aantal moslims in een land, hoe meer problemen

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Op staande voet ontslaan, werk weigeren, dus heel simpel !

  Like

 4. Klippie 72 zegt:

  Als die migranten alsnog worden uit gezet, die ambtenaren maar gelijk mee sturen.

  Like

 5. Mary zegt:

  Gewoon allemaal vervangen, grootscheepse schoonmaak zou ik zeggen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s