Lodewijk Asscher (PvdA): ‘Nederland heeft geen Marokkanenprobleem’

screenshot_78

‘Alleen een criminaliteitsprobleem’

Nederland heeft een criminaliteitsprobleem, geen Marokkanen-probleem. Dat zegt PvdA-leider Lodewijk Asscher zaterdag in een interview met het AD.

Wel is er volgens hem een specifiek probleem zolang Marokkaanse Nederlanders zijn oververtegenwoordigd in de criminaliteit. Maar “door de hele groep schuldig te verklaren doen we onrecht aan al die jongeren die hun best doen en er niet tussenkomen”, aldus de minister van Sociale Zaken. “Daarom ben ik extra fel op de Marokkaanse criminele asielzoekers die de boel in Ter Apel op stelten zetten. Zij verpesten het voor de Nederlandse Marokkanen. Zij moeten zo snel mogelijk het land uit.”

post-online

Op de opmerking dat Marokko nauwelijks onderdanen terugneemt antwoordt Asscher in het AD: “We zullen Marokko zover moeten krijgen dat ze meer mensen terugnemen. Als het moet, ga ik er morgen heen.”

Als het aan de nieuwe kopman van de PvdA ligt zal Nederland altijd klaarstaan voor slachtoffers van oorlog en geweld. “Maar daar hoort ook bij dat we heel streng zijn tegen degenen die misbruik maken van onze asielprocedure.”

Bron:
http://politiek.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Hypocrisie, Marokkanen, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

42 reacties op Lodewijk Asscher (PvdA): ‘Nederland heeft geen Marokkanenprobleem’

 1. Hendrik zegt:

  We hebben een moslimprobleem! Asscher is ziende blind!

  Like

 2. Geert zegt:

  Sterf gedegenereerd namaak jood, Sorry maar ik ben een vriend van Israël en deze schoft en zijn voorvaders zijn de verraders van hun eigen volk.

  Geliked door 1 persoon

  • Helena zegt:

   Beste @ Geert: het zit in de genen…..de geschiedenis herhaalt zich….. ik ben een vriendin van Israël daar wonen de èchte Joden, de echte Joden hier in Nederland hebben hun biezen al lang gepakt en gaan hier niet zitten wachten op de endlosung. Diep respect voor dit kleine landje dat zich, als enige democratie in het MO – onverzettelijk weet staande te ouden tegen de islam. Daar zouden wij een voorbeeld aan moeten nemen. Wij worden van binnen uit gekoloniseerd met behulp van onze eigen ‘overheid’. Het rommelt van frustratie in ons land, ben benieuwd wanneer dit zich eens omzet in daden en dit verraderskliekje er uit wordt gebonjourd. I have a dream…….

   Like

 3. Nou klootzak doe dat dan ook eens een keer, we zijn die rovende Marokkanen zat. Span je eens in en lul er niet zoveel over. De bevolking wil nu wel eens daden zien.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Ik ben het eens met Lodewijk Asscher , het grootste probleem in Nederland zijn de links fascistische idioten zoals hij en hun bereidwillige helpers de gutmensch randdebielen !
  Zij verzieken Nederland, de democratie, onze cultuur, de pensioenen, de vrijheid van meningsuiting, de ouderenzorg, onze veiligheid, met het in leven roepen van politieke processen en door toch toe te geven aan grillen en gewoontes van ingestroomde vreemde volkeren.
  Volkeren die onze zekerheden en sterk verouderde wetten massaal misbruiken, ca 67% zou een uitkering trekken, in criminaliteit scoren ze het hoogst, ook in gevangenissen zijn ze oververtegenwoordigd.
  En hoe meer er in een buurt komen pesten de autochtone weg, Hele stadsdelen zijn al aan deze instroom barbaren ten prooi gevallen.
  Terwijl de overheid ze aan alle kanten en de watten legt, krijgen sneller een huis, subsidies, lagere flut staffen, een uitkering, een overheidsbaan, (denk aan de betaalde wandelaars van stadstoezicht) enz, enz.
  En wat doet de overheid……die laat zijn ‘eigen’ burgers barsten !!

  Geliked door 1 persoon

 5. Theresa Geissler zegt:

  Zo zo, “slachtoffers van oorlog en geweld.” Je vertelt ons hier iets nieuws, Asscher: Ik wist niet, dat Marokko in oorlog was!
  Slachtoffer van geweld, dat valt dan nog vóór te stellen, maar ja, “ies koeltoer, ‘ee,” zoals Arib het hoogstwaarschijnlijk zou uitspreken.
  Lúl toch niet zo godsgruwelijk, Man: Er is geen enkele reden om Marokkanen de asielzoekersstatus te verlenen en als ze dus ècht oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit, als Marokkanen als zodanig, nou, dan hebben we eenvoudig een Marokkánenprobleem, omdat het er kennelijk bij ze in zit. Het enige is nu, dat jij dat probeert te verdoezelen.
  Als je daar nu maar lang genoeg mee doorgaat, is in maart onder jouw lijsttrekkerschap het kiezerspotentieel van de PvdA helemáál gereduceerd tot nul. Want de kiezers krijgen genoeg van jouw rótspelletjes!-Voor zover ze dat al niet hèbben.

  Geliked door 3 people

 6. BertG. zegt:

  Oh, en wie zijn al die criminelen dan.
  In ieder geval geen Eskimo’s, en over wie het wel zijn daar hebben we het dan maar niet over.
  Dan bestaat het ook niet.
  Waren het wel Eskimo’s geweest dan hadden we het waarschijnlijk wel van ‘m gehoord.

  Like

 7. Pipow zegt:

  Mooitjuh, die Assher, ze voorouders, hebben de halve Joodsche gemeenschap uitgeleverd, aan de Moffen.
  Ze moeder woont voor bar weinig, in een rijksmonument, waar asielzoekers; het liefst; geweerd worden.Die aanpassing van de kinderbijslag en uitkeringen naar levens niveau daar, heeft tijden geduurd elke keer, wanneer het zou stoppen, ging Marokko, door de knieeen en; kwam er weer niks van.
  Volks verlakkend weekdier.
  Slappe hap!.

  Geliked door 1 persoon

 8. Vrumt zegt:

  Koppen uit de kranten van de afgelopen jaren.
  Daarna ben ik gestopt met het verzamelen,
  de harde schijf liep vol !!!

  ANTWERPEN – Een lezing van de Nederlandse schrijver Benno Barnard is door radicale moslims verstoord. Enkele tientallen jonge moslims stonden aan het begin van de voordracht op en begonnen slogans te roepen.

  Burgemeester Zaltbommel: pak het straattuig keihard aan
  ZALTBOMMEL – Burgemeester Albert van den Bosch van Zaltbommel is het spuugzat. De overlast van Marokkaanse reljongeren in zijn gemeente moet stoppen.

  Buurthuis dicht na overlast Marokkaanse jongeren
  ROTTERDAM – Burgemeester Aboutaleb is voorstander van een ferme aanpak, schrijft hij in een verse beschouwing over de criminaliteit onder Rotterdams-Marokkaanse jongeren. ,,In Rotterdam pakken we criminaliteit hard aan.

  Eén op drie dieven Gouda is Marokkaan
  GOUDA – Van alle Nederlandse gemeenten heeft Gouda te maken met het relatief hoogste aantal criminelen van Marokkaanse afkomst. Dat schrijft het AD vandaag.
  Gouda is criminaliteit meer dan zat
  Burgemeester Milo Schoenmaker van Gouda is de criminaliteit is zijn stad zat. laat een top-60 opstellen van de belangrijkste Goudse criminelen. De politie en het Openbaar Ministerie moeten hen op de huid zitten, zodat de criminaliteit in de stad aantoonbaar daalt.
  ‘Honderden’ Marokkaans-Nederlandse jongeren betrokken bij liquidaties
  ‘Jonge Marokkaan vindt grof geweld normaal’
  Marokkaanse jongeren zijn steeds vaker betrokken bij zeer gewelddadige criminaliteit, van liquidaties tot geweld op straat. Daarom luidt de Marokkaanse gemeenschap vanaf vandaag de noodklok. ‘Geweld is gewoon aan het worden voor de jeugd’, vertelt Ibrahim Wijbenga, veldwerker in Amsterdam Nieuw-West, in het AD.

  ‘Jonge Marokkanen leren voor tasjesdief’

  GOUDA – De politie houdt rekening met een toename van het aantal tasjesroven in Gouda. Volgens politiechef Joep Pattijn van het district Gouda worden jonge Marokkanen in zijn gebied klaargestoomd om toe te slaan als tasjesdief. Een politiewoordvoerster bevestigde vrijdag uitspraken van Pattijn hierover in het Gouds Nieuwsblad.

  ‘Marokkanen vormen nieuwe generatie topcriminelen’
  De nieuwe Holleeder is een jonge, criminele Marokkaan. De Amsterdamse recherche voorspelde het vijf jaar geleden al. Met de recente liquidaties van Marokkaanse Amsterdammers lijkt die glazen politiebol gelijk te krijgen. Waar vroeger de geliquideerden Willem, Cor en John heetten, dragen ze tegenwoordig namen als Mohammed, Redouan, Nabil, Youssef en Saïd.

  Marokkaan opgepakt vanwege voorbereiding aanslag op agenten
  De opgepakte terreurverdachte zou agenten als doelwit hebben gehad – Foto: ANPDe politie heeft afgelopen woensdag in Amsterdam een 26-jarige Marokkaan opgepakt vanwege het voorbereiden van een terroristische misdrijf tegen agenten.
  Marokkaanse jeugd bedreigt burgemeester Zaltbommel.
  UPDATE ZALTBOMMEL – De Zaltbommelse burgemeester Albert van den Bosch heeft politiebewaking gekregen. Het besluit werd genomen nadat Van den Bosch donderdagavond door Marokkaanse jeugd ‘bedreigende opmerkingen’ naar zijn hoofd kreeg geslingerd.
  Marokkaanse jeugd pest lesbisch stel weg
  ZUILEN – In de Utrechtse probleemwijk Zuilen is onlangs een lesbisch stel weggepest. De vrouwen zijn in juni gaan samenwonen en sindsdien door vooral Marokkaanse jongeren bedreigd en geïntimideerd.

  ‘Marokkaanse meisjes steeds vaker in problemen’
  Marokkaanse meisjes komen, volgens hulpverleners, steeds vaker in de problemen. Een groeiende groep meisjes spijbelt meer en pleegt meer winkeldiefstallen. Het aantal van hen dat zonder diploma de school verlaat, is de afgelopen twee jaar flink gestegen, becijferde onderzoeksinstituut Risbo.

  ANTWERPEN – Een lezing van de Nederlandse schrijver Benno Barnard is door radicale moslims verstoord. Enkele tientallen jonge moslims stonden aan het begin van de voordracht op en begonnen slogans te roepen.
  Dit meldt de Belgische krant Het Nieuwsblad. De Nederlandse schrijver en notoir islamcriticus Benno Barnard gaf gisteravond een lezing met als titel Het islamdebat: lang leve God, weg met Allah!.

  Burgemeester Zaltbommel: pak het straattuig keihard aan
  ZALTBOMMEL – Burgemeester Albert van den Bosch van Zaltbommel is het spuugzat. De overlast van Marokkaanse reljongeren in zijn gemeente moet stoppen.

  Buurthuis dicht na overlast Marokkaanse jongeren
  OOSTERHOUT – Buurthuis De Bunthoef in Oosterhout sluit de deuren vanwege aanhoudende overlast van Marokkaanse jongeren. De Bunthoef blijft tot en met het weekeinde dicht. Hiertoe heeft de Oosterhoutse burgemeester S. Huisman in overleg met politie en justitie besloten.

  Cameraploeg Telegraaf bekogeld in probleemwijk
  GOUDA – Een cameraploeg en een groepje journalisten van De Telegraaf zijn bekogeld door een groep Marokkaanse jongeren in de Goudse probleemwijk Oosterwei.

  ‘Criminaliteit Marokkanen onderschat’
  ROTTERDAM – Burgemeester Aboutaleb is voorstander van een ferme aanpak, schrijft hij in een verse beschouwing over de criminaliteit onder Rotterdams-Marokkaanse jongeren. ,,In Rotterdam pakken we criminaliteit hard aan.

  Eén op drie dieven Gouda is Marokkaan
  GOUDA – Van alle Nederlandse gemeenten heeft Gouda te maken met het relatief hoogste aantal criminelen van Marokkaanse afkomst. Dat schrijft het AD vandaag.

  ‘Helft Marokkaanse jongens in aanraking met politie’
  ROTTERDAM – Meer dan de helft van de Marokkaanse jongens in Nederland is vóór zijn 22ste in aanraking geweest met de politie. Bij een derde van deze groep gebeurde dat zelfs vijf keer of vaker. Dat blijkt uit onderzoek dat is gepubliceerd in het Tijdschrift voor Criminologie.

  ‘Ik zet de Marokkaanse asogezinnen Gouda uit’
  UPDATE GOUDA – De Goudse burgemeester Wim Cornelis wil complete probleemgezinnen permanent uit zijn stad verbannen. Het gaat om bijna allemaal Marokkaanse gezinnen. Dat zegt hij vandaag in een interview met het Algemeen Dagblad.

  ‘Jonge Marokkanen leren voor tasjesdief’
  GOUDA – De politie houdt rekening met een toename van het aantal tasjesroven in Gouda. Volgens politiechef Joep Pattijn van het district Gouda worden jonge Marokkanen in zijn gebied klaargestoomd om toe te slaan als tasjesdief. Een politiewoordvoerster bevestigde vrijdag uitspraken van Pattijn hierover in het Gouds Nieuwsblad.

  Marokkaanse jeugd bedreigt burgemeester Zaltbommel.
  UPDATE ZALTBOMMEL – De Zaltbommelse burgemeester Albert van den Bosch heeft politiebewaking gekregen

  Marokkaanse jeugd pest lesbisch stel weg
  ZUILEN – In de Utrechtse probleemwijk Zuilen is onlangs een lesbisch stel weggepest. De vrouwen zijn in juni gaan samenwonen en sindsdien door vooral Marokkaanse jongeren bedreigd en geïntimideerd.

  Marokkaanse jongeren houden weer huis in Gouda
  GOUDA – Het is weer onrustig in Gouda. Volgens voorzitter van de bewonerscommissie Gouda Oost terroriseren Marokkaanse jongeren opnieuw de wijk Oosterwei.

  CULEMBORG – De gemeente Culemborg hervat de samenwerking met de Marokkaanse Nederlanders Culemborg (MNC). Dat is het resultaat van gesprekken van de gemeente met vertegenwoordigers van de MNC en woningcorporatie Kleurrijk Wonen, zo meldde de gemeente vrijdag.

  ‘Marokkanen gesubsidieerd naar Efteling en sauna’
  Honderdtwintig Marokkanen die naar de Efteling gaan, dertig Marokkaanse vrouwendie elke maand een sauna in Waalwijk bezoeken en Marokkaanse moeders die in Brussel de band met hun kind bevorderen. Dit alles met subsidie van de gemeente Tilburg. De Tilburgse afdeling van Trots op Nederland heeft dit naar buiten gebracht.
  Een werkgroep van deze partij heeft dit boven water gekregen na onderzoek naar gemeentelijke subsidies.Volgens Trots op Nederland heeft de Marokkaanse stichting Tilburg (MAST)
  in 2008 63.000 waarderingssubsidie gekregen, waarvoor zij diverse activiteiten realiseert. MAST heeft als doel de het bevorderen van emancipatie van Marokkaanse vrouwen,belangenbehartiging en ondersteuning en stimulering van eigen organisaties in samenwerking met maatschappelijke organisaties.Een woordvoerder van de gemeente Tilburg zegtdat het bij het bedrag van 63.000 euro om een waarderingssubsidie ging. dat wil zeggen dat MAST zelf mag bepalen wat zij met het geld doet. (EBO)

  ‘Marokkanen koloniseren Nederland’
  DEN HAAG – Marokkanen zijn Nederland aan het koloniseren. Dat heeft PVV-leider Geert Wilders woensdag betoogd tijdens de Algemene Beschouwingen in de Tweede Kamer. Volgens Wilders zijn Marokkanen niet gekomen om te integreren, ‘maar om Nederlanders te onderwerpen en te overheersen’.

  Praatvergoeding voor Marokkanen ‘te gek voor woorden’
  ROTTERDAM – “Te gek voor woorden.” Zo kwalificeert Ronald Sørensen van Leefbaar Rotterdam de brief waarin Marokkaanse probleemjongeren worden uitgenodigd om tegen een vergoeding van 40 euro te komen praten met burgemeester Ahmed Aboutaleb.
  PVV wil spoeddebat over ‘straatterreur’ Gouda
  UPDATE DEN HAAG – De PVV wil minister Piet Hein Donner (Binnenlandse Zaken) in de Tweede Kamer ter verantwoording roepen voor de ‘uit de hand gelopen straatterreur’ in Gouda. Dat heeft PVV-Kamerlid Sietse Fritsma vanmiddag aangekondigd.

  Tientallen homo’s door jonge Marokkanen afgeperst
  BERGEN OP ZOOM – De minderjarige jongens die homo’s afpersten in de omgeving van Bergen op Zoom, hebben waarschijnlijk tientallen slachtoffers gemaakt. Eerder meldden zich vijf slachtoffers bij de politie, maar volgens de lokale tak van homobelangenorganisatie COC durven veel slachtoffers niet naar de politie te stappen.

  Veenendaal zucht onder terreur Marokkaanse bendes
  VEENENDAAL – De Utrechtse stad Veenendaal heeft te maken met een golf van geweld, gepleegd door jonge Marokkanen. Zaterdagnacht werd een 21-jarige Veenendaler door vier jongens van zijn fiets getrokken, geschopt, geslagen, beroofd en half ontkleed. Daarna legden ze hem op de spoorrails.
  Ziekenhuis op scherp na bedreiging Marokkanen
  BERGEN OP ZOOM – Het Lievensberg ziekenhuis in Bergen op Zoom neemt extra veiligheidsmaatregelen voor het personeel. Aanleiding is een incident tussen een Marokkaanse familie en het verplegend personeel eerder deze maand. Dat gebeurde rond het overlijden van een familielid. De Marokkaanse familie heeft artsen bedreigd die een familielid probeerden te reanimeren. De artsen voelden zich gedwongen de reanimatie nog tijden voort te zetten terwijl dit al lang geen zin meer had.
  Tweede overvaller Deurne was 29-jarige Marokkaan
  Nog onduidelijk of overvaller hier legaal of illegaal was
  Het pand van juwelier Goldies aan de Milhezerweg in Deurne © anp.
  De tweede man die om het leven kwam bij de geruchtmakende overval op de juwelier in Deurne is een 29-jarige man uit Marokko. Hij verbleef tijdelijk in Nederland. Dat maakte het Openbaar Ministerie (OM) vandaag bekend.

  Geliked door 4 people

 9. Golden Girl zegt:

  we hebben een Asscher en vriendjes kliek in Den-Haag probleem

  Geliked door 1 persoon

 10. We hebben een lulhoerenprobleem.

  Geliked door 1 persoon

 11. elisah zegt:

  Heel zielig en doorzichtig om zo te bedelen om de allochtone stem.

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   Asscher is het soort “gutmensch” dat hun eigen moeder zou verkopen als dat winst op zou leveren. Daar kan hij niets aan doen, het zit kennelijk gewoon in hun genen. Genen die voor het eerst overduidelijk werden bij zijn overgrootvader die zijn eigen volk heeft verraden en zo de dodendans wist te ontspringen. Ook toen werd er met volle overtuiging meegewerkt met de bezetter. Als man met “visie” gaat deze jongere uitgave van Asscher ervan uit dat uiteindelijk “zijn” marokkanen, tezamen met andere mislims aan de macht zullen komen en hij doet dus zijn best om zijn bedje alvast te spreiden.
   Hij zal ongetwijfeld zijn uiterste best doen om na de verkiezingen een regering te vormen met de andere landverraders, zoals daar zijn ‘de lachende landverrader rutte’, ‘de veile veilingmeester pechtold’, ‘buma de barmhartige’, rücksichtvolle roemer’ en ‘het ongeluk brengende klavertje drie’.
   Het andere soort gutmensch is gewoon zo ongelooflijk verdwaasd door al hun “goedheid” dat ze niet eens zien waarmee ze bezig zijn.
   Als schamele troost blijft de echter Nederlanders dan dat als het eenmaal zover is, beide soorten van gutmenschen zullen worden opgeruimd omdat ze volstrekt onbetrouwbaar zijn. Het Asscher soort daarbij als laatste omdat ze eerst nog kunnen meehelpen het verdwaasde soort op te ruimen.

   Geliked door 1 persoon

 12. guusvelraeds zegt:

  Volgens Asher hebben we dus geen Marokkanen probleem, ben je mal. Wat we wel hebben is een immens samenleving ontwrichtend klimaat probleem dat miljarden moet gaat kosten om op te lossen. Het is maar dat je weet. 15 maart 2017 wordt een heel belangrijke dag voor Nederland. Drain the swamp.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Wel weer erg gluiperig van Asscher, want hij weet net zo goed als heel Nederland dat als je alle criminele Marokkanen uit zet… en geen Marokkaan meer overblijft.

   Like

 13. Harry zegt:

  Zou die sleezy griezel Asscher nou nog niet begrijpen wat er speelt ?
  Waarom het weldenkende deel van de mensheid geen begrip meer heeft voor en binding met de politiek ?
  Zou wel eens willen weten hoe het in die kop van Asscher functioneert .
  Leeft ie nou echt in een schijnwereld ?
  Of is ie zó verrot dat ie bewust probeert ons continu te beliegen ?
  Wie trapt daar nou nog in ?

  Het deel dat niet politiek bewusteloos is en de problemen gewoon ziet , zoals ze zijn , zit bij de PVV .

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Harry.
   Als ervaren man die de hele wereld kent moet je toch weten dat die Asscher gewoon ’n ordinaire leugenaar, bedrieger en verrader is van alles wat maar verraden kan worden.
   De smeerlap! Bekijk z’n kop en je weet het…!

   Like

 14. M.A.L. Sion zegt:

  Het is goed dat de land-(volks-)verrader Asscher dit standpunt luid en duidelijk in een van de grote Nederlandse dagbladen naar buiten brengt.
  In de peilingen zal de PvdA nu ongetwijfeld zakken van 7 zetels naar 6 of minder.
  We moeten nog een paar maanden geduld hebben maar er gloort hoop voor Nederland.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 15. Jean zegt:

  Nederlandse marokkanen? Ken ik niet.
  Belgische marokkanen? Ken ik niet.
  Ik ken wel Nederlanders, Belgen, marokkanen enz.
  Wij hebben geen marokkanenprobleem, wij hebben een gigantisch probleem met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij islam, die beestachtige zwijnerij moet verboden en verdreven worden dan zijn 95% van de aanwezige problemen verleden tijd.
  Conclusie: stem PVV in Nederland, stem VB in Vlaanderen, stem FN in Frankrijk, stem FPÖ in Oostenrijk, stem AfD in Duitsland en jaag die EU misdadigers richting hel zodat Europa terug de Europese normen en waarden en seculiere wetten kan handhaven.

  Like

 16. We hebben vooral een links probleem in de wereld…………………..

  Geliked door 1 persoon

 17. Asscher is volstrekt wereldvreemd, want als hij simpel even het CBS raadpleegt kan hij zien dat marokkanen zorgen voor de meeste overlast in onze maatschappi !

  Like

 18. Claudia M. zegt:

  Met alleen; “de Marokkaanse criminele asielzoekers die de boel in Ter Apel op stelten zetten” benoemen, redt u het hier niet heer Asscher. Hoe zit het met onze eigen tweede/derde en soms zelfs al vierde generatie ettertjes van Marokkaanse afkomst die de boel ook voor de “broeders en zuster” verknallen? U weet wel, tuig van de richel, wat dagelijks het nieuws haalt. Over verpesten gesproken!

  Debet aan dit alles is toch echt jullie jarenlange gepamper! Het altijd vergoelijken en bagatelliseren, met als klap op de vuurpijl autochtonen voor racist en nazi uitmakend op het moment dat deze er alleen al iets van zegt! De geest is al uit de fles hoor en het is jullie taak hem er weer zo snel mogelijk in terug te stoppen!

  Like

 19. Joannes den Hollander zegt:

  Asscher, net als uw collegae volksverraders praat u enorm veel zonder iets wezenlijks te zeggen. Bespaar het volk net voor de verkiezingen dit slappe multiculturele geouwehoer. Wij zijn geen multiculturele samenleving en dat willen we ook niet worden. De laatste 50 jaar hebben we gezien waar dit toe leid. Laat vanaf maart 2017 Geert Wilders de boontjes maar doppen. Die gaat geen overleg plegen met Marokko. Integendeel, die schopt ze met behulp van ons, het volk, gewoon het land uit. Dat geldt overigens ook voor mensen als u.

  Like

 20. Taljaard zegt:

  Wij hebben hier inderdaad niet zozeer een probleem met ca. 30.000 straatboefjes.
  Wanneer je daar een stuk of 200 van de ergsten op het vliegtuig enkele reis Marokko zet kruipen die wel in hun schulp. Want dan weten ze dat het menens is.
  Wij hebben hier, zoals @jowitteroos terecht zegt, in de eerste plaats een probleem met autochtoon links.

  Like

 21. terex zegt:

  Eerst die mongool van een Samson aan het roer bij de partij voor de allochtonen en nu deze randdebiel. Gaat hem weer niet worden. En dat ontkennen is natuurlijk puur voor het stemmen winnen uit de hoek van dat marokkaanse grafvolk.

  Like

 22. Harry zegt:

  Zou ie het idee hebben dat de marokkanen zich niet bij turken van Denk zullen aansluiten , zodat ie DIE groep tenminste nog een keer kan gebruiken als stemvee .

  Binnen drie jaar begint Arib een eigen partij voor Noord Afrikaanse Geitenneukers , afgekort N.A.G .. en dan zijn die ook weer weg .

  OP naar de drie zetels !

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ik denk dat Arib volgend jaar al na de verkiezingen een eigen partij begint voor Marokkaanse vrouwen.
   Je weet wel. Ondersteuning voor vrouwen die elke dag geslagen worden door hun man met tips over hoe je je zo kunt opmaken dat je niks ziet van kneuzingen en botbreuken.
   Of hoe je gezellig de dag doorkomt met drie andere vrouwen die je moet delen met je echtgenoot.
   Of hoe je met z’n vieren een kwartetje kunt maken zodat niemand zich ’s nachts buitengesloten voelt.
   Of hoe je zonder ongelukken ’n drukke straat oversteekt als je verplicht wordt ’n boerka te dragen.
   Of hoe je je gezellig met elkaar kan opmaken en voor dat hij thuis komt alles weer kunt verwijderen, zodat je man het in niet de gaten krijgt.

   Ik noem maar ’n paar programmapunten, maar zij weet er vast wel meer want als die ’s avonds thuiskomt hangt de boerka al klaar natuurlijk.

   Like

 23. Thomasson zegt:

  Asscher heeft gelijk. Op de eerste plaats hebben wij een NSB-probleem Dat betekent een probleem die veroorzaakt door verraders van het eigen volk en eigen land. Politici die decennia lang zijn bezig hun eigen land en volk aan de Is islamitische vijand en de EU over te leveren. Het is ze hen tot nu toe best gelukt om stapsgewijs de boel hier fysiek en mentaal te verwoesten. Vele miljarden aan belastinggeld in de goot te dumpen voor politiek-correcte multiculturele projecten; en op indirecte wijze zichzelf te verrijken. Grote delen van het land te veranderen in No-Go zones voor autochtone Nederlanders. Angst te zaaien, via de media, voor niet correcte gedachtegang en daarmee te vrijheid van pers en uitingen aan banden te leggen. Mensen te laten accepteren dat het normaal is 24 uur onder islamitisch terreur te moeten leven. Het is normaal dat mensen in Nederland worden, vooral door Marokkanen, fysiek aangevallen op dagelijkse basis. In Nederland zijn juist de Marokkanen die meest betrokken zijn bij islamitisch terreur en hun aantal bij ISIS strijders is ook de hoogste.
  Asscher is net gekozen tot de kers verse verkiezingskandidaat van de PvdA. Hij begint DIRECT met de traditionele leugens en schijnheilige houding waarin deze partij haar faam heeft verdiend. 15 maar 2017 is de belangrijkste verkiezingsdag sinds de Tweede-Wereldoorlog. Het is kiezen voor D-Day voor het vrije Nederland, of met de oude politiek glijden naar de Armageddon en wachten op de genadeklap.

  Geliked door 1 persoon

 24. Mirjam zegt:

  Nederland heeft geen Marokkanen probleem. Dat klopt. Nederland heeft een probleem met regeringsleiders die niet willen of kunnen inzien dat Nederland een probleem heeft met Marokkanen.

  Like

 25. Thoth zegt:

  Hij snapt het dus echt niet. Marokkanen en Turken zijn op de 1e plaats moslim, op de 2e plaats zijn ze een Marokkaan/Turk en op de laatste plaats iemand die in Nederland een baan of bijstand kan verdienen. Lukt dat niet of ze vinden het te weinig, gewoon criminaliteit of ISIS… Helaas, meer is het niet.

  Like

 26. Johan zegt:

  Wat een politiek correct gelul van deze aanvoerder van de op sterven na dood zijnde partij van de allochthohonen.

  Asscher heeft wél gelijk als hij stelt :
  “door de hele groep schuldig te verklaren doen we onrecht aan al die jongeren die hun best doen en er niet tussenkomen”

  Waartussen komen ze niet ?
  Er zijn inderdaad vele Marokkaanse jongeren die ook graag bendeleider en groot crimineel willen worden, maar wie het helaas niet lukt om een geweldige carrière in de criminaliteit op te bouwen. Meestal komt dat doordat ze voortijdig opgepakt worden en daardoor moeten afhaken. Tsja, het is helaas niet voor iedereen weggelegd om Ali Caponi te worden.

  Like

 27. Steven zegt:

  Maar “door de hele groep schuldig te verklaren doen we onrecht aan al die jongeren die hun best doen en er niet tussenkomen”
  – Misschien wordt het dan eens TIJD elkaar op de vingers te tikken op het GEDRAG.
  Zolang de EIGEN bevolkingsgroep er ook NIKS aan doet en het allemaal wel BEST vindt wat er gedaan wordt, dan moet je het ook niet zo raar vinden dan mensen er dan over gaan ouwehoeren.

  Net als iedere week in OPSPORING VERZOCHT, we horen daar dat de daders in 99% van de gevallen een donkere of licht getinte huiskleur hebben.
  Deze zelfde bevolkingsgroep hoor je hier NOOIT over, praat ook niet over het probleem, en vindt het eigenlijk allemaal wel best wat er gebeurt.
  Maar wordt er dan door de bevolking iets over gezegd, en gaat die buitensporige criminaliteit onder allochtonen opvallen, dan weet men wel de weg naar de microfoon te vinden om te vertellen dat we racistisch bezig zijn, haat zaaien en onverdraagzaam worden.
  Maar over de problemen, waar het allemaal mee begon horen we tenslotte géén woord over van de zo goed geïntegreerde allochtoontjes!
  Maarehhhh….ZWARTE PIET moet wél verdwijnen en de hamlappen moeten ook al bijna uit de schappen worden gehaald…!!

  Er bestaat immers geen DOMMER volk dan de geboren westerling, die zich alles maar laat aanpraten, wijsmaken, en het ergste is het….TOEGEVEN EN AFBREKEN VAN ALLES!!!

  Like

 28. Deze LUL van jewelste moet eens een keer de CBS-statistieken erop nazien ! De PvdA is hiermee gefeliciteerd met zo’n ‘lijsttrekker’ …..!

  Like

 29. Jan zegt:

  Wir haben eine Asscherfrage.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s