Oorlogsverklaring door migranten: “De politie zou de strijd met ons niet winnen.”

screenshot_85

Beelden, waarop de meute de overhand over de staatsmacht krijgt, zijn helaas ook bij ons steeds vaker te zien.

(Vertaling: E.J. Bron)

De steekpartij in Wenen-Favoriten is al bijna dagelijks ritueel, en dat buitenlandse bendes met ijzeren stangen en messen op elkaar los gaan, maken de buurtbewoners van het metrostation U6 bij de Handelskai regelmatig mee. Parallelsamenlevingen zijn al lang niet meer te ontkennen – maar het wordt echt dramatisch als er zogenaamde “No-Go-Areas” ontstaan.

ongecensureerd-at

Angst voor rijbewijscontroles

Gevarenzones, waarin geweld en criminaliteit de bewoners bang maken, bestaan ook al bij ons. In de Duitse stad Düsseldorf bijvoorbeeld zouden buitenlandse clans al enkele wijken beheersen. Politieagenten zouden bepaalde wijken niet meer in durven gaan om rijbewijscontroles uit te voeren.

“Wij zijn met velen”

Daarbij passend heeft de “Welt” nu een artikel gepubliceerd dat alle alarmbellen zou moeten doen afgaan. Daarin gaat het over een gesprek tussen de hoofdinspecteur van de recherche in Gelsenkirchen, Ralf Feldmann, met drie vertegenwoordigers van de Koerdisch-Libanese gemeenschap op het politiebureau. Toen de sfeer zó gespannen werd, zou Feldmann volgens de “Welt” te horen hebben gekregen:

“De politie zou de strijd met ons niet winnen, omdat wij met velen zijn. Als we zouden willen, zou dit voor heel Gelsenkirchen gelden.”

 “Zorgwekkende ontwikkeling” in het zuiden van Gelsenkirchen

De hoofdinspecteur zou de verdekte bedreiging begrepen hebben, schrijft de “Welt”. Waarop de man een intern situatierapport zou hebben geschreven over het explosieve gesprek, waarin hij een “zorgwekkende ontwikkeling” in het zuiden van Gelsenkirchen omschreef.

In werkelijkheid zouden de “rechtsvrije ruimtes” vooral in het Roergebied toenemen. Hier wonen bijzonder veel migranten bij elkaar. Ruzies tussen Koerdisch-Libanese clans en groepen rockers zouden constant voor krantenkoppen zorgen. Zo kon ook het ZDF er niet omheen om een reportage over het stadsdeel Marxloh te maken, waar de wet van het geweld zou heersen:

 

Schrikbarend ook een bericht van “Hallo Deutschland” over een rechtbankschandaal van een Libanese clan uit Gelsenkirchen. In het proces ging het om “eermoord”. De rechter zei dat hij nog nooit een proces leidde waarbij de getuigen zo geïntimideerd werden:

 

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Europa, Immigratie, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Oorlogsverklaring door migranten: “De politie zou de strijd met ons niet winnen.”

 1. Sjaak zegt:

  En hier weer zo een Laffe zak !
  Die kinderen aansticht te blijven zitten terwijl hij een mörserkanon
  in richting Israel afvuurt en de kinderen allahu aqbar voorzingt !
  En dat welwetend dat er een terug kann komen !
  De kinderen worden hier misbruikt van deze zieke zakrat !https://www.facebook.com/amed.serdar2/videos/1033378463457034/

  Like

 2. Dat is oorlogsgebied geworden. ik neem aan dat je dan de noodtoestand kan afroepen en daarbij het leger kan inschakelen. Je kan je land toch niet overlaten nemen door criminelen bendes, dat zou mooi zijn. Dat is nou wat je aldoor mist met dit soort toestanden, gewoon actie, doe eens wat. In WO II waren ze ook niet zo lief, nu hebben ze er een goede reden voor.

  Geliked door 1 persoon

 3. troubadour zegt:

  Natuurlijk schaffen wir es

  Like

 4. Pingback: Oorlogsverklaring door migranten: “De politie zou de strijd met ons niet winnen.” — E.J. Bron – Rechtsaf doorzee

 5. ieznogoedh zegt:

  Gelsenkirchen is zeker niet de enige stad waarin Libanese familiebendes de baas zijn en de politie bang is om zich te vertonen.
  Maar goed, dan heb je toch nog steeds gutmenschen die meer meer meer Fürcheterlingen willen binnenlaten.
  Er is in Duitsland nog niemand opgestaan die en plein public heeft gevraagd of ze mehr oder weniger Fürcherlingen willen. Ook daar zou je zomaar veroordeeld kunnen worden op instigatie van het OM dat in Nederland volgens een woordvoerder er voor “de maatschappij” staat.
  Welke maatschappij zegt hij dan weer niet terwijl het toch overduidelijk is dat er in Nederland minstens twee totaal verschillende van zijn.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Waar blijft de veiligheid van de burger, als de ‘overheid’ het zelfs al opgeeft !!
  In de grondwet zal zo snel mogelijk (naar Amerikaans voorbeeld) opgenomen moeten worden:
  Het tweede amendement, zoals aangenomen door het Huis van Afgevaardigden en de Senaat, luidt:
  A well regulated Militia, being necessary to the security of a free State, the right of the people to keep and bear Arms, shall not be infringed.
  (Nederlands: „Aangezien een goed geregelde militie nodig is voor de veiligheid van een vrije staat, zal geen inbreuk worden gemaakt op het recht van het volk om wapens te bezitten en te dragen.“

  Zeer zeker als de overheid niet meer in staat is de veiligheid van de burgers de garanderen.
  Hetgeen ook inmiddels in Nederland speelt !!!!

  Like

 7. Mirjam zegt:

  We sturen gewoon Al Pacino eropaf met zijn kleine vriend:

  Geliked door 1 persoon

 8. kruisridder zegt:

  Doodschieten, sofort.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s