Slechte verliezers!

screenshot_81

(Door: “Ludovicus”)

Ik zal denkelijk wel niet de enige zijn die al dat negatieve nieuws over Trump in onze media zo stilaan kotsbeu is. De man kan geen woord zeggen, geen nieuwe medewerker aanwerven, of ze vallen er met bosjes overheen. Tegelijkertijd proberen de Amerikaanse Democraten hier en daar een hertelling van de stemmen te laten doen en Rusland ervan te beschuldigen dat ze hun verkiezingen beïnvloed zouden hebben door de servers van zowel de Democraten als de Republikeinen te hebben gehackt, maar alleen die van de eersten bekend te hebben gemaakt. Het ergst van al vind ik nog dat Obama nu opeens wakker geschoten is. Nog nooit heeft een afscheid nemend president zich meer bemoeid met de verkiezingen dan hij en nog nooit was er een slechtere verliezer.

Voor de rest dat gezanik dat Hillary meer stemmen zou hebben gehaald, maar verloren heeft omdat ze minder kiesmannen had. Dat klopt, maar zo zit het Amerikaanse kiessysteem nu eenmaal in elkaar en dat wist men al vóór die verkiezingen begonnen. Ook de uitleg dat kiezers op het verkeerde been zouden gezet zijn door de sociale media, dat alleen de simpele zielen voor Trump zouden gestemd hebben enz. enz. Zelfs al zou dat allemaal waar zijn, het verandert niets aan de situatie. Laat Trump nu eerst eens president worden en geef hem te kans al dan niet zijn gelijk te krijgen, maar houd er a.u.b. mee op. Het doet een beetje denken aan  de dag waarop Trump zou zeggen dat de aarde rond is en men het hem ook dat nog kwalijk zou nemen. Dat gebeurt er nu bij Trump, en wel op internationale schaal.

In Brussel hebben we gisteren trouwens nog maar eens kunnen vaststellen wat democratie voor links betekent. Een zootje ongeregeld – alles bij elkaar ongeveer 100 man – betoogde er, zonder toestemming, tegen een of ander congres van rechts-nationale partijen en vond het nodig flink rel te schoppen en vernielingen aan te richten. Ooit al eens gehoord van rechtse betogingen waarbij dat gebeurt? Àls het bij rechtse betogingen al eens uit de hand loopt, dan is dat meestal door linkse anti-demonstranten, die rechts zelfs het recht op betogen niet gunnen. Suckers!

Door:
“Ludovicus”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Donald Trump, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Slechte verliezers!

 1. A.J. de Koning zegt:

  Helemaal mee eens en als er dan een hertelling plaats vindt zoals in Wisconsin dan blijkt dat Trumo nog te weinig stemmen had gekregen maar dan hoor je ze hier ineens nergens over want dat is geen welkom nieuws natuurlijk.

  Like

  • A.J. de Koning zegt:

   Trumo moet Trump zijn natuurlijk. Sorry.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Klopt niet, hij heeft er juist een 10.000+ door bigekregen. De 2 andere staten hebben de hertelling verhinderd. Kost miljoenen en de aanvraagster was een kandidate die daar nooit beter van zou kunnen worden voor wat stemmen betreft. In Wisconsin heeft het haar echter wel persoonlijk een paar miljoen opgebracht.

   Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  +++
  http://www.joop.nl/nieuws/bewoners-fries-dorp-kopen-met-eigen-geld-huis-voor-syrisch-asielzoekersgezin
  +++

  Joris_staatsrechtjurist 18 december 2016 at 09:27
  TotCo Ring, bedankt voor je berichtje. Jouw visie is ook de mijne. Oosterlittens is overigens een overwegend “rood” dorp, en het grootste deel van het geld komt van iemand die net buiten het dorp woont en eigenaar is van een aantal Cruise-schepen. Voor hem is dat geld dus een schijntje. Maar het eerste incident heeft ook al plaatsgevonden, want de syrische vrouw ging BOMMEN (Bewegen Op Muziek) met een groepje andere vrouwen uit de buurt. In eerste instantie mocht dat niet van manlief, maar toen hem werd verzekerd dat het uitsluitend vrouwen waren, ging hij overstag. Helaas besloot een van de andere mannen zijn vrouw alvast op te halen toen de dames nog aan het bewegen waren en toen was het hek van de dam. Dat viel al slecht. Maar dat bericht heb ik hier eerder gemeld en is gewoon niet geplaatst. Zo werkt de linkse censuur hier blijkbaar. Alles wat niet superpositief is over integratie en de multiculturele samenleving willen ze helemaal niet horen en daarvoor steken ze de kop in het zand.
  +
  John Doe 17 december 2016 at 21:20
  @Bob de la Bob 17 december 2016 at 17:47
  “en de mensen nog mensen zijn.”

  – Je bedoelt eigenlijk ‘waar NL nog NL is’, je draait er alleen omheen.

  Een dorp met 450 inwoners en geen enkele allochtoon(!). Dan heb je dus simpelweg totaal geen recht van spreken.

  Cijfers van september 2016*:
  Inwoners NL 16.979.120
  Allochtoon 3.752.291
  Autochtoon 13.226.829

  Dat dorp mag er dus pas aan gaan denken om zichzelf zo op de borst te kloppen als van de 450 inwoners er 100 allochtoon zouden zijn. Maar tegen die tijd gaan we heel andere geluiden uit dat dorp horen, reken daar maar op.

  (*Bron: http://statline.cbs.nl/StatWeb/publication/?VW=T&DM=SLNL&PA=37325&D1=0&D2=a&D3=0&D4=0&D5=0-4&D6=l&HD=110629-1412&HDR=G5,T,G3,G2,G4&STB=G1 )

  +++++++++++

  Like

 3. Erik zegt:

  Juist het zijn slecht verliezers die met alle macht toch hun NWO plannen willen doorzetten.
  Ik ben er nog steeds niet gerust om, eerst de inauguratie en Trump als president zien.
  Links in het nauw gaat denk ik nog rare sprongen maken, obama lijkt wel op oorlogspad met de Russen. Nu ook zijn vieze spelletje in Syrië niet gaat werken zal hij alles in werking zetten om toch Bashar Assad uit het zadel te stoten al komt er oorlog met Rusland.
  De regio is voor Amerika zeer belangrijk zie de “Busch doctrines” waarin duidelijk staat dat Amerika nooit de hegenomie op het wereld toneel zal opgeven.
  We weten dat Amerika ingrijpt ook zonder mandaat en de VN niet nodig heeft om tot actie over te gaan, ik hoop dat er tot de inauguratie verder niks gebeurt doch zoals ik al zei ben ik er niet gerust op.

  Like

 4. troubadour zegt:

  Resultaat Obama’s economy

  laagste “labour participation rate”sinds 1976
  Bijna 95 milj.Amerikanen zonder volledige baan
  Laagste aantal huiseigenaren sinds 51 jaar
  In 8 jaar bijna 13 mij.Amerikanen erbij afhankelijk van voedselbonnen
  Bijna 43 mij.mensen leven in armoede(,meer dan 8 miljoen erbij in 8 jaar)
  1 op 5 families zonder iemand die werkt
  Meer Nationale schuld erbij in 8 jaar dan alle presidenten voor hem.

  En dan nog de leugens omtrent de hacking.
  Voor de verkiezing door dhr.O.beweert dat het niet war was en Trump moest maar meer stemmen zien te winnen.Na de verkiezingen na alle mislukte argumenten de Russen hebben Trump geholpen Meer dan 10 officieel erkende computerbacks uitgevoerd van 2012 tot en met 2015.Dhr.O.heeft hier niets aan gedaan Hij had het te druk met golven.

  Source statistics Census Bureau ,BLS,Treasury Department,CBO

  Analyse : Hannity ForxNews

  Like

 5. exmarineman zegt:

  Voor die hele (linksche) elite van Washintong tot Brussel, USA en de EU/NAVO ligt alles wat er nu “verkeerd gaat”in hun ogen aan Poetin. Het is over Aleppo, de verkiezingen in de USA, de Brexit, de Oekraïne enz enz enz enz ALLEMAAL de schuld van Poetin…… Het hele westerse elite en linkse politici in de USA – ja die zgn democraten/socialisten zijn het eigenlijk van Obama, Hillary en in de EU van Juncker tot aan Rutte en Merkel, zijn gewoon op een oorlog uit met Rusland. Op eens is er ook alles mis in en met de massamedia, het internet de sociale media, want er blijkt heel veel fakenieuws te zijn op eens. Dat de linkse kliek ZELF voor de Brexit en o.a. de verkiezingen in de USA een ongelooflijke hoeveelheid FAKEnieuws heeft geproduceerd (denk ook aan CNN, NYTimes, Wash.Post, maar ook de NOS, Volkskrant, NRC, ZDF/ARD, Bild) en dan nu is er een probleem met fakenieuws????? Ja dat is nieuws wat de linkse elite niet uitkomt …….

  Geliked door 1 persoon

 6. tjonge zegt:

  een neger EN islamietje die een slechte verliezer is ?
  hoe kan dat nou ????
  .
  en wat betreft het demoniseren van trump door die linkse stakkers ?
  laat ze lekker gaan, het zijn de laatste stuiptrekkingen, trump onthoudt de namen en rugnummers wel, komt het alsnog goed 🙂

  Geliked door 1 persoon

 7. Anna zegt:

  Trump is nog niet beëdigd.
  Er kan met z’ on op wraak beluste Obama nog van alles gebeuren…..
  Het is een uiterst gevaarlijke situatie die zich aan het ontwikkelen is…..

  Een stad als San Francesco zal zich in de toekomst ook aan de federale wetten onttrekken……. en dat is koren op de molen van Obama… Ook als hij president af is ( als het zover komt) dan zal hij zich boven of ondergronds blijven verzetten tegen Trump. Hij is immers een islamiet en die kunnen het een,aal ” gewonnen ” terrein niet afstaan aan een eerdere overtuiging….. Het land zal waarschijnlijk door Obama zijn invloed in een grote chaos komen te verkeren…..

  Afwachten!!!!!

  Like

  • exmarineman zegt:

   Hij Obama heeft al laten weten dat hij na zijn aftreden actief en activistisch zal blijven, dat in tegenstelling tot AL zijn voorgangers oud-presidenten. En dan zal ook gaan blijken dat hij 8 jaar geleden al heeft gelogen en dat hij toch een echte moslim blijkt te zijn én lid van de musoim brotherhood. Maar in zijn laatste dagen doet hij er alles aan om Poetin zo zwart mogelijk te maken en probeert hij ook om de EU en de gehele NAVOmee te slepen in een oorlog met/tegen Rusland. En dat mede ook allemaal omdat het niet is gelukt om Assad in Syrië af te zetten …… en voor de EU/NAVOis Poetin ook overal schuldig aan:verkiezing Trump, Brexit, Oekraïne, neerhalen MH17, de vele doden in Aleppo en ga zo maar door. Ook al het fakenieuws op de socmedia, allemaal schuld van Poetin. Maar over de eigen illegale akties van het westen in Syrië geen woord noch over de akties van Erdogan/Turkije en met AL die akties de vele doden/moorden door westers gezinde en ondersteunde én bewapende rebellen/moordenaars!

   Geliked door 2 people

   • elisah zegt:

    Ik heb nooit begrepen hoe deze man, die overduidelijk een moslim is en een zeer, op negatieve manier, opvallende naam heeft, tot president gekozen kon worden. Misschien moet er een diepgaand onderzoek gedaan worden, naar hoe spel het destijds gespeeld is, misschien komt men dan wat onaangename verrassingen tegen.

    Like

   • elisah zegt:

    Spel het = het spel

    Like

 8. Charles Martel zegt:

  Obama voelt nattigheid; er zal nu wel een en ander aan het licht komen over deze aanhanger van de religie die zoveel te versluieren heeft.

  Like

 9. Henk.V zegt:

  Daar slaat u de spijker op de kop, “Ludovicus”, maar wanneer wij de situatie in de westerse wereld eens in een allesomvattend,samenhangend kader plaatsen, dan moeten wij wel tot de conclusie komen dat wij zijn aangeland op een cruciaal keerpunt in de hedendaagse geschiedenis.

  Wij hebben het terecht vaak over het probleem van de islamisering van de westerse wereld en over de kwalijke gevolgen die de – GEORGANISEERDE- onophoudelijke toestroom van niet-westerse ”vluchtelingen” heeft. Deze beïnvloedt het karakter van de westerse maatschappij die zorgt er ook voor dat het stelsel van de sociale voorzieningen wordt uitgehold,terwijl daarbij ook nog onze rechtsorde wordt aangetast, omdat er zich sluipenderwijs een parallel niet-westers rechtssysteem ontwikkelt . Bovendien zal de voorgaande instroom uiteindelijk er uiteindelijk toe leiden dat de autochtone bevolkingen tot vreemdelingen in eigen land zullen worden. EEn minderheid die zich zal moeten aanpassen aan een niet-westerse meerderheid.
  Iedereen met hersencellen die nog voldoende werken zou zich moeten afvragen WIE er voor bovengenoemde smeerlapperij aansprakelijk zijn, want hier vindt een misdaad van ongekende omvang plaats die gericht is tegen het eigen volk..

  Al deze kwalijke ontwikkelingen worden overal in het Westen GEWENST en AANGESTUURD door elitaire bovenlaag die er een onrealistisch en wereldvreemde fantasie op nahoudt en die niet van zins is van het gekoesterde ”ideaal” afstand te doen , daarbij geen enkele rekening houdend met wat het ”klootjesvolk” nodig heeft,voelt en wenst…
  Deze onvoorstelbaar eigengereide ,arrogante elites hebben overal dezelfde signatuur : links-liberaal en de gedachten die zij koesteren over de ”maakbaarheid” van een ”NIEUWE MAATSCHAPPIJ” zijn alle producten van de beruchte ultralinkse denktank ,de Frankfurter Schule,. Deze linkse stroming heeft al voor de Tweede wereldoorlog een systeem ontwikkeld dat tot doel heeft alle mensen te verlinksen in het denken.
  Deze methode is al tientallen jaren actief, OVERAL waar sprake is van kennisoverdracht in opvoedingssituaties. De huidige westerse machthebbers zijn van dit denken doordrenkt.
  De bedoeling van de Frankfurter Schulke is dat alles wat heeft bijgedragen tot onze gezonde en succesvolle westerse cultuur zo onopvallende mogelijk wordt ontmanteld en vernietigd, om plaats te maken voor een wereld die ons bestaan tot op haar grondvesten zal afbreken, omdat alle vormen van Joods-christelijke inspiratie vanuit de Bijbel zullen worden weggevaagd of volledig ondergeschikt zijn gemaakt aan de intenties van de nieuwe ideologie de islam.
  De nieuwe vorm van verlinkst denken wil het Westen totaal dus ontdoen van ALLE inspiratiebronnen die onze cultuur hebben verrijkt.
  Hoe dat gaat kunnen wij lezen in de zeer verhelderende en overduidelijke reactie van ons aller Wachteres bij dit artikel :
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/12/vrolijk-kerstfeest-maar-niet-in-turkije-overheid-verbiedt-kerstvieringen-op-school/#comment-630267

  Dit zogenaamde ”vooruitstrevende denken” dat alles verwoest wat goed was in onze westerse samenlevingen, is voorzien van het pretentieuze etiket ”politiek correct”. Onze elites bedienen zich ervan.

  En net als alle linkse stromingen wordt ook dit zogenaamde moderne denken meer en meer dictatoriaal.. Wij worden in gijzeling gehouden door ” vooruitstrevende” lieden die zogenaamd het beste met ons voor hebben, maar die ons in werkelijkheid uitleveren aan een internationaal denkende instanties die ons onder hun juk willen brengen.

  Politiek correct, waar dan ook in de westerse wereld wil onder geen beding afstand doen van haar machtspositie. Geen middel zal worden geschuwd in hert streven naar macht.
  Vlak voordat Pim Fortuyn via verkiezingen zijn stempel op ons land kun drukken werd hij vermoord. Ook Wilders kan dat overkomen en eerlijk gezegd is de uitbarsting van haat en geweld in het politiek correcte kamp na de overwinning van Donald Trump bij de Amerikaanse verkiezingen ronduit onheilspellend. Ik denk dat deze man aanslagen zal mee maken.
  Als politiek correct haar doel niet meer kan bereiken via de legale weg, via verkiezingen, dan zal men zijn toevlucht zoeken tot geweld, tot extreem geweld dus.

  Zoals Ludovicius terecht stelt,:komt geweld in eerste instantie altijd van links.

  Dat is de ware aard van politiek correct: ”begripvol” voor iedereen, behalve voor degenen die vraagtekens zetten bij hun merkwaardige, schadelijke en onlogische opvattingen.
  Dat zowel in Engeland, bij Brexit, als in de Verenigde Staten tijdens de presidentsverkiezingen , de bevolkingen de politiek correcte elites succesvol trotseerden is een niet te missen hoopvol signaal, waarbij overigens nadrukkelijk van ons verwacht wordt om voorbereid te zijn op extreme reacties uit de politiek correcte hoek.
  Wie de westerse vrede en vrijheid willen bewaken moeten de verdediging ervan vooral niet laten verslappen…

  Geliked door 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  Ja, dat weten we van links, desnoods regent het kogels als je te populair wordt (Pim Fortuyn).
  dus ook in Nederland.

  Geliked door 1 persoon

 11. joga zegt:

  Ja en dat is het nu overduidelijk bewezen valse paspoort van hem(Obama), waaruit blijkt, dat hij geen Amerikaan is en de nog lopende onderzoeken naar Pizzagate ( Kindverkrachtingen, satanische en bloedige rituelen) en de werkelijke gender van zijn Michelle, die door hem Michael wordt genoemd.
  Dit leest u allemaal niet in de kranten maar op het NIET gecensureerde internet via bijvoorbeeld You Tube, Amerikaanse verkiezingen. Kortom een beerput van jewelste, waardoor hij en Clinton vrijwel zeker in de gevangenis zullen belanden. Maar ja, Nederlanders geloven eerder de linkse leugens van DWDD en Pauw en de in de verkiezingen volledig weggevaagde , linkse zich “liberal”
  noemende, Democraten, die linkser zijn dan de vroeger ergste communisten in Rusland. Een land dat nu door schade en schande wijs is geworden en rechtser is dan de VVD van Rutte.

  Like

 12. Jan zegt:

  Nieuwe actie en zoals voorspeld door Daniel Greenfield (1): Obama gaat schaduwregering opzetten om de regering van Trump te ondermijnen

  Obama Is Setting Up Shadow Government to Undermine Trump Starting on Inauguration Day

  http://www.thegatewaypundit.com/2016/12/report-obama-setting-shadow-government-undermine-trump-starting-inauguration-day/

  1. Obama Plans to Rule America Outside the White House
  …and he might get away with it.
  http://www.frontpagemag.com/fpm/264917/obama-plans-rule-america-outside-white-house-daniel-greenfield

  Like

 13. Jan zegt:

  ‘Faith Spotted Eagle’ Cracks Glass Ceiling – Snatches Electoral Vote from Hillary Clinton

  It turns out that Hillary Clinton lost 4 of the 12 electors in Washington State – Three voted for Colin Powell and one voted for a Native American.

  Keeps getting better and better #ElectoralCollege #faithspottedeagle @HillaryClinton 😂😂😂😂😂😂https://t.co/r2nYmOpakU

  — Liberal #McCarthyism (@Morrissey37) December 19, 2016

  http://www.thegatewaypundit.com/2016/12/electoral-coup-fail-hillary-loses-4-electors-washington-including-one-faith-spotted-eagle/

  Like

 14. Jan zegt:

  Deze is nog niet geweest moeten de rooien hebben gedacht: Alles is de schuld van Huma Abedin

  While many of Hillary Clinton’s top advisers have focused their post-presidential election fury on blaming alleged Russian interference and FBI Director James Comey for Clinton’s loss, some in the so-called “Hillaryland” orbit are looking inward, including pointing fingers at Clinton’s most-trusted aide: Huma Abedin.

  “The real anger is toward Hillary’s inner circle,” a Clinton insider told Vanity Fair for a Wednesday feature on Abedin. “They reinforced all the bad habits.”

  http://www.foxnews.com/politics/2016/12/18/clinton-advisers-point-fingers-at-huma-abedin-inner-circle-for-loss.html?refresh=true

  Like

 15. Jan zegt:

  Je vraagt je af hoe debiel links er op komt maar alleen dit zwakzinnige volk bedenkt dit:

  Maria beledigt verkrachte vrouwen vanwege haar reinheid

  This year the Left’s annual War on Christmas has taken a bizarre turn with a Washington Post op-ed claiming that the Virgin Mary’s purity is offensive to victims of rape.

  In an article titled, “Our culture of purity celebrates the Virgin Mary. As a rape victim, that hurts me,” Ruth Everhart explains that especially in the Advent lead-up to Christmas, Mary becomes a problem for many Christians because of her pristine purity.

  Mary “set an impossibly high bar,” Everhart writes. “Now the rest of us are stuck trying to be both a virgin and a mother at the same time.”

  http://www.breitbart.com/big-government/2016/12/18/washington-post-virgin-mary-offends-rape-victims-by-her-purity/

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s