Turkse overheid verbiedt kerstactiviteiten

screenshot_79

ISTANBUL – De Turkse autoriteiten hebben de kerstviering op een Duitse middelbare school in Istanbul verboden. Het is voor het eerst dat dit gebeurt.

„De Turkse schoolleiding heeft meegedeeld dat er in de lessen voortaan niet meer mag worden verteld over en gewerkt worden aan kerstgebruiken en het christelijke feest en dat er ook niet meer over gezongen mag worden”, staat in een e-mail, die de Duitse afdeling van het Istanbul Lisesi heeft ontvangen.

de-telegraaf

Ook de deelname van het schoolkoor aan het traditionele kerstconcert bij het Duitse consulaat afgelopen dinsdag werd door de Turkse leiding kort onderbroken.

De 35 Duitse leerkrachten op het Istanbul Lisesi zijn en worden betaald door de Bondsrepubliek. De traditionele eliteschool wordt uitsluitend door Turkse leerlingen bezocht en is een erkende Duitse school in het buitenland. De school is voortgekomen uit een cultureel akkoord tussen Duitsland en Turkije, waarbij tachtig Duitse leraren zijn gedetacheerd op een aantal scholen in Turkije. Het Duitse personeel heeft zijn eigen afdelingshoofd, maar de Turkse schoolleiding heeft het laatste woord.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Christendom, christenhaat, dictatuur, Duitsland, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turkije. Bookmark de permalink .

41 reacties op Turkse overheid verbiedt kerstactiviteiten

 1. Jan zegt:

  DENK-hoer Sylvana Simons was niet voor commentaar bereikbaar

  Like

 2. Erdogan bemoeizucht kent geen grenzen. En het lijkt er wel op dat hij bijna overal zijn zin krijgt. Die deal met Turkije begint meer en meer een last te worden.

  Like

 3. Mirjam zegt:

  De moslimfeesten kunnen hier ook verboden worden. Dus weg ramadan, weg suikerfeest en weg alle opdringerige zogenaamde religiefeesten wat met de islam te maken heeft. Ik ben benieuwd wat Denk hierover nu zal zeggen. Waarschijnlijk houden ze zich stil, want wie zwijgt stemt toe…
  Alle Christenen in Nederland en op de rest van de wereld, moeten gewoon Kerstmis blijven vieren en er trots op zijn. Nederland moet ons erfgoed en onze legacy niet verkopen aan de duivel Erdogan. Onze feesten zijn van ons en WIJ bepalen of we ze vieren of niet en niet zogenaamde vluchtelingen/spionnen van een zogenaamde religie, aangestuurd door een zogenaamde leider die de ‘devil in disquise’ is.
  WIJ bepalen wat in onze landen gebeurt en niet zij!

  Geliked door 2 people

  • ieznogoedh zegt:

   Zonder uit te gaan zoeken welk feest mislimisch is, is het wellicht makkelijk om gewoon alle mislims te verbieden.
   Fijn allemaal terug naar hun eigen zandbak of die van hun voorvaderen en … problem solved. En nee, nooit meer binnenlaten!

   Overigens wel verhelderend om te zien wat een cultureel “accoord” met mislims waard is als het over een deel van de Christelijke cutluur gaat. Rechskanzler merkel zal wel weer met een of andere kutsmoes komen, als ze überhaupt al reageert, want verkiezingen en super-pro-mislim.

   Like

  • Klippie 72 zegt:

   En moslim kinderen met de kerst vakantie naar school. Profiteren ze toch ook van.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Je vergeet hoe achterbaks de meeste politici zijn !! Ze staan bijna allemaal te dringen om de mossels een plezier te doen !!

   Like

 4. Jan Chik zegt:

  De EU en de Duitsers zijn hier zelf schuld aan.
  Men moest zonodig de macht van het Turkse leger inkrimpen en zie hier het eindresultaat, een totaal geïslamiseerde samenleving onder leiding van een moslim potentaat die qua gedachtegang hetzelfde is als Hitler, met 1 verschil de Joden zijn vervangen door Koerden en Christenen.
  En figuren zoals Pechtold/Rutte/Verhofstadt/Klaver, dus eigenlijk alle niet populisten willen deze barbaren binnen de EU?

  Geliked door 2 people

 5. Harry zegt:

  Maar de islamitische doctrine op Duitse scholen moet wel geïntensiveerd worden .
  Verplicht moskeebezoek voor niet moslims wordt al een gewoonte .
  Anders begint oppergeitenneuker Erdogan over discriminatie .

  En we blijven die waanzin maar slikken !

  Like

 6. Helena zegt:

  Hoe duidelijk moet het nog zijn??? En van de kant van groot moeftie merkel blijft het oorverdovend stil? Wordt het niet eens tijd dat ze de Duitsers terug naar de Heimat roept en de invasoren er uit trapt naar het kalifaat van de sultan? Genoeg ruimte daar na al die zuiveringen!

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad.
   Gewoon geen geld meer ter beschikking stellen!
   Dan druipen die Duitse leraren vanzelf af, terug naar hun heimat.
   Dat is de enige zinvolle reactie om Erdogan ’n lesje te leren.
   Nog even wachten tot Merkel onder ’n Bundesbahn-trein komt…

   Like

 7. Sjaak zegt:

  De volgende stap is, dat de Christelijke scholen in de fik staan !
  Wie zich in gevaar begeeft, komt daarin om !

  Like

 8. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 9. Golden Girl zegt:

  het komt zover dat we thuis geen kerstboom en versiering durven te nemen, dat is gewoon de bedoeling

  Geliked door 1 persoon

 10. Mary zegt:

  Er valt geen cultureel of wat dan ook voor akkoord te sluiten met Islamieten, direct sluiten daar, echter Merkel wenst alles zo snel mogelijk geïslamiseerd dus…….

  Like

 11. M.A.L. Sion zegt:

  En …. denk nu niet dat dit in Nederland in de toekomst niet zal gebeuren.
  De (christen-)elite in ons land is zo meegaand als de pest.
  Het is jammer voor de tak van handel in Kerst-artikelen maar er is geen toekomst voor ze.
  Langzaam overschakelen op artikelen voor de ramadan.
  En vergeet niet om de koranlessen te volgen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

 12. leefbarbaar zegt:

  De NSB hier in Nederland breekt in hoog tempo het Kerstfeest af. We staan erbij en we kijken er naar, maar doen er niks tegen. Doen er te weinig tegen. Zo is in Rotterdam de kerstverlichting al omgezet in feestverlichting. Zijn de boom en de ster in de ban gedaan. Waarom doen winkeliers dat? Op last van de gemeente vermoed ik. Stiekem en achterbaks, weg met ons.
  Dat de geitendictator Kerst verbiedt, kan ik wel begrijpen. Hij werkt aan zijn kalifaat van de haat.
  Dat de NSB hier de Kerst afbreekt, daar heb ik geen enkele begrip voor.

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   De winkeliers zullen wel bang zijn voor een steen door de ruiten of het plotseling in brand staan van hun zaak.

   Like

   • Golden Girl zegt:

    ze willen alleen maar slopen, mensen met een kerstboom en gezellige verlichting zouden zomaar een steen door de ruit kunnen krijgen, wat ik uiteraard niet hoop
    het trappen van burgers heeft ook al navolging helaas

    Like

   • leefbarbaar zegt:

    Beste Elisah,
    winkeliers worden niet bedreigd, toch passen ze de feestverlichting aan. De gemeente zit hierachter. Subsidie, vergunningen voor activiteiten en kosten van toezicht; de lange arm van Aboutaleb.
    Wat wel te lijden heeft van anti-kerst-agressie zijn de buurtbomen en de opzoomerbomen. Al meer dan 10 jaar worden die bomen opgetuigd door de buurt. En vernield, gejat en verbrand door familie van Aboutaleb.
    Tolerantie is nu eenmaal éénrichtingsverkeer.

    Like

   • elisah zegt:

    Aha, zo zit dat dus, Leefbarbaar.
    Ik moest, in eerste instantie, denken aan die bakker die met Sinterklaas heel groot het woord racist op zijn etalageruit kreeg vanwege zwarte Piet.

    Like

 13. Thoth zegt:

  Oh. Dat is vreemd. Eerst is er de leiding van de Al Azhar ‘Universiteit’ in Egypte ISIS steunt en nu ineens dat er geen activiteiten van de Kerst verboden zijn in Turkije. Het moet een ‘vergissing’ zijn. Ik denk dat zo meteen een taqiyya gemeld wordt… Nou, eerst maar eens afwachten wat Sylvana er van ‘Denkt’…

  Like

 14. Johan zegt:

  Wat een stuitend gedrag van die Turken.
  In één woord : walgelijk.

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Denk eens aan de strooptochten van de Turken op de Balkan waarbij christelijke gezinnen onder dwang een zoon moesten leveren voor de Janitsaren.

   Like

 15. Joannes den Hollander zegt:

  Kerstfeest verbieden in een islamitisch land? Dat mag want het is hun land. Wij mogen dan echter ook alles verbieden wat met de islam te maken heeft. Opsodemieteren dus.

  Ik vraag me echter wel af waarom Duitse leraren in Turkije elitescholen creëren die alleen maar toegankelijk zijn voor Turken. Laat ze maar terug komen naar Duitsland. Daar is net als in het verleden grote behoefte aan dit soort scholen. Elitescholen alleen voor Duitsers die de ware Duitse volksgeest nog in zich hebben en waar de toekomstige leiders afstuderen zodat onder hun leiding Duitsland weer opgebouwd en heropgevoed kan worden.

  Like

 16. Bovenstaand artikel was net op het nieuws van radio Veronica!!!

  Like

 17. tjonge zegt:

  wat is dat toch met die moffen samen met turken ?
  al kreeg ik een miljoen, een duitse school in turkije ?
  parels voor de zwijnen.
  al trek je een aap een pak aan, het is en blijft een aap….

  Like

 18. Benesha zegt:

  Er gaat ooit wel een tegenreactie komen. Velen in Europa zijn laffe en makke schapen maar er zijn ook nog andere mannen en vrouwen die wel willen vechten voor hun volk, cultuur en vrijheid. Ik ben er zo eentje van.

  Geliked door 2 people

 19. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 20. abouneenee zegt:

  Ik geef de Turken helemaal gelijk. Niet omdat ik een mening heb over religies, maar omdat ik vind dat we in Nederland het suikerfeest ook geen enkele ruimte moeten geven. Sterker, niets van de openbare ruimte in Nederland mag van mij enige concentratie islam bevatten. Net als de Turken ben ik het kotsbeu dat wij Nederlanders welwillend tegenover een andere levenswijze moeten staan, alsof de onze niet goed zou zijn! Alsof wij energie moeten besteden aan het integreren in ons eigen land! De Turken hebben gelijk dat het christendom niet bij Turkije hoort. De Turken doen wat gedaan zou moeten worden in een land om zijn inwoners trots te houden. In Nederland moet alles wat trots brengt aan Nederlandse Nederlanders met een lange traditie en hun oorsprong in Nederland (voormalig bekend als: de autochtoon en onder de voormalige allochtonen als kaaskop) vernietigt worden. Daarmee is het blanke westen racistisch volgens dezelfde logica als waarmee Wilders veroordeeld is, maar ook door de islam zonder obstakels toe te staan de Nederlandse samenleving te verzieken. Waar is die “verrijking” die links ons beloofd heeft? De door links bestelde ingrediënten hebben niet geleid tot de bereiding van het door links beloofde smaakvolle gerecht, dus kunnen we de aanwas van ingrediënten ook terugdraaien. Exit islam!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Dat periodiek hypocriet nepvasten en je daarna het lep-lazerus vreten moeten wij ook eens hoognodig verbieden.
   Hoeven er ook geen duizenden arme schapen gekeeld te worden door die psychpaten…!!!

   Like

 21. Aegolius cs zegt:

  Snapt u het, Merkel? Neehh, het Deutsche Volk staat achter me, alsook mijn vriend Erdogan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s