Verkrachting meisje ’onder de pet gehouden’

screenshot_92

De burgemeester van Ede, Cees van der Knaap (CDA).

(Door: Pieter Ploeg)

EDE – Inwoners van Ede en plaatselijke politici willen weten waarom de verkrachting van een 18-jarig meisje uit de Gelderse gemeente drie weken is stil gehouden. Ze vermoeden dat politie en lokale overheid er tot op heden bewust het zwijgen toe hebben gedaan om de discussie over opvang en huisvesting van asielzoekers in Ede niet opnieuw te laten oplaaien.

De jonge vrouw heeft meteen aangifte gedaan bij de politie, nadat ze in de nacht van 22 op 23 augustus was misbruikt nabij station Ede-Wageningen. Volgens een woordvoerder van de familie kwam het meisje daar kort na middernacht met de trein aan, waarna ze op haar fiets wilde stappen om naar huis te gaan.

Lees verder>>>
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, CDA, Censuur, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Verkrachting meisje ’onder de pet gehouden’

 1. Golden Girl zegt:

  in Ede zijn de meeste bewoners heel erg gelovig, en steken hun hoofd in het zand omdat ze de waarheid niet willen zien, wat je niet ziet dat is er niet, zo simpel is het

  Geliked door 1 persoon

 2. Mirjam zegt:

  En moet je nu eens kijken: het heeft meer dan drie maanden geduurd voordat het aan de oppervlakte is gekomen. De regering moet zich schamen. Mensen moeten dit niet meer tolereren.

  Geliked door 1 persoon

 3. Mary zegt:

  Ach natuurlijk Ede sterk religieus, het CDA en CU wilde er voor iedere raadsvergadering het gebed blijven voeren om God om raad te vragen, wat zou God van dit achterbakse zooitje vinden van der Knaap?

  Geliked door 1 persoon

 4. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Is dat ook niet die plek waar die koddebeier er hard met zijn auto vandoor ging toen een journaliste hem een vraag stelde over straattuig?

  Geliked door 1 persoon

 5. Feniks zegt:

  Dit is eender aan de ervaringen uit Zweden en Duitsland.

  Dus nu begint het fenomeen vrouwen haten en behandelen/mishandelen als beesten, binnen onze “landsgrenzen” (sorry voor het woord grenzen😱) zich ook te manifesteren.

  Kijk, als de een of andere burgemeester, zoiets wordt godbetert ..BURGERVADER genoemt, het laat afweten, evenals de daartoe bevoegde autoriteiten (lees Politie) en vervolgens…de volledige (politiek omgekochte) media, dit soort uiterst belangrijke zaken niet of nauwelijks vermelden, wat rest ons dan?

  J@ inderdaad . Een burgerwacht om onze kinderen te veilig door de huidige maatschappij te loodsen.
  Wie durft ons dat te beletten!
  Wie ons dat belet kun je gelijk als volksvijand en verrader wegzetten en voor het gerecht voeren.

  Volgens mij zijn er over geheel Nederland verspreid nogal en heel veel buurt-apps.
  Het kan nooit verkeerd zijn om daar iets meer sturing inzake veiligheid aan te geven..
  Onze kinderen gaan voor alles.

  Geliked door 1 persoon

 6. anna zegt:

  een fatsoenlijk meisje komt niet zo laat naar huis !!!!!! …….. in welke eeuw leven ze daar nog die achterlijke hypocriete minkukels ….

  Geliked door 1 persoon

 7. louis portugal zegt:

  Vooral voorzichtig zijn met stigmatiseren van rapefugees.
  De mensen zouden na verloop van tijd wel eens eigen rechterje kunnen gaan spelen

  Geliked door 1 persoon

 8. Jean zegt:

  Er is maar één oplossing voor dat gigantisch probleem en dat is “die rotzooi eruit flikkeren”.
  Mijn hele leve lang ben ik tegen elke vorm van geweld maar die lafaards en verraders van eigen volk gun ik het gruwelijkste op deze aarde en als ze dochters hebben idem dito, wedden dat er snel zal ingegrepen worden zodat het “hele” eigen volk terug veilig kan leven en bewegen.
  Hopelijk mogen in maart veel van die lafaards gaan zoeken naar ander werk…

  Geliked door 1 persoon

 9. Helena zegt:

  Tja die ‘heilige’ boontjes zijn het ergste!! Hypocriet burgemeestertje die van Zanen, als je een olijk varkensmutsje draagt tijdens een demo word je opgepakt maar verkrachters hebben kennelijk vrij spel in Ede. Maar als God bestaat dan zal zijn toorn hem niet sparen. Amen!

  Geliked door 1 persoon

 10. BigLJohn zegt:

  Dit is de zoveelste zaak die in de doofpot gaat. De politie heeft nog geen dader aangehouden, en het OM is van hetzelfde laken een pak. Weet u nog de motie Halsema; Het tegengaan van de Islamisatie in Nederland is geen doelstelling van beleid. Oftewel, Islamieten zijn volgens de Nederlandse Wet nooit strafbaar, maar krijgen hooguit een klein taakstrafje voor een crimineel delict, voor het oog van het kerkvolk dan !

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Die asielzoekersopvang heeft voor B&W de hoogste prioriteit, zoveel is wel duidelijk.Maar diegenen, die daar nu dus zo verontwaardigd over zijn -terecht overigens- moeten dan ook permanent blijven zorgen, dat die discussie niet weer verslapt. wat ik bedoel: Hier staat te lezen, dat men bang was, dat de discussie WEER zou oplaaien; geluwd wás ze dus al!
  Er lijkt daar nu eenmaal fel en constant verzet niet-aflatend verzet, zogezegd, noodzakelijk te zijn. Nou ja, ik zou zeggen: Gééf ze dat dan!

  Like

 12. koddebeier zegt:

  De CDA christelijke zijn vaak net zulke smeerlappen als de linkse ratten !!

  Like

 13. Van der Schandknaap dus. Kijk maar even op de Google en tref karaktertrekjes van die omhooggevallen lul aan.

  Like

 14. Bas zegt:

  Dat kind / het slachtoffer is voor haar leven beschadigd !
  ”Die lul komt in aanmerking voor castratie ! Bovendien die burgemeester in aanmerking voor een flinke (voet) veeg uit de pan door de plaatselijke bevolking.

  Like

 15. Mijn dochter woont in Geuzenveld-Amsterdam daar gebeurt van alles. Maar dat lees je beslist niet in de krant. Dat houden ze netjes onder de pet.

  Like

 16. elisah zegt:

  Wat erg voor dat arme meisje, ze is voor haar leven getekend.
  Eigen rechter spelen zou in zo’n geval misschien wel goed zijn voor de verwerking van het aangedane leed.
  Mijn kinderen mogen iig zo laat niet alleen over straat gaan, we halen en brengen ze omdat het gewoon te gevaarlijk is.

  Like

  • BertG. zegt:

   Maar jij woonde toch in een dorpje waar alleen maar lieve allochtonen woonde vol met perfect aangepaste mensen. Of vergis ik mij nou ineens.
   Waarom moeten ze dan gebracht en gehaald worden.
   Of zijn ze een jaar of 6-10

   Like

 17. boorzalf zegt:

  De politie en de (lokale) overheid houdt zich aan protocollen, met andere woorden we hebben schijt aan de burgers.

  Like

 18. Ron zegt:

  Burgerv(err)ader van der Knaap vindt het dus prima allemaal. Hij wil hier graag Zweedse toestanden hebben en werkt hier openlijk aan mee.
  Meneertje de CDA-er moet evenwel bedenken dat hij geacht wordt zelf de handen uit de mouwen te steken. Op zijn handen zitten en denken dat hulp uit de hemel alles gaat oplossen zal niet werken.
  Zijn struisvogelgedrag kunnen we missen als kiespijn.

  Like

 19. Johan zegt:

  Stop met de opvang en huisvesting van asielzoekers, te beginnen in Ede. Men ziet nu, wat het resultaat ervan is. Als het zo doorgaat met de import van die barbaren, zal het alleen nog maar erger worden.

  Like

 20. John zegt:

  Je zou eerder aan een pvda Burgemeester denken het is dus besmettelijk

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s