Wat er in werkelijkheid schuilgaat achter de momentele “vluchtelingen”crisis

screenshot_83

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

In principe gaat het in deze oorlog maar om één ding: De negatieve elementen haten de verder ontwikkelde elementen als de pest en daarom willen ze deze vernietigen. Daarbij doet het er niet toe of het gaat om de elites, die zich door middel van oplichting van de hele overige rest in machtsposities hebben gemanoeuvreerd, of om de islam, die een geweldpleger tot profeet heeft gemaakt. In principe organiseren altijd de gewelddadigsten op deze planeet zich om de vredelievenden onder te schoffelen, tot slaaf te maken en op te lichten.

Iedere vreedzamere toont een meer gewelddadige zijn eigen zwakheden; derhalve wil de meer gewelddadige de meer vreedzame onderwerpen, knechten en oplichten, teneinde zichzelf zo aan te praten dat h i j van beiden de betere is. Daartoe gebruikt hij massief geweld. Dit rechtvaardigt hij met zijn perfide gedachtegangen, die hem aanpraten dat hij daartoe het recht heeft. Op deze basis zijn religies ontstaan, die een geweldpleger als profeet volgen en organisaties, regeringen en elites, die er alles aan doen dat er bij hun boosaardigheid maar zo weinig mogelijk kanttekeningen worden geplaatst. De boosaardigste elementen hebben overal ter wereld de touwtjes in handen, omdat ze gewelddadiger, meedogenlozer, gewetenlozer en meer van macht bezeten zijn. Deze boosaardige mensen bevinden zich echter niet slechts aan de top der samenleving, maar zijn overal te vinden, ook en in het bijzonder in cultuurkringen, die het vanwege hun eigen geweld niet lukt een land op te bouwen.

Zijn er al landen, waarin reeds zoveel moraal heerst dat daardoor aldaar een bloeiend landschap kan ontstaan, dan worden ze over de hele wereld systematisch en regelmatig vernietigd door de gewelddadige elementen. Hiertoe behoren ook Duitsland en Europa. Thans woedt er weer een oorlog tegen Duitsland en Europa, waarin gelederen van onderontwikkelde, gewelddadige mensen uit onderontwikkelde volkeren naar vredelievende landen moeten worden getransporteerd om ze zo te vernietigen. Hiertoe worden overduidelijk landen gedestabiliseerd, die op het punt stonden zich te ontwikkelen, om zo de negatieve krachten erin te versterken en ze de mogelijkheid te geven als “vluchtelingen” binnen te dringen in vredelievender gebieden en landen, teneinde ze met hun geweld te overvallen.

Het is niet alleen dat in Arabische landen een oorlog wordt ontketend die deze landen moet destabiliseren, wat toch al niet meer goed mogelijk was aangezien er daar in elke familie al totale oorlog heerst door de onderdrukking en knechting van de vrouwelijke energie, maar het gaat er eerder om dat de mensen in die landen, die een geweldpleger als profeet volgen en zich aldus in hun recht vinden staan in vrouwen- en mensen-verachtend doen en laten, zich door middel van doelgerichte propaganda op weg kunnen begeven om vredelievende volkeren te veroveren, door welke voor het merendeel geen geweldpleger als profeet wordt gevolgd. Hier worden mensen quasi als slachtoffer neergezet, teneinde vredelievende volkeren met hun geweld te kunnen overrompelen.

In deze richting argumenteren de vluchtelingen-begrijpers en de gewelddadigsten van deze wereld. Het gaat er hier niet om mensen te willen helpen, maar het primaire doel is om werkelijk vreedzame landen waarin moraal, welstand en vrouwen- en mensenrechten heersen, door miljoenen mensen te kunnen laten overstromen die het als hun recht zien om alles in hun omgeving aan zich te kunnen onderwerpen door middel van geweld. Dat is het werkelijke doel dat momenteel achter de vluchtelingen-politiek schuilt.

Hier stimuleren de negatieve krachten van bovenaf de negatieve krachten van onderaf, teneinde zo deze wereld aan zich te kunnen onderwerpen, terwijl zij de vreedzamen hun vrouwen- en mensen-verachtende wetten opdringen.

Bron:
https://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Wat er in werkelijkheid schuilgaat achter de momentele “vluchtelingen”crisis

 1. Goed stuk van Petra Raab, zij heeft het bij het juiste eind. Het mag gewoon niet vredig op de wereld zijn.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan Wandelaar zegt:

  +++
  http://keesjemaduraatje.blogspot.nl/2016/12/help-me-ik-ben-wit.html

  Help me, ik ben wit !!

  Anja Meulenbelt, één van de trainsters bij de cursus,
  +++

  Like

 3. Omdat de vreedzamen niet zo goed waren in het beschermen van zichzelf en het uitmoorden van vijanden lieten ze dat graag over aan een voor dat doel opgerichte instantie die koning, keizer of admiraal werd genoemd en daar alleen maar 9% van je inkomsten en de bruidsnacht van je dochter wilde hebben. Want hij wist dat als ie 10% vroeg er een vreselijke pest uitbrak en er weer 80 jaar oorlog zou zijn. Maar dat was vroeger in de tijd dat we nog vol respect aan de kant van de weg gingen staan met de pet in de hand omdat die afwaaide als onze vorst zeer gehaast want druk, druk, druk voorbij sjeesde. op weg naar de volgende Oekraïne-afwijzing.

  Nu springen we aan de kant als onze heersers voorbij razen omdat hun automatische graaizuigers alles en dus ook je pet opslurpen en wat er verder op hun weg komt. En niet alleen die 10% waar we ze in voorbije tijden voor hadden geradbraakt alvorens ze door 400 touwtrekkers tergend langzaam en onder luid applaus en aanvuring van het miljoenkoppige publiek te vierendelen. Nee, momenteel mag je hooguit 10% zelf houden. De rest is voor hun eigen gouden daken en dat van hun medegraaiers uit Ziektenverwekkië die ze massaal op hun feesten hebben uitgenodigd en die veel lekkerder genots kunnen stengelen met hun mooie nieuwe gratis gekregen tandjes dan die kudthollanders [ho, ho, ho tis bijna kersummis dus die smerigheid gummen we verder maar uit en wie zegt dat dit niet onder haatzaad valt..]

  Geliked door 2 people

 4. Peter Mertens over ‘de kaste’, of hoe de Europese politici onaantastbaar zijn geworden (voorpublicatie)

  PVDA-voorzitter Peter Mertens trekt in zijn nieuw boek ‘Graailand’ ten strijde tegen de graaicultuur in Europese politieke middens. Knack.be selecteerde een fragment waarin Mertens ons inwijdt in de achterkamertjes van de ‘Europese kaste’.

  Het is bijna tien jaar geleden dat Sergio Rizzo en Gian Antonio Stella, twee journalisten van de Italiaanse krant Corriere della Sera, een boek schreven met als titel: La casta. Così i politici italiani sono diventati intoccabili. Een bestseller. In het Nederlands: De kaste, hoe de Italiaanse politici onaantastbaar zijn geworden. Rizzo en Stella hebben niet zomaar voor het woord “kaste” in de titel gekozen. Een kaste is een afgescheiden groep aan de top van de maatschappij. Rizzo en Stella verwijzen met hun boek naar een samenlevingsmodel waarin gulzige politieke mandarijnen ten dienste staan van economische elites. De kaste vertegenwoordigt niet de belangen van de meerderheid, zelfs niet van de eigen kiezers, maar wel die van een handjevol bevoorrechte overlords, opperheren die zaken vereffenen met volle aktetassen of dikke enveloppen. De beloningvoor de kaste? Goed schuivende plaatsjes in allerlei raden van bestuur. La casta gaat over een systeem dat gesmeerd wordt met corruptie. Lees verder >>> http://www.knack.be/nieuws/wereld/peter-mertens-over-de-kaste-of-hoe-de-europese-politici-onaantastbaar-zijn-geworden-voorpublicatie/article-longread-791209.html

  Geliked door 1 persoon

 5. elisah zegt:

  Wie niet slim is moet sterk zijn en ook zijn domheid verbergen achter een religie die als compensatie gebruikt wordt om de achterstand in ontwikkeling en intelligentie te kunnen maskeren.

  Geliked door 3 people

 6. Aegolius cs zegt:

  De meest overheersende vraag in dezen zou moeten zijn in hoeverre (EU) bestuurlijke incompetentie zich zal laten vertalen in het handhaven van de macht. Zoals in het midden oosten (Allepo) of wat langer terug (Beiroet), mogelijk Gaza?

  De grote “opruiming” van wat zich bestuurders (economisch) wenste in WO l en WO ll …..

  Als u het weet alvast mijn hartelijke Kerstgroeten voor 2017:

  Geliked door 1 persoon

 7. Pingback: Wat er in werkelijkheid schuilgaat achter de momentele “vluchtelingen”crisis — E.J. Bron – Rechtsaf doorzee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s