Islamitische Somaliër bestormt kerstvoorstelling van kleuterschool

screenshot_42

(Vertaling: E.J. Bron)

De kleuterschool in het Oostenrijkse Oberndorf had in het dorpscentrum in dezelfde plaats zondagmiddag een ontroerende kerstvoorstelling gepland. Maar de voorstelling werd overschaduwd door een schrikbarende gebeurtenis. Eigenlijk zou de voorstelling voor alle aanwezigen van de Oberndorfer Advent een mooie herinnering geweest moeten zijn. Maar het liep anders . . .

Schok voor de kleintjes: koranprediker verstoort opvoering

Terwijl de onschuldige kinderen in hun witte kleren een dans opvoeren, komt er een Somalische “asielzoeker” met een plastic tas het podium op. Eerst weten de ouders niet of dit bij de voorstelling hoort of niet, omdat hij lange witte kleding droeg.

Schokkend: toen de medewerksters van de kleuterschool de Afrikaan opriepen het podium te verlaten, begint deze met zijn eigen, bizarre opvoering. Hij haalt een koran uit de plastic tas tevoorschijn, houdt deze omhoog en begint onverstaanbare dingen te zeggen.

Hij brulde steeds opnieuw “Allah”

Twee dappere vaders reageerden onmiddellijk en trokken de koran-zwaaier de zaal uit. De Somaliër bood echter fel verzet en schreeuwde ondertussen volgens ooggetuigen steeds opnieuw “Allah”.

Zoals de politie tegenover “Wochenblick” bevestigde, werd de man daarna gearresteerd en afgevoerd. Aanwezige ouders en kinderen zijn nu bang. “Wat had hij in zijn tas? Wat was zijn bedoeling? Wilde hij ons opblazen? Dat spookte de hele nacht door m´n hoofd”, schrijft een van de ouders op Facebook.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allah, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, Eurabië, hersenspoeling, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, propaganda, Rotzakken, Somalië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Islamitische Somaliër bestormt kerstvoorstelling van kleuterschool

 1. Mirjam zegt:

  Het wordt tijd dat de regeringen van de landen hun echte burgers gaan beschermen en niet de veroveraars.

  Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Mirjam 20 december 2016 om 21:13 Die regeringen verraden hun ware aard. Zij willen de autochone bevolkingen het loodje laten leggen tegen de gefaciliteerde indringers. Mochten hun politieke plannetjes niet precies lukken, als zijzelf gevaar beginnen te lopen, vluchten zij naar veilige oorden, om vervolgens nooit meer terug te keren. Ons in diepe ellende achterlatend !

   Geliked door 2 people

   • Mirjam zegt:

    Al jaren gebeurt steeds hetzelfde, BigLJohn, en Merkel en de rest van de regeringsleiders in Europa, behalve de Balkanleiders, blijven in hun eigen idioterie geloven. Maar daar komt een einde aan. Dit gaat niet zo door. Merkel was nu alweer bezig met haar retorieke toespraak die altijd hetzelfde klinkt. Er zijn genoeg burgers in Duitsland die kwaad op haar emotieloze handelswijze zijn en die gaan in verzet, dat weet ik zeker. Ik hoop dat het kwartje binnenkort helemaal valt en dat mensen opstaan en zeggen dat genoeg ook echt genoeg is.

    Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Waarschijnlijk verwarde man die te veel trauma’s te verwerken kreeg.
   Wij moeten daar begrip voor opbrengen.
   Mensen wees nu eens humaan…!

   Like

 2. delamontagne zegt:

  Iets dergelijks gebeurde een aantal jaren geleden in NL, maar toen alleen met volwassenen, en wat veur volwassenen ?
  Het crême-de-la-crême van de “High-Society” van NL .
  Een dienaar van allal-la wilde de keunegin bekeren tot het ware. Het was een moslim, sorry……….ehh een verward persoon.
  JAMMER DAT DIE BEKERING NIET LUKTE………!

  Like

 3. Pingback: Islamitische Somaliër bestormt kerstvoorstelling van kleuterschool – Fenixx.org

 4. kruisridder zegt:

  Ze hadden hem dood moeten slaan dat islamitisch stuk stront. Ter zake noodweer.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hans zegt:

  Ter plekke zijn nek breken
  Is ook goed voor de kleintjes
  Ze kunnen er niet vroeg genoeg aan wennen.
  En voorbereid zijn.
  Want dit is het land wat wij voor ze achterlaten.

  Like

 6. Vroeger werd een enge boeman die onze kinderen bedreigde nog door de opgeschoten lummels in ons dorp opgejaagd en gevangen, gespiest, op de mert tentoongesteld en tenslotte in de fik gestoken nadat hem de ogen waren uitgenomen want die werden apart in de kerk geofferd. Maar ja, dat was vroeger, nu doen we iets met papierprikken, andermans wang schenken, en vooral de schuld bij jezelf, en wel de hele participatiesamenleving, zoeken. Ja, ik ben een gezonde nazi en Ik hunker naar vroeger.

  Like

  • ‘Ik’ moet natuurlijk ‘ik’ zijn anders denkt er straks iemand dat het weer om Mij gaat. Trouwens, De Gezonde Nazi, prachtige titel voor een boek. Ik ben benieuwd wat Theo van Gogh met zijn Gezonde Roker ervan gevonden zou hebben.

   Like

 7. elisah zegt:

  Wat zou er gebeuren als een Christen zoiets zou doen in een moskeet in Somalië?
  Straffen zoals het in hun eigen religie gebruikelijk is, lijkt me hier een gepaste oplossing.

  Like

 8. Mirjam zegt:

  De burgemeester in Weert heeft een noodverordening afgekondigd voor de asielzoekers in de AZC’s.

  https://www.nrc.nl/nieuws/2016/12/20/asielzoekers-in-weert-krijgen-huisarrest-a1537598

  Like

 9. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 10. AD REM zegt:

  zijn er ook geen islamitische somalieers???

  Like

 11. En het wordt als maar nog gekker. Ik wou dat die bom eens barsten.

  Like

 12. hslot4 zegt:

  Ja de dagen dat je kind veilig op school zat zijn wel geteld kwestie van tijd voordat we hier een Beslan hebben .
  Hoop dat ze dan maar de school nemen waar het oranje zootje op zit want die hufters hoor je niet tenzij het pro multi culti is .

  Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Als ik me had bevonden daar in die kleuterschool in Oostenrijk dan had ik de desbetreffende Koran recht in het lelijke smoelwerk van deze nep-islamiet gegooid omdat hij een misvormd gezicht kreeg! Denkt deze zakkenwasser nou WERKELIJK dat hij daar even een stel onschuldige kinderen hun kerstfeest kan afnemen! Hij verwachtte vast dat voor veel islam-hatende Europeanen al gold wat de islam betreft dat men het meest lijdt door het lijden dat men vreest!
  Daarbij kan die EU-heks van een Angela Merkel in Berlijn ook de pot op met haar krokodillentranen die ze huilt voor de mensen die omkwamen op de kerstmarkt bij de aanslag met een vrachtwagen! Zij wou toch, samen met haar linkse soortgenoten zo gastbrij, lief en aardig zijn naar zulk uitschot toe en kijk nou toch eens hoe geweldig (on)dankbaar dezen zijn voor alles wat hen aan gastvrijheid, geld, woningen, geloof enz. werden aangeboden!
  De haat tegen de islam, moslims en asielzoekers wordt dadelijk in Duitsland en daarbuiten gewoon rijkelijk terugbetaald met uitgebrande moskeeën, asielzoekerscentra’s, afgetuigde en vermoorde moslims en allochtonen en in Zwitserland werden, in een moskee in Zürich, de rollen al omgekeerd toen een islam-hatende schutter daar binnenviel en talloze moslims onder vuur nam! Men oogst bijna letterlijk aan storm wat men als wind zaait!

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  Ik wacht geduldig op die grote BOEM.

  Like

 15. Klokske Vlaanderen zegt:

  In Vlaanderen is er slechts één partij die dit reeds 35 jaar aangekondigd heeft, wie niet horen wil moed voelen.

  Like

 16. Pjerry zegt:

  Its difficult to find a weapon in this country. It’s not like America. I would.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s