Als het kalf verdronken is . . .

tumblr_oiiz9hjf7e1rv2b2oo1_1280

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Kerstmis, Krankzinnigheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, Moslims, Multiculti, Overheid, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Als het kalf verdronken is . . .

 1. Steven zegt:

  Mag dat wel van die DIKKE ZEUG? Volgens mij heeft die liever dat er nog een vrachtwagen doorheen komt rijden voor nog wat extra blanke slachtoffers. Want die moeten tenslotte toch allemaal verdwijnen!!

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  En wie betaalt dat steeds plaatsen en weer weghalen van die betonnen afzettingen?

  Zo’n schattig kraampje met Volkskunst uit het Erzgebirge; het zou toch !#$%^%$#$!$%^%$ niet nodig moeten zijn?!

  Ik heb ook één heel klein houten poppetje uit het Erzgebirge; uit de tijd dat we nog niet te kampen hadden met een horde agressieve, gevaarlijke, achterlijke, mohammedaanse “asielzoekers”!

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Het lijkt Nederigland wel !

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  De blokken staan verkeerd; zet ze langs de grens, zet ze voor de moskeet en voor de Bundestag.
  En als ze iedere kerstmarkt hebben beveiligd, dan hebben ze alleen bereikt dat de moslim geen vrachtwagen meer gebruikt om ons te vermoorden. Maar iets anders.
  Zie ook:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4054312/Jihadi-parents-teach-young-daughters-suicide-bombers-kiss-goodbye-startling-footage-shortly-seven-year-old-walked-Damascus-police-station-blown-remote-detonator.html
  hoe een PvdA-familie de kinders op pad stuurt met explosieven en de dochters op afstand worden opgeblazen door pappie en mammie. En door allah.
  Islam hoort het probleem van moslims te zijn, niet van ons, weg ermee.

  Like

 5. Terrorist kerstmarkt Berlijn laat ID kaart achter in vrachtwagen

  Hoe herken je een in scene gezette terreuraanslag? De meeste terrorist-patsies die meedoen aan een terreur hoax laten hun paspoort ergens slingeren. In november 2015 werd op het lichaam van een “terrorist” een paspoort gevonden. Het lichaam van de terrorist lag vlakbij het voetbalstadion Stade de France. In januari van dat jaar werd na “de aanslag” op de redactie van Charlie Hebdo ook een identiteitsbewijs gevonden. Na de aanslagen van 11 september 2001, beter bekend als 911, werd in de honderdduizenden kubieke meters puin van de 2 WTC-torens het paspoort van één van de kapers gevonden. Kunnen we vanavond bij Nieuwsuur een terrorisme expert gaan verwachten die een verklaring geeft voor dit verschijnsel? Ach, het is natuurlijk duidelijk! Eureka! Terroristen willen naam en faam maken bij hun achterban. De expert (die we waarschijnlijk kunnen gaan verwachten) zal ongetwijfeld iets zeggen in de trant van: “Terroristen willen hun daad laten zien aan hun medestrijders en zo in de boeken komen als held“. Welnu, of er nu wel of niet een expert opgetrommeld wordt met een mooi verhaal in welk tv programma dan ook, het blijft een feit dat je wel ontzettend stom moet zijn om je paspoort of identiteitskaart achter te laten. In het geval van 911 was het praktisch onmogelijk om een onverbrand paspoort uit zoveel verbrand puin te halen, maar bij de genoemde “terreuraanslagen” mag toch wel worden geconcludeerd dat de daders blijkbaar gepakt willen worden.

  Nu.nl meldt zojuist [citaat] De Duitse politie heeft volgens Der Spiegel een identiteitsdocument gevonden in de truck waarmee de aanslag in Berlijn is gepleegd. Het zou toebehoren aan een 21-jarige Tunesiër. Ook de terrorisme-expert van de omroep ARD meldt dat de politie hem zoekt. Op het document dat is aangetroffen zou staan dat de gedwongen uitzetting van de houder is uitgesteld. Het document zou volgens diverse media door de autoriteiten in Kleef (Kleve) zijn uitgegeven. Volgens Der Spiegel is hij in 1992 geboren in Tatouine. Hij zou ook bekend zijn onder twee andere namen. De terrorismedeskundige van de ARD meldt dat de man in 1995 is geboren. Officieel is nog niets bevestigd. Het is toch knap dat de ID kaart pas na twee dagen gevonden is!

  Misschien moeten we het even in een ander daglicht plaatsen. Wellicht komen we er zo langzamerhand steeds meer achter dat terreuraanslagen opgezette hoaxes zijn waarbij steeds een aanslagpleger ontsnapt, waar vervolgens een klopjacht op volgt. Die ontsnapping is natuurlijk wenselijk, omdat je dan een heel land in paniek kunt brengen. De terrorist kan overal naartoe gereisd zijn en dus moeten er door het hele land en omringende landen klopjachten gehouden worden en extra veiligheidsmaatregelen getroffen worden. En hoewel de media dan met woordvoerders op de proppen komen die zeggen dat het volk niet in angst moet schieten, is dat juist de bedoeling. Als ik zeg: “Denk niet aan een zwarte kat“, waar denkt u dan onmiddellijk aan? Veiligheidsmaatregelen houden meestal in: meer politiestaatmaatregelen. De voortvluchtige terrorist is dus een noodzakelijk onderdeel van het spel. En als er een identiteit bekend is, kunnen er vervolgens op allerlei plekken huiszoekingen gedaan worden en kan de politie roepen dat er sporen gevonden zijn; dat er eventueel sprake is van handlangers; dat de verdachte ergens gesignaleerd is; dat er invallen plaats zullen vinden. Dat laatste geeft de terreurbestrijdingseenheden een geloofwaardigheidsboost. Je moet natuurlijk zo nu en dan wel een resultaatje boeken of wat spektakel tonen in de media.

  Positief side effect van de “gevonden identiteitskaart” is dat er sprake is van een uitgestelde gedwongen uitzetting. Hoewel het niet specifiek genoemd wordt, duidt dat natuurlijk op het profiel van een uitgeprocedeerde asielzoeker. Dat dient weer het belang van de (gewenste) opkomst van rechts populistische partijen als de PVV en aanverwanten in andere landen. Daarnaast dient het de agenda van het ophitsen van de autochtone bevolking tegen de islam. Het is immers de islam die deze terroristen voortbrengt, zo is de gedachte. Iedereen die een beetje verder durft te kijken dan zijn of haar neus lang is, mag nu toch wel eens doorkrijgen dat “terrorisme” een product is van geheime diensten die gebruik maken van patsies of nepaanslagen. Die nepaanslagen worden dan geloofwaardig gebracht in de media, maar iedereen die de moeite neemt om de aanslagen eens kritisch onder de loep te nemen kan ontdekken dat er veelal sprake is van een soort filmset. Daarvoor zijn legio voorbeelden, zoals de aanslag op luchthaven Zaventem te Brussel en de aanslag op Charlie Hebdo in Parijs. De meeste mensen zijn echter zo overweldigd door alle mediaberichten, emotie-prikkelende beelden en herdenkingen, dat er een schuldgevoel ontstaat als de officiële lezing van het verhaal in twijfel wordt getrokken. Daarvoor moet je zelfstandig durven nadenken. Durft u dat nog?

  Bron linkvermeldingen: ad.nl, nos.nl, nu.nl

  Like

  • Johan zegt:

   Nou, ik durf de conclusie niet aan, dat de geheime diensten deze aanslagen op hun geweten hebben. Ik kan me namelijk niet voorstellen, dat mensen, wiens werk het is om de veiligheid van de burger te garanderen, in werkelijkheid diezelfde burgers vermoorden, als dat in hun straatje past, Het lijkt me dan ook een pure complottheorie.
   Maar ik moet toegeven, dat er wel heel rare dingen gebeuren. Zoals die gevonden paspoorten. Dat is volstrekt onlogisch. Daarvan zou je haast gaan denken, dat ze er door de politie zijn neergelegd. Of die dader nu in Berlijn, die plotseling geen dader meer is, hoewel getuigen hem toch duidelijk hadden zien uitstappen uit de vrachtwagen.

   Like

 6. Fred zegt:

  …..leggen ze die betonblokken op de verkeerde plek.
  Want de volgende aanslag zal elders zijn. En niet in/op dezelfde plaats.
  Triest en treurig.

  Like

 7. Henk der Niederlander zegt:

  Hier nog zo’n beetje goed nieuws.

  Als het kalf verdronken is dus.

  ’Gezochte Tunesiër zat 4 jaar vast in Italië’

  De Tunesiër die verdacht wordt van de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn heeft ook elders een strafblad. Voordat hij naar Duitsland kwam zat hij in Italië vier jaar in de cel wegens brandstichting in een school.

  In eigen land was hij ook een bekende van de politie. De in heel Duitsland gezochte terrorist werd in Oueslatia, waar hij op 22 december 1992 het levenslicht zag, bij verstek veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf wegens diefstal met geweld.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27289408/___Anis_A._4_jaar_vast_in_Italie___.html

  Like

 8. Jan zegt:

  Wie had dat gedacht: Vrij gelaten Pakistaan spoorloos

  the Pakistani asylum seeker who was detained in Berlin for his suspected involvement in a deadly assault in which 12 people died early this week, and who was said to have been released late on Tuesday for lack of evidence against him — has neither contacted his family nor reached the refugee shelter in the German capital where he was living.

  http://www.dawn.com/news/1303810

  Like

 9. Jan zegt:

  Berlin Christmas market lorry killer […] was ‘jailed in Italy for four years for burning down migrant centre’


  Prime suspect Anis Amri, 24, who was due to be kicked out of Germany today, was under covert surveillance for MONTHS earlier this year over fears he was planning a terror attack.

  But police planning to raid Amri’s last known address in Emmerich, north west Germany faced hours of waiting after an alleged typing error meant their warrants were not valid, according to German media.
  ….
  https://www.thesun.co.uk/news/2453112/berlin-christmas-market-suspect-hunt-underway-as-police-search-dutch-border/

  Wo ist die deutsche Gründlichkeit?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s