Eindelijk goed nieuws . . .

nepnieuws-moslims

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

(Door: “Islamofobia Terrorist”)

Eindelijk eens goed nieuws! Sinds 2004 is de massamigratie uit moslimlanden gestopt en zijn alle moslims in Nederland verplicht gesteriliseerd. Ook kunnen we concluderen dat er tussen de ‘vluchtelingen’ geen enkele moslim zit. Wilders heeft dus pech, het valt allemaal wel mee met die islamisering, mijn stem in maart gaat niet naar de PVV.

http://www.rtlnieuws.nl

http://www.trouw.nl

Door:
“Islamofobia Terrorist”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Religie van de vrede", Censuur, Desinformatie, Islam, Islamisering, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, Moslims, Nederland, political correctness, propaganda, Rotzakken, Satire, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

33 reacties op Eindelijk goed nieuws . . .

 1. BertG. zegt:

  Als er maar 6% mossels zijn, dan zitten die zeker allemaal in de gevangenis want alleen dat getal is al hoger dan de 6%.
  Wie zijn die andere dan die nog rond lopen overal in Nederland, toeristen of zo.

  Like

  • Harry zegt:

   Heb al eens bericht over een marokkaans gezin , vader moeder en één kind meen ik , die hier legaal verblijven .
   Ze hadden 21 familieleden hierheen gehaald en die rouleerden steeds naar een aantal andere adressen waar ze dan een maand of zes weken verbleven , om zodoende de schijn te wekken , of een alibi te kweken , dat ze hier op vakantie waren .
   Als een soort wissel-systeem .
   Hoeveel meer van dat soort gevallen zijn er ?

   Als je gewoon eens rondkijkt op straat , hoeveel van die gasten je gewoon tegenkomt , hoe groot het percentage , dat in voorbijrijdende auto’s zit , dan moeten dat er meer dan twee miljoen zijn , is mijn vaste overtuiging !

   Like

   • Jade zegt:

    Eens…

    Like

   • abouneenee zegt:

    De moslim doet natuurlijk veel actiever mee aan het openbare leven dan Henk en Ingrid, dit verklaart ook de hogere zorgvraag van deze mensen, immers: waar gehakt wordt, vallen spaanders.

    Door creatief boekhouden kunnen alle cijfers worden gemanipuleerd naar de gewenste resultaten om het volk weer in slaap te sussen en Job Cohen z’n wens te vervullen dat ‘de boel’ een beetje bij elkaar wordt gehouden. De volgende linkse dropveter, Asscher, lijkt een zelfde houding te willen aannemen. Dit soort types zijn een schande voor de joodse en iedere andere gemeenschap en het is kwalijk dat zij macht hebben.

    Like

 2. koddebeier zegt:

  Ja dat heb je met kwaliteitsmedia, liegen, bedriegen, halve waarheden enz enz.

  Like

 3. Johan zegt:

  Godsamme, wat ben ik weer opgelucht door dit nieuws. Dus ik kan nu weer met een gerust hart op GroenSlinks en die andere Linkse Knakkers gaan stemmen ? Of toch maar beter van niet ?

  Waar ik me dan wél weer zorgen over maak is het volgende :
  Als het aantal moslims zo onbeduidend klein is, hoe is het dan mogelijk dat de kranten dageliks vol staan met moslim-shit ? Wat gaat het wel niet worden, als ze verdubbelen van 6% naar 12% ?
  Ik moet er niet aan denken. Het lijkt me een nachtmerrie. Nee, geef mij maar een regering die er met beleid voor zorgt dat er in 2020 nog maar 3% moslims in Nederland leven.

  Like

 4. tinekevanschagen zegt:

  Mind Controll……..
  Als de media het zegt,zal het wel waar zijn,
  Trap er niet in!

  Geliked door 1 persoon

 5. Peter selie zegt:

  Het is ieder zijn goed recht om te geloven wat hij wil, maar hebben we zo langzamerhand niet geleerd, dat er niets onbetrouwbaarder dan politiek en staatsinstellingen en zeker als het thema islam betreft.

  Bovendien schreef het CDA 2e kamerlid Van Rooyen al in 1999 dat er toen al 2.990.000 immigranten in Nederland en dat waren toen al overwegend islamieten.
  Het lijkt mij juister om de gegevens van de Sociale Diensten te controleren en die van de Sov. Verzekeringsbank .

  Peter Selie

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan Wandelaar zegt:


  +++
  Grapje ! Moet kunnen toch ?
  +++

  Geliked door 3 people

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Zelfs als er maar een moslim in Nederland leefde, was het er een teveel.

  Geliked door 1 persoon

 8. Ron zegt:

  In 2004 waren er al 944000 moslims, totdat het CBS opeens de rekenmethode ging veranderen en op basis van enquetes het aantal moslims ging tellen. Opeens waren ze er in 4 jaar tijd bijna 100000 kwijt dankzij die nieuwe rekenmethode.
  Zo kom je wel op de politiek gewenste antwoorden. Sinds 2000 kwamen er ieder jaar zo’n 36000 moslims binnen volgens de rekenmethode van aantal migranten maal percentage moslims in herkomstland gedeeld door 100. Dat getal is echt niet zomaar afgenomen, dus vanaf 2004 naar nu rekenen zouden we reeds zo’n 1.4 miljoen moslims moeten hebben. Dus 8% en geen 6%. En dan heb ik niet eens meegerekend dat afgelopen 2 jaar er tienduizenden extra zijn binnengewandeld na de uitnodiging van merkel.

  Like

 9. Marc zegt:

  Er is een hetze aan de gang vanuit de politiek correcte media om nationalisten als zulke idioten neer te zetten. Niemand van ons heeft het gehad over 19% van de bevolking als moslim. We zijn altijd uitgegaan van de officiële aantallen van 6 tot 7%. Dat is al meer dan zat, zeker in zo’n korte tijd (40 jaar). En we hebben het vooruitzicht dat dit aanzienlijk zal toenemen. Rest nog dat we ons vooral zorgen maken over het heiligen van een totalitaire fascistische ideologie door juist deze immigranten.

  Wat mij bevestigd in het vermoeden van een hetze van de correcte media is het feit dat ik twee dagen terug precies zo’n bericht las waarin vermeld werd dat juist Amerikanen ten onrechte zouden denken dat er 54 miljoen moslims in hun land zouden wonen.

  Zie http://www.huffingtonpost.com/entry/americans-overestimate-muslim-population_us_5852e354e4b012849c05f509

  Ik maak mij ernstig zorgen over de toenemende waanzin bij de meerderheid van de correcten, hun elites in het bijzonder (rechters, media, politici). Het is echt beangstigend hoe het aantasten van de vrijheid van meningsuiting vergoelijkt, gebagatelliseerd en bevorderd wordt.

  Geliked door 2 people

 10. tjonge zegt:

  u weet toch,
  zodra de msm/leugenpresse/den haag/brussel e.d. iets schrijft/zegt dat u het tegenover gestelde moet denken….
  .
  vanwaar die verontwaardiging ?

  Like

  • Marc zegt:

   @tjonge,

   Het was inderdaad al endemisch, maar sinds de verkiezing van Trump is dit in een enorme versnelling terecht gekomen. Met andere woorden: de politiestaat in dienst van de politiek correcten wordt waarschijnlijk vandaag nog feit.

   Like

 11. De Turken en Marokkanen die hier al heel lang zijn, hebben haast allemaal een prachtig tweede huis in hun vaderland. Hebben ook vaak hier meerdere huizen, die zij verhuren. Zij hebben dus het beste van 2 landen.

  Like

 12. louis-portugal zegt:

  Ik geloof best dat het 6 % is, maar ze maken herrie alsof ze alles voor het zeggen hebben en dus lijkt het erop dat ze in de meerderheid zijn.

  Like

  • Ron zegt:

   In 2004 was het 6%, 944000. Er is geen immigratiestop voor moslims geweest zoals Wilders dat voorstelde dus kan het alleen maar meer dan 6% zijn.
   Iedere 3 jaar 100000 rond het jaar 2000 volgens de wikipedia, alleen moet je wel even uit het archief de 2014 versie terughalen. In de huidige versie zijn getallen door tekst heengeweven of helemaal niet afgebeeld, dus het overzicht is weg. Na 2004 is het overzicht overigens ook weg wegens dat CBS een onbetrouwbare meetmethode is gaan hanteren (enquetes). We weten uit de VS nu hoe betrouwbaar die zijn. Clinton had bijvoorbeeld met grote overmacht gewonnen.

   https://web-beta.archive.org/web/20141226000000/https://nl.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Nederland

   Reken je met 100000 per iedere 3 jaar dan hebben we er reeds 400000 extra sinds 2004, dus zo’n 1.4 miljoen. Dat is al meer dan 8%.

   Voor de laatste 2 jaar zal dit ongetwijfels meer zijn.

   Like

 13. boorzalf zegt:

  Er is hoop, er zijn hier meer varkens dan maanaanbidders.

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  https://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjbnvrKvIbRAhUUeVAKHcZqB9IQFggaMAA&url=https%3A%2F%2Fwww.cbs.nl%2Fnl-nl%2Fvisualisaties%2Fbevolkingsteller&usg=AFQjCNG_DBnHuT0cIGDHtmCrI5tv7u09NA

  Normaal is Nederland nog steeds aan de pil of spiraaltje of onderhuids ingespoten tablet, het aantal scheidingen tussen 30 en 40 jarige weer toegenomen, het aantal samenwonende wisselend, de gemiddelde sex 1x per week voor tweeverdieners.
  Dan zouden Nederlandse kindjes dus ver in de minderheid zijn ten aanzien van moslima,s.
  Kijk je naar de kraamafdelingen van gemiddeld groot ziekenhuis, ligt toch 2/3 met moslima,s.
  Dan zou deze teller die ik gelinkt heb bijna uitsluitend moskietjes tellen.
  Maar ik kan het fout hebben.

  Like

 15. Steven zegt:

  In elke stad waar je loopt zie je ze in groten getalen rondHANGEN.
  Net als met alles wat met mossels te maken heeft wordt je aan alle kanten bedonderd over de werkelijkheid!!

  Like

 16. bedonderde burger zegt:

  Onderzoeken en tellingen kan je altijd zo laten plaatsvinden zoals jij wil dat de uitkomst wordt.
  Dus….
  Er zijn helemaal geen moslims in Nederland RTL en Trouw.
  Dat zijn verzinsels. leugens van de nep pers…
  Zo. En nu weer allemaal zoet naar bed!

  Like

 17. Flo zegt:

  Natuurlijk! En lik me reet is ook een wals.

  Like

 18. boorzalf zegt:

  Het aantal is vele male hoger, kijk maar naar Rotterdam.

  Like

 19. Hansh zegt:

  16 miljoen niet-moslims die zich laten intimideren,ringeloren en de wet laten voorschrijven door 1miljoen moslims!! Wat een eerloos volk zijn wij toch.
  Volk,sta op en storm breek los. Gaat aan het werk, snelt naar uw geweren!

  Like

 20. leefbarbaar zegt:

  Besten,
  laat je niet langer bedonderen. Alle grote steden bestaan voor de helft uit moslims./ Scholieren op het basisonderwijs in de Randstad bestaan voor meer dan de helft uit moslims. In Rotterdam heb je wijken, waar 80 / 90 % van de bevolking allochtoon is: moslims.
  Wat is de definitie van een moslim? Hoe worden de kinderen geteld?
  Kijk in uw portemonnee en zie hoeveel moslims hier wonen of kijk eens op straat op vrijdag als de haatkeet open gaat. Er zijn er te veel. Meer hoef ik niet te weten, de overheid mag haar grafiekjes en leugens houden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s