Islamitisch fundamentalisme in Europa . . . de feiten!

screenshot_60

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Thoth”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Islamitisch fundamentalisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op Islamitisch fundamentalisme in Europa . . . de feiten!

 1. Thoth zegt:

  Wij hebben ook veel salafistische moskeeën in Nederland. Die vertellen hetzelfde. B.v. dat het okay is dat je de joden en ongelovigen mag doden. Maar goed, nu hebben nog te weinig moslims. Dus het is gewoon afwachten, tot de huidige moslims zich verder vermenigvuldigd hebben + natuurlijk de voortdurende immigratie. Als het er genoeg zijn, hoppa, je kop eraf.

  Barbaren…

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Ook in andere sectoren van geweld dan de islam, komt het gebruik van de “bomgordel” in zwang.
  De jihadistische gordel-opblazers brengen dus ook anderen op ,t idee………….
  Zo dwongen vandaag in parijs een aantal overvallers van een Geldvuller van een distributeur = geldautomaat, een bomgordel om te doen.
  Gelukkig was dit een nep-gordel.
  Uiteindelijk konden de overvallers ontsnappen.

  Like

 3. Guardiacivil zegt:

  Ik wacht geduldig op een paar grote BOEMS

  Like

 4. kraftavilqa zegt:

  Opvallend hoeveel van die woestijnstumpers geloven dat het Westen de pislam wil vernietigen. Wij hier in ’t Westen hebben gewoonlijk een live & let live attitude, nu echter muzels en masse het eens, geciviliseerde, welvarende en veilige Westen overspoelen en ons hun tyfuspislam door de strot willen rammen zijn er steeds meer westerlingen die gaarne het Westen pislam-vrij zouden maken dat is niet hetzelfde als vernietigen. Nu vermoed ik wel dat een gestaag groeiend aantal westerlingen ook met alle plezier de muzels in hun hellholes van oorsprong onder d’r lui bedden vandaan zou bombarderen al was ’t maar om kostbare containment te vermijden en om te voorkomen dat ’t nog ’s gebeurt (want zolang het bloedboek zulks (aan)beveelt blijven ze het proberen). Hoe zou dat nou toch komen zo’n groeiende bereidheid tot wholesale vernietiging, zou ’t zijn dat meer en meer duidelijk wordt dat je met de aanhangers van de wrede profeet en zijn onfrisse afgod niet eens een wereld kunt delen omdat ’t gezeik dan nooit ophoudt? Hoe lang nog totdat het bij de muusjes doordringt dat ze toch vooral een hoop aan zichzelf te danken hebben, dat ze zich al 14 eeuwen in de luren laten leggen door een vroegmiddeleeuwse machtsgeile, bloeddorstige, sadistische bandietenhoofdman met op zijn wanen gebaseerde grappige sprookjes en de gewetenloze manipulativiteit die zo kenmerkend is voor sociopathen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik ben bang dat dit land het nooit zal gaan geloven dat onze kinderen en kleinkinderen beslist géén toekomst hier zullen hebben,

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Er moet meer eens begonnen worden om de islamieten met ‘zachte’ dwang te laten vertrekken !!!
  Genoeg is genoeg !!

  Like

 7. JAN zegt:

  I do not think that people should take Ruud Koopmans seriously. It is wrong and misleading to talk about ” Islamic Fundamentalism in Europe ” when some of the questions that you have raised concern the core values of the Islam ( Example : 1. Religieuze wetten zijn belangrijker dan de seculiere wetten. 2. Terug naar de wortels van de Islam ) of Mohammed.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s