Merkel viert . . .

screenshot_48

(Door: “Landerdoek”)

Black Hand is de naam van een geheim organisatie in Amsterdam die honderden mensen neersteekt, maar ze niet doodt, zodat ze wel in het AMC belanden. In het ziekenhuis is het een chaos met zoveel slachtoffers en zijn de directie en het personeel compleet in paniek. Wat ze echter niet weten, is dat het de hoofddirecteur van AMC, een dame genaamd Opmerkel, die Alzheimer heeft, is vergeten dat zij degene is die Black Hand had opgericht, zodat ze juist meer patiënten zou krijgen.

Wat doet die idiote Merkel daar nu met bloemen in haar handen; is het sarcastisch bedoeld? Ze doet eerst haar best om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk terroristen binnenkomen, en dan gaat ze even voor de camera een zielig gezicht trekken. Of zijn de bloemen eigenlijk om te vieren dat er weer wat minder christelijke Duitsers zijn?

Door:
“Landerdoek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, landverraad, Merkel, nieuw fascisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

43 reacties op Merkel viert . . .

 1. Mirjam zegt:

  Is het Blackhand verhaal nu zwarte satire of echt of bedoeld als vergelijkingsmateriaal met wat Merkel nu doet? Als het satire is, dan had er beter geen vergelijk kunnen gemaakt worden.

  Like

  • BertG. zegt:

   Dus jij herkent er niet het georganiseerde linkse circus in.
   Jij leest waarschijnlijk enkel het woord black en schiet direct in de linkse modus.

   Like

   • Mirjam zegt:

    Nee, ik nam het echt serieus en herkende de satire er niet in. Ik schiet nooit in de linkse modus, met een rechte vraag, BertG. Maar jij trekt natuurlijk, net als links, weer typisch linkse conclusies over een oprechte rechtse vraag.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ga je mij nou ook nog voor links uitmaken of herken ik hier even de satire niet in.

    Like

   • Mirjam zegt:

    Beide, BergG. Het woord ‘zwart’ was trouwens niet letterlijk bedoeld, maar meer als ‘zwaarmoedig/zwartgallig’…

    Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Merkel en de zijnen hebben geen Alzheimer. Merkel en de zijnen hebben een politiek visioen. Een visioen van een Europa waarin de landgrenzen zijn verdwenen. Een Europa waarin niemand zich meer Duitser Nederlander of Fransman noemt. Zij hebben een visioen van een gelijkgeschakeld Europa aan wiens hoofd een kliek staat van nieuwe boven de wet geplaatste aristocraten en als de wet even niet meehelpt dan wordt de wet opportunistisch aangepast zoals we gezien hebben in het 2de Wilders proces. Allen zij die het spel van de uiverkoop van de nationale staten meespelen zullen rijkelijk worden beloond met geld en cariëre. Aristocraten die voortkomen uit de kweekvijver van de progressieve socialistische elite waarin alleen gelijk gestemden toegelaten worden. Technocraten, burreaucraten en gewezen politici die de nieuwe religie van het globalisme en multiculturele gedachtengoed in zich gecorporeerd hebben. Toegelaten worden tot deze categorie van nieuwe incestueuze edelen is hun hoogste streven. Het deponeren in de shredder van het Oekraïne verdrag moet ook geduid worden binnen deze zelfde strategie. Personen als Merkel, Rutte, Hollande, Juncker, Schulz zijn geheel geabsorbeerd met dit gedachtengoed en de volkeren die ze zeggen te dienen zijn verworden tot ongemakkelijke balast. De slachtoffers in Berlijn en de vele honderden slachtoffers uit eerdere aanslagen zijn alleen maar onregelmatigheden op hun pad. Ze liggen er niet van wakker en het leggen van bloemen en kransen na elke aanslag is een daad alleen voor het oog. Deze lieden kunnen alleen gestopt worden als ze door het volk ten val gebracht worden. Die dag komt als de gehersenspoelde massa’s ontwaken.

  Geliked door 3 people

 3. bedonderde burger zegt:

  Al die zogenaamde vluchtelingen moeten Europa UIT. Waar de hel wachten we toch op. Zolang je in SA geen christen mag zijn en kerken verboden zijn, dan ook geen islamieten in Europa! Wat is daar mis mee, gelijke monniken gelijke kappen islam en gestoorde liberaal/christelijk/linkse collaborateurs en NSB volk en andere landverraders!
  Wij moeten onze landverradende ‘leiders’ en hun zwaar gestoorde achterban verjagen, weg met dat linkse gepeupel van AFA die door de fascisten achter Google en Facebook en de moordlustige Soros worden betaald om Europa te verwoesten.
  Trump doe wat je moet doen, sluit hun propaganda zender CNN, arresteer de black Hitler, het racistische black life matter, de moorddadige black panthers en black muslims, hun financiers van Google en Facebook, de gek Soros en de politieke Bonnie en Clyde, de Clintons. Zonder de kop is de slang niet meer gevaarlijk.
  En geef de kontkussende politieke drollen Merkel, Hollande, May, Timmermans en Juncker in Europa en EU het signaal dat ze nu weer precies het tegenovergestelde moeten doen van wat Obama wilde. Merkel loopt dan voorop om anti mutti te zijn met minkukel Rutte in haar voetsporen.
  Laten we in Europa schoonmaak houden en dat hele zootje idioten opsluiten in inrichtingen waar ze thuishoren. Kunnen ze daar allemaal Napoleon spelen zonder dat ze de wereld verwoesten.
  Markje Napoleon, Fransje Napoleon, Lodewijkje Napoleon, Snotneusje Napoleon, Alexje Napoleon, Emiltje Napoleon, opa Jantje ‘touwtje uit de brievenbus’ Napoleon en ga maar door.

  Geliked door 1 persoon

 4. Pete zegt:

  Zag in de media ook een foto voorbij komen van moslima’s met kaarsjes op de plek van de aanslag ??
  Waren die kaarsjes voor de dader ?
  Wat gotver..gotverrr. de gotverrr… ongelooflijk hypocriet van die kknkrrr.. moslims..

  Het is ‘BROEDSEL’ van moslims, dat al eeuwen voor teringzooi in de wereld zorgt..

  Die wijven hebben 2 poepgaatjes en al wat eruit kruipt is vaak alleen maar parasiet, en voorbestemd om als zombie te leven.
  Als je zo die commentaren hoort van moslims, vande week nog commentaar hier op de stite van EJBron van een “normale moslim”

  “Het is altijd de schuld van een ANDER (ongelovigen,christenen, Amerikanen) dat moslims zo geweldadig worden”
  (En gek toch ? Altijd tegen de verkeerden, onschuldigen en zwakken !
  Laffe honden.. Pak dan eens eens ware schuldigen… politici, ministers,
  (ambassadeurs) Linkse honden van politieke partijen…die moslims toch zo errrugghh zielig vinden…)

  En nooit een moslim die zich afvraagt waar al die achterlijke laffe ‘legsels’ toch vandaan komen..
  Er bestaan geen ‘normale’ moslims ! (Harry schreef het al)
  Er bestaan ook geen ‘fatsoenlijke’ moslims !

  Als je alleen al ziet wat die achterlijke ‘moslimsmoordenaars’ uit naam van allaah (dtzmh) in 2016 hebben aangericht !! Met de aantallen dooien, slavenmarkten en menswaardigheid vernietiging..
  Dan kan je alleen maar concluderen dat die ‘islamitische keutels’ van honden, apen, varkens afstammen !!

  Als je al moslim dat zo weet, hoort en leest !? Dan wil je toch NIET met zo’n islamitische sekte inverband worden gebracht ? En al helemaal NIET BIJHOREN !!!!
  Lees het nog maar een keer… “Bij zo’n club/sekte van achterlijke maanaanbidders en achterlijke moordenaars, daar wil een normaal, fatsoenlijk mens NIET (NIET !)(NOOIT !) bijhoren” !!!

  Dus ‘normale’ en ‘fatsoenlijke’ moslims bestaan niet.
  Moslims zijn allemaal lid van die maansekte, en het is HUN ‘broedsel’ wat al die ellende in de wereld aanricht. Daar kan je als ‘normaal’ en ‘fatsoenlijk’ moslim GEEN (GEEN !)(NOOIT !) afstand van nemen !!!

  Wat moslims nu doen, als zogenaamde ‘normale moslims’ is die sekte met hun ‘achterlijke hondenbroedsels’ supporten en in stand houden !! Takiyya optima forma..

  Begrijp best dat simpele zieltjes zoals moslims, een ‘godje’ nodig hebben om richting te geven aan hun leven. Moslims hebben blijkbaar een oorlogsgod nodig !! Pleurt allemaal lekker op naar Alleppo !

  Like

  • anna zegt:

   hondenbroedsel …. beledig mijn hond niet, zij kreeg 6 prachtige jonkies ……

   Like

   • Pete zegt:

    Nou… gefeliciteerd met de gezinsuitbreiding !
    Maar je weet: als je een moslim wilt beledigen, moet je hem met een hond of varken vergelijken.
    Die schijnheilige hypocrieten schuiven, net als politici, na elke aanslag de verantwoording af…
    Nee hoor ! Dat heeft niets met ons te maken. Tis niet mijn islam… Terwijl de daders WEL uit die islamitische varkensstal komen.. (of beledig ik nu liefhebbers van biggetjes)

    Op naar de volgende aanslag… Ben zeer benieuwd hoeveel onschuldigen mensen er dan weer gaan sterven.. Net zo lang tot je je schouders erbij ophaalt.. van ach.. dat hoort er nu eenmaal bij…
    De reacties van politici en moslims kun je al uittekenen..
    Nu nog de reacties van ‘normale mensen’ leren beheersen…
    Gaat gebeuren mensen.. je schouders ophalen, en gewoon verder leven, alsof er niets is gebeurt !!
    Allaah is de grootste hondenlul, en mohammed (dtzmh) is zijn pijpprofeet !!!! (hehe.. lucht op !!)

    Like

 5. Is George Orwells 1984 ‘ministerie van waarheid’ binnenkort een feit?

  George Orwell spreekt in zijn boek 1984 niet alleen over een maatschappij waarbij iedereen overal afgeluisterd en bekeken wordt via het telescherm, maar ook over een ‘ministerie van waarheid’. De laatste weken zien we een enorme hetze ontstaan tegen (wat wordt genoemd) ‘nepnieuws’. Rusland wordt in dit kader gebruikt om als grote boosdoener neer te zetten. Het is handig om daarvoor een land te gebruiken, want als je bepaald nieuws zou verbieden, zou dat rieken naar inperking (of afnemen) van de vrijheid van meningsuiting. Door Rusland de schuld te geven van beïnvloeding van de Amerikaanse verkiezingen en door Rusland te beschuldigen van mogelijke beïnvloeding van bijvoorbeeld de komende Duitse verkiezingen, kan de EU de komende censuur schuiven onder de noemer “bescherming tegen invloedrijke propaganda van een vijandig land”. Het AD meldt zojuist [citaat] Het verspreiden van nepnieuws via sociale media zou volgens sommige critici een rol hebben gespeeld bij de keuze voor Donald Trump bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Het vermoeden bestaat ook dat aan Rusland gelieerde hackers hun uiterste best hebben gedaan om negatief nieuws en malicieuze suggesties over Hillary Clinton te verspreiden. De geheime dienst CIA zei aanwijzingen te hebben dat Russische hackers zich met de gang van zaken hebben bemoeid. lees verder >>>> http://www.beyondthematrix.nl/nieuws-analyses/is-george-orwells-1984-ministerie-van-waarheid-binnenkort-een-feit/

  Geliked door 1 persoon

 6. Jean zegt:

  Hopelijk wordt dit drama het “definitieve” einde van monster merkel. Ze heeft al veel te lang enorme schade mogen aanrichten samen met die EU troep met voorop die jeneverfles uit Luxemburg.
  Europa moet gezuiverd worden van ‘die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam’ en ‘alle aanhangers’ moeten Europa uit geflikkerd worden.
  NU starten zo niet kunnen ze nog meer “onschuldige” slachtoffers maken.

  Like

 7. Golden Girl zegt:

  eng eng rotwijf, en was een peiling voor de aanslag dat 55 % van de Duitsers haar nog steeds steunt
  bloemen leggen, kwal dat ze is

  Like

 8. BertG. zegt:

  Wat typisch toch altijd, ze flikkeren allemaal hun papieren weg, ze hebben nooit geen enkel idee wie wie is, maar als ze dan wat flikken, dan hebben ze die zelfde papieren, die ze altijd kwijt zijn, altijd net even toevallig verloren op die zelfde plaats.
  Vrijwel nooit verliest iemand zijn papieren maar aanslag plegers altijd wel.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27283633/___Papieren_Tunesier_in_truck___.html

  Ik kan daar alleen maar aan afleiden dat ze werkelijk daar denken dat wij met ze alle knetter gek zijn.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Daar ben ik het grondig mee eens. Het rare is dat de eerst opgepakte zogenaamde terroristische dader, het ineens niet was. Hij werd vrijgelaten. En, inderdaad, toevallig vond men een identiteitsbewijs in de vrachtauto, maar van iemand anders. En dat komt vaker voor dat terroristen hun identiteitsbewijzen ‘verliezen’ op de ‘tatort’, alsof ze niet tot tien kunnen tellen en dat ding expres ‘verliezen.
   Ik vind het maar net iets té toevallig dat dat iedere keer gebeurt. En wat nog vreemder is dat de politie bij de arrestatie van de eerste ‘dader’ dit identiteitsbewijs over het hoofd heeft gezien. Ja, ja…

   Like

  • Nemesis zegt:

   Hun papieren zijn verloren gegaan, hoe dat weten ze niet. Maar hun mobieltje dat wordt niet verloren.

   Like

 9. Tistochwat zegt:

  Heeft die furie nu óók nog een feestelijke roltoeter (roltong) in haar duivelse muil?
  Zo te zien is die daarin gephotoshopt.
  Dat toetertje had iets meer naar rechts geplaatst moeten worden.

  Like

 10. Drs.P. zegt:

  We laten ons allemaal weer zooooo giga bij de neus nemen met deze “aanslag”, want nu zijn er ineens papieren van een Tunesier gevonden in de vrachtauto?????????????
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27283633/___Papieren_Tunesier_in_truck___.html

  Deze False Flag heeft maar 1 doel en dat is chaos bewerkstelligen om daarna de noodtoestand te kunnen afkondigen. Dit is net zo dom als een onbeschadigd paspoort vinden van een Saoedier bij een ingestort WTC die in een van de vliegtuigen gezeten zou moeten hebben.
  Mensen, stink er niet in ook deze “aanslag” is bullshit!!!!!!

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Drd.P
   Ik ga met u mee in deze,
   Het is een hoax denk ik inmiddels,
   Het klopt allemaal van geen kant..een verdachte die een dag later al weer buiten staat
   is al vreemd,en nu vinden ze ineens een legitimatie bewijs.
   Europa is de gene die ons tegen elkaar opzet,en van alle lidstaten een politie staat
   willen maken !
   Eerst grote chaos veroorzaken,en vanuit die chaos hun nieuwe wereldorde gestalte geven<!Ik kan er werkelijk niets anders van maken!

   Like

 11. Dus jullie zouden graag willen weten hoe je het beste van zilvervisjes afkomt? Welnu ik heb hoogpolig tapijt dus dan weet je het wel. Allereerst strooi ik de hele tent vol met zuiveringszout en borstel dat goed in. Daarna sprenkel ik overal flink wat hete schoonmaakazijn neer zodat dit een mooie reactie aangaat met het zout. Je ziet de zooi dan bruisen en de zilvervisjes proberen met hun larven onder de arm tegen de muren op te vluchten. Je maakt er dan als het ware een Weapon of Mass Destruction van maar dan chemisch. Een nachtje chemisch laten inwerken en daarna goed stofzuigen. En niet zoals mijn teleurgestelde buurvrouw die nog een verdwaalde zag kruipen de hele tent in de hens zetten want dan heb je zelf een probleem. Ook dat verhaal van dat je niet alle zilvervisjes over een kam moet scheren en dat er best goeie tussen zitten of dat je ze anders kunt africhten en opvoeden, helpt niet echt. Beter 1 onschuldig zilvervisje teveel mollen dan 1 te weinig want anders heb je er na een paar weken weer een heel nest van want ze neuken als een hoeheetut. Ja, helpt ook tegen sprinkhanen, caries, schimmels en andere parasieten.

  Geliked door 1 persoon

 12. Nemesis zegt:

  Een enkele witte, een al een beetje verlepte roos, dat waren de bloemen die het merkel neergelegd heeft. Naderhand heb ik noch die toespraak van haar beluisterd die ze met eentonige, eiskoude stem en uitgestreken smoelwerk in de microfoon blies.

  GEEN woord van medeleven voor de slachtoffers.
  Al helemaal GEEN enkel woord van medeleven voor de familie en vrienden van de dappere Poolse chauffeur. (Schandalig)

  ALLEEN medeleven voor die arme azieligzoekers die er nu op aangekeken zouden worden en voor de gutmenschen die hun terzijde staan.

  De rest van het Duitse volk kon stikken.

  Plaatjes met bloed aan haar handen en op haar kleding waren in Dld. al eerder vertoond dan de tweet van Wilders.

  Het gekwaak van die moslimwijven en ook moslimkerels zie ik als gebral voor de Bühne. Een moslim is een moslim en blijft een moslim. Ze hebben allemaal dezelfde koran en dus ook hetzelfde doel.

  Like

 13. mahoog zegt:

  55% steunende linkse linkers….waarvan dan weer 50¨% binnenlopers.Sucses er weer mee.

  Like

 14. delamontagne zegt:

  BERLIJN: De gezochte Tunesiër………….

  https://eurocalifat.files.wordpress.com/2016/12/5w993qhighc0-bild.jpg?w=1593&h=897

  https://eurocalifat.files.wordpress.com/2016/12/c0m1ubpxeaabu5.jpg?w=900&h=900

  Anis Amri, geboren in Tataouine, Tunesië.
  Een bekende van de Politie, wegens mishandeling.
  Liet zijn “papieren” achter in de vrachtwagen.
  Niet gek opkijken als hij ook nog de Franse nationaliteit heeft………..

  Like

  • BertG. zegt:

   En het zijn ook altijd bekende van de politie.
   Ik woon hier nu al 53 jaar, maar ze hebben op het bureau toch echt geen flauw idee wie ik ben.

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Wat gewoon zeg……

    Like

   • BertG. zegt:

    Nee zo hoort het.
    En zo burgerlijk en braaf ben ik echt niet.
    Je moet zorgen dat je daar ver uit de buurt van blijft.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ze hebben mij een paar keer opgehaald van uit mijn huis wegens het uitdelen van een dreun en 3x ’s nachts opgesloten wegens openbare dronkenschap.
    Maar om nou te zeggen dat ik dat leuk vond, nee. Dat is gewoon vervelend.
    Het leverde enkel meer gezeik op dan waar het om begonnen was.
    Dus zo veel mogelijk als het maar kan ontwijken.
    Maar ik zou alles de volgende keer weer net zo doen.

    Geliked door 1 persoon

 15. Jan zegt:

  moslimterreur wordt direct door Merkel beloond: alle kerstmarkten in Berlijn gesloten

  Berlin schließt Weihnachtsmärkte

  Berlins Regierender Bürgermeister Michael Müller (SPD) hat sich tief erschüttert über den Terrorangriff mit einem Lastwagen auf den Weihnachtsmarkt an der Gedächtniskirche gezeigt: “Wir sind fassungslos. Ganz Berlin und viele Freunde Berlins sind tief erschüttert nach den Ereignissen von gestern Abend.” Viele Bürgermeister europäischer Großstädte hätten den Berlinern telefonisch ihr Bedauern und ihre Anteilnahme ausgesprochen.

  http://www.spiegel.de/politik/deutschland/lkw-anschlag-in-berlin-berliner-weihnachtsmaerkte-bleiben-geschlossen-a-1126782.html

  Komt dat even goed uit bij die christenhaters

  Like

 16. Aegolius cs zegt:

  Als alles al bekend was van deze mogelijke dader, zou het me niet onwaarschijnlijk voorkomen om Merkels politieke positie te redden dat het een soort Van der Lubbe zaak kan worden. Van uw vrijwillige DDR scholing zal u vast wel wat hebben opgestoken.

  Like

 17. Jan zegt:

  Multikulti is de dood voor Duitsland

  Like

 18. Jan zegt:


  Merkel tast in het duister over motief

  De bondskanselier ‘verzekerde de Duitsers ervan dat de daad zal worden opgehelderd en bestraft, zo hard als onze wet verlangt’. De bondskanselier bevestigde dat ook zij uitgaat van een terroristische aanslag. Merkel kondigde aan dat ze later op de dag naar de Breitscheidplatz gaat, waar een man met een vrachtwagen maandagavond dwars door de menigte reed. Over het motief tast ook Merkel nog in het duister. ‘Een eenvoudig antwoord daarop heb ik niet.’
  ….
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/12/merkel-niet-te-verkroppen-als-dader-aanslag-asielzoeker-is-421276/

  Smerig wijf gaat over lijken om islamitisch stemvee niet te verliezen

  Like

 19. Republikein zegt:

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s