Natuurlijk kan Wilders niet op de bank ploffen

screenshot_55

(Door: H. Numan)

Een paar dagen geleden schreef ik dit artikel. Ik ben zeer vereerd met de reacties er op, er kwam zelfs een compleet artikel als reactie. Waarvoor mijn dank, ik waardeer het enorm. Dan schrijf ik in ieder geval niet voor de kat z’n je weet wel. Dus mijn reactie op de reactie. Natuurlijk kan Wilders niet op de bank ploffen en z’n vrouw vragen om meer oliebollen. Voor Wilders zullen de donkere dagen voor Kerstmis… pardon, voor het winterfeest, gigantisch overwerken tot 15 maart zijn. Onder het werk kan hij mogelijk een bolletje nuttigen, maar meer dan ook niet.

Links is hard bezig om een slag te verliezen, maar de oorlog? Dat is lang niet zeker. Integendeel. Er is direct een nieuw offensief ingezet om de aandacht af te leiden. Na Zwarte Piet vermoord te hebben, moeten nu het kerstfeest en Nieuwjaar er aan geloven. Alleen de meest fanatieke mohammedanen eisen dat, en die wappies hoeven we sowieso niet politiek serieus te nemen. Want behalve het afschaffen van Kerstmis en Nieuwjaar moeten we ook polygamie, steniging, klitten snijden en nog veel meer ongein accepteren om die tevreden te stellen. En ons bekeren tot het mohammedanisme, of op z’n allerminst te erkennen dat wij onderworpen zijn aan hun imbeciele geloof. De overige mohammedanen begrijpen heel goed dat het nog (net) te vroeg is om dat soort eisen te stellen. Maar een gegeven kameel kijk je niet in de bek. Dus als domme dhimmi´s zichzelf met een bot mes spontaan besnijden, gewoon hun gang laten gaan.

… en toen kwam er een mohammedaan in een hele grote truck, en die reed iedereen stuk!

Terwijl ik dit stukje aan het schrijven ben, lees ik het bericht dat er weer een zware aanslag heeft plaatsgevonden. In Duitsland, op een kerstmarkt. Ongeveer gelijk aan de aanslag in Nice, maar met gelukkig minder slachtoffers. Er zijn twee reacties mogelijk: of je zegt ‘nu is het genoeg, daar moeten we wat aan doen’ of je kijkt de andere kant op en zegt ‘Weten we wel zeker dat het een aanslag was? Kan ook een slechte chauffeur zijn, hoor.’ En natuurlijk: ‘Ach, het is maar een kerstmarkt. Logisch dat die arme zielige aanhangers van de religie van vrede door het lint gaan’.

En dan natuurlijk flink links doorpakken en het wijten aan van alles en nog wat, maar niet aan de oorzaak zelf. Vooral Wilders is de oorzaak. Wie of wat anders? Hij had nooit mogen zeggen dat Merkel bloed aan haar handen heeft, want regeringen hebben zelden of nooit bloed aan hun handen. Respect! Het Westen is sinds 9 september 2001 in oorlog met het mohammedanisme. Wij niet zo zeer met hem, maar andersom is dat wel degelijk het geval.

Verslaan we ISIS in Irak en Syrië? Absoluut zeker. Maar dat zijn guerrilla’s, beste mensen. Guerrilla’s  veroveren geen land, dat is een bijkomstigheid. Mao veroverde China niet met de Lange Mars. Hij liep hard weg. China veroverde hij veel later. Waarom liep hij weg? Omdat hij donders goed wist dat hij geen enkele kans maakte dat territorium te houden. ISIS doet precies hetzelfde. Dus laat u niet om de tuin leiden dat ISIS verslagen is. Zodra de grond te heet wordt, verkassen ze naar betere oorden. Onder andere naar Europa. Deze week waren ze eventjes in Berlijn. Ik citeer de oude ADO gordijnreclame: tot siens bai oe tois!

Ik denk dat de mohammedanen zelf met stomheid geslagen zijn hoe ongelofelijk naïef en wezenloos dom onze regeringen zijn. Dit is veel erger dan de inname van het Rijnland destijds, want Frankrijk en Engeland wisten heel goed wat er aan de hand was. Ze wilden er niet tegen optreden, want ze vreesden een nieuwe wereldoorlog. Ten koste van alles probeerden ze dat te voorkomen. Met als uiteindelijk resultaat WO2.

We zijn 1938 “Peace in our time” allang gepasseerd. We zitten nu in september 1939, vlak na de Duitse invasie in Polen. Alle Europese regering doen hun uiterste best om de andere kant op te kijken, en vooral door te gaan met ontwapenen. Want dat is lekker goedkoop. Met dat geld kunnen we heel veel zielige jongemannen in de leeftijd van 18-40 jaar levenslang verzorgen. Dat is toch naastenliefde? U wilt dat niet? Dan bent u een heel naar mens!

Dat is dus het grote probleem. Vanaf 1968 heeft links zich klemvast genesteld in alles. De rechterlijke macht? Als u een plakje spek voor een moskee laat vallen krijgt u jaren gevangenisstraf. Als een geile asieligzoeker uw dochter verkracht, wordt hij beknorrend toegesproken. Wilders is een haatzaaier, die wordt veroordeeld. Onderwijs? Dat is vrijwel volledig om. Als er één ouder zelfs maar suggereert dat Zwarte Piet / Kerstmis / Pasen / Sint Juttemis een mogelijk probleem zou kunnen geven, heel misschien, wordt daar onmiddellijk gehoor aan gegeven. Om maar te zwijgen over de institutionele indoctrinatie die daar dagelijks plaatsvindt. De politie? Die kan niks, die mag niks, en die doet niks. Ze zien er niet uit ook, in hun FedEx overalls. Het leger? Schaaltje pinda’s, iemand? Zelf meebrengen, want ons leger heeft zelfs geen pinda’s meer. De hoogste generaal is compleet wappie: die lult uit z’n nek dat global warming de schuld is van de burgeroorlog in Syrië. Met zo’n randdebiel ga je de oorlog niet winnen.  Ambtenarren? Het overgrote deel is fel tegen de PVV.

In Amerika had men een binaire keuze: of je kiest Trump, of je kiest Clinton. Meer smaken hebben ze daar niet. Wij hebben ook een binaire keuze. Je kiest of voor de PVV of voor islamisering. Ook wij hebben niet meer smaken. Enkel de PVV wil het oprukkende mohammedanisme een halt toeroepen. De rest is ofwel voor totale islamisering van het land, ofwel ze wil een graantje meepikken van het harde werk van Wilders.

Laat u niet door fraaie woorden in de maling nemen. Een stem op de VVD, het CDA of D66 is een stem voor het mohammedanisme. Niet een stem voor ‘laten we elkaar in vrede en welvaart gelijkelijk respecteren’, maar een stem om democratisch toch maar sharia recht in te voeren, besnijdenis van jongens en meisjes (we gaan toch niet dieskriemieren, hè?) in de zorgverzekering te stoppen en om djizja belasting te betalen, als u er voor kiest om geen mohammedaan te worden. Zo ver zijn we nu al afgezakt. Het is geen vijf voor twaalf, dat was het toen Pim Fortuyn vermoord werd. Het is nu kwart over twaalf. U wordt geacht het middaggebed uit te spreken en in ieder geval aan te horen via luidsprekers en dat te respecteren.

Kerstmis, Nieuwjaar en Zwarte Piet mogen niet meer en worden stilletjes verminkt, zodat ‘men’ er geen aanstoot van neemt. Heeft u kleine kinderen? Wat gebeurt er als die in de supermarkt luidruchtig zeuren om snoep, en u geeft het ze? Dan zeuren ze de volgende keer veel harder, want ze weten dat het werkt. Iedere ouder weet dat, of zou dat moeten weten. Als Wilders geen premier wordt, wat denkt u dat er dan met Pasen en Pinksteren gaat gebeuren? Die gaan ook aan de hijskraan. Ga er gerust van uit dat er dan tenminste één Paasdag en één Pinksterdag ingeleverd moeten worden om mohammedanen tevreden te stellen. Mogelijk beide Pinksterdagen.

Ja, ik weet heel goed dat de PVV geen meerderheid heeft in de Tweede Kamer, en nog veel minder in de Eerste Kamer. Het grootste deel van het PVV-team is nieuw. Geen bestuurlijke ervaring. Alsof onze ervaren bestuurders het zo goed doen… Ik kan alleen maar zeggen dat je ergens moet beginnen. Wensdromen werken niet. Dromen over een PVV-meerderheid, want anders dan kunnen ze hun programma toch niet uitvoeren, is linkse prietpraat. Daarmee probeert men u zand in de ogen te strooien. Geen enkele partij is groot begonnen. Alle nieuwe partijen hebben nieuwe bestuurders.

U heeft de keuze. Wilt u langzaam maar absoluut zeker leven in een kalifaat? Stem dan niet op de PVV. Elke andere partij doet wat u wilt. De ene doet dat sneller dan de ander. Dat is het enige verschil. Daarom gaat Wilders deze verkiezingen glansrijk winnen. Ik schreef in mijn artikel dat een mogelijke aanslag grote invloed kan hebben. Een van dat soort aanslagen is net gepleegd. Het is zeer waarschijnlijk dat er nog veel meer gaan volgen.

Behalve de aanslag in Berlijn was er vrijwel gelijktijdig een in Zürich en een in Istanboel. Brussel is weer eens hermetisch afgesloten. Fijn hè, zo’n multiculturele samenleving? Dagelijks verkrachten en beroven al dan niet legale asielzoekers er op los. Als ze niet legaal zijn, mogen ze ook blijven, maar dan moeten ze zich middels beroving en diefstal in leven houden.

Dat is waar de kiezers naar kijken, en dat is de reden waarom de PVV gaat winnen. De rest is allemaal bijzaak.

pvv-nieuw

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Islamisering, Nederland, PVV, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Natuurlijk kan Wilders niet op de bank ploffen

 1. Guardiacivil zegt:

  REALITEIT = Als u maar weet dat met zekerheid de volgende 10 aanslagen al gepland zijn:
  plaats: X
  datum: XX-XX-XXXX
  uur: XX.XX
  locatie: X
  Ik wil hiermee aantonen dat zolang dit krankzinnige beleid wordt voortgezet zonder de nadruk op grenzen sluiten, directe invallen en uitzetting zoals in Spanje het beleid is, je misschien zelf het volgende slachtoffer bent omdat u toch nog even langs de super moest, dat gezellige restaurantje besproken had, of zelfs die leuke Kerstmarkt wilde bezoeken, het is de realiteit en langzaam beginnen ook hier de mensen er aan te wennen en het leven gaat door.
  Morgen is er weer een dag en zag ik u vandaag voor het laatst.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Mijnheer Numan, hij is weer geweldig, daar niet van, alleen dit: Wij, tot wie U zich richt, wéten dit intussen allemaal.
  Hèt grote probleem: Hóe krijgen wij twee-derde van het kiezersvolk, dat grotendeels uit ‘fatsoensoverwegingen’ op andere partijen blijft stemmen, van hun koudwatervrees af?
  Daarvoor is een ‘shocktherapie’ nodig. En zolang het binnen deze grenzen, om welke reden dan ook, zo griezelig rustig blijft, dat kan ik U helaas nu al voorspellen, komt die er níet!
  Dus: Wat anders aangevangen? Ik wou, dat we een manier hadden om te bewerkstelligen, dat PVV’ers meer- en eerlijker kansen kregen om in de media hun zegje te doen.!

  Like

 3. tjonge zegt:

  “Brussel is weer eens hermetisch afgesloten.”
  .
  jahaaa, die farizeeërs weten zich zelf goed te beschermen ! maar wel voor “het project” die moslimgekkies loslaten op de gewone bevolking.
  wanneer sturen we nou eens al die moslimgekkies naar brussel om die hele stad (met inhoud) met de grond gelijk te maken ?

  Like

 4. Als PVV er wordt je weg gezet als racist, dat ben ik niet. Ze kijken je meewarig aan. Dit land kan van mij de pot op met ze vrijheid van meningsuiting.Niks vrij aan.

  Like

 5. Nemesis zegt:

  Geweldig verwoord ! Kleine kanttekening: het kan raar lopen in de wereld. De AGO Gordijnenfabriek is geen gordijnenfabriek meer. maar een reusachtige opvan asielzoekers.1500-2000 stuks. Gelukkig helemaal aan de andere kant van ons uitgestrekte dorp met knap 5.500 inwoners.
  Verder zitten alle mogelijk vrije ruimtes ook vol met merkels gasten.

  Like

 6. Harrie Vaes zegt:

  Het meest trieste van al is volgens mij…..dat alle zogenaamde politieke leiders er van bewust zijn dat Wilders gewoon gelijk heeft. Maar…..oooooooo wat is het toch pijnlijk om hem dat gelijk te geven…….Nog liever geven zij zich over aan de islam en als ze dan niet onthoofd worden lopen ze de hele dag die verzonnen idioot allah en die nog idiotere pedofiel mohammed achterna.
  .
  Niemand…maakt mij wijs dat er ook maar EEN politicus is die in zijn hart ontkent dat Wilders gelijk heeft.
  Pappen en nat houden….we weten waar dat toe leidt.
  Er is maar EEN oplossing om nog proberen te redden wat er te redden valt.
  Dat is de PVV.
  De stemmen op alle andere partijen zullen leiden tot een islamitisch Nederland.

  Like

 7. De aanslagen zijn vreselijk, maar niet het belangrijkste. Per saldo is de toename van de criminalitiet veel erger. Daar hebben we gemiddeld meer van te lijden.

  Like

 8. Aegolius cs zegt:

  Het EU “bestuur” met zijn bestuurlijke landsdiscipelen, naderen een rode lijn, voor wat betreft de machtbeheersing beschreven door Machiavelli.

  Enige literaire kennis uit de vrije hand:

  Vandaag in de trein ‘Der Fürst’ gelezen. Is volgens mij een vertaling van het beroemde ‘il Principe’. Zijn bekendste werk. Hoewel de goede man al honderden jaren dood is, zijn Machiavelli’s observaties nog steeds zeer interessant. De mens zelf is natuurlijk ook niet wezenlijk veranderd. Wat hij stelt is dat het volk het nog wel kan hebben als er af en toe iemand (een familielid) door de Staat wordt gedood. In het kader van machtshandhaving moet zoiets natuurlijk af en toe. Maar waar je vanaf moet blijven zijn het vermogen en de vrouwen van het volk. Hieruit kun je wellicht afleiden dat de recente aanslag in Berlijn ‘niet zo erg’ is: een paar doden, maar niet ontwrichtend. Maar dan de vorige jaarwisseling in Keulen. Mannen die massaal niet in staat waren hun vrouwen te beschermen. Ach, binnenkort is het weer Oud & Nieuw. Ook in Duitsland.

  Menigeen, het koningshuis, mag zich gelukkig achten dat koningin Maxima te beurt viel (2012) de Machiavelli-prijs in ontvangst te nemen.

  Voor wat betreft doe toekomst leid ik ook uit de observaties van onze oude Italiaanse vriend af dat veranderingen bevochten zullen moeten worden.

  http://nos.nl/artikel/338784-maxima-krijgt-machiavelliprijs.html

  Like

 9. Flo zegt:

  Ook weer populaire opmerking nu: “het komt nu wel dichtbij hè….
  Oh ja, Berlijn is dichterbij dan Brussel!?!
  Het wordt tijd voor een verse aanslag, gied voor de “stemming”…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s