Wilders heeft gewoon gelijk met foto van Merkel

screenshot_59

(Door: Wim van Schaik)

De commotie over de foto van Merkel met bloed aan haar handen was te voorspellen. Politiek correct Nederland reageerde ‘geschokt’. Pechtold, heel lang niets van gehoord, sloeg meteen aan met het verwijt dat Wilders over de rug van de slachtoffers politiek bedrijft. Is dat zo? En is het, zoals de goedmensch beweert, smakeloos om Merkel met bloed aan de handen af te beelden? Noch het één, noch het ander is waar.

1. De gewraakte foto is slechts de visualisatie van wat Wilders al eerder heeft gezegd: de politieke leiders van Europa zijn verantwoordelijk voor het geweld dat we reeds zagen én voor het geweld dat ons nog te wachten staat. Deze verantwoordelijkheid delen zij met alle politici die hen steunen in hun onwil om de grenzen van Europa te sluiten. In feite faciliteert Merkel de islamterreur.

2. Wilders legt de vinger op de zere plek! Het doet pijn als het beestje bij de naam genoemd wordt. Van zulke duidelijkheid houden politici niet. Wilders staat trouwens in zijn opvatting niet alleen. Nigel Farage twitterde: ”Terrible news from Berlin but no surprise. Events like these will be the Merkel legacy.” Ook hij kreeg meteen bakken vol linkse onzin en haat over zich heen. Maar ieder weldenkend mens weet dat de foto, hoe schokkend ook, de waarheid blootlegt: het “Wir schaffen das” van Merkel blijkt een duur, maar dubieus recept van een kwakzalver met ook nog eens dodelijke bijwerkingen.

3. De kritiek op de foto is hypocriet en is zoals altijd slechts gericht op de vorm. De (bewerkte) foto zou niet stroken met wat wij in dit land fatsoenlijk vinden. Alsof het fatsoenlijk is hoe in dit land het recht verkracht wordt. Maar wat Wilders doet, is natuurlijk veel erger dan wat er nu weer in Berlijn gebeurd is. Veel mensen zullen bij die aanslag wel degelijk gedacht hebben: “Danke Frau Merkel, Sie haben es geschafft”. Wilders heeft het volste recht die mening over het wanbeleid van Merkel op deze manier weer te geven. Men mag dat smakeloos vinden, maar het gaat wel om de boodschap.

4. De commotie laat ook zien wat politici echt vinden als het om vrije meningsuiting gaat. Dat hele circus rond Charlie Hebdo was dus maar fake. Want het is van tweeën één. Of we zien harde confrontatie als geoorloofd, maar dan ook niet zeuren als Wilders confronteert. Of we veroordelen cartoons en bewerkte foto’s, maar dan ook niet meelopen in een huichel-optocht en veinzen “Je suis Charlie”. Jeannette Bougrab, de weduwe van de vermoorde Charlie Hebdo-cartoonist Charb, had helemaal gelijk met haar bedenkingen bij dat vertoon van nep-solidariteit.

5. Goedmenschen vinden die foto te schokkend. Maar die foto (ook bewerkt!) van dat jongetje aan het strand dan? Toen hoorden we geen enkele politicus erover dat het onsmakelijk was, dat de dood van het jongetje politiek werd uitgebuit of dat het onterecht was om het Westen de schuld van dat drama te geven.

6. Reclame maakt regelmatig gebruik van schokkende beelden. Daar horen we niets over. Tenminste, zolang ze politiek correct zijn. Gaat het om roken, aids, honger, milieu of klimaat, dan mogen de beelden de mensen de stuipen op het lijf jagen en ’s nachts wakker houden. Betreft het bijvoorbeeld abortus, dan heet het ineens te confronterend. En zolang het maar ‘kunst’ is, kan letterlijk alles. Onze kinderen worden zelfs opgevoed met dat idee. Maar Wilders mag geen gebruik maken van schokeffect.

7. De foto is schokkend, maar hij geeft wel heel duidelijk weer wat Merkel met haar beleid heeft veroorzaakt. Zij mag nu wel devoot vooraan in de kerk zitten, maar zij heeft Duitsland en heel Europa opgezadeld met islamitische barbarij. Pas echt schokkend zijn de beelden van onschuldige slachtoffers van de islamitische krijgers. Niet alleen die in Berlijn.

8. De politiek correcte politici handelen zelf volstrekt verwerpelijk. Ze betuigen nu wel weer, net als al die zogenaamde leiders, medeleven met de onschuldige slachtoffers, maar dat is uit de mond van deze wegkijkers van het werkelijke probleem niet meer dan kletspraat. Juist vandaag blijkt dat in Nederland de deur wagenwijd openstaat voor Jihadisten.

9. De waarheid is dat de gewraakte foto van Merkel van meer compassie getuigt met de slachtoffers dan de slappe teksten die Frau Merkel uitslaat. Die laten alleen maar zien dat ze er geen benul van heeft met welke vijand Duitsland te doen heeft. Merkel speelt de humane kaart en laat haar eigen bevolking lijden aan de gevolgen daarvan. Niet erg humaan… De mensen die haar (nog) steunen in haar verraad zouden eens moeten nadenken over de vraag of niet de volgende bloemen of kaarsjes voor hen of een van hun dierbaren zullen zijn. Die confronterende vraag  probeert vandaag de grootste krant van Berlijn, Berliner Morgenpost, bij de mensen weg te houden met een paginagroot, totaal uit het verband gerukt en haast blasfemisch ”Fürchtet euch nicht”; ”Vreest niet”, de boodschap van de engel aan de herders in de nacht van de geboorte van Jezus (Lukas2:10). Heel politiek correct kijkt de krant weg van de werkelijkheid en roept net als de valse profeten in het Oude Testament: “Vrede, vrede; maar… er is geen vrede” (Jer.6:14).

Door:
Wim van Schaik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, Geert Wilders, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, PVV, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

55 reacties op Wilders heeft gewoon gelijk met foto van Merkel

 1. Jean zegt:

  Wat Geert Wilders zegt zeggen wij ook en dus moet er geluisterd worden naar d wil van het volk en het volk wil “grenzen dicht en eruit wat hier niet thuishoort” samengevat “weg met de islamzwijnerij” want het is erger dan kanker, kanker kan nog genezen in bepaalde situaties en gelukkig maar, maar die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij islam is sowieso dodelijk en veroorzaakt alleen maar zware ellende.

  Geliked door 3 people

 2. BertG. zegt:

  Jammer dat jij je overigens schitterende artikelen, werkelijk bijna altijd wel weer weet te eindigen met een bijbelse mededeling. Duits sprekende engelen, hoe verzin je het.
  Ben jij soms predikant of zo?
  Anders had ik je wel 10x een like willen geven, maar nu o,oooooooo.
  Maar je zal er vast wel een bepaald publiek mee trekken.

  Like

   • BertG. zegt:

    Als dit te persoonlijk wordt dan laat je het maar weg.
    Maar dat bepaal je toch zelf wel. Ik heb ‘m niet op internet gezet.
    Ik heb enkel even gezocht, maar misschien heb ik het wel helemaal mis en is het iemand anders.

    Like

   • Thom zegt:

    Nou Bert je bent heel scherp moet ik zeggen. Maar dat komt misschien omdat het nog vroeg is voor de nodige schuimkoppen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Het zal dan wel kloppen, en behoorlijk op leeftijd, 92 jaar oud.

    Like

  • Robby E. zegt:

   Dat je de artikelen van Wim van Schaik schitterend vind maar hem desondanks geen like wilt geven omdat hij een gelovig christen schijnt te zijn vind ik wel zo dom Bert G!
   Deze man is gewoon van het zelfde kamp als jij en ik maar dan ietsjes anders en daarom kom je met zo’n stompzinnige, hatelijke reactie? Je lijkt gvd wel zo’n achterlijke moslim!

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Dat vind ik nou wel een heel dwaze vergelijking , Robby E , om iemand die niet religieus is met de allerergste ” religie” te vergelijken !
    Waarom moeten niet-gelovigen overspoeld worden met religieuze uitingen ?

    Uiteindelijk zitten christelijke en islamitische instanties veel meer op EEN spoor , ze doen allebei continu hun best om iedereen te hersenspoelen .
    Alleen spoelen moslims dat met bloed weg en zijn de christenen daar een tijdje geleden mee gestopt .
    Maar de wederzijdse terreur blijft .
    Iedere dag weer dat gedram !

    Eigenlijk zit er niet zo veel verschil tussen die religies of ideologieen , hoe je het noemen wilt .

    En wat is nou de bedoeling van dat soort religieuze oprispingen ?
    Proberen zoveel mogelijk mensen voor jullie karretje te spannen omdat 99% van de christenen hun kop zo diep in het zand steekt dat ie er nooit meer uit komt ?
    Laffe schijnheilige wegkijkers zijn het !
    Moeten de atheisten jullie nu komen redden ?
    Zieltjes winnen ?

    Ik woon in een buurt met overwegend refo’s .
    Het is een echte sekte !
    Anderen , hoe respectabel ook , worden met de nek aangekeken , ik ken slechts twee uitzonderingen in die groep .

    Hardnekkige afwijking !

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dat sommigen met het geloof zulke slechte ervaringen hebben, dat het nu en dan bij hen inderdaad tot dergelijke reacties leidt, schijnt dan voor ánderen weer onbegrijpelijk te zijn.
    Vraag u liever eens serieus af, hoe BertG. tot zijn uitspraken komt, in plaats van ze alleen maar dom te vinden.: Voor alles is een reden.

    Like

  • Guardiacivil zegt:

   Bert, hij geeft gewoon een simpel vergelijk die een paar duizend jaar geleden al werd opgeschreven, daarbij de geschriften die te Qumran op papirus zijn opgetekend en verstopt wegens christenvervolgingen, zijn betrouwbaarder dan de hele koran die overleveringen naar hun eigen hand hebben gezet.
   Maar dit is ook maar mijn eigen visie hoor.

   Like

  • mahoog zegt:

   Och Bert…. beter een cristelijke kreet zo nu en dan,Té velen beginnen ”allah akbar” al normaal te vinden en gedogen het ook nog.

   Like

 3. Jan zegt:

  Duitse autoriteiten wilde kerstmarktjihadist naar Tunesië terugsturen maar ‘konden het niet’

  Like

  • Ongelovige zegt:

   Nu kan het ineens wel, zo hebben de Tunesiers laten weten…

   Like

   • ieznogoedh zegt:

    Dan hebben ze waarschijnlijk een riante villa voor hem klaarstaan, met bijbehorend inkomen en wordt de straat waar die villa staat wel naar hem vernoemd.
    Hij is en blijft natuurlijk een held voor die mislims daar.
    Of zou ik me vergissen en willen ze hem in het gevangenisregime daar tuchtigen?
    Nee … nog even erover nadenkend, nee, dat laatste zal het wel niet worden. Ze willen waarschijnlijk gewoon voorkomen dat deze “held” in de gevangenis belandt.

    Like

  • kruisridder zegt:

   Daar kan men heel eenvoudig een tegenmaatregel tegenover zetten. Maak het land van herkomst duidelijk dat ze kunnen kiezen: Óf ze moeten hem terugnemen, óf hij wordt in een speciaal daarvoor opgericht kamp doodgeschoten. Gaan ze dan nog niet overstag, in dat kamp doodschieten en cremeren. Dat zal ze leren.

   Like

   • kruisridder zegt:

    Daar kan men heel eenvoudig een tegenmaatregel tegenover zetten. Maak het land van herkomst duidelijk dat ze kunnen kiezen: Óf ze moeten hem terugnemen, óf hij wordt in een speciaal daarvoor opgericht kamp doodgeschoten. Gaan ze dan nog niet overstag,
    in dat kamp doodschieten en cremeren. Dat zal ze leren. Zo doet de Filipijnse president Duterte dat ook. Eerst met criminelen, dan met moslims en andere allochtonen die niet meer welkom zijn in hun eigen land vanwege zware vergrijpen. Burma volgt hetzelfde traject aangaande de Bengaalse moslims.

    Like

   • Hans van Buuren zegt:

    De enige adequate behandeling!

    Like

 4. Henk der Niederlander zegt:

  Zal nou heel anders worden na de actie van de identitairen in Berlijn.
  Ga nou maar in NL uitleggen dat wat Wilders plaatste smakeloos is of Iets dergelijks terwijl in Duitsland nu echte actie tegen Merkel op gang komt

  Geliked door 1 persoon

 5. fransdewit zegt:

  Ik ben het helemaal eens met de opsteller van dit goed geformuleerd stuk, compliment

  Like

 6. joga zegt:

  Van mij miljoenen thumbs up, Wim. Je bent naast Geert één van de weinigen, die de vinger op de uit elkaar gereten hand weet te leggen. Weer een bewijs, dat Geert Wilders verreweg de beste politicus is die we hebben en dat jaar in jaar uit. Nu alleen nog met z’n allen stemmen op deze Voorvechter en zijn Partij Voor de Vrijheid op 15 maart a.s. Laten we Nederland weer groot en vooral veilig maken en de linksen en nepliberalen “afslachten” als de Democraten zijn vernietigd in de USA.

  Like

 7. Peterdm zegt:

  De slachtoffers waren al slachtoffers op de dag dat Merkel 1 miljoen islamitische vluchtelingen binnen liet. Pechold jij bent juist de schoft die over de de ruggen van de kerst-doden en gewonden Geert Wilders beschuldigd. Pechold wist al dat tussen de vluchtelingen Isis islam-jihadisten zaten om later toe te slaan. Nu deze Isis islam-jihadisten voor de zoveelste keer hun terreur hebben uitgevoerd ben jij in Nederland al de hoofdschuldige aan dit bloedbad.
  Geert graag de volgende keer ook een foto van Pechold met onschuldig bloed aan zijn poten, want dit stuk vuil wil dat de bevolking gaat wennen aan terreur bloedbaden van de Islam.

  Geliked door 2 people

 8. tjonge zegt:

  “De mensen die haar (nog) steunen in haar verraad zouden eens moeten nadenken over de vraag of niet de volgende bloemen of kaarsjes voor hen of een van hun dierbaren zullen zijn”
  .
  ik mag hopen dat niet alleen de merkel-steuners maar iedere goedmensch in het westen zeer binnenkort een kaarsje voor hun zelf mogen opsteken.
  ik zal werkelijke dansen op ieders graf…..

  Like

  • mahoog zegt:

   Nee dansen doe ik niet….ik blijf maar waarschuwen.Helpt weinig bij al reeds gehersenspoelden socialisten tijdens de laatste 50 jr.Mooi op teid het landje verlaten.”Zonder braindamage”.

   Like

 9. Guardiacivil zegt:

  De Duitsers, onwetende misleidde burgers zijn bruut wakker geschud, nu maar hopen dat de meesten gaan luisteren naar Frau Petri AFD

  Like

 10. hslot4 zegt:

  Mooi he ? politici zijn jaren bezig met foto’s an bloed en long ophoestende mensen op pakjes cigaretten te zetten .
  Afgerukte fingers en ledematen moeten op de voorpagina het jaarlijkse vuurwerk huzaren stukje
  Of vergasde kinderen in aleppo als assad het maar gedaan heeft .
  Maar Mvr Merkel met bloed aan haar handjes is ineens heel erg schokkend .
  Welterusten Pechold

  Like

  • elisah zegt:

   Ja, er moet ook een bijsluiter bij de koran komen met uitleg over de risico’s en fatale bijwerkingen, met tevens gruwelijke foto’s van de gevolgen.

   Like

   • Pete zegt:

    Kei goed ! hslot4 en elisah… bijsluiters worden meestal niet gelezen !

    En kereltje pechtold is zich alvast aan het ‘indekken’ ! Bij de volgende aanslag hier in Nederland staat zijn foto op twitter met van bloed druipende handen.

    Like

 11. Juan Pan Blanco zegt:

  Als je in de jaren 50′ bent geboren in West Duitsland ga je toch niet wonen in Oost Duitsland van de communisten? Angela was altijd al een raar mens met gebrek aan realiteitszin en verantwoordelijkheidsbesef..

  Like

 12. Mirjam zegt:

  Broer van Geert Wilders biedt excuses aan voor gedrag PVV-leider

  Redactie RTL Nieuws

  8 uur geleden

  © ANP Paul Wilders, de broer van Geert Wilders, heeft vanavond zijn excuses aangeboden voor het gedrag van de PVV-leider. Dat gebeurde nadat Geert Wilders gisteren een tweet had verstuurd met een bewerkte foto van Angela Merkel met bebloede handen.
  Die tweet van Geert Wilders impliceerde dat Merkel medeschuldig was aan de bloedige aanslag op de markt in Berlijn vanwege haar vluchtelingenbeleid.

  Verontwaardiging

  Over die tweet met de bewerkte foto van Merkel ontstond veel verontwaardiging. Veel mensen beschuldigden Wilders van politiek bedrijven over de rug van de slachtoffers in Berlijn. Paul Wilders sluit zich daarbij nu aan, met zijn tweet in het Engels.

  “Hardly ever tweet. Sincere apologies for my brothers’ @geertwilderspvv behaviour and http://tweets.Vote as you please! #pvv #wilders”, schrijft hij. Met daarbij een foto van een man die een kaartje omhoog houdt met de tekst ‘I am Sorry’.

  Het is niet de eerste keer dat Paul Wilders afstand neemt van zijn broer. In het verleden sprak hij in tv-programma’s over de meningsverschillen met zijn broer. Ook schreef hij daar opinieartikelen over.

      

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, Paul Wilders….Het braafste jongetje van de klas is weer eens bezig!
   Je zou bijna gaan denken, dat hij tijdens hun jeugd waarschijnlijk óók altijd al het modelkind wou zijn en dat patroon nu nog altijd doorzet!
   Psychologie van de kouwe grond, maar ja…..Je vraagt je tóch af, hoe de verstandhouding tussen die twee broers is!

   Like

  • koddebeier zegt:

   Met zo’n broer heb je eigenlijk ging vijanden nodig.

   Like

 13. Flo zegt:

  Doorsnee figuren zoals Pechtold die dolgraag in het nieuws komen ,en in ieder programma gaan zitten jammeren om de uitspraken van Geert Wilders zijn koren op de molen van de NPO, stoor me er niet meer aan , de mensen kan je niet meer voor de gek houden ,en het zijn voornamelijk de politieke partijen die ze aanhangen te kakken zetten .

  Like

 14. Mirjam zegt:

  Het is begrijpelijk dat de foto emoties oproept van allerlei soort. Goede zowel als slechte, angst zowel als aanmoediging. Wat het echter weerspiegelt is de waarheid. Direct, door haar opengrenzenbeleid en indirect, door het lankmoedig en willens en wetens blijven vasthouden aan haar eigen visie en gelijk van de ‘wir schaffen das’ – ‘alle grenzen moeten open blijven’ – ‘iedereen welkom’ – politiek, terwijl het Duitse, maar ook het hele Europese volk vindt dat de totale immigratie moet stoppen, de islam de vernietiger is/wordt van onze hedendaagse cultuur en van onze vrijheid van meningsuiting/leefwijze en ons eigen geloof, want heel Europa is de dupe van deze ‘visie-waanzin’.

  Er zoveel mensen die dit niet snappen, nog steeds, en misschien zullen ze het nooit begrijpen, maar als het de waarheid is, mag, maar vooral móét het gezegd en getoond worden. Als alles zo door blijft gaan, dan gaat het verkeerd. Er móét ingegrepen worden en veranderingen komen en dat kan alleen door de harde waarheid. Dingen te laten zien zoals ze zijn, omdat ze zijn zoals ze zijn. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden en die zullen blijven door etteren tot aan het einde. Er moet een stop aan komen.

  Like

 15. ildiko zegt:

  die meewerkt en financiert de doden van onschuldige mensen is ook schuldig aan moord

  Like

 16. Hans van Buuren zegt:

  5e Colonne Islam
  Charlie Hebdo, Nice, Parijs, Zavetem etc., en nu weer Berlijn!

  De 5e Colonne van de Islam, is reeds lang in ons Avondland aanwezig, en de Wijzen uit de sprookjes, uit 1001-nachten, sorry, die zijn inmiddels veranderd in geschifte, haat predikende Imams, en getikte Moellahs. Vroeger, in tijden van het Ottomaanse Rijk, kwamen deze Muzelmannen, duidelijk herkenbaar te paard, zwaaiend met het kromzwaard, onder het wapperend groene banier van de Profeet Mahound…en nu, nu komen zij vermomd in allerlei gedaantes, vluchteling, asielzoeker, migrant…en bedenk er zo nog maar een paar! De kans is groot aanwezig, dat het zomaar Uw vriendelijke buurman, die aardige gastarbeider is….toch?

  Allemaal onder het valse vaandel van Politieke Correctheid, deze U wordt opgedrongen, door onze incompetente politici, nota bene door U gekozen, om Uw belangen te behartigen, hoe lang gaat U dit nog pikken?
  Zijn het wel vluchtelingen, dit ‘duistere gezelschap’ is wel heel gemelleerd van etnische identiteit, in het kielzog van deze op drift geraakte hordes, is ook de ‘slechterik’ alom vertegenwoordigd. Ik denk, dat wij deze stormloop, op de Vesting Europa, ook mogen bezien als zodanig. Het zou zomaar een kunnen zijn, dat dit de ‘infanterie’ is van, de gevreesde 5e colonne van de islam, de ‘kwartiermakers’, deze 5e colonne is natuurlijk reeds lange tijd aanwezig, in het door hen zo gehate Europa.

  Wij als autochtone bewoners van Europa, zijn als geen ander bekend (getuige de recentelijke aanslagen) met de onuitroeibare haat, die zij tegen ons koesteren, deze op drift geraakte ‘volkeren’ zijn van huis uit behept met een post-koloniale depressie, tegen alles wat maar Westers is, bewijzen eens en te meer, dat de islam een veroverings godsdienst is! Denk maar eens aan de gebeurtenissen, overal in Europa tijdens de jaarwisseling, dit heeft Europa toch nog nooit meegemaakt?

  Like

 17. Frans Brassens zegt:

  De WAARHEID is en blijft de waarheid, hóe deze ook gezegd of afgebeeld wordt.
  Wie iets géén waarheid vindt, dient er inhoudelijk op in te gaan.
  Wie over de vorm valt en daarmee de inhoud wegduwt, speelt de valse moraalridder en heeft in veel gevallen kwalijke bedoelingen.

  Like

 18. bedonderde burger zegt:

  Vriendin Merkel is gered! De gek die de vrachtwagen bestuurde is geen vluchteling.
  Hij is 7 jaar geleden naar Italië uitgeweken omdat hem in Tunesië al een gevangenisstraf boven het hoofd hing. In Italië heeft hij zoveel uitgevreten dat hij 4 jaar vastzat en in plaats van hem daarna uit te wijzen naar Tunesië hebben de Italianen net als de Grieken, het vuilnis Europa binnengelaten. Daarna is hij naar Duitsland vertrokken, dus opnieuw: hij is geen vluchteling die via mutti is gekomen.
  Conclusie: mutti Merkel is onschuldig! Gelukkig, pfff… Dat was een close call!

  Blijft raar dat hij een van zijn vele paspoorten in de cabine liet ‘slingeren’ maar wel zo goed verstopt dat het bij een eerste onderzoek niet werd gevonden. Blijft ook raar dat een getuige een ander heeft aangewezen als dader. Waarschijnlijk zal ooit uitkomen dat de dader een verward Marsmannetje is geweest of een Russische hacker, dat kan ook.
  Of een boze witte man, dat is ook heel goed mogelijk. Misschien was het GW wel? Wat denk je Pechtold? Vast wel, het is GW geweest! Die heeft ook de bankencrisis veroorzaakt. En de oorlog in het Midden Oosten. Oh ja, hij is ook verantwoordelijk voor het tekort aan drinkwater in de Sahara, en natuurlijk ook voor het verlies van Frau Clinton… Wat denk je van de milieuproblematiek Pechtold? Ook daar is GW schuldig aan nietwaar? Had je die D66 rechters niet beter moeten instrueren Alexander?

  (Grapje Alex voor je mij ook voor een van jouw D66 rechters haalt, grapje moet toch nog kunnen niet, Alexander? En anders op Pechtoliaanse wijze trek ik mijn woorden geheel en al weer in.)

  Geliked door 2 people

 19. Giny zegt:

  Het is niet de eerste keer dat Paul Wilders Geert in het nieuws schoffeert!
  Een jaar of zes geleden zat hij bij Pauw en Witteman om zijn broer onderuit te halen!
  Jammer voor Paul dat hij er nu geen succes mee mee heeft!

  Like

  • tjonge zegt:

   het geeft de wanhoop van de gevestigde orde aan dat ze broertje paul inzetten om geert te demoniseren.
   de gevestigde orde zit blijkbaar met de handen in het haar en weet niet hoe de groei van de pvv tegen te houden….

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Hij heeft er nooit succes mee gehad!
   Alléén de linkse grachtengordel zat te genieten, daarna moest Paultje weer terug naar huis.

   Paul zal straks wel wild om zich heen slaand over de grond rollen, als zijn broer op 15 maart de meeste zetels ooit gaat halen.

   Like

 20. sjuad zegt:

  Pechthold moet openlijk besneden worden.
  En geschavot.

  Like

 21. mahoog zegt:

  Je zou maar een debiel broertje als volksverrader hebben.Sorry voor je Geert.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Prima zaak. Zijn broer geeft Geert extra aandacht en gratis publiciteit.
   Geert lacht zich rot en blijft schateren want hij krijgt op 15 maart de meeste zetels die ’n partij in NL ooit gehaald heeft!

   Like

 22. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:
  #NEXIT

  Like

 23. teun klein zegt:

  niet alleen merkel maar alle politieke partijen die de islam toelaten in europa hebben bloed aan hun handen! brief aan buma enz !!! iedereen die geloofd dat Jesus de zoon van God is moet volgens de koran gedood worden !! nog zin in meer islam heer? buma?in de koran staat dat alle geloven uitgeroeid moeten worden!!aangezien er al veel sharia wijken bestaan ook in nederland met dank aan schijnheiligen als buma enz heeft de nederlandsche bevolking schoon genoeg van het gevoerde beleid!!! geef nederland niet weg!! stem pvv!!!

  Like

 24. Jan zegt:

  Auch wieder geschafft!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s