Aanslag in Berlijn – Het totale falen van de staat in de omgang met criminele “vluchtelingen”

screenshot_71

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De gezochte dader Anis Amri (foto) zou volgens de minister van Binnenlandse Zaken van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen Ralf Jäger (SPD) vanwege het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel, het voorbereiden van een staatsgevaarlijke misdaad en lidmaatschap van een radicaalislamitisch netwerk worden uitgezet, dook echter onder.

politikstube

Daarna werd hij toevallig in een bus gearresteerd, men herkende een van zijn vier identiteiten. Daarna werd hij gevangen gezet om uitgezet te worden, werd echter na 2 dagen vrijgelaten, omdat hij ooit zonder papieren Duitsland kon binnenkomen en men hem daarom nu niet opnieuw kon uitzetten. Daarop dook hij opnieuw onder, om dan op maandag in Berlijn 12 mensen te vermoorden. Op dit moment is hij gewapend en op de vlucht.

In Nordrhein-Westfalen wilde de politie juist een razzia in zijn vluchtelingenonderkomen uitvoeren, de pers is ook al ter plaatse. De razzia werd echter uitgesteld, omdat in het gerechtelijke bevel meerdere schrijffouten zaten. Dat is geen grap!

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Berlijn, Duitsland, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Aanslag in Berlijn – Het totale falen van de staat in de omgang met criminele “vluchtelingen”

 1. Johan zegt:

  Dat soort varkens hoor je preventief te ……
  Er zijn er minstens 542 in Duitsland over op een zeer urgente lijst van extreem gevaarlijke salafisten. Wat een waanzin, om die lui vrij rond te laten lopen.
  Men kan zich afvragen hoeveel het er in Nederland zijn. We zullen eens een gooi doen : 108.
  Gewoon naar verhouding van het inwoneraantal. Waarschijnlijk zijn het er vele malen meer.

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Met zulke onwilligheid en onbenul gaat Duitsland zeer zeker naar de knoppen. Ze kunnen hem niet uitzetten zonder papieren, en als Tunesie hem weigert om terug te nemen slikken de Duitsers dat ook als zoete koek. En hoe wil men iemand een straf geven die geen identiteit bezit ? Hij bestaat dan immers niet, kan niet als natuurlijk persoon berecht worden ! Maar ze zoeken hem wel ! Afschieten, als ze hem onverhoopt dan toch gaan vinden. Maar de Duitse politie kan nog geen grote olifant in een klein weilandje vinden ! Hoe velen van die griezels zouden er al niet rondlopen in Europa. Het zal de politiek worst wezen hoe het met ons gaat aflopen. En dat Nederland, in tegenstelling tot de rest van Europa, nog steeds gespaard bleef van een grote aanslag is zowel wonderlijk als erg raar ! De stilte voor de storm misschien…..

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Je kunt het AZC ook 2 dagen van tevoren een bericht sturen dat je aankomt met datum en tijdstip erbij om met een 3 tal pelotons mobiele eenheid en forensisch specialisten het AZC uit te kammen. Netjes is ook in een bijschrift te vermelden of dag en tijdstip wel gelegen komt en dat je graag een nieuwe afspraak wil maken indien gevraagd. Nou je kunt wel zeggen dat ze het “schaffen”.

  Deze Anis Amri lijkt gezien zijn levenswandel typisch het psychopaten type waarbij Mohammed zich de vingers zou aflikken. Kijk dat is wat de islam doet gewetenloze schurken kweken zover ze niet van geboorte al voorbeschikt zijn. Natuurlijk mag je van het feit gaan dat dit heerschap veilig ondergedoken zit in een van de vele moslim gemeenschappen waarmee Duitsland verrijkt is in de afgelopen decennia. Hij hoeft niet te vrezen dat hij ergens weggedoken moet zitten in kou en regen op de Lüneburgerheide of in het Teutenburgerwald. Hij heeft kost en inwoning en menig moslim familie zit te popelen hem op te nemen. Ik denk dat hij voortdurend van locatie veranderd binnen de netwerken die salafistische millieu’s voor dit soort akefietjes hebben opgezet. Het is goed mogelijk dat hij voor de kerst een tweede keer toeslaat en dat het gedoe met de “sattelschlepper” alvast een oefening was om warm te draaien voor de echte grote klap. Die klap gaat komen reken maar.

  Geliked door 2 people

 4. Fred zegt:

  Vanwege schrijffouten.
  We zijn compleet geschift.

  Like

  • elisah zegt:

   Ja zeg, het gaat om de inhoud, maar misschien was zijn naam verkeerd geschreven, daar krijg je dan later problemen mee en moeten ze de persoon weer vrij laten.

   Like

 5. M. Devrindt zegt:

  Men doet er ook alles aan om die man te laten ontsnappen naar het buitenland.
  Eerst een dag lang de verkeerde man arresteren en vasthouden en dan nu dit weer…..

  Like

  • elisah zegt:

   Er zijn bewakingsbeelden waarop te zien is dat hij na de aanslag bij een salafistenmoskeet was, daar hebben ze hem volgens mij verder geholpen met onderduiken en ontsnappen naar het buitenland. Hoogste tijd dat al dat soort salafistische mosketen gesloten worden en aanhangers als ongewenst en gevaar voor de samenleving, uitgezet worden.

   Like

 6. Thom zegt:

  Het OM in Duitsland heeft schreifvouten gemaakt en daarom kon een rechterlijk bevel niet uitgevoerd worden.
  Zoiets zal hier ook regelmatig gebeuren. Immers wie hier als meester in de rechten solliciteert om tot de opleiding tot rechter toegelaten te worden krijgt als antwoord: “Bij gelijke geschiktheid geven wij de voorkeur aan vrouwen en mensen uit minderheden”. Dit betekent dat vrouwen , moslims en negers als ze solliciteren de meeste kans hebben om aangenomen te worden. Op die manier vraag je om schrijvfauten.

  Like

 7. ieznogoedh zegt:

  Tsja, Duitsers en hun regeltjregeilheid.

  Like

 8. Jan zegt:

  ISIS Releases Hit List of US Churches to Target for Christmas- Previous List Included: NY, CA, TX and FL Churches


  a member summoned “the sons of Islam” to target “churches, well-known hotels, crowded coffee shops, streets, markets and public places,” and shared a list of addresses in the United States, as well as in Canada, France and the Netherlands.

  A similar hit list was published in August and included churches and synagogues in New York, Florida, Texas and California.

  http://www.thegatewaypundit.com/2016/12/isis-releases-hit-list-churches-ny-california-florida-texas-target-christmas/

  Nog enkele weken en dit is eindelijk realiteit:

  Like

 9. Dat krijg je d’r van als je de hele samenleving gaat teesessesestigen met paragrafen en voorgekookte rechters en lettervandewet neukende opspoorders. Dan kan iemand op grond van een verkeerde komma de kans krijgen om te gaan moorden. Ik zeg altijd: eerst schieten en als ze na een paar dagen echt niet meer bewegen met een bazooka bewerken totdat je zeker weet dat er door een boobietrap geen slachtoffers aan onze kant vallen.

  Like

 10. Ongelovige zegt:

  Die duitsers maken zich al zo belachelijk als de belgen met hun eeuwige procedurefouten. Duitsers zijn een tragisch volk, maar dat wisten we al langer.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Het zijn niet de burgers, het is juist de hele Trias Politica die, in rang weliswaar van gewichtigheid, van boven naar onder delegeren en foute beslissingen opleggen/uitvoeren/laten uitvoeren aan de onderste tak, om alles maar te bedekken en in het vergeet-/verdoem- en ontkenhokje te laten plaatsen. Zij zijn het die ervoor zorgen dat Duitsland niet meer veilig is, maar vooral ook dat heel Europa niet meer veilig is. De Duitse burgers zijn ook in meer of mindere mate de dupe van dit alles.

   Like

 11. Mirjam zegt:

  Amri na aanslag gefilmd bij radicale moskee

  ANP
  10 uur geleden

  BERLIJN (ANP) – De Tunesiër die volgens de Duitse autoriteiten hoogstwaarschijnlijk de aanslag op een kerstmarkt in Berlijn pleegde, is in de nacht na de terreurdaad gefilmd in het stadsdeel Moabit. Anis Amri stond om 03:49 uur voor de deur van een moskee die bij de veiligheidsdiensten bekendstaat als ontmoetingsplaats voor extremisten, bleek donderdagavond uit bewakingsbeelden.

  De publieke omroep van Berlijn en Brandenburg (RBB) wist de hand op het materiaal te leggen. Eerder op de dag viel de politie het islamitische centrum binnen. Wat de huiszoeking heeft opgeleverd, is nog onbekend. Volgens bronnen binnen de veiligheidsdiensten kwam Amri regelmatig in de moskee. Die werd in de gaten gehouden en al eens eerder door de politie binnengevallen, omdat fundamentalistische soennitische imams er zouden proberen gelovigen te radicaliseren en te ronselen voor terreurbeweging Islamitische Staat.

  Uit andere beelden blijkt volgens de RBB dat Amri op 14 en 15 december op de Breitscheidplatz was, waar maandagavond de aanslag werd gepleegd. Het was niet direct duidelijk of de beelden zijn gemaakt door een vaste camera of door agenten die hem volgden.

  Gevaarlijke verdachte

  Amri na aanslag gefilmd bij radicale moskee© Copyright ANP 2016 Amri na aanslag gefilmd bij radicale moskee
  Volgens diverse Duitse media werd Amri tussen maart en september geschaduwd. Justitie beschouwde hem als een islamist die bereid is tot geweld en plaatste hem op een lijst van 550 gevaarlijke verdachten. Maar bij gebrek aan concreet bewijs werd na de zomer besloten hem niet meer continu in de gaten te houden. Daarop klinkt steeds meer kritiek, ook vanuit veiligheidskringen zelf.

  Tegenover de Berliner Morgenpost vroeg een anonieme beambte zich af waarom de Tunesiër niet werd opgepakt toen duidelijk werd dat hij met terroristische voornemens rondliep. Bijvoorbeeld toen hij naar mogelijkheden leek te zoeken om aan vuurwapens te komen. ,,We hadden hem ook kunnen oppakken voor het vervalsen van documenten”, aldus de bron. ,,Dan had hij gemerkt dat de staat hem op de huid zit, hem niet met rust laat.”

  Geliked door 1 persoon

 12. elisah zegt:

  Nou, fijn zo, het Anus-beest in inmiddels doodgeschoten in Milaan.
  In een pizzeria, waar hij zich moest identificeren voor de politie en meteen begon te schieten.
  Suicide by cop, gelukkig weer een godsdienstwaanzinnige maniak minder.

  Like

 13. Golden Girl zegt:

  dader is doodgeschoten in Italie, ik zal wel niet de enige zijn die dit plaatst, zijn familie zei nog hij is zo aardig, dus niet !!

  Like

 14. AEO zegt:

  Gelukkig hebben ze de dader nu in Milaan afgeschoten. Maar wat een wereld is het geworden, zo vlak voor de Kerst. Aanslagen in Australië verijdeld, een aanslag op het bekende winkelcentrum Centro in Oberhausen verijdeld. Je kan de tv niet aanzetten, of het gaat over terroristen. Dank zij die “godsdienst van de vrede”!

  Like

 15. Duitsland moet een voorbeeld nemen aan de VS en Canada hoe die hun grenzen beveiligen en bewaken. Dat gebeurt gewoon uiterst professioneel en wordt alles en iedereen goed doorgelicht. Uiteraard ook met hermetische grensbewaking wat hier in Europa totaal ontbreekt !

  Like

 16. Hoeveel bloedbaden moeten er nog komen, voor Duitsland het door heeft?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s