CITAAT Oriana Fallaci

screenshot_69

“Europa is Europa niet meer, het is Eurabië, een kolonie van de islam, waar de islamitische invasie niet alleen lichamelijk vorderingen maakt, maar ook op geestelijk en cultureel niveau. Onderdanigheid tegenover de binnendringers heeft de democratie vergiftigd, met duidelijke consequenties voor de vrijheid van gedachten, en voor het concept van de vrijheid zelf.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op CITAAT Oriana Fallaci

  • louis portugal zegt:

   Mooie toestand.
   Ik had niet meteen in de gaten dat het homo´s waren bij het lezen dus een paar keer overgelezen in het begin.
   Zij bevestigen in ieder geval mijn twijfel of een homomannenpaar wel een baby mag hebben.

   Like

 1. BigLJohn zegt:

  Het zit helemaal fout. Politie, justitie, de politiek, zij allen volgen gedwee hun Fuhrer uit Brussel. En een burgeroorlog zie ik niet komen in de E.U. De Duitsers bijvoorbeeld, die Merkel maar niet willen laten vallen, ondanks alle rampspoed. Onze eigen Nederlandse politiek die ook ons al behoorlijk heeft vernaggeld verklaart tevens om na de verkiezingen nimmer met de PVV te gaan regeren, hoe groot de PVV ook mocht gaan worden. De scheiding van Kerk en Staat en de vrijheid van meningsuiting bestaan niet meer, men komt al met justitie in aanraking als men zijn mening verkondigt. Facebook gebruikers die Sylvana Simons van katoen gaven zullen door justitie vervolgd worden. Hen overkomt hetzelfde als personen uit de tweede wereldoorlog die Hitler voor gek zetten. Of we nu door de hond of de kat worden gebeten, Berlijn of Brussel, we gaan alweer met zijn allen naar de kloten !

  Geliked door 2 people

 2. Wachteres zegt:

  https://ejbron.wordpress.com/2013/03/17/oriana-fallaci-vraagt-zich-af-of-de-islamitische-immigratie-naar-europa-een-samenzwering-is/

  Oriana Fallaci vraagt zich af of de islamitische immigratie naar Europa een samenzwering is

  Like

  • Mirjam zegt:

   Nou, het hoeft nog niet eens een samenzwering zijn, maar eerder een ideaalbeeld van bepaalde EU-elite die ze in die richting gestuurd hebben, zodat het gewoon op natuurlijke wijze gebeurd. Zet de grenzen open en laat maar binnen. Dan gebeurt het vanzelf.
   Dit is al in de geschiedenis voorspeld geweest en het staat ook in de bijbel: een self-fulfilling prophecy.

   Like

 3. GT zegt:

  Nu dan zal er een andere partij ontstaan haaks op die linkse fascisten, en vroeg of laat staat er een op en die jaagt ze allemaal over de kling, en inderdaad Oriana Fallaci vraagt zich af of de islamitische immigratie naar Europa een samenzwering is, ben ik 100% van overtuigd!

  Like

 4. louis portugal zegt:

  En die zag dat al meer dan 10 jaar geleden.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Ik ben het eens met de woorden van Oriana Fallaci. Europa is Europa van vroeger niet meer. We worden vreemden in ons eigen werelddeel, in ons eigen land.

  Like

 6. Die citaten zijn mooi en waar. Maar er zal wel eens iets mee gedaan moeten worden.??????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s