FOTOSHOPPER Fillon

screenshot_65

In de [rechtse] Franse pers wordt de presidentskandidaat van de Republikeinen Francois Fillon al gekscherend “FARID Fillon” genoemd. Deze Arabische voornaam heeft hij te danken aan zijn “geruststellende” uitspraken over de islamisering:

1 ) Het verband tussen de aanslagen en de immigratiepolitiek is nog nooit vastgesteld.

2 ) Ik zal er wel voor waken om een verband te leggen tussen de immigratie-politiek en de aanslagen, dat is onverantwoord.

3 ) Het islamitisch terrorisme heeft niets van doen met de islam.

4 ) De islam is geen oorlogsreligie.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “delamontagne”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, lafheid, landverraad, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op FOTOSHOPPER Fillon

 1. Ongelovige zegt:

  Een maatschappij is als een computer: als je grote wijzigingen doorvoert, moet je eerst een ‘herstelpunt’ maken, waarnaar je igv nood kunt terugkeren. Wij hadden geen ‘Allahu akbar’ aanslagen voordat de EU besloot om miljoenen moslims in te voeren. Laat ons terugkeren naar dat herstelpunt, door de moslims allemaal te deleten.

  Like

 2. bedonderde burger zegt:

  Dat belooft wat, deze vent is dus nog gekker dan Hollande!

  Like

 3. Kwik, Kwek en Kwak scheermes: Als ’t loopt als een eend, lult als een eend en schijt als een eend is het een donzig kuikentje.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Ik moet er niet aan denken dat die president wordt.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Integendeel. Ook prima als deze landverrader de macht krijgt.
   Marine le Pen zal dan het presidentschap bij de volgende verkiezingen op een presenteerblaadje aangereikt krijgen.
   Dat wil zeggen als er dan nog verkiezingen komen, want ik denk dat de situatie in Frankrijk zo langzamerhand rijp is voor ’n burgeroorlog.

   Like

 5. Hansh zegt:

  Ongelovelijk. Blijven ontkennen na al de aanslagen in parijs en nice. Wat een ongelovelijke volksverraders.

  Like

 6. Peterdm zegt:

  Tijdens de aankomende president verkiezingen in Frankrijk zal Fillon uit de islamitische kast moeten komen. Politiek correcte antwoorden van Fillon worden niet meer geduld, vandaar dat het voor Marine le Pen een stuk makkelijker zal worden te winnen van Fillon.
  Fillon is hetzelfde als Mark Rutte, wegkijken en niet benoemen van het islam probleem wereldwijd en in het bijzondere binnen Europa.
  Newt Gingrich heeft het nog op een rijtje gezet, het westen is in oorlog met de Islam!
  Zet hem op Marine, je krijg steun uit de USA en Europa, ja zelfs uit Rusland. Geert Wilders loves you.

  Hier nog een onbeschofte schreeuwende islamitische baardaap die keihard word aangepakt.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Eerste meer duidelijk dat moslims geen enkel begrip hebben van discuteren.
   Raar eigenlijk dat wij dat nog steeds niet hebben geaccepteerd want bij elke discussie met ’n willekeurige moslim wordt men daar mee geconfronteerd.
   Dat is het gevolg van de indoctrine die ze elke dag ondergaan.
   In de Koran staat dat iedereen die de wetten van Allah in vraag stelt moet worden gedood.
   Mohammed is zijn profeet, dus ook daar mag niet aan getwijfeld worden.
   Stel je nu ’n vraag over de islam dan laad je de verdenking op je dat je ’n afvallige bent.
   Vandaar dat ze op elke vraag met de meest grote agressie reageren.

   Waanzinnige situatie in Engeland. Als je zo’n schurk bezig ziet, hoort wat voor een onmenselijke dingen hij zegt en dan zijn aanwezigheid in je land negeert teken je je doodvonnis en dat van de rest van de bevolking.

   Like

 7. Annette/Gerald zegt:

  Mijn bloed gaat koken als ik dit lees. Was dat de man die volgend jaar in Frankrijk een harde lijn zou gaan volgen? Ja tegen de oorspronkelijke Franse bevolking denk ik dan.
  Waarschijnlijk gaat hij er inmiddels al vanuit dat er zoveel moslims zijn met stemrecht en dan natuurlijk de verraders van links dat hij het nog kan winnen ook! God helpe ons!
  Iedere dag dat ik op de alternatieve sites kijk en lees word ik moedelozer. Hoelang gaat deze waanzin nog door? Lees ik dat een of andere trut in Duitsland met Palestijnse roots (zeer vrome moslimvader) een belangrijke functie krijgt (dacht in Berlijn) en zij verdedigt de sharia met hand en tand. Zegt dat wij helemaal niet weten wat de sharia inhoudt. Knettergek! Denk dat inmiddels alle mensen met hersens allang weten wat het inhoudt. Nee, de linksgekkies snappen er nog steeds niets van. Willen het ook niet snappen.
  Als ik zie hoe ze in Berlijn weer kaarsjes branden en liedjes zingen…. zijn ze allemaal echt van de pot gerukt. Sorry voor mijn taalgebruik, maar ik vind het minachting voor alle slachtoffers die er al gevallen zijn en die er ongetwijfeld bij zullen komen.

  Like

 8. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 9. Cathja zegt:

  Nou, dat is dan een hele geruststelling (maar niet heus)! Vertrouw nooit de zalvende woorden van moslims, want ze liegen midden in je gezicht.

  Like

 10. abouneenee zegt:

  Sommigen denken niet rationeel na over de gevolgen van hun daden, maar door een roze bril is alles mooier:

  1 ) Het verband tussen de aanslagen en de immigratiepolitiek is nog nooit vastgesteld.

  wegkijk momentje:
  Hierbij kan je indenken dat er nooit een wetenschapper is geweest die een dergelijk verband wetenschappelijk heeft vastgesteld, alleen al omdat niemand zijn handen eraan wil branden met de mogelijke gevolgen voor de reputatie van de wetenschapper in kwestie tot gevolg.
  Mocht een dergelijk verband evenwel zijn aangetoond, uiteraard nadat het onderzoek is gerepliceerd (een ander onderzoek geeft de resultaten bevestigd), dan doe je die onderzoeken als wegkijker toch af als pseudo-wetenschappelijk.

  2 ) Ik zal er wel voor waken om een verband te leggen tussen de immigratie-politiek en de aanslagen, dat is onverantwoord.

  wegkijk momentje:
  Het is gevaarlijk, dus onverantwoord, om een dergelijk verband te leggen omdat zijn land vol zit met gevaarlijke terroristen.

  3 ) Het islamitisch terrorisme heeft niets van doen met de islam.

  wegkijk momentje:
  Dit kan je wel zeggen als je liegen gewoon bent, je kan je immers beroepen op onwetendheid ten tijde van je uitspraak. De halve wereld is nog onwetend, dus niemand zal het je kwalijk nemen en je linkse politieke vrienden zullen je dankbaar zijn. Feit blijft dat de jihad, conversie naar islam, een peiler is in de islam net als bij de jehova getuigen, maar die jihad zou eventueel ook zonder grote dwang kunnen zijn, zoals bij de jehova getuigen. Het deel van de jihad dat deze feel-good-at-the-expense-of-everything-types gemakshalve overslaan is het moment dat de geweldloze jihad blijkt niet te werken zoals bedoeld. De islam voorziet in alles, dus ook in deze mogelijkheid: dan moet de ongelovige met het zwaard richting de islam begeleid worden met de mogelijkheid de dood te vinden.

  4 ) De islam is geen oorlogsreligie.

  wegkijk momentje:
  Dit klopt. Islam wil geen oorlog, de islam wil een islamitische wereld. Voor mensen die de islam omarmt hebben is de islam logisch en rationeel, goed dus. In die geesten is er dus geen oorlog nodig om mensen te bekeren. Als je het zo bekijkt is geen enkele religie een oorlogsreligie en toch is er overal op de wereld islamitisch geweld, daar besteden we maar even geen aandacht aan, want we moeten natuurlijk de boel wel een beetje bij elkaar houden zal Francois ‘Farid’ Fillon denken.

  Het zou zoveel makkelijker zijn als we een politiek zouden hebben zonder wegkijk-momentjes, maar dan zou de politiek de politiek niet zijn. “We” doen, gesteund door gekochte wetenschap, of het leven ingewikkeld is zodat wij macht houden over diegenen die wij weten wijs te maken dat zij dom zijn.

  Like

 11. Golden Girl zegt:

  trek hem een dwangbuis aan en hem naar het gekken gesticht brengen

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Nee hoor. Hij weet verdomd goed wat hij zegt.
   Hij moet voor het gerecht en op de juiste wijze gestraft worden.
   Ik zou zeggen levenslang, vervolgens ophangen en daarna kunnen we altijd nog overleggen of hij genoeg gestraft is.
   Verbranden lijkt me bijvoorbeeld wel leuk voor de verandering.

   Like

   • abouneenee zegt:

    Een gepaste straf zou volgens mij zijn om de samenlevingen in de landen van waaruit deze “landverraders” stemvee blijven importeren op te zadelen met juist deze figuren. Dat is goed voor meerdere zaken:

    1. wij zijn van de “verraders” af, daarmee kan een zuivering van Nederland beginnen.
    2. het andere land kan kennis van deze afvalligen goed gebruiken om het land mee vooruit te helpen.
    3. de landverraders hebben direct toegang tot al het stemvee dat zij graag het westen zien verzieken. Dat lijkt mij nou een werkelijke utopie voor de Merkel-achtigen onder ons.

    p.s. het woord “zuivering” heeft geen negatieve betekenis en het impliceert in deze context ook niet dat er strafbare of ondemocratische middelen ingezet worden om dat doel te bereiken.

    Like

   • elisah zegt:

    Shredderen ruimt ook lekker op…

    Like

 12. Charles Martel zegt:

  Islamitisch terrorisme heeft niets van doen met de islam? Allaa in de wijnbar ook niet, en Hitler had vanzelfsprekend ook niets van doen met de holocaust. Hoe kom je er bij?

  Like

 13. Theresa Geissler zegt:

  Mensen, ga nou niet allemaal tegelijk over de rooie om zo’n karikatuur! Zeg inderdaad nooit ‘nooit,’ maar toch zeg ik jullie: Deze-vent-wordt-het-NIET.

  Like

 14. wouteenhoorn zegt:

  GG hij heeft al zoiets aan.

  Like

  • Golden Girl zegt:

   wouteenhoorn, ja daarom kwam ik op het idee van de dwangbuis, maar het is treurig wat er aan de hand is in Europa, vanmiddag in de winkels kwam een getinte knul naar me toe
   en hij zei mag ik wat vragen, ik zei nee en liep door, zover is het al dat je al een rot gevoel hebt als je wordt aangesproken, ik denk dat hij geld wilde bedelen, maar dat kan een vooroordeel van me zijn hoor

   Like

 15. tjonge zegt:

  die fillion kam mij niet genoeg pro islam zijn, hoe makkelijk gaat het dan niet worden voor marine ?
  ik stel voor dat die fillion elke dag minimaal 2 pro islam uitspraken doet en tijdens aanslagen 4.
  .
  komt het vanzelf goed.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s