Terreur in Europa: een overzicht

screenshot_67

(Door: Maaike Meersman)

Sinds de asielcrisis in de zomer van 2014 op volle snelheid kwam, ontvingen de Europese landen enkele miljoenen vluchtelingen. Volgens sommige stemmen in het publieke debat gaat deze intense vorm van migratie gekoppeld met een veiligheidsrisico. Het gros van de aanslagen van de voorbije jaren in Europa, werd gepleegd door daders met een radicale, salafistische motivatie. Het salafisme is een fundamentalistische stroming in de soennitische islam.

We brachten een overzicht van de meest recente aanslagen:

Lees verder>>>
(h/t “Thoth”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Islam, Terrorisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op Terreur in Europa: een overzicht

 1. Ja, het is vreselijk dat je eigenlijk in Europa nergens echt veilig meer bent. Dat is dan ook dat ik mij verwonder dat regeringen ze er zelfs niet eens echt mee bezig houden. Laat staan er mee bezig zijn voor een oplossing.

  Like

 2. Wees maar niet bang. Als ze geen dader van vlees en bloed kunnen vinden om die in een vuurgevecht met onze dappere wouten te laten sneuvelen nemen ze gewoon een papieren.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27283633/___Papieren_Tunesier_in_truck___.html

  Geliked door 1 persoon

 3. Aegolius cs zegt:

  Slecht 29 ?!
  Dat wordt nog een lange weg te gaan.

  Like

 4. dees zegt:

  Het zijn gewoon Soenieten die de koran op de juiste manier uitvoeren, schei nu een uit om het gevaar van die engnekken tot een klein groepje te reduceren, stelletje wegkijk mafklappers!!!

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Waar blijft het spectaculaire overzicht van de activiteiten van de overheid, van de diverse veiligheidsdiensten waar ambtenaren met topsalarissen werken, om aanslagen te voorkomen.
  Wat doen de wetgevende volksvertegenwoordigers om het mogelijk te maken om potentiële aanslagplegers, (549 alleen al in Nederland volgens laatste berichten) niet langer vrij rond te laten lopen maar in hechtenis te nemen voor voorbereidingen en/of pogingen tot levensbedreigende activiteiten. En neem dan in gedachten even mee dat in het Europa met open grenzen duizenden salafisten rondlopen die gewelddadig willen optreden.
  Die wetgevers zullen dan wel eerst tot het besef moeten komen dat ze niet om des islamswillens moordenaars vrij rond kunnen laten lopen.
  Met miljoenen ons hatende moslims in Europa zullen we keihard op moeten treden om dat gevaar te bestrijden en dat kan alleen door zoveel mogelijk van die potentiële moordenaars het land uit te zetten.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 6. Geen Ploffer van Papier maar een crisisacteur die door niemand gezien is maar wel dood in Milaan. Weer een mooie titel voor een hoaxfilm met feeknieuws. Hebben ze d’r eigenlijk ooit wel eens eentje levend gevangen? De onderbroekenbomber misschien of is die tijdens het luchten in de bajes ook aan een stilstaande hartewens naar het paradijs gegaan?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s