VIDEO: “Willen jullie meer of minder Joden en homo´s?”

 

Op dit moment telt Den Haag 17 partijen. En er staan er nog een aantal te trappelen om plaats te nemen op het pluche. Want niet alleen GeenPeil heeft grootse plannen. Ook de Vrije Democratische Partij dicht zichzelf een grootse toekomst toe. Een toekomst het liefst met wat minder homo’s en minder Joden…

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, homofobie, Islam, islamofascisme, Jodenhaat, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

40 reacties op VIDEO: “Willen jullie meer of minder Joden en homo´s?”

 1. bedonderde burger zegt:

  Oh ik heb altijd alles verkeerd begrepen als blanke racist.
  Ben blij dat deze man mij op weg naar de waarheid voert.
  De Joden hebben het allemaal gedaan en de homo’s.

  Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa!
  Oh help, de boze witte man kan Latijn en heeft vast een opleiding gehad.
  Maar dat kan niet, dat past niet bij het beeld dat de elite van boze witte mannen heeft.

  Like

 2. Pete zegt:

  Alweer een mislukt product van islamitisch geknoei !
  Tussen neus en lippen door werden ook nog effe de blanken weggezet als rassisten…
  Inburgeringscurssusen falen, stuk voor stuk.. Afschaffen en het ouderwetse ‘missieschooltje’ weer in eer en glorie herstellen.

  Like

  • JAN zegt:

   There are ” blanke rassisten ” in Holland. It is only a question of how your define the term. Someone who imports thousands of muslims into the country and insists on destroying his culture, the culture of the county, is a ” blanke rassist ” .

   Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Oeps, dus Hitler was ook een jood. Over een historische mythe gesproken.
  http://alturl.com/wr9z5

  Like

 4. Golden Girl zegt:

  ik wil terug in de tijd naar de vijftiger jaren TOEN GELUK NOG HEEL GEWOON WAS
  ik was er nog niet maar toen liepen er bijna alleen Nederlanders, meer meer Hollanders dat zou mooi zijn

  Like

  • delamontagne zegt:

   “De vijftiger jaren” ?………..ik was er toen wel al wel.
   Je kunt eigenlijk stellen dat er toen alleen maar NL-ers waren.
   Als er al eens een gekleurd persoon op straat liep, keek men om.
   En [de enkele] nare opmerkingen kwamen toen wel van NL-ders.
   Inplaats van al dat gezwets op radio/TV van/over; islam, imams, rammeldan, offerfeest, moskees, moslims, koran en de hele ellendige reutemeteut, wist de Nederlander nog wat Kerstmis was, Pinksteren en Pasen en hield een Pater, Leopold Verhagen, de dagsluiting op TV.
   Nu weet men niet meer wat Pasen is, laat staan een Pater………..!

   Like

 5. Annette/Gerald zegt:

  Waar zijn de aangifteformulieren om deze gek aan te geven? Dit vind ik heel wat erger dan wat onze vriend Geert ooit heeft laten zeggen. Hoeveel van deze misbaksels zullen er nog volgen? Wat ben ik toch blij dat ik geen 20 meer ben. Maar dat neemt niet weg dat ik nog niet zo oud ben om er al uit te willen stappen (zal ik trouwens nog 8 jaar moeten wachten…). Wie gaat er uitzoeken of deze vent niet aan te geven is of kan dat weer eens niet? Dan is het in ieder geval wel duidelijk voor ons allemaal waar wij naar toe gaan. Regelrecht naar de afgrond, ook voor niet joden en niet homo’s. Als ik 46 jaar geleden geweten had wat ik nu weet dan hadden mijn man en ik vast en zeker geen kinderen op de wereld gezet. Natuurlijk heeft iedere periode zijn moeilijkheden gehad, oorlogen en wat dies meer zij. Maar wat er nu gebeurt zie ik als veel erger dan de Tweede Wereldoorlog. Nu zijn de vijanden overal al binnen, zowel de kwaadaardige moslims als de NSB’s die maar wat graag de oorspronkelijke bevolking mee helpen kapot te maken. Mijn man en ik zijn geboren in Amsterdam, maar in de 70’er jaren zagen we het al de verkeerde kant opgaan. Dus verhuisd. Amsterdam en natuurlijk de andere grote steden zijn dus al meer dan 40 jaar aan het islamiseren. Als het zo zou zijn dat we allemaal vreedzaam naast elkaar zouden kunnen leven, zoals met joden, hindoes, boeddhisten en weet ik veel verder wat, dan was het geen probleem. Alleen voor een moslim is dat niet mogelijk. Er is maar een “geloof” en dat is de islam. Iedereen die wat anders denkt mag letterlijk doodvallen. Wat er momenteel gebeurt is wat er in de 70 er jaren al is afgesproken: om olie te verkrijgen zouden wij toestaan om allemaal moslims te worden (wisten wij uiteraard niet). Ik had er graag voor gekozen om in plaats van auto te rijden voortaan maar liever met paard en wagen te reizen. Een grapje moet kunnen, maar denk dat de lezers wel begrijpen wat ik bedoel.

  Like

  • Jan zegt:

   Al dat islamitisch uitschot bejubelde Hitler op anderhalve man en een paardenkop na, dus die gek zijn logica is ver zoek, maar past geheel in al die vieze onderontwikkelde landen.

   Geliked door 1 persoon

  • henk der niederlander zegt:

   Ff googlen levert het volgende op.
   Er liggen al 35 aangiften binnen bij de politie in Haarlem. De persoon schijnt van Turkse afkomst te zijn, dus antisemitisme zal hem niet helemaal vreemd zijn.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Annette/Gerald Jij zou mij vast en zeker niet geloven, maar er zijn nog regio’s in Nederland die nog niet met de Islamis Pestis zijn geïnfecteerd. Ze zijn wel heel ver van de Randstad weg, maar daar kom jij nog oude boeren op klompen tegen i.p.v. gedrochten met hoofddoeken en kinderwagens en bebaarde mannen met moordzucht in hun ogen.

   Like

 6. Driek zegt:

  Wel ja, toe maar, die durft, wat een plebejer. Dat stuk vuil heeft het over discriminatie. De man doet niet anders. Oh, Heer, verlos ons toch alsjeblieft van dat tuig.

  Geliked door 2 people

  • Jan zegt:

   Kun je nagaan waarom niets werkt in al die achterlijke woestijn- en steppelanden muv Israël.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Het werkt wel in die achterlijke woestijn-landen, MAAR alleen door de westerse technici die daar de boel draaiende houden.
    En Israel ? geen land zo hoogstaand in technische vernieuwingen.
    In de U.A.R wordt/werd een ontziltings-installatie gebouwd, gebruikmakend van een nieuwe Israelische techniek.
    Maar dat zullen ze daar wel negeren/ontkennen……….

    Like

 7. mahoog zegt:

  Tja de man heeft een echte nederlandse naam….zou dat tòch wat met vooringenomenheid te maken hebben?

  Like

 8. Vrijheid van Meningsuitingstechnisch heeft ie wel een punt. Je moet alles kunnen zeggen hoe beroerd het ook voor een ander is.

  Like

 9. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 10. Weer een halve gare zool, hoop niet dat hij in de regering komt. Dan begint het echt op een poppenkast te lijken.

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Duidelijk weer een nieuwe Nederlander -lees: Een Turk- die het met Peppi en Kokki even aangekeken heeft en dacht: Hé, Eureka! Dat ga ik ook proberen!
  Links laten liggen, die stakker!

  Like

 12. Aegolius cs zegt:

  Leest u zelf verder:
  OPROEP. Wij zoeken met spoed mensen die in de 19 kieskringen in Nederland, de ondersteuningsverklaringen voor onze partij willen tekenen !..

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/12/wilders_kleinzoon_hitler.html

  Niks Erdogan of andere emolumenten, zelfs niet toebedacht aan de koran! Zo’n insect verdient geen ruimte in onze (?) democratie.

  Like

 13. hslot4 zegt:

  Wat een stuk allochtoon vuilnis

  Like

 14. Fred zegt:

  Om eerlijk te zijn, Ik wil eigenlijk minder minder minder van deze mafketels in de politiek.
  Want daar zijn er al genoeg van. (Zie de tweede kamer)
  Het gaat natuurlijk om poen en nergens anders over.

  Like

 15. D.DAY zegt:

  Niet alleen door hun haatzaaiend gedrag, maar ook door hun infantiele gedachten van zich Nederlander noemende idioten, devalueert het Nederlandsschap.

  Like

 16. Drs.P. zegt:

  En de volgende parasietaire super lulmetvingers is weer ergens onder een fucking steen vandaag gekropen. Oppleuren naar je allochtone kolereland als je het hier niets vindt, anders je klep houden en assimileren droplul.

  Like

 17. Jan zegt:

  *Leeg SCAR op kop van kutturk*

  Like

 18. Johan zegt:

  Ik zou zeggen : F*ck deze allochtoon die die partij wil oprichten. Trap hem het land uit, zou nog beter zijn. Wat een achterlijke klote-Turk !
  Ik begin me trouwens na Berlijn steeds meer op te winden over al die allochtonen die menen dat ze hier in Nederland wat te vertellen hebben. Wat denken die mensen eigenlijk ? Dat wij Nederlanders gek zijn ? Laar ze een partij in hun zandbak oprichten, eens kijken hoever ze daarmee komen.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Johan. Jij bent niet de enige die zich kwaad maakt over al die allochtonen die menen dat ze hier in Nederland wat te vertellen hebben. Natuurlijk hebben ze wat te vertellen!!!. AL DE GEVESTIGDE PARTIJEN – de hele oude politiek – gaf ze het recht om zich zo te gedragen. Vooral linkse partijen hebben ze het land op een dienblad geserveerd. Ze hebben meer dan 45 jaar lang hun kont van alle kanten gelikt; ongeacht de smerige stank dat er uit kwam. Denk maar aan organisaties zoals “Nederland bekend Kleur” de geur is extra meegeleverd. Logisch dat zij zich zo gedragen. Wij hebben decennia lang partijen aan de macht geholpen die ons minachten en haten. Mensen die zaten op snode plannen te broeden om Nederland in een Jurassic Park of een jungle te veranderen.

   Like

 19. Cale zegt:

  Goh, toch leuk zo’n vriendelijk Turk mannetje in je buurt. Wat een culturele verheerlijking! Deze racistische onbenul wil met zijn oeter-Nederlands de politiek in? Omdat ie er van overtuigd is dat binnenkort er Turks gesproken gaat worden in de gemeenteraad? Misschien doen ze dit al reeds want die ABN-verkrachters kunnen toch geen debat in het Nederlands aangaan?

  Like

 20. Robby E. zegt:

  Raar kereltje, zo gek als een deur! Moeten we ons daar zorgen over maken?
  Ja! Inmiddels zitten we vol met dit soort idioten! Moskeeën vol, om precies te zijn.
  Volgens de peilingen heeft zelfs een clubje zwakzinnigen als DENK kans op maar liefst 3 zetels!

  Like

 21. Mirjam zegt:

  Als we zo doorgaan hebben we half Veenhuizen in de regering zitten. Wie die maffen ooit de gelegenheid heeft gegeven om ook maar één stap te kunnen maken richting bestuur en de Tweede Kamer, die is zelf rijp voor het gekkenhuis. Er moeten wetten komen, dat zulke ‘mensen’ nooit in de regering terecht kunnen en zullen komen.

  Like

 22. Thomasson zegt:

  Wat deze man zegt, is heel normaal voor zijn soort. Als ik een hond heb die heel agressief is – zeg maar een Pitbull – die telkens andere honden of mensen probeert aan te vallen, dan BEN IK VOOR DEZE HOND VERANTWOORDELIJK. Dan wordt hij van mij weggenomen; hoeveel ik ook van hem houdt. Ik krijg een fikse boete voor het houden van een agressieve hond, terwijl ik weet hoe gevaarlijk hij is. Waarom breng ik hier deze hondenmetafoor? Omdat moslims, net als deze mijnheer, gedragen zich precies zoals mijn agressieve hond. Bing Crosby zong in 1942 “I am dreaming of a white Christmas”. De moslims anno 2016 – ook in Nederland – dromen van bloedige machetes, afgehakte koppen, ISIS stijl, Sharia en het overnemen van de macht hier. In biologie wordt het een HABITATUITBREIDING genoemd. Het is vanzelfsprekend dat deze mijnheer is van plan OP DEMOCRATISCHE WIJZE behoorlijk wat ongelovigen voor zijn bloeddorstige god Allah als offerande te brengen. Te beginnen met vers bloed van homo’s en Joden. Maar in tegenover gestelde van de normale wetgeving m.b.t. het houden van gevaarlijke honden, wordt voor deze Pitbull en andere gevaarlijke honden, zoals DENK, geen strobreed in de weg gelegd. Onze wetgeving is bewust van het gevaar van deze species, maar Nederlands Leven Telt Niet Mee. Hetzelfde geldt ook voor Duitsland en andere landen met regeringen die hun eigen volk haten en minachten. Pathologische leiders die streven naar het totale ondergang van het land die hun voorouders eeuwenlang hadden gebouwd en ontwikkeld. Maar wij geloven ook in democratie en 15 maart 2017 is onze kans. Wij gaan een D-Day tegemoet die Nederland weer vrij zal maken, of (met de oude politiek) een Armageddon ingaan die in een totale ondergang zal eindigen.

  Like

 23. Sjaak zegt:

  Hoezo heeft een homo wat tegen homos ?
  Daarvan afgezien, hoogste tijd de moslimtroep eruit te flikkeren !

  Like

 24. Leuk van die Vrijheid tegen Meningsuiting. Wij wel maar hullie nie. Dat meen ik hierboven zo in de vluggigheid in de reacties te lezen en dan is het dus gewoon de wil van Das Volk en democratie hebben we niet voor de katzekudt. Dus afschaffen die handel en alleen nog maar voor Hollanders.

  Like

 25. Jan zegt:

  ‘Britse universiteiten veranderen in no-go zones voor joodse studenten door groei antisemitisme’
  ‘Universiteiten zijn bang op te treden uit angst donaties uit Golfstaten te verliezen’


  e antisemitische incidenten op Britse universiteiten variëren van fysiek en verbaal geweld tegen joodse studenten tot het no-platformen van joodse of pro-Israëlische sprekers of het gebruiken van antisemitische teksten. Zo werden studenten van de Exeter Universiteit gezien in shirts waarop ‘De holocaust was een mooie tijd’ stond afgedrukt. Een voorzitter van een studentenbond van de universiteit in Birmingham liet eerder dit jaar weten dat de universiteit wat hem betreft een ‘zionistische buitenpost’ is.

  http://nieuws.tpo.nl/2016/12/23/britse-universiteiten-veranderen-no-go-zones-joodse-studenten-groei-antisemitisme/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s