Vragen over Berlijn-tweet Pegida-oprichter

screenshot_68

BERLIJN – In Duitsland is verwarring ontstaan over een tweet van Pegida-medeoprichter Lutz Bachmann (foto). Twee uur na de aanslag wist hij al te melden dat de dader een Tunesische moslim was. De politie ontkent echter dat ze toen de papieren van Anis Amri al gevonden hadden.

De aanslag vond kort na acht uur maandagavond plaats. Om 22.16 plaatste Bachmann zijn tweet: „Interne info van de Berlijnse politie: dader Tunesische moslim.” Op dat moment was net de eerste verdachte, een Pakistaan opgepakt.

Lees verder>>>
(h/t “Witte raaf”)
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", Berlijn, Terrorisme. Bookmark de permalink .

24 reacties op Vragen over Berlijn-tweet Pegida-oprichter

 1. Aegolius cs zegt:

  Bijzonder. Nadere info zal mogelijk volgen.

  Like

 2. dees zegt:

  Pergida heeft gelijk, die Maziere heeft van zijn DDR neef goed geleerd om een volk te bedonderen, de gemene muil die die fratzer heeft spreekt boekdelen.
  Vele Duitse dienders lopen gestresst rond, Linkse honden beschermen, Islamieten beschermen en de verontruste Duitser in elkaar meppen. Maziere DDR opleiding van zijn neef, Merkel, DDR leerstoel,

  Geliked door 1 persoon

 3. dutchdl zegt:

  Persoonlijk geloof ik Lutz Bachmann. Verleden jaar in Keulen hebben ze ook zo lang gewacht met het nieuws naar buiten te brengen. En ja, deze aanslag lijk veel op wat er is gebeurd in Nice. Ik ben bang dat het ook niet de laatste aanslag zal zijn.

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Dit is een hete zaak !!!
  Als dit verhaal klopt dan heeft de Berlijnse politie BEWUST haar plicht verzaakt. Dan wordt het publiek bedrogen. Dit is iets om tot de bodem uit te zoeken. De betrouwbaarheid van de Duitse politie en Justitie staat hiermee op het spel.
  Ook van belang voor eventuele samenwerking met andere politiediensten in Europa. Als de politie de info urenlang onder de pet hield dan moet uitgezocht worden wie daar de opdracht toe gaf.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 5. Lutz Bachmann twee uur na de aanslag wist hij al te melden dat de dader een Tunesische moslim was. Tja als je het mij zou vragen is dit een gevalletje false flag operatie van de Duitse geheime dienst, net zoals in Frankrijk uitgerekend vinden deze aanslagen plaats in de belangrijkste Euro lidstaten. De Eu jongens en meisjes in Brussel hebben haast met hun beoogde totalitaire staat, een staat die op nazi roots gefundeerd is, en kan beschouwd worden als het vierde rijk. Een superstaat op federale basis met een leger, een belastingstelsel, een immigratie en asielbeleid en nog belangrijker bereid om samen met Amerika en de NAVO oorlog te voeren tegen de Russische Federatie.

  Like

 6. Heer M zegt:

  Ben eigenlijk ook wel benieuwd, hoe hij het eerder wist dan de politie.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat hij het EERDER wist dan de politie is dan ook nog maar de vraag: Dacht U nu nog, dat de politie altijd direct naar buiten brengt, wat ze weten?

   Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    In een Duitse Online krant stond ook, dat Bachmann het gehoord had van een Berlijnse politie agent. Een klokkenluider die het hele gebeuren spuug en spuugzat was.

    Like

 7. tjonge zegt:

  de tapijtfabriken doen goede zaken want de tapijten zullen groter en groter moeten zijn om alles onder te vegen…..

  Like

 8. Elena zegt:

  Vorig jaar zomer de aanslag in Sousse op het strand waar zo’n 40 mensen werden gedood, werd ook gepleegd door Tunesiërs.

  Like

 9. Ongelovige zegt:

  Verdacht inderdaad. Herinnert aan die journaliste die op 9/11 op tv wist te vertellen dat gebouw nr7 ook al ingestort was, terwijl men het in de achtergrond nog duidelijk kon zien staan, en het slechts een tijdje later idd instortte.

  Like

 10. Marlies zegt:

  Dit soort “zaakjes” is steeds prominenter aanwezig sinds 9/11. Met zoveel power ter beschikking zou je denken dat het wat professioneler zou worden aangepakt of onderschat men Jan-met-de-pet nog steeds? Of is het toch intentioneel onrust en verdeeldheid zaaiend? Wie het weet, mag het zeggen.

  Like

 11. Duchesne zegt:

  Eindelijk een teken dat er bij de (Duitse) politie niet enkel slaven zonder eigen mening zitten maar dat er nog agenten rondlopen die ook nog het verschil tussen recht en onrecht kennen en daarvoor in de bres springen. De agent zal wel snel worden opgespoord door “collega’s” en worden gestraft. We zullen het nooit weten denk ik, maar proost voor een enkele eerlijk agent die er wel staat voor zijn eigen volk en rechtvaardigheid. Misschien zijn er meer, misschien zelfs wel hier in Nederland….
  Het lot van de klokkenluider is bijna nooit mooi en zelden dankbaar, maar het geloof van een persoon in rechtvaardigheid is meer waard dan het woord van honderd politici die een eed afleggen.

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Wat is er in godsnaam aan de hand in Duitsland? Willen ze verwarring zaaien? Wist de politie meer maar vertraagden ze bewust activiteiten in opdracht van…..?
  Of zit de media hier achter?
  Zeker is dat het een smerige zaak aan het worden is, vergelijkbaar met MH17.

  Like

 13. Ron zegt:

  Best te verklaren.
  De politie van Berlijn was al van begin af aan bezig rookgordijnen te leggen. Terwijl ze al lang wisten dat die Tunesier de dader was. Toen vervolgens die Pakistaan achtervolgd en vervolgens na een telefonische melding werd opgepakt konden ze vervolgens niet meer de schuld bij ultra-rechts leggen.
  Een klokkenluider bij de politie heeft er blijkbaar schoon genoeg van en heeft een hotline naar Bachman geopend.

  Geliked door 1 persoon

 14. leefbarbaar zegt:

  Raar maar waar?
  Kunnen wij de politie vertrouwen, dat ze hun werk doen en daar over eerlijk berichten? Ik dacht het niet. Als er hier een grote aanslag zal plaatsvinden dan ligt het draaiboek al klaar, om de schade voor Rutte te beperken.

  Geliked door 1 persoon

 15. Jan zegt:

  Pure verdachtmakingen om Pegida in diskrediet te brengen. Typisch slinkse tactiek

  Like

 16. Guardiacivil zegt:

  Breaking news

  Dit wordt een smerige Mainstream media zaak.
  Duitsland maakt klopjacht. Dader is gezien bij Moskee in Berlijn. Dader wordt doodgeschoten in Italië in pizazaak.
  Straks zit dezelfde dader bij denk op kantoor of zit ie bij papa en mama zijn verhaal te doen.
  Ik zie hier twee verschillende koppen mensen!!! (zie de mond)…

  http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/verdachte-aanslag-berlijn-gedood-in-milaan/ar-BBxtU25?li=AAazPsO&ocid=spartanntp

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s