Wilders: ‘Alleen politieke revolutie kan kapot Europa nog redden van islam’

screenshot_72

Wilders wil de grenzen sluiten voor alle immigratie uit moslimlanden, en criminele asielzoekers meteen uitzetten.

(Door: “Xander”)

‘Trojaans Paard van de islam bewust in onze landen toegelaten’ – ‘Huidige politici hebben de burgers verraden’ – ‘Wij moeten onze landen de-islamiseren en weer veilig maken’

PVV-leider Geert Wilders waarschuwt andermaal dat de aanslagen in Nice, Brussel, Parijs en Berlijn slechts het begin zijn van een periode vol geweld en nieuwe aanslagen, met talloze burgerslachtoffers. ‘Laat niemand u vertellen dat alleen de daders van deze misdaden schuldig zijn. De politici, die islam in hun land hebben toegelaten, zijn dat ook, en niet enkel mevrouw Merkel in Duitsland, maar de complete politieke elite in West Europa.’ Maar er gloort ook hoop, voegt hij eraan toe. Er is nog steeds tijd voor een politieke revolutie in Europa, waarna ons continent voor eens en altijd ontdaan kan worden van islam en weer veilig kan worden gemaakt.

Wilders begint met te wijzen op de kerstmarkt aanslag in Berlijn, volgens de autoriteiten niet gepleegd door de Pakistaan die door diverse getuigen en aanvankelijk ook de politie werd geïdentificeerd, maar door een nog altijd op vrije voeten zijnde Tunesiër Anis A., die vorig jaar als ‘vluchteling’ in Duitsland arriveerde.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
ksander-nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Europa, Geert Wilders, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, PVV, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op Wilders: ‘Alleen politieke revolutie kan kapot Europa nog redden van islam’

 1. Jean zegt:

  Ik smeek er al jaren om.

  Like

 2. Driek zegt:

  Het zijn alleen maar jonge mannen, dus die vrouwen blijven achter in oorlogsgebied. Ik twijfel er geen moment aan dat we allemaal zwaar in de zeik worden genomen. En die jonge mannen beginnen straks, als de tijd daar is, een vernietigingsoorlog tegen ons. Zijn die regeringslieden nou werkelijk zo naïef? Of is het gewoon domheid, een gebrek aan kennis van de islam.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Driek 22 december 2016 om 23:25

   [quote] Zijn die regeringslieden nou werkelijk zo naïef? Of is het gewoon domheid, een gebrek aan kennis van de islam. [/quote]

   Het is allemaal pure, demonische kwaadaardigheid, volgens vooropgezet plan, beste vriend Driek.
   En dát is nu juist het grootste gevaar dat ons bedreigt: “onze leiders” die zich vol haat tegen ons hebben gekeerd. Geïnspireerd door hun meester, allah = satan, de grootste hater van degenen die hem NIET volgen!

   Like

 3. delamontagne zegt:

  Vandaag bezworen de Berliners het geweld door gezamenlijk gezang…………………….

  Like

 4. Peterdm zegt:

  Nou Geert die politieke revolutie komt eraan. De elite met hun fake news media en globalisering komen steeds meer in de knel, zeker nu zij hun vrienden clinton/obama/democraten verloren hebben. Het lijkt wel dat de elite sociaal democraten de mens in Europa aan het conditioneren is om aanslagen gewoon te vinden, het hoort bij de islam=vrede. Wen er maar vast aan en koop een doos met kaarsen voor de.volgende aanslag. Oplossingen heeft de elite niet.
  Geert Wilders heeft de oplossing. Zijn partij de PVV groeit als kool en kunnen de oplossingen van Geert uitvoeren.
  Vraag:hoeveel islamitisch-jihadistische aanslagen krijgen wij nog voor 15 maart 2017, niet leuk om te vragen?

  Like

 5. Republikein zegt:

  Die Paki is ook pleite trouwens, volgens zijn neef en die heet niet Uwe.
  Hij , die Paki, zou verward zijn, misschien geïmponeerd door plizie en de weg kwijt, niet naar Pakistan.
  Hij zou verder nog analfabeet zijn en in bezit van telefoon.
  Wat doen Paki’s in Duitsland?
  Welkom bij Tui.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Kijk, dat bedoel ik nou.

  De Australische politie heeft in
  Melbourne vijf terreurverdachten
  opgepakt.De groep zou vergaande plannen
  hebben gehad voor aanslagen op Eerste
  Kerstdag.Volgens de politie waren de
  doelwitten een plein in het centrum,een
  treinstation en de St.Paul’s-kerk.

  De groep zou van plan zijn geweest om
  er bommen te laten ontploffen.De vijf
  zijn in en rond Melbourne van hun bed
  gelicht.Bij de actie waren honderden
  agenten betrokken.

  De verdachten zijn Australiërs met een
  Libanese en Egyptische achtergrond.De
  politie denkt dat ze geïnspireerd zijn
  door terreurgroep IS.
  Bron:onze nationale teletextleugenaar.
  Mijn hond ging dan altijd miauwen.

  Geliked door 1 persoon

 7. leefbarbaar zegt:

  Nexit.
  Dan breekt een tweede gouden eeuw aan.
  En kunnen we weer iedereen toelaten en bescherming aanbieden, die een bijdrage kan leveren aan ons land, onze cultuur en onze welvaart.

  Like

 8. Jan zegt:

  Wakker geworden van loeiende politiesirenes en een helikopter die overvliegt en op zoek is naar criminelen hier aan het front in Amsterdam-West. Zijn vast op jacht naar criminele Jehova getuigen

  Like

 9. Beetje minder politiek maar met een eind hout mag ook hoor Geert, geef maar een seintje.

  Like

 10. Ongelovige zegt:

  Politieke revolutie is eenvoudig: schaf het kiesrecht voor vrouwen weer af en verhoog de kiesgerechtigde leeftijd tot 21 jaar, en de wereld wordt een heel stuk rechtser, zodat ook de weinige (in D 2%) rechtse vrouwen en jongeren tevreden kunnen zijn.

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Nou, mede-ongelovige, da’s niet erg vrouwvriendelijk wat ik hier van je moet lezen.

   Maar als je goed beziet wat vrouwen soms uitvreten met hun al of niet verdrongen of bovenmatig ontwikkelde moederinstinct dan moet ik toch constateren dat het vooral vrouwen zijn die vooraan staan waar er zangkoortjes het welkomstlied voor hun aanstaande verkrachters -zo niet nóg erger- met enig drama ten gehore brengen.

   Dan moet ik ook constateren dat het vooral vrouwelijke rechters zijn die zich begripvol en mild tot uiterst mild straffend ontfermen over criminelen met moeilijke jeugd of anderszins verzachtende zaken. Maar ook weke mannenrechters (moederlijke typen?) gaan zich te buiten aan zwak optreden tegen de criminelen, dat is natuurlijk ook waar.

   Kortom, het vrouwelijk gevoel-element in de maatschappij verzwakt in nogal wat gevallen de positie van het gezonde nadenken en de kracht van het recht. Komt nog bij dat er te vaak geen echt recht kán worden gesproken wegens de achterhaaldheid en ontoereikendheid van de vergeelde brabbeltaal-wetboeken vol ontsnappingsmogelijkheden, waarin rechters moeten lezen.

   Wat betreft het verhogen van de leeftijd waarop men ‘kiezen’ mag, daar ben ik het helemaal mee eens. Van mij mag die leeftijd zelfs nóg wat hoger uitvallen. Ik ken en kende veel stemgerechtigde adolescenten en hun naaste opvolgers in leeftijd. Eerder al, maar vooral de laatste decennia, viel me het gebrek aan kennis van maatschappelijke ontwikkelingen op.
   En ach, wat betreft ‘volwassenen’ valt dat ook nogal vaak niet mee. Pas wanneer er persoonlijk narigheid wordt ondervonden gaat men eens nadenken….

   Slotregel: Natuurlijk is wat jij en ik hier schrijven niet zonder positieve uitzonderingen.
   Maar die zijn er te weinig naar mijn zin.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Frans Brassens, 14.31u: Is dan ook minder de bedoeling: Ik had het niet tegen U, maar tegen Ongelovige.
    Dat uw immer alwetend proza daar net tussendoor kwam, kan ik niet helpen en kon ik ook niet voorzien, daar ik het op dat moment -ik zou bijna zeggen: Gelukkig- nog niet onder ogen gekregen had.
    Dacht U nou echt, dat ik ooit nog één ogenblik van plan geweest zou zijn om te reageren op één van uw vaderlijk-verwijtende vermaningen, doorspekt met bepaalde Rotterdamse onbeschoftheden -oh, pardon: met Rotterdamse húmor?
    Dan kent U mij slecht en bent U tegelijkertijd een gelukkig mens, namelijk: bijzónder in uw schik met Uzèlf.
    Maar toch heeft U kennelijk niet altijd álles meteen dóór. Logisch: Een alwetende is óók maar een mens, hè?

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    Theresa, ik denk dat je wellicht een beetje jokt. Je woordje ‘humoristisch’ dat zo vlak onder mijn stukje tekst stond wijst wel degelijk op het door mij destijds zo humorvol op tafel gezette (en later omwille van de vrede, op aarde zowel als op ‘Bron’, weer weggehaalde) potje groene zeep waarvan jij de humor niet vermocht in te zien en er steeds maar weer blijk van gaf dat je dit niet hebt kunnen verwerken.
    -Ook in een andere recente draad had je het (zij het versluierd maar zeer herkenbaar) over mij, maar daar reageerde ik dus niet op.

    Inmiddels heb je een stukje van jezelf tussen dat van mij en jouw ‘humor’ opmerking kunnen wurmen, maar ik heb het over de oorspronkelijke setting.
    Probeer eens over jezelf na te denken Theresa. Mensenkennis is gebaseerd op zelfkennis. En zelfkennis slijpt zo hier en daar de scherpe kantjes van een mens af.
    Een positief gevolg kan daarbij zijn, dat een soms te makkelijk ontstane ‘gekwetstheid’ normalere vormen aanneemt waardoor bepaalde frustraties kunnen verdwijnen.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Frans Brassens, 7.21u.: Nou wordt-ie helemáál goed! Ik verklaar U iets -weliswaar op enigszins zwartgallige toon, dat geef ik toe, maar verder volkomen serieus gemeend- en dan maakt U er even op eigen gezag van, dat ik “een beetje zou jókken?!”
    De laatsten die me dát geflikt hebben, waren een bepaald soort onderwijzers op school, die vreesden voor hun “prestige,” als ze ooit naar een kind zouden luisteren en zijn gelijk erkennen, ook al zou dat terecht geweest zijn!
    Nou, Fransie, neem me niet kwalijk,maar in déze bevestigt dat MIJN gelijk inzake jouw zelfgenoegzaamheid: Niets weet je er van af èn maar meteen een oordeel vellen!
    -Of het moet er aan liggen, dat mijn comment inderdaad een beetje op de verkeerde plaats beland is, maar ik dacht dat dat voldoende ondervangen werd door de volledige datering.
    Enfin, omdat het zo’n onbenulligheid betreft, ben ik in deze in staat, het wat lacherig af te doen, maar het ís typerend, hoor, zéér typerend!
    Blijf, verzoek ik je, verder even op een armlengte afstand, net zoals bv. de Keulse dames is aangeraden; dat bespaart waarschijnlijk de nodige irritatie over en weer!
    Ik zou over zo’n flauwekul-ding “een beetje jokken.” Ongelofelijk!

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    Lieve Theresa, In het begin van mijn reactie kun je de woordjes ‘ik denk’ en ‘wellicht’ lezen. Wat mijn veronderstelling (die dat dus inderdaad is) geen onwrikbare zaak maakt. En wat bijgevolg ook zeker geen ‘oordeel’ mag heten, zoals je die veronderstelling denkt te kunnen benoemen.
    Laat ik daarom maar grootmoedig zowel als deemoedig zeggen dat ik me kennelijk vergist heb.
    Helemaal onbegrijpelijk was mijn veronderstelling natuurlijk niet. Evenwel bied ik je hierbij mijn nederige verontschuldiging aan voor mijn verdenking.
    Probeer er eens om te lachen. Dat haalt het lood er af.
    Voor de goede orde: Theresa, ik heb absoluut geen hekel aan je, waardeer de stukken die je schrijft vaak zeer. Maar ik vind je wel een beetje een moeilijk mens.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik mag aannemen, dat dit humoristisch bedoeld is…..?

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    We zouden niet meer op elkaar reageren, Theresa.
    Weet je nog?

    Like

   • Ongelovige zegt:

    Neen. Voor een REVOLUTIE, waarvan hier sprake, volstaan mooie woorden alleen immers niet. Vrouwen zijn emotioneel en kortzichtig, dus ongeschikt om een realistische politiek mee uit te stippelen. Ze hoeven maar één kind tussen de vluchtelingen te ontwaren, en ze stemmen nooit meer rechts. De organisator vd exodus, Brussel, weet dat perfect, en daarom sturen ze alleen kleine kinderen mee, nooit tieners, want veel minder emotionele waarde. Bovendien hoort het niet dat vrouwen een land naar een oorlog mogen stemmen, maar nooit zelf moeten meevechten.
    Maar, zoals ik al zei, er zijn uitzonderingen. De AfD zou al op 15% staan in de polls, 27% vd mannen en 3% vd vrouwen zou ervoor stemmen.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Ongelovige 23 december 2016 om 16:56

    [quote] Vrouwen zijn emotioneel en kortzichtig, dus ongeschikt om een realistische politiek mee uit te stippelen. Ze hoeven maar één kind tussen de vluchtelingen te ontwaren, en ze stemmen nooit meer rechts. [/quote]

    O nee! Denk maar niet dat dit voor mij geldt!
    Ik voel niets voor een “vluchtelingen”kind; dat laat me koud; zéker zolang er nog zó veel zielige Nederlandse kinderen en Nederlandse deerniswekkende bejaarden zijn!
    Trouwens: waarom moet ik geroerd raken door neten die ook luizen worden?!

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Ongelovige 23 december 2016 om 07:37

   Wat betreft “feministische” vrouwelijke “wees-welkom-in-mijn-land-roepertjes” ben ik het geheel met u eens, maar scheer vrouwen niet over één kam.
   Ik, en met mij vele andere vrouwen, weten donders goed waarop we moeten stemmen.
   Kunnen wij het helpen dat er nog steeds zoveel vrouwelijke idioten rondlopen?

   Trouwens: schaf het kiesrecht ook maar af voor verwijfde mannetjes, die de “vluchteling” ook graag met spandoekjes verwelkomt.

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    Tistochwat, er bestaan gelukkig ook kanjervrouwen. Ik ken er een redelijk aantal van, ook hier.
    Wat betreft die vrouwtjesmannen, ik gaf al aan in mijn reactie op onze ongelovige dat er ‘weke mannenrechters bestaan’. En dat weke geldt uiteraard evenzeer voor de spandoekjesmannetjes over wie je het hebt.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tistochwat: Weet je, Tis’, over dit soort figuren ging nou precies dit stukkie van mij, laatst:
    https://ejbron.wordpress.com/2016/12/13/islamkritiek-en-rolbevestiging-gaan-niet-samen/
    Noemen zich islamkritisch en gaan intussen vrolijk door met het uitbraken van dit soort “geestigheden!”Zal ik het eens recht voor z’n raap benoemen? Een aanfluiting!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Tistochwat 23 december 2016 om 19:03

    Oeps, “verwelkomt” moet natuurlijk zijn: “verwelkomen”.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Tismetochwat.
    Spandoekjes zal waarschijnlijk “Spanbroekjes” moeten zijn…
    Dat lijkt mij beter passen in de context.
    Zo zie je maar, ik help je weer.

    Like

 11. Golden Girl zegt:

  dat is lekker, gaan we poos terug in de tijd, dat wij niet mogen stemmen enz
  lijkt wel of sommigen zich al aanpassen aan de nieuwkomers, belachelijk, mogen we ook geen auto meer rijden en alleen naar buiten???

  Like

 12. Dit is op eunmask herblogden reageerde:

  De EU heeft de samenleving gecorrumpeerd door hun politieke correctheid Helaas heeft het Europese volk nog steeds niet door dat de EU de extreem gevaarlijke opvolger is van de totalitaire regimes in de 20e eeuw!

  Like

 13. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 14. exter39 zegt:

  En het gaat maar verder , islamieten in de regering , bij de ambtenaren , bij de politie , in het leger , ook die straks de sleutel van de wapen kamers beheersen , en dan wachten op het sein , van hun imams waarvan ze nu al weten dat het extremisten zijn , maar ja je kan toch een godsdienst niet verbieden , MAAR het IS geen godsdienst , het is een complete stille invasie , die je als je nog langer wacht niet te keren zal zijn .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s