Zijn er nog niet genoeg Merkel-doden gevallen?

screenshot_66

(Door: Juliaan van Acker)

2017: het jaar van de aanslagen

In het verkiezingsjaar 2017 is voor de radicaal-rechtse partijen in Duitsland, Frankrijk en Nederland de beste nieuwjaarswens dat, liefst in het voorjaar, er zoveel mogelijk terroristische aanslagen zijn. Misschien is dat zelfs de beste wens voor de Europese bevolking in het algemeen. Bijvoorbeeld indien enkele aanslagen van gigantische omvang leiden tot een opstand van de burgers. Een revolutie die onze falende politici aan de kant zet.

Ik zet hier opzettelijk de zaken op scherp. Als laatste deel van mijn betoog wil ik een alternatief schetsen om aanslagen te voorkomen. Moet de prioriteit van de politiek niet zijn dat terroristen en andere fanatici geen slachtoffers kunnen maken? Moeten we er niet alles aan doen om families onnoemelijk leed te besparen, om te voorkomen dat mensen zwaar gehandicapt verder moeten leven? Zijn er nog niet genoeg Merkel-doden gevallen?

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Islam. Bookmark de permalink .

18 reacties op Zijn er nog niet genoeg Merkel-doden gevallen?

 1. Voor mij is elke dode door een aanslag een te veel. Maar hoe krijg je mensen zover om dat gevaar te gaan inzien. Vaak is dit spreekwoord “Ondervinding is de beste leermeester”, nog steeds van toepassing.

  Like

 2. ildiko zegt:

  Nurnberg proces moet terug komen tegen Merkel en alle politici en organisaties die verantwoordelijk zijn en actief hebben bijgedragen aan radicale islamisme in Europa. Het volk denk ik nu overal zat van wegens onveiligheid terreur en opgedrongen linkse ideologieën en hersenspoelingen.

  Like

  • GT zegt:

   Merkel mag hier niet mee weg komen, zo als genoemd de verantwoordelijke politici.
   Als men toch ziet,wat er de af gelopen tijd gebeurd is, en ze doen het af met wat kranslegging en hun hypocriete gedrag voor de bune ondanks het afslachten van onschuldige burgers. Onmiddellijk arresteren!

   Like

 3. Pete zegt:

  Neen !! er zijn nog niet genoeg dooien gevallen ! Als je ziet het gedraai en verontschuldigingen van politici en media, na elke aanslag ! Dan besef je dat de tijd nog niet rijp is voor ingrijpende maatregelen.

  Geliked door 1 persoon

 4. “Merkeldoden’ moest eigenlijk Het Woord 2016 zijn. Maar ja, dat is niet zo erg correct tegenwoordig met die woordverlieving. Merkeldoden wordt zeker zo bekend als Holocaust. Wordt straks nog wat met al die Merkeldodenontkenners.

  Geliked door 1 persoon

  • R.Kroonenberg zegt:

   Merkeldodenontkenners, alsof hún leven er vanaf hangt…

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Met “Merkeldoden” kun je meerdere kanten op.
   Zo onderscheidden wij “diegenen die duidelijk door toedoen van Frau Merkel niet meer onder ons zijn..” De zogenaamde Merkeldoden dus.
   Vervolgens herkennen wij de onweerstaanbare “drang om, persoonlijk of via/via, Merkel te doden”. Het zogenaamde Merkeldoden dus.

   Zowel het ene als het andere begrip staan de laatste tijd sterk in het centrum der belangstelling.
   De Duitse betonindustrie trekt de laatste tijd sterk aan.
   De handel in betonblokken floreert momenteel als nooit te voren.
   Tezelfdertijd wordt het oude ambacht, het storten van betonblokken waarin de figuur Merkel is gegoten, weer nieuw leven ingeblazen.

   Geliked door 1 persoon

   • Door woedende vakantiegangers die niet het vakantieparadijs kregen dat ze bij vertrek uit overzee door het toenmalige Reisebüro Merkel & Co werd beloofd werd de complete directie van het hoofdkantoor in Berlijn en ook de directie en Raden van Bestuur in de andere landen inderdaad in betonblokken gegoten om ze vervolgens af te laten zinken in de mergelgrotten van Limburg.

    Toen het fakenieuws verspreid werd dat het schip met geld daar ergens onder lag doken de vakantiegangers er meteen achteraan. Ze kwamen van heinde en verre en het duurde jaren voor het weer een beetje een rustig bedevaartoord werd. Kennelijk heeft er toch een schip met geld gelegen want alle vakantiegangers verdwenen als sneeuw voor de zon. Misschien was het nepnieuws dat er van gevonden gelden 99% aan het Rijk afgedragen moest worden hier mede de oorzaak van.

    Andere onderzoekers beweren met een aluhoedje op dat de bordjes die de weg wezen naar de kilometers diepe mergelmijnen met als tekst ‘hier ligt nog meer’ en ‘golden pussies’ van grote invloed zijn geweest op deze wonderbaarlijke verdwijningen. Toen men ontdekten dat er toendertijd, vanwege de veiligheid en het rondspoken van uitgemergelde schatgravers, tonnen zware mergelrotsen op de uitgangen gerold waren was het fakenieuws weer niet van de lucht. We zullen nog even moeten wachten om te zien wat er van waar is, van die Merkelgrotten van Limburg en de spookverhalen.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Persoonlijk heb ik helemaal niks met Alu-hoedjes.
    Ik zag laatst iemand die zo’n hoedje uit zijn zak haalde en het nonchalant op zijn hoofd zette.
    Hij zag er gelijk uit als ’n slager die ’n vrije dag had, en je hoorde hem als het ware vragen of het ’n onsje meer mocht zijn.
    Ik heb dan ook totaal geen hoofd voor ’n Alu-hoedje.
    Je moet er een hoofd voor hebben, verder hoef je niks geleerd hebben.
    Dat betekent dat je ook niks verkeerd kan doen, want wat je niet geleerd hebt kan je niet weten.
    Vandaar dat dit een van de meest belangrijke programmapunten van DENK is.
    Hij die van niks weet is onschuldig.
    Geen wonder dat Sylvana zich tot zo’n partij aangetrokken voelde.
    ’n Partij die eindelijk begrip toont voor haar leden.
    Wij begrijpen dat u niks weet want u hebt nooit iets geleerd.
    Wie had het u moeten leren…? Want niemand wist iets.
    Daarom bent u ook naar hier gekomen.
    Daar hebben we begrip voor. Het is dan ook puur racisme dat men verwacht dat u zou willen werken. Dat zij dat niet begrijpen.

    Like

   • Wat je niet weet hoef je inderdaad niet te onthouden maar toch lijkt het er op dat er staads meer mensen zijn die alles wat ze zouden willen onthouden in de cloud opslaan voor later om ’t te gebruiken bij een gelegenheid waarin ze de lul uit de broek kunnen halen om te laten zien dat ze er voor doorgeleerd hebben.

    Dingen die je wil vergeten is trouwens een heel gedoe waarvoor je alle zeilen bij moet zetten. Zo vond ik mijzelf laatst terug in een hoerenkast om een voorval waar ik liever niet meer aan denk te vergeten. Vanwege het Winterfeest werd ik door een vage kennis vol op de bek genomen. Ze was inmiddels 96 en ze vertelde meteen maar aan de omstanders, waaronder kinderen, kleinkinderen, exen, de hele roedel dus, hoe lekker ze het 50 jaar geleden had gevonden om door mij de hemel in geslobberd te worden. Ja, dan denk je met weemoed aan de tijd dat je lui gewoon in betonblokken kon gieten en de Merkelgrotten in pleuren zonder dat iemand het gek vond.

    Die Sylvana wordt trouwens nog eens een hele grote. Bedenk dat Jeanne d’Arc eerst ook door iedereen voor halvezool werd versleten en wat dacht je voor Jomanda die allemaal weetjes uit de cloud haalt en daar hele gesprekken voert met Hem wiens naam we binnenkort niet meer mogen weten. Dat hebben die jongens van Denk natuurlijk niet geweten. Die waren alleen maar bezig met het voljutteren van de dönnersaus.

    Like

 5. Taljaard zegt:

  Meneer Van Acker trapt in het linkse frame, als zouden partijen als de PVV, de AfD en het FN ”radicaal-rechts” zijn. De PVV en het FN zijn in ieder geval niet rechts, want hun programma’s zijn behoorlijk sociaal.
  De AfD kun je klassiek-conservatief noemen, want zij vertoont programmatisch veel meer overeenkomsten met de oude CDU dan met bijv. een NPD, die wel als ”radicaal-rechts” valt te kwalificeren, zoals ook de NVU dit is.
  In plaats van dit linkse frame van ”extreem”, dan wel ”radicaal-rechtse”, of nog erger, ”populistische”
  partijen (alsof linkse partijen niet populistisch zouden zijn; die hebben het populisme N.B. uitgevonden!) is het veel beter om te spreken van REALISTISCHE partijen

  Geliked door 1 persoon

 6. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:

  wat klinkt dat hard hé als men ’t zó gaat zeggen,
  maar weet jij één zinnig argument naast deze vraag te leggen !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 7. tjonge zegt:

  “Stel dat in 2017 veertig miljoen Europese moslims terugkeren naar de landen van herkomst en, met de steun van Europa, deze landen gaan opbouwen tot menswaardige samenlevingen. Als dat lukt, dan wordt 2017 niet het jaar van de aanslagen, maar begint de echte Arabische lente.”
  .
  tuurlijk joh, nog meer geld naar die geiteneukers ?
  .
  ik wil het anders stellen; Stel dat in 2017 veertig miljoen Europese moslims terugkeren naar de landen van herkomst.
  dan wordt 2017 niet het jaar van de aanslagen….

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  De auteur schrijft:
  “Stel dat in 2017 veertig miljoen Europese moslims terugkeren naar de landen van herkomst en, met de steun van Europa, deze landen gaan opbouwen tot menswaardige samenlevingen. Als dat lukt, dan wordt 2017 niet het jaar van de aanslagen, maar begint de echte Arabische lente.”
  Dit is kolder. Luchtfietserij. Studeerkamergelul.
  Auteur veronderstelt dat er moslims zijn die positief mee zouden werken aan een dergelijke remigratie. Apekool.
  De overgrote meerderheid van moslims, dus degenen die de koran als leid snoer aanhangen, zijn volledig anti-westers. Ze zullen niet remigreren om ons te behoeden voor verdere aanslagen. Zij smullen van elke aanslag die gepleegd wordt. De enkeling die geïnterviewd wordt zal met een schijnheilig gezicht zeggen dat hij de aanslag afkeurt. In werkelijkheid wordt er achter de gesloten ‘moslimdeuren’ gejuicht.
  We moeten dus niet aan moslims vragen of ze alstublieft terug willen gaan om hun oorsprongsland mede op te bouwen. We moeten ze als potentieel, dodelijk gevaar/risico, hardhandig aanpakken en naar de zandbak/oerwoud terugsturen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Natuurlijk wordt dat nooit wat met die moslims.
   Ze kunnen niks, willen niks en hebben niks.
   En dat terwijl zij de unieke mogelijkheid hadden om zich via de olie te kunnen ontwikkelen tot de meest sterke, meest ontwikkelde en meest welvarende naties ter wereld.
   In plaats daarvan hurken ze al sinds het ontstaan van de Sahara in het zand.
   In jurken, lorren en lompen gehuld doen ze niks anders, en zullen ze ook nóóit iets anders doen, dan de Koran van builen leren, terwijl ze niet eens begrijpen wat ze na-apen.

   Like

 9. Sjaak zegt:

  Pastor Jakob Tscharntke: „Ich zähle Sie, Frau Merkel, zu den größten Verbrechern der Menschheitsgeschichte!“
  21. Dezember 2016
  Frau Merkels Weihnachtsgeschenk 2016
  Danke, Frau Merkel, Sie schaffen das! Dank Ihrer vermutlich vielfach rechtswidrigen Invasions- und Schleuserpolitik haben Sie die Sicherheitslage in Deutschland dramatisch verschlechtert.
  Menschen können sich ohne mulmiges Gefühl in der Magengegend kaum mehr auf öffentliche Veranstaltungen wagen. Zumindest diejenigen nicht, die sich durch zurechtgebogene Statistiken und offenkundig wahrheitswidrige Behauptungen nicht das eigene Denken und Wahrnehmen der Wirklichkeit abnehmen lassen.
  Wie die Sicherheitslage in Deutschland dank Ihnen heute aussieht, mussten viele Berliner am Montag Abend (19.12.2016) auf höchst dramatische Weise erleben. Leider muss man sogar sagen: mindestens 12 haben es nicht mehr erlebt. Sie sind tot! Wie viele von den rund 50 Verletzten, von denen laut Pressemeldungen „viele“ lebensgefährlich verletzt wurden, ihnen in den Tod noch folgen werden, werden die kommenden Tage und Wochen zeigen.
  Wieder einmal haben Sie, Frau Merkel, hundertfaches Leid über Menschen des Volkes gebracht, zu dessen Wohl zu dienen Sie in Ihrem Amtseid gelobt haben. Ich persönlich zähle Sie, Frau Merkel, heute schon zu den größten Verbrechern der Menschheitsgeschichte. Ich weiß nicht, ob es je in der Menschheitsgeschichte eine Person gab, die in Regierungsverantwortung stehend, so unmittelbar und direkt zum Schaden des eigenen Volkes und Landes gehandelt hat, wie Sie dies seit mindestens 1 ½ Jahren tun.
  Und ich befürchte, daß wir erst am Anfang Ihrer Schandtaten stehen, die Sie zur Verwüstung unseres Volkes und Vaterlandes noch beabsichtigen, über uns zu bringen.
  Ich denke zum Beispiel an die beabsichtigte Verankerung der sogenannten „interkulturellen Offenheit“ im Grundgesetz. Daß die rechtswidrige Invasions- und Schleuserpolitik 2016 nicht in noch weit höherem Maße geschehen ist, haben wir nicht Ihnen zu verdanken. Ganz im Gegenteil haben Sie diejenigen massiv angegriffen, die diesen rechtswidrigen Vorgängen Einhalt geboten oder dies zumindest versucht haben. Wäre es nach Ihnen gegangen, dann hätte 2016 wohl ein Vielfaches an potentiellen Terroristen wie dem, der Montag Abend auf dem Berliner Weihnachtsmarkt wohl zugeschlagen hat, illegal und unkontrolliert nach Deutschland einreisen können. Wie viele es tatsächlich sind, weiß offenbar niemand.
  Sie haben dafür gesorgt, daß die staatlichen Organe, die vom deutschen Volk bevollmächtigt wurden, zu seinem Wohl und Schutz zu handeln, die Kontrolle über die deutschen Staatsgrenzen und das deutsche Staatsgebiet in erschreckendem Maße verloren haben.
  Ja, viel mehr noch: Sie haben sogar wohl in rechtswidriger Weise Anordnungen erlassen, diese Kontrolle bewußt aufzugeben und unsere Grenzen und unser Staatsgebiet bewußt dem Treiben illegal und unkontrolliert ins Land gereister Invasoren zu überlassen, von denen man in nicht geringem Maße mit der Möglichkeit rechnen muß, daß sie als bewaffnete Terroristen ins Land gekommen sind.
  Es ist wohl nicht falsch, zu sagen: Sie saßen indirekt mit am Steuer dieses Lastwagens, der Montag Abend auf dem Berliner Weihnachtsmarkt diese Spur der Verwüstung hinterlassen hat. Für diesen Anschlag mit all seinen Folgen tragen meines Erachtens Sie ganz persönliche Verantwortung. Aber auch all diejenigen, die Sie in Ihrem Treiben unterstützt oder zumindest in rechtswidriger Weise haben gewähren lassen.
  Ich denke hier an das Urteil der Landgerichts Köln, das vom OLG Köln (Beschl. v. 07.04.2016, Az. 15 W 14/16) bestätigt wurde. Da Claudia Roth Ihre Invasionspolitik wohl bejubelt hat, darf man diesem Gerichtsurteil zufolge die Meinung vertreten, daß Claudia Roth mittelbar an den Verbrechen der Invasoren Verantwortung trage. Da Sie, Frau Merkel, aber wohl weit mehr als Frau Roth, unmittelbare und persönliche Verantwortung für entsprechende Anordnungen haben, dürfte Ihr Verantwortungsanteil an diesen Verbrechen weit höher und unmittelbarer sein als im Falle von Frau Roth.
  In meinen Augen sind Sie, Frau Merkel, die Hauptschuldige des Montag Abends. Sie persönlich müssten nach meinem persönlichen Gerechtigkeitsempfinden für diesen Anschlag vor Gericht gestellt werden.
  Es ist allerhöchste Zeit, daß ein Umdenken stattfindet bei denen, die hier Mitverantwortung tragen. Daß deutsche Politiker und Beamte endlich tun, wozu sie von Rechts wegen verpflichtet sind: nämlich nach Recht und Ordnung zu handeln; für Sicherheit und Ordnung in unserem Land zu sorgen, und rechtswidrigem Treiben in aller Konsequenz Einhalt zu gebieten und rechtswidrige Anordnungen entsprechend zu mißachten.
  Ich bete darum, daß Sie, Frau Merkel, und alle, die Schaden über unser Volk und Vaterland gebracht haben, möglichst bald der irdischen Gerechtigkeit zugeführt und zur Verantwortung für Ihr Tun gezogen werden. Sollten Sie der irdischen Gerechtigkeit entgehen, so ist mein großer und täglicher Trost: der göttlichen Gerechtigkeit werden Sie mit Gewißheit nicht entgehen.
  Den Opfern und Angehörigen des Anschlags wollen wir in unseren Gebeten zur Seite stehen. Ein „frohes“ Weihnachten können wir ihnen dieses Jahr leider nicht wünschen. Aber den Segen, den Beistand und Trost unseres lebendigen Gottes wollen wir ihnen von Herzen wünschen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s