Deze PVV’ers willen politiek in: ‘Ze noemen me racist, maar ik zet door’

pvv-anders

(Door: Agnes de Goede)

Het kost ze vriendschappen en misschien ligt ontslag op de loer. Toch willen honderden PVV’ers voor hun gemeente de politiek in. Wat beweegt ze en zijn ze bang? Vijf PVV’ers aan het woord.

Toen oud-marinier Cees Raven uit Julianadorp de oproep van Geert Wilders zag om te solliciteren als kandidaat-raadslid in zijn gemeente, zei een stemmetje in zijn hoofd meteen: doen! “Ik ben met pensioen en heb de keuze: lekker achterover hangen in een ver zonnig oord, of nog iets voor mijn land betekenen.”

Cees, vader van een zoon en weduwnaar, kiest bewust voor het laatste. “Ik heb me als marinier 38 jaar voor mijn land ingezet. Dat gevoel dat je iets kunt betekenen voor je land, doet me goed. Als ik namens de PVV in de raad zou kunnen komen, heb ik ook dat gevoel. Daarom heb ik deze week mijn sollicitatiebrief opgestuurd naar de PVV.”

Lees verder>>>
rtl-nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, democratie, demoniseren, gezond realisme, meningsdictatuur, Nederland, Patriottisme, PVV, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

7 reacties op Deze PVV’ers willen politiek in: ‘Ze noemen me racist, maar ik zet door’

 1. Mirjam zegt:

  ANP Producties

  23 december 2016 17:49

  DEN HAAG (ANP) – Het Openbaar Ministerie gaat ook in beroep tegen de uitspraak in de zaak-Geert Wilders, meldt het OM in Den Haag vrijdag. Aanleiding voor het beroep is onder meer de gedeeltelijke vrijspraak van de PVV-politicus. De rechter sprak Wilders vrij van aanzetten tot haat.

  Een ander punt is de vrijspraak voor uitspraken die het Kamerlid deed op een Haagse markt op 12 maart 2014. Daar sprak Wilders over ,,een stad met minder lasten en als het even kan wat minder Marokkanen”.

  Verder vindt het OM dat Wilders een boete verdient voor zowel deze uitspraak als de ‘minder-minder’-uitspraak tijdens een verkiezingsbijeenkomst vorig jaar maart. De rechtbank achtte Wilders wel schuldig maar gaf hem geen straf.

  Reactie woordvoerster

  ,,Het OM vindt dat de uitspraak over de boete een herbeoordeling van het hof behoeft”, aldus een woordvoerster.

  Wilders heeft eerder ook al beroep aangetekend tegen de uitspraak.

  Like

 2. Ik heb respect voor die PVV ‘ers die de politiek in gaan. Het lijkt wel of ze van Geert een martelaar willen maken. Dat levert hem alleen maar meer zetels op.

  Like

 3. fransdewit zegt:

  Niemand is racist, wij mensen kunnen alleen niet tegen de ongelijke behandeling, de ene persoon wordt bevoordeeld tegen over de andere mens. En dat ligt aan de regering; maar wij worden juist boos op de gene die voorrang krijgen bij alles. Dat nu is discriminatie van eigen volk en zo genoemd maar het moet eigenlijk ongelijke behandelingen heten. Het meten met 2 maten, dat zet kwaad bloed

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Een paar opmerkingen:

  voor de twijfelaars, u kunt ook helpen door uw handtekening te komen zetten om de nieuwe afdeling van de PVV te helpen opzetten. Er zijn handtekeningen nodig van ondersteuners. U kunt de PVV mailen in welke gemeente u woont en dat u wilt tekenen. Echt, dat helpt.

  U wilt de gemeenteraad wel in maar denkt dat dit te moeilijk is? Echt niet nodig, maak u geen zorgen, iedereen kan het. En u krijgt hulp, advies en steun. U zult wel merken dat gemeenten eindeloos ouwehoeren over zaken, waar ze niet over gaan. Dat de griffie tegen u is en verkeerde stukken aanlevert of stukken achterhoudt. Dat ambtenaren valse rapporten op stellen, wanneer een foute wethouder daar om vraagt. Dat er in iedere gemeenteraad wel gastarbeiders zitten, die hakkie-takkie-nederlands spreken en ons land niet eens kunnen aanwijzen op een kaart; zo moeilijk is het dus niet. Maar u kunt wel een goed en oprecht PVV-geluid laten horen en de bevolking weer een stem geven. Ongeacht wat u bereikt, het roer moet om.

  Als u het niet doet, de overlopers, kontkruipers, hielenlikkers, NSB-ers, plucheklevers van andere partijen, zullen er alles aan doen om een plaatsje bij de PVV te bemachtigen. Niet voor ons, niet voor ons land en zeker niet voor onze kinderen, maar uit eigen gewin.

  Wie weet, sterkte.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Dan is het taak aan de PVV, om die overlopers, kontkruipers, hielenlikkers, NSB-ers, plucheklevers van andere partijen, eruit te filteren en naar Rutte te sturen, om daar maar te gaan solliciteren. No way, Jose bij de PVV moet het credo worden tegen deze achterlijken.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s