Het gist in Europa, er is een politieke revolutie op komst

screenshot_73

(Door:  Geert Wilders – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

Dinsdag eiste de “Islamitische Staat” de terroristische aanslag in Berlijn van maandagavond op, waarin twaalf mensen met een vrachtwagen op een kerstmarkt  werden gedood. De moordenaar wist te ontsnappen. In de vrachtwagen vond de politie echter identiteitspapieren die toebehoren aan Anis A., een Tunesiër die in 2015 als asielzoeker naar Duitsland kwam. Toen vorig jaar de Duitse bondskanselier Angela Merkel de Duitse grenzen openstelde voor bijna een miljoen vluchtelingen en asielzoekers, nodigde zij het islamitische paard van Troje in haar land. Onder de zogenaamde vluchtelingen waren veel jonge mannen met een islamitische achtergrond, vervuld van haat tegen het Westen en zijn beschaving. Eén van deze “vluchtelingen” was Anis A.

gatestone-institute

Er verliep bijna een jaar voor de Duitse autoriteiten zijn asielaanvraag afwezen, maar inmiddels is de man verdwenen. De politie is nu naar hem op zoek als hoofdverdachte van de aanslag van afgelopen maandag in Berlijn.

De Duitse autoriteiten onderschatten op een gevaarlijke manier de dreiging die er van de islam uitgaat. De tekenen zijn voor iedereen zichtbaar. In oktober verkrachtte en vermoordde een Afghaanse asielzoeker in Freiburg een 19-jarig Duits meisje. En een 12-jarige Irakese jongen werd opgepakt voordat hij een spijkerbom op een kerstmarkt in Ludwigshafen kon laten ontploffen.

Afgelopen zomer viel een Afghaan met een bijl treinreizigers in Heidingsfeld aan, een Syriër vermoordde in Reutlingen een zwangere vrouw met een hakmes, een andere Syriër pleegde een zelfmoordaanslag op een muziekfestival in Ansbach, een Palestijn deed een poging om een chirurg in Troisdorf te onthoofden. En wie is afgelopen Oudejaarsavond vergeten, toen seks-bendes met een migrantenachtergrond honderden vrouwen in Keulen aanrandden?

Dit jaar zullen op Oudejaarsavond 1.500 politieagenten in de straten van Keulen patrouilleren. Tien keer zoveel als het vorige jaar. Maar hoeveel politieagenten zullen het volgende jaar nodig zijn? En het jaar daarna? En wat zal er gebeuren als de agenten in de minderheid zijn? Wat nodig is, zijn niet alleen meer politieagenten; Wat nodig is, is een democratische politieke revolutie.

De politici zijn schuldig

Laat niemand u vertellen dat alleen de daders van deze misdaden iets kan worden verweten. De politici, die de islam in hun land hebben verwelkomd, hebben ook schuld. En niet alleen Frau Merkel in Duitsland, maar de hele politieke elite in West-Europa is schuldig.

Uit politieke correctheid hebben zij bewust een oogje dicht geknepen voor de islam. Zij hebben geweigerd om zich te verdiepen in zijn ware aard. Ze weigeren te erkennen dat  het allemaal in de Koran staat: de toestemming om Joden en christenen (soera 9:29) te doden, om niet-moslims te terroriseren (08:12), om jonge meisjes te verkrachten (65: 4), om mensen tot slaaf te maken voor seks (4: 3), om te liegen over iemands ware bedoelingen (3:54), en de opdracht om oorlog te voeren tegen de ongelovigen (9: 123) en om de hele wereld te onderwerpen aan Allah (9:33).

In plaats van zich te verdiepen [in de islam] hebben zij de grenzen van hun land opengesteld voor massa-immigratie en hebben zij asielzoekers toegelaten, ondanks het feit dat IS had aangekondigd dat die terroristen als asielzoekers naar het Westen zou sturen. Ze lieten zelfs toe dat Syrië-strijders konden terugkeren naar Europa, in plaats van hen te denaturaliseren  en hen te verhinderen om  opnieuw het land binnen te komen. Zij hebben hen niet eens gevangen gezet. Kortom, ze hebben zich schuldig gemaakt aan grove nalatigheid. Ze hebben hun eigen burgers verraden

De tsunami van asielzoekers van 2015 heeft alleen een situatie, die op zich al vreselijk was, verergerd. Bijna tien jaar geleden, in 2008, is uit een studie van de (zeer linkse) Universiteit van Amsterdam gebleken dat 11% van alle moslims in Nederland het erover eens is dat er situaties bestaan waarin zij het voor zichzelf acceptabel vinden om geweld te gebruiken omwille van hun godsdienst.

Dit betekent dat in mijn land, Nederland, er alleen al 100.000 moslims zijn, die persoonlijk bereid zijn om geweld te gebruiken. Het Nederlandse leger telt echter minder dan 50.000 soldaten. Vandaar dat, zelfs als we het hele leger zouden inzetten om kerstmarkten, theaters, nachtclubs, festivals, winkelcentra, kerken en synagogen te beschermen, wij de veiligheid van al onze burgers niet kunnen garanderen.

Dat is de reden waarom er weinig twijfel over bestaat dat er in 2017 in Duitsland en het hele Westen meer geweld zal zijn, dat er meer aanvallen op onze vrouwen en dochters zullen worden gepleegd, dat 2017 meer bloedvergieten, tranen en verdriet zal brengen. De verschrikkelijke waarheid is dat het, naar alle waarschijnlijkheid, veel erger wordt dan we ons nu kunnen voorstellen. Maar dit betekent niet dat er geen hoop is

Net zoals de huidige gevaarlijke situatie is ontstaan door politici die weigeren de gruwelijke realiteit van de islam in te zien en die weigeren hun plicht te doen, zal de oplossing voor het gigantische probleem, dat men over zichzelf heeft afgeroepen en waar het Westen momenteel onder lijdt, van politieke aard zijn.

Een gebroken Europa herstellen

We moeten onze samenlevingen de-islamiseren. Inderdaad, elke maatregel die we nemen om dit doel te bereiken, van het beëindigen van alle immigratie uit islamitische landen tot de preventieve detentie van radicale moslims, de bevordering van vrijwillige remigratie, de de-naturalisatie en het uitzetten van criminelen met een dubbele nationaliteit, is een stap in de richting van een veiliger samenleving voor onszelf en onze kinderen. Maar het begint allemaal met politici die de moed hebben de waarheid onder ogen te zien en die uit te spreken.

Steeds meer burgers worden zich daarvan bewust. Dit is de reden waarom in Europa een politieke revolutie gist. Patriottische partijen groeien overal snel. Zij zijn Europa’s enige hoop op een betere toekomst.

We moeten politici, zoals Angela Merkel en mijn eigen zwakke Nederlandse premier Mark Rutte, en hun gelijkgestemde collega’s in andere landen, de macht ontnemen. We moeten onze landen bevrijden.

En geloof me, vrienden, dat is precies wat we gaan doen. Terroristen, die hopen om onze vastberadenheid met bloedige wreedheden te breken, zullen daarin niet slagen. We zullen nieuwe en moedige leiders kiezen, we zullen de-islamiseren, we zullen winnen!

Geert Wilders

Bron:
www.gatestoneinstitute.org
Auteur: Geert Wilders

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, Europa, Geert Wilders, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

42 reacties op Het gist in Europa, er is een politieke revolutie op komst

 1. Dit is gewoon de waarheid. Hoelang is Geert al bezig om de regering te overtuigen en wordt iedere keer uit gehoond.

  Like

 2. Stef zegt:

  Mijn steun heb je Geert. Een voor allen Allen voor een.

  Geliked door 1 persoon

 3. edwin vissers zegt:

  ja ,dit Bilderberg kabinet van satanisten ,gaat vervolgens in maart gewoon weer verder waar het mee bezig is ,orde uit chaos creëren ,als je dit aan mensen in Nederland wil uitleggen krijg je het gevoel of je een hond een kaarttruc laat zien .hoog opgeleid en achterlijk

  Like

 4. bedonderde burger zegt:

  Zolang idioten nog steeds andere idioten aan de macht houden zal er niets veranderen.

  Door de geldgeile globalisten zoals bijvoorbeeld Verhofstadt en Van Baalen is Europa al lange tijd geleden verkwanseld aan de islam. In Nederland kan je dat zien aan de arrogantie van Marcouch, hij eist, hij krijgt.

  Zijn aanhang weet dat maar al te goed, kijk maar naar de halal tantes en Tofik Dibi, de minachting voor het Nederlandse volk spat van hen af. En ondertussen staan ze te jammeren voor de nuttige idioten dat ze niet genoeg subsidies krijgen, geen grote huizen voor lage huren, dat ze nog niet allemaal directeur zijn waar zij recht op hebben en ga maar door.

  Bedankt EU en bedankt liberaal/christelijk/linkse randdebielen die gewillig hun eigen cultuur en vrijheden op de vuilnishoop smijten voor geestelijke ‘verrijking’ gebracht door barbaren met vrachtauto’s, bomgordels en niet te vergeten kalasjnikovs.

  Geliked door 1 persoon

 5. volksrechter zegt:

  Allemaal mooi….. maar eerst zal in de VN in de mensenrechten wetten moeten bij komen dat een crimineel van buitenlandse afkomst verplicht dient terug genomen te worden door zijn rootsland, en twee, al die bijkomende instanties die opkomen voor die vreemdelingen, subsidies schrappen.
  want die zijn destijds door links opgericht.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Kletskoek, de VN maakt geen wetten, stelt wel resoluties op, waar zich toch geen hond aan houdt. En kijk svp maar eens hoe de VN op dit ogenblik is samen gesteld………..verrassing!

   Geliked door 1 persoon

   • volksrechter zegt:

    In dictator landen houden ze zich er niet aan (volledig mee eens), maar des te meer hier in Europa, om toch maar de hand boven de criminele vreemdelingen te houden, idem dito met al die door de staat gesponserde linksen verenigingen die keer op keer de straat op komen en een platform krijgen in pers en media als het gaat om vreemdelingen.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Dat ben ik van harte met je eens.

    Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  Aan de Boulevard in het “zonnige” Zuiden………..
  ////
  Konden deze ENGERDS nu echt geen andere plek vinden om te bidden ?
  Om dan maar hun kont te planten tussen de Kerstversiering en de versierde Menorah.
  Zou het “Provocatie” kunen zijn ?

  Like

 7. N.E. Derlander zegt:

  “We moeten onze landen bevrijden”. Precies, en zoals de heer Wilders altijd zegt: geweldloos en democratisch, in het stemhokje dus.

  Ik stem al (vanaf het begin) PVV.

  Geliked door 1 persoon

 8. Annette/Gerald zegt:

  Waar ik hier aandacht voor wil vragen heeft niet direct met dit verhaal te maken, maar indirect zeker wel. Heb net een zeer belangrijke video gezien en gehoord. Het betreft: brigitte gabriel reveals in plain english what radical islam plans for usa. Het enige wat je hoeft te doen is, uiteraard via DuckDuckGo, deze zin in te tikken en dan kom je bij israelvideonetwork en kun je deze zeer interessante vrouw horen. Zij komt oorspronkelijk uit Libanon, geboren in 1964, toen Libanon nog een prachtig christelijk land was, waar het goed toeven was. Dat veranderde in 1975 toen het land werd overvallen door moslims. Net op tijd konden zij en haar ouders ontsnappen naar Israel, waar zij gelukkig werden opgevangen. Ik zeg gelukkig want wat erg zou het zijn geweest als zo’n fantastische vrouw met zo’n belangrijke boodschap dit niet zou hebben overleefd. Ik noem dat Karma. Zij waarschuwt voor het grote gevaar dat Amerika bedreigt. Zij noemde ook Europa, zegt daarover dat dat inmiddels al Eurabia is, en hoopt dat het voor Amerika nog niet te laat is. Het zou mij niets verbazen als zij ook medeverantwoordelijk is voor het succes van Donald Trump. Haar boodschap is duidelijk: zonder oorlog te voeren zijn de moslims al diep ingedrongen in het Amerikaanse systeem. De universiteiten hebben ongelooflijk veel geld gekregen de afgelopen jaren vanuit het Midden Oosten. Dan praat je over miljoenen. Daar moest natuurlijk wel wat tegenover staan. Vandaar die huilende jongeren toen Donald Trump had gewonnen. Nu valt alles op zijn plaats. Allemaal vergiftigde zielen die jarenlang hebben geluisterd naar hoe verschrikkelijk slecht Amerika en de westerse wereld wel niet waren. Tegenwoordig hebben zij nog een nieuwe doelgroep: de nog jongere kinderen vergiftigen in de vorm van leren hoe vreedzaam en goed de islam wel niet is. Zoiets als: jong geleerd, oud gedaan. Wat er in Amerika gebeurt, gebeurt natuurlijk op misschien nog wel grotere schaal in Europa. Ik hoef maar te denken aan het verhaal van die Duitse vader die een boete kreeg, omdat hij niet wilde dat zijn zoon soera’s moest leren op school. Dat is maar een voorbeeld. Ik heb ook Nederlandse kinderen gezien op bezoek in de moskee, zogenaamd om te leren over andere godsdiensten. Heel mooi, maar ik zie geen moslimkinderen naar kerken en synagogen gaan. Ik kan nog wel doorgaan maar dan wordt het zo’n lang verhaal. In ieder geval deze video is een aanrader!

  Like

   • Annette/Gerald zegt:

    Hartelijk bedankt voor het plaatsen van het linkje. Dit is precies wat ik bedoel. Ik ben er op de moeilijke manier gekomen. Op DuckDuckGo de hele zin intikken en dan kom je er uiteindelijk ook. Maar dit is natuurlijk veel handiger. Wat ben ik blij met alle informatie die er op de verschillende sites allemaal tot ons komt. Je wordt er natuurlijk niet echt vrolijk van, maar ik voel toch steeds meer een bepaalde verbondenheid tussen alle mensen die met dezelfde zorgen bezig zijn. En af en toe kunnen wij nog lachen ook. Ik denk dan aan het stukje van die mensen, denk ergens in Friesland of zo, waar een asz kwam en waar de dorpsbewoners werden uitgenodigd om kennis te maken met de nieuwe bewoners. Daar werd dus de video gedraaid van Toon Hermans. Nu ben ik zelf bijna 68 jaar en heb als jong kind al kennisgemaakt met De Grote Drie (Kan, Hermans en Sonneveld). Ik vond Wim Kan een beetje moeilijk, was toch voornamelijk politiek, maar Toon Hermans kon ik heel erg waarderen. Los nog van het feit dat als mijn ouders zo verschrikkelijk hard moesten lachen, dan wilden mijn zus en ik ook wel. Namens mijn man en mij heel prettige kerstdagen en laten wij met zijn allen hopen op de grote verandering in 2017.

    Like

 9. Harrie Vaes zegt:

  Het trieste is…..Dat Wilders wordt verweten dat hij de waarheid spreekt en daarvoor wordt vervolgd.
  Merkel , Rutte en andere zogenaamde EU leiders…..die bloed aan hun handen hebben door het onheil….de barbaarse islam…..
  zelf ongecontroleerd binnen te laten…..worden daarvoor voor alsnog….niet gestraft…..maar zelfs gesteund door met welkomstliederen zingende islam fanaten en zowat de gehele tweede kamer….die te laf zijn om de islam te bekritiseren.
  Doordat Wilders de waarheid spreekt vallen er ….geen….doden.
  Maar door het laffe beleid van de zogenaamde leiders….oa…Merkel en Rutte …en diegene die hun steunen…..vallen er wel doden en zullen er nog vele slachtoffers vallen als hun beleid niet wordt gestopt.
  WE ZIJN MET ZN ALLEN VERPLICHT OM DIT TE STOPPEN.
  En we kunnen dat doen….door de revolutie van leiders met….. LEF……… te steunen.
  Kom op voor ONS land .

  Like

 10. Thomasson zegt:

  In het Nederlands bestaat een mooi spreekwoord: een gewaarschuwd mens telt voor twee. In ons geval; gewaarschuwde mensen tellen voor een heel volk; van Schiermonnikoog tot Drielanden punt in Vaals. Wij zijn allemaal gewaarschuwd!. Wij weten allemaal, op kerstavond 2016, dat Islam heeft een betekenis: de snelle ondergang van ons land. Islam in Nederland brengt teweeg een niet meer te stoppen verrottingsproces en verwoesting van alles wat hier in eeuwen werd gebouwd. Voor de nabije toekomst betekent Islam een horrorscenario waarin het hele land in “Rivers of Blood” zal dompelen (speech Enoch Powell april 1968) https://www.youtube.com/watch?v=mw4vMZDItQo. De schrijvende hand is al op de muur en onheilspellende tekens zijn al overal te vinden: van de dagelijkse Marokkanen terreur tegenover autochtone Nederlanders, tot de preken van “radicale” imams in de moskeeën (dat zijn ze allemaal!!!). Maar ook moslims die in de Tweede-Kamer zitten (of zouden zitten na 15 maart 2017) en loyaliteit aan de Islam en de heersers van hun land van herkomst (zouden) zweren. Het onbeschaamde gedrag van DENK-leden is een voortreffelijk voorbeeld voor. Nog betere voorbeeld is van een Turk die graag een nieuwe NEDERLANDSE PARTIJ wil starten, waarin OP DEMOCRATISCHE WIJZE gezellige ISIS praktijken op Joden en homo’s wil uitoefenen. https://www.youtube.com/watch?v=a6VI70XeF-g en niemand van de D66-rechters denkt dat deze man voor de rechtbank moet staan. Hij als moslim staat boven de wet. Van onze laffe politici, vertegenwoordigers van de oude traditionele politiek), hoeven wij niets te verwachten. Zij zouden liever het land zien wegrotten of in bloed van weerloze mensen dompelen, dan iets te doen om Nederland te bevrijden. Nederland terug te geven aan de Nederlanders. Op het moment dat de grimmige politieke situatie zal escaleren, zouden zij en de hele EU-bende niet in Europa zijn. Ze zouden zich op dezelfde wijze gedragen als regering De Geer in mei 1940. Dan worden ze “Nederlandse regering in ballingschap”. Ze zouden het land besturen vanuit het strand van een belastingparadijs; lekker onder de parasol en een glaasje punch rum of een Jack Daniels ernaast. De vraag die ons als burgers rest: MOETEN WIJ DIT GEVAAR voor ons, onze kinderen en kleinkinderen accepteren? Hoe weten wij welke slang van de vele slangen die hier onder de dijkstenen schuilen, is geen gifslang? Hoe weten wij hoeveel gifslangen er zijn? Hoeveel van hen zijn inmiddels geradicaliseerd? Van gewone adders tot een Zwarte Mamba’s? Slangen die van hun Top Cobra opdracht krijgen : bijt ze allemaal dood! Ze zijn ongelovigen, dus jij mag ze de nek omdraaien. De opdracht van de politiek moet op de eerste instantie zijn : ONZE VEILIGHEID EERST!

  Like

 11. joga zegt:

  Goed zo Geert mijn stem heb je al jaren en ik ben geen tokkie, maar een gepensioneerd oud-directeur van een middelgroot bedrijf. Ik ben 10-tallen jaren regelmatig in de USA geweest en deze grootmacht ter plekke door de linkse “liberalen” tot de grond zien afbreken en er heilig van overtuigd, dat we met Donald Trump aan de leiding weer een opstanding zullen zien als een uitstekend voorbeeld voor Nederland en Europa.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Gezien het feit dat de overheid de veiligheid van al onze burgers niet kan garanderen.
  is de laatste optie de wapenwet aan te passen door het Amerikaanse 2e amendement in te voeren in onze grondwet.
  A well regulated Militia, being necessary to the security of a free State, the right of the people to keep and bear Arms, shall not be infringed.
  (Nederlands: „Aangezien een goed geregelde militie nodig is voor de veiligheid van een vrije staat, zal geen inbreuk worden gemaakt op het recht van het volk om wapens te bezitten en te dragen.“

  Like

 13. M.A.L. Sion zegt:

  Tegen elke logica in en zelfs na kennisname van dit artikel zullen linkse partijen proberen om Geert Wilders tegen te werken. Het multiculturalisme zit inmiddels in de genen van de politiek. En dat is inclusief de gedachte dat de islam een religie is als andere en dus getolereerd moet worden. De aanhang van Geert zal veel indringender naar buiten moeten komen om hem te steunen. Zie mijn artikel ‘PVV-er kom uit de kast’ van kort geleden.
  Sympathisanten van de PVV zouden massaal donateur moeten worden van de stichting vrienden van de PVV. Dat werkt twee kanten uit. Je betuigt steun aan de beweging en je bezegelt voor jezelf een verbondenheid met het gedachtengoed. Je zult nog meer overtuigd zijn van de noodzaak om maart 2017 je stem op de PVV uit te brengen.
  Gegevens zijn te vinden op de website van de PVV.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 14. jackholland zegt:

  Het grote probleem van ons in principe vrijdenkende autochtonen is het feit dat het gros van ons denkt: oh islam is 1 of ander geloofje ideologietje net als boedhisme hindoisme jodendom het zal zon vaart wel niet lopen.laat die mensen toch geloven wat ze willen.

  Hoe meer je jezelf verdiept in islam hoe walgelijker het wordt.
  Hoe walgelijk kan een geloof ideologie zijn die zijn volgers verplicht andersdenkenden om te brengen ,andersdenkenden als tweederangs te beschouwen,streeft naar wereldheerschappij,die volgers verbiedt op straffe van dood de ideologie te verlaten.
  En waarbij de volgers ook nog eens met droge ogen beweren dat islam vrede betekent.
  Dat hebben we in berlijn weer eens mogen aanschouwen.
  Er moet gewaarschuwd worden voor islam op scholen .
  Er moet door objectieve voorlichters vermeld worden dat islam onderwerping betekent dat islamvolgers verplicht worden de bullshit te geloven dat er een licht uit de vagina van mohammed zijn moeder kwam toen hij werd geboren, verplicht zijn te geloven dat er geiten en ezels in de ruimte vliegen,dat ze verplicht worden te geloven dat wanneer de oproep tot islamitisch gebed klinkt satan harde scheten laat om het gebed niet te horen , en weet ik wat nog bullshit nog meer.
  De voorlichter moet werkelijk laten zien dat al deze bullshit zwart op wit in de koran staat geschreven staat.
  Dan pas krijgen die moslimkindertjes neutrale visie op de bullshit die ze thuis en in de moskee krijgen voorgeschoteld en is er een kleine hoop dat deze mensen zich ook eens achter de oren gaan krabben.
  Vind je het gek dat er zoveel werkeloosheid is onder moslims?
  Zeg nu zelf ga jij als werkgever mensen in dienst nemen die werkelijk geloven in lichten die schijnen uit de vagina van mohammed zijn moeder , die geloven in vliegende ezels , en een schetenlatende satan?
  Je bent toch niet gek?

  Like

 15. Golden Girl zegt:

  IK WIL MIJN /ONS LAND TERUG, ik heb geen zin om op de bank te zitten wachten tot mijn moordenaars voor de deur staan

  Like

   • Mirjam zegt:

    Tot dat alles komt het niet, want er is een macht die groter is dan dit alles en die laat dit niet toe. Sinds het begin der tijden is het al geëscaleerd tussen het goede en het kwade en, ondanks dat de mensheid veel heeft moeten leiden onder die donkere periodes, heeft het kwade nooit gewonnen. Maar de duivel blijft het proberen…
    Dit is nu ook het geval. Dit alles, wat er nu gebeurt, heeft weer moeten gebeuren, zodat we ons bewust werden van wat er aan de hand was en wat er stil sluimerde onder de mensheid. We moesten echter ervaren en leren dat dit weer aan gebeuren was, zodat we ons een eigen mening – de goede mening – konden vormen over alles en we absoluut zeker wisten dat DIT niet de weg is die we willen gaan. We moesten de weg naar de opstand hiertegen gaan, zodat we de bereidheid in onszelf en de noodzaak hiertoe vonden en naar buiten lieten komen en lieten horen en zien.
    Het goede in de mens overheerst ten alle tijde, hoe slecht het alles ook lijkt en is en het kwade wordt gezien en vernietigd. Niemand wil in een hel op aarde leven en niemand wil een toekomst voor zijn of haar kinderen in zulk een maatschappij en wereld. De stem van het goede zwelt aan en blijft aanzwellen, tot aan het tijdstip dat iedereen opstaat, en dat zal niet lang meer duren, en de menigte groot genoeg is voor het einde. Einde van de overheersing en onze ellende en dan sturen we deze duivels naar de hel voor de afrekening. Auf nimmer wiedersehen!

    Like

 16. guusvelraeds zegt:

  Hoevaak moet Geert Wilders dit nog herhalen. Hoevaak? Ik denk dat het geen zin heeft. De politieke elite van VVD, PvdA, D66, Groenlinks, SP en noem ze verder allemaal die diversiteit en multiculturaliteit beleiden zij zullen het nooit toegeven dat hun beleid tegenover islam een beleid is geweest van suicidale omvang. Nooit gaan ze toegeven. Toegeven zal gelijk staan met politieke zelfmoord. Daarom zullen ze al hun macht gebruiken critici van de islam hoog te paard omgeven met afstotende schijnheiligheid de mond snoeren wetende dat hiermee ook het doodvonis getekend is van de Nederlandse cultuur en het Nederlandse volk. Maar dat laatste maakt hun niet uit, het Nederlandse volk is alleen maar lastig omdat het een versperring is op hun weg naar het beloofde paradijs. Het beloofde paradijs waarin geen Europese naties meer bestaan, waarin nauwelijks nog vader moeder kind gezinnen bestaan en waarin geen identiteiten meer bestaan behoudens de moslim identiteit en waarin nog maar een echte vijand overgebleven is en dat is het door hun geheiligde global warming narratief. Nee een foto montage van Merkel met bloed aan haar handen dat is pas afschuwelijk. Hoe halen ze het in hun hoofd dit afschuwelijk te vinden terwijl het bloed op de keien van de Berlijnse kerstmarkt nauwelijks is opgedroogd. Angela Merkel en haar gelijken zijn de primaire daders in het gehele islam drama. Niet de chauffeur van de met staal volgeladen truk. Deze is geïndoctrineerd door het meest smerige indoctrinatiesysteem ooit ontwikkeld door mensen. De islam. Welke kansen heeft een kind dat de pech heeft als moslim te worden geboren en de dubbel pech heeft in een millieu te zitten dat het moslim zijn ook nog met de paplepel naar binnen giet. Deze mensen hebben geen schijn van kans. Maar de Europese poitici die ons dit aangedaan hebben, die de poorten van Europa open gezet hebben voor miljoenen moslims de een nog meer besmet met het islam virus dan de ander dat zijn de echte daders. Zij hebben bloed aan hun handen stuk voor stuk omdat ze beter hadden kunnen weten maar geweigerd hebben dit beter weten te aanvaarden. Dit is niet het laatste bloed dat vergoten wordt op het altaar van de Europese Unie. In hun hoofden hopen ze dat ze het nog kunnen rekken. In hun hoofden hopen ze dat vele moslims zich zullen afkeren van de kernwaarden van de islam. In hun hoofden hopen ze dat moslims hun niet in de steek zullen laten na decennia hun met miljarden de luiers verschoont te hebben en ze als bevolkingsgroep boven alle kritiek verheven te hebben en ze bovenal begunstigd te hebben door hun geloof te verheffen tot ras. Maar de elite vergist zich zoals alleen een elite zich vergissen kan. De elite zal niet uit eigen beweging het veld gaan ruimen. Externe krachten moeten die klus gaan klaren. De vulkaan staat op punt van openbreken rest alleen de vraag wordt het een snelle kortdurende democratische eruptie met daarna een herstel proces van jaren of een lange eruptie met heel veel oproer, schermutseling en straatterreur alvorens de elite door de knieën gaat. Maar door de knieën zullen ze gaan neem dat gerust van me aan.

  Like

 17. Guardiacivil zegt:

  Alle Europese Burgers moeten zich vormen tot één groot blok tegen Brussel en de elite.

  Like

 18. Tistochwat zegt:

  [quote] Dit betekent dat in mijn land, Nederland, er alleen al 100.000 moslims zijn, die persoonlijk bereid zijn om geweld te gebruiken. Het Nederlandse leger telt echter minder dan 50.000 soldaten. [/quote]

  En dat ‘leger’ van ons moet nog ‘pang pang’ roepen ook. Misschien moeten ze ook maar op blokfluiten gaan spelen, kerstliedjes gaan zingen en straks op armlengte afstand van de mohammedaanse vijand blijven. Wat zal dát ons een veilig gevoel geven.

  Wees voorzichtig, Geert, pas goed op jezelf, want de linkse sluipmoordenaar slaapt niet.
  Je spreekt en verkondigt de waarheid en dat kan de ‘socialist’ niet verdragen.
  Hij zal tot het uiterste gaan om je de mond te snoeren.
  En als jij weg bent, is er niemand meer die voor ons opkomt, niemand meer die voor ons door het vuur gaat…

  Like

 19. Mooie plannen en broodnodige maatregelen… Geert!!! Ik zie liever jou dan Roy Donders op tv!!! Jij hebt tenminste een boodschap… Roy Donders niet!

  Like

 20. Pieter G zegt:

  Kuzu had ook wat te melden over Berlijn: http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/12/misselijkmakende-kuzu-heeft-ook-wat-te-melden-over-berlijn-aandacht-aanslagen-in-europa-wordt-overdreven/
  Ik zou maar 1 vraag stellen aan Kuzu. Zou het niet een geweldig vredelievend gebaar zijn als moslims massaal hun Koran in het kerst vreugdevuur zouden gooien om aan de oorzaak van alle narigheid massaal een einde te brengen?
  Nooit meer islam!
  Voor ieders welbehagen.

  Like

 21. Erik zegt:

  Precies Geert we gaan hier en in Europa een revolte brengen die ons eindelijk gaat bevrijden van de ondankbare parasieten en valse verraders van de democratie.
  Het is echter belangrijk dat dit in heel Europa geschied en raakt tot diep in de politiek en de media die dit gefaciliteerd hebben en nog doen.
  De dag van de wende is in aantocht met een vaart die niet meer te stopen is, 15 Maart is het begin van het einde voor veel verraders.
  Dan gaat de ontmanteling van het apparaat van start die ons zo lang al in de wurggreep heeft gehouden.
  Met die gedachte ga ik zo mijn dochter van Schiphol halen om met de hele familie het Kerstfeest te vieren opdat het licht van de Christus deze duistere tijd belooft te vernieuwen, goede Kerst vrienden.

  Like

 22. Republikein zegt:

  Koenders zit in Mali en Hennis heeft een infectie.
  Arib was ook op bezoek.
  Kan hier een toneelstuk van gemaakt worden als de soldaat van overleden is?
  Gaat als een tierelier.

  Like

 23. mahoog zegt:

  Veel van het hierboven geplaatste zal door het nog steeds grotere linkse kamp als ”gezwets” worden verklaard.Tòch blijf ik hopen dat er een ommekeer komt en ik dus hier met wat meer trots kan zeggen dat ik Nederlander ben.Mart Brasil.

  Like

 24. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  nee…. Neêrlands Hoop is nog niet naar de Kloten,
  wie dàt beweert, roeptoetert weer ’n leugen
  want er is Geert, die méér vertrouwen claimt !
  en veel meer spijtoptanten die hem eindelijk gaan promoten…
  .
  Jasterke
  .

  .

  van allen die zich in die EU verheugen…

  uitsluitend Geert, die méér vertrouwen claimt en

  Like

 25. Drs.P. zegt:

  Schaakspel op wereld niveau, met als doel chaos te veroorzaken om daarmee de vrijheden van de burgers steeds verder te beperken en de NWO te kunnen uitrollen:
  http://www.beyondthematrix.nl/nieuws-analyses/geert-wilders-politici-zijn-de-schuld-van-terreur-wegens-te-milde-houding-naar-islam/

  Like

 26. Pingback: Het gist in Europa, er is een politieke revolutie op komst – Fenixx.org

 27. Taljaard zegt:

  Gelukkig maar dat die 100.000 islamisten in ons land, waar Wilders het over heeft, niet allemaal gewapend zijn. Maar zelfs wanneer er een kleine 20.000 van zo’n zooitje ongeregeld de beschikking zouden krijgen over vuurwapens zouden ze een groter gevaar vormen voor henzelf dan voor anderen. En voor een goed getrainde en professionele legermacht van misschien 500 man, met een luchtmacht en zware wapens, is het een fluitje van een cent om ze op te rollen.

  Deze ouwe marinier zou dat zo aanpakken;
  -Bombardeer hun hoofdkwartier aan gort met een Apache helicopter.
  -Snij de stroom af in het stadsgedeelte wat zij bezet houden.
  -Ga er dan `s nachts in het stikkedonker met infrarood nachtzicht-camera’s en machinegeweren met gericht vuur in. Paniek! Paniek! Kippen zonder kop.
  -Drijf ze naar een uitvalsweg.
  -En laat ze dan in het kruisvuur van een stuk of 6 diagonaal ten opzichte van elkaar opgestelde zware punt 50 mitrailleurs stumperen. Rechtstreeks naar de 72 maagden.
  -Wat er daarna nog met de broek vol stront alle kanten op vluchtend overblijft kun je de volgende dag moeiteloos opvegen en gevangen nemen.

  Like

 28. Heer M zegt:

  http://zoomin.tv/video/#!v/768074 Geert Wilders met de Amerikaanse pers.

  Like

 29. teun klein zegt:

  jullie worden door ons betaald om nederland in goede banen te leiden heer rutte , en ons niet uit te leveren aan de islam waardoor wij onze vrijheid kwijd raken en nu al niet meer veilig over straat kunnen omdat wij elk moment overal een aanslag kunnen verwachten, alleen al dat gevoel om zo te moeten leven hebben wij aan u met de linkse kliek te danken dit voelt niet goed! ik hoop dat jullie 17 mrt weggestemd worden allemaal!!zodat wij weer rustig weer met het openbare vervoer kunnen reizen zonder angst!!

  Geliked door 1 persoon

 30. Pingback: Het gist in Europa, er is een politieke revolutie op komst – jroam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s