“In Milaan doodgeschoten Amri lid van islamitisch terreurnetwerk dat nieuwe aanslagen voorbereidt”

screenshot_84

(Door: “Xander”)

MI6: In Duitsland al 7000 potentiële moslimterroristen – Omgerekend met aantal slachtoffers Berlijn en Nice zouden die 84.000 tot 573.000 Europeanen kunnen vermoorden.

De dader van de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn, de Tunesiër Anis Amri (foto), is afgelopen nacht door de politie in Milaan doodgeschoten. Ondertussen is de eerste, later op bevel van bondskanselier Merkel vrijgelaten verdachte, de Pakistaan Navid B., spoorloos verdwenen.  Volgens inlichtingenexperts staat het vrijwel vast dat Amri onderdeel was van een goed georganiseerd Europees islamitisch terreurnetwerk, dat er wel eens bewust voor gezorgd kan hebben dat Amirs vingerafdrukken in de truck werden gevonden. De daarop volgende internationale klopjacht leidde heel handig de aandacht af van het netwerk zelf, dat ondertussen nieuwe aanslagen op Europese burgers voorbereidt, mogelijk al tijdens de kerstdagen.

Lees verder>>>
(h/t Aukina D.)
ksander-nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Eurabië, Europa, EUSSR, Immigratie, Islam, Terrorisme. Bookmark de permalink .

4 reacties op “In Milaan doodgeschoten Amri lid van islamitisch terreurnetwerk dat nieuwe aanslagen voorbereidt”

 1. Ja, dat is ie, kan niet anders, z’n paspoort gelukkig gevonden want dat had ie weggegooid, z’n telefoontje, z’n pasje van Ikea Family, een heel dik fotoboek met foto’s van zijn familie, toegangspasje voor Heumensoord, de uitslagen van zijn laatste darmonderzoek, alles lag nu opeens in die vrachtwagen, wat een geluk en wat een scherpe neus hebben die speurders, kan niet missen, dat is ie!

  Like

 2. dees zegt:

  En maar boos worden als je zegt: “Merkel heeft bloed aan haar handen”

  Like

 3. Het bloed begint langzamerhand van haar af te druipen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s