Kerst verbieden

screenshot_92

(Door: “Landerdoek”)

Mag ik mijn eventuele trouwe linkse lezers een halal-kerst en een ‘explosief’ Nieuwjaar toewensen, zonder dat ze zich beledigd voelen dat het toch een christelijk feest is. Hopelijk zullen er in 2017 nog veel meer verkrachters, vrouwen-schoppers, homohaters, dieven, moordenaars, terroristen en andere “Welkom”-gasten binnendringen om de verrijking van onze cultuur een steuntje in de rug te geven, anders is het toch zo saai. Bovendien, als het aan links zou liggen, hebben wij straks helemaal geen kerstbomen, aangezien die toch eigenlijk kwetsend overkomen voor de moslims, net als Zwarte Piet voor de negers, want zo voelen de zielige moslims zich er niet bij horen. Kom nou, wij moeten toch telkens onze tolerantie bewijzen of niet? Dus weg met die rot-bomen. Bovendien, wie zijn de Nederlanders om te bepalen wat voor feesten er in Nederland gevierd mogen worden; dat bepalen de Marokkanen en de zwarten wel. Nee, niet wachten tot na de kerst om de boom op de Dam in Amsterdam in de fik te steken, doe het al vóór de kerst, of trek die boom met zo’n vrachtwagen neer; dat kan een typische links actie zijn en haar moslimbroeders heel blij maken.

Door:
“Landerdoek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Eurabië, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Kerstmis, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Rotzakken, Satire. Bookmark de permalink .

8 reacties op Kerst verbieden

 1. Tom zegt:

  Bij dit soort artikelen krijg ik tweeërlei gevoelens en moet ik snel denken aan de Romeinen brieven van Paulus.

  Allereerst de omschrijving van de mens in de ruimste zin van het woord in Romeinen 3:
  10 Gelijk geschreven is: Er is niemand rechtvaardig, ook niet een;
  11 Er is niemand, die verstandig is, er is niemand, die God zoekt.
  12 Allen zijn zij afgeweken, te zamen zijn zij onnut geworden; er is niemand, die goed doet, er is ook niet tot een toe.
  13 Hun keel is een geopend graf; met hun tongen plegen zij bedrog; slangenvenijn is onder hun lippen.
  14 Welker mond vol is van vervloeking en bitterheid;
  15 Hun voeten zijn snel om bloed te vergieten;
  16 Vernieling en ellendigheid is in hun wegen;
  17 En den weg des vredes hebben zij niet gekend.
  18 Er is geen vreze Gods voor hun ogen.
  19 Wij weten nu, dat al wat de wet zegt, zij dat spreekt tot degenen, die onder de wet zijn; opdat alle mond gestopt worde en de gehele wereld voor God verdoemelijk zij.

  Daarnaast staat er ook duidelijk omschreven wat de taak en de plichten zijn van onze overheden. Iets wat zij in veel opzichten hebben verzaakt.
  Detaken en plichten van onze overheid is te lezen in Romeinen 13:
  4 Want zij is Gods dienares, u ten goede. Maar indien gij kwaad doet, zo vrees; want zij draagt het zwaard niet te vergeefs; want zij is Gods dienares, een wreekster tot straf dengene, die kwaad doet.
  5 Daarom is het nodig onderworpen te zijn, niet alleen om der straffe, maar ook om des gewetens wil.
  6 Want daarom betaalt gij ook schattingen; want zij zijn dienaars van God, in ditzelve geduriglijk bezig zijnde.

  Mijn gedachte is dat men nooit de Islam binnen had mogen halen. De Islam (als godsdienst) kan nooit onderdeel zijn van een christelijke natie zoals Merkel (dochter van een dominee???) beweert. De Islam verwerpt schriftelijk (!) het verzoeningsoffer van Jezus. Dit is voor de volle 100% anti christelijk (anti-christ).
  Als je als christelijke overheid deze anti christelijke opvattingen ruimte geeft en ondersteunt dan zul je de gevolgen ondervinden… Dat is nu dus gaande en het zal alleen maar erger gaan worden.
  Noem het straf van God, karma of hoe je het noemen wil maar de gevolgen zijn zichtbaar.

  Like

 2. Thom zegt:

  Ik sta achter onze Christelijke cultuur. Desondanks geloof ik dat een religie een soort politiek verbond is. Ik zie een kerkgemeenschap als een politieke commune. De mens kan moeilijk accepteren, dat er na zijn leven niets meer is. Heeft hij dan voor niks geleefd, vraagt hij zich af. Om zijn bestaan na de dood zin te geven is er een hemel of reïncarnatie bedacht waar we naar toe gaan als we de wetten en regels van een geloof volgen.
  Zoiets werkt het volgens mij.

  Like

  • BertG. zegt:

   Zo kijken mossels er ook tegen aan, dat religie en politiek een verbond/ commune is.
   En laat dat nou net de reden zijn dat er met die mensen ook nooit valt samen te leven.
   Ze zijn dan ook niet in staat om een onderscheid te maken in “geloof” en politiek.
   En dat maakt het ook dat er geen zinnig woord mee is uit te wisselen.

   Maar ik ben blij je het zelf een keer toegeeft, hoe onmogelijk sommige gelovigen zich weten te gedragen, door dit soort waan ideeën en gedachtes.

   Like

  • Peter zegt:

   Ja, zo kun je het ook bekijken. Of je gelijk hebt blijkt later wel. Heb je ongelijk, nou ja
   dan heb je gewoon pech gehad . It is all in the game.
   .

   Like

 3. Goed geschreven stuk van Landerdoek. Maar ik ben toch echt niet van plan om mij monddood en slaaf in eigen land te maken door links en die profiterende parasieten.

  Like

 4. Het Rode Gevaar heeft al jaren geleden de toko’s van de concurrenten overgenomen en draaien gewoon verder onder diens naam. Dat deden ze al tijdens de Oktoberlentes in Rusland, rond 1934 bij de Duitsers, even later bij de Italianen en in de wat modernere tijd pakten ze alle geledingen van de samenleving, inclusief de ambtenarij en de politieke partijen over. En tegen de tijd dat het fout gaat en ze alle roestige wagentjes het moeras in hebben gereden duiken ze altijd weer onder of gaan voor de kinderen zorgen, in Argentinië of nog verder weg. Trouwens het Rode Gevaar heeft niks met socialisten, communisten of andere Legopoppetjesspelers te maken, dat zijn maar willige werktuigen en nuttige idioten. Wat wij zien zijn slechts de soldaten en de harlekijntjes, wie ze bedient die zien we niet. [Goh, lijkt sterk op ‘die im Dunklen sieht man nicht’, Bertje Brecht wist het toen al.]

  Like

 5. Ik ga vanmiddag naar een kerstmarkt. Niet omdat ik er normaal gesproken zin in heb maar omdat ik daar mee aan geef dat ik niet wijk voor terrorisme, islam, Satan (Allah) of die gek die zich in de zevende eeuw de allerlaatste profeet noemde!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s