Zondebokpolitiek van Asscher´s PvdA

screenshot_76

(Door: Ton van Kesteren)

In een paginagroot  interview in het Dagblad van het Noorden van 17 december jl. zet de nieuwbakken politiek leider Lodewijk Asscher van de PvdA Geert Wilders weg als de grote zondebok voor de problemen in ons land. Asscher  spreekt zichzelf voortdurend tegen. Asscher wil af van het gehakketak, maar tegelijkertijd hakt hij alleen maar in op Geert Wilders. Volgens PvdA’er Lodewijk Asscher valt Geert Wilders de rechtsstaat aan als hij kritiek heeft op gepolitiseerde rechters die hem monddood proberen te maken. En dat terwijl diezelfde rechters partijgenoten van Asscher (Samsom en Spekman) ongemoeid laten, ondanks het feit dat die discriminerende uitlatingen over Marokkanen hebben gedaan (“Marokkanen hebben een etnisch monopolie op overlast” en “Marokkanen moet je vernederen”).

Lodewijk Asscher is hypocriet als hij beweert dat Geert Wilders de pensioengerechtigde leeftijd op 66 heeft gebracht. Wat Asscher er niet bij vertelt, is dat Wilders niet wilde gedogen als de AOW-leeftijd naar 67 jaar ging. Om Wilders tegemoet te komen, werd deze leeftijd daarop naar 66 gebracht. Het uiteindelijke dictaat aan bezuinigingen van VVD en CDA kon Wilders niet gedogen, omdat dit ten koste ging van ons land en de Nederlanders. De PVV wilde daar niet aan meewerken. De PvdA van Asscher heeft de afgelopen kabinetsperiode met steun van VVD, D66, ChristenUnie en GroenLinks de pensioengerechtigde leeftijd daarop verhoogd naar 67 jaar, en erger, de generatie vanaf 1955 mag zelfs nog langer doorwerken tot ver na het 67e levensjaar.

Lodewijk Asscher vindt het onverteerbaar dat Geert Wilders het Marokkanenprobleem benoemt en dat hij de massa-immigratie wil stoppen. Asscher´s PvdA daarentegen wil liefdevol zijn en solidair zijn met mensen uit alle windstreken die het moeilijk hebben. Asscher neemt alle asielzoekers bij de hand, ook al neemt een grote meerderheid van de asielzoekers ons bij de poot. Voor Asscher is en blijft iedereen welkom in ons land en hij laat de koning van Marokko, dictator Erdoğan van Turkije en Afrikaanse regimes bepalen wie er weg moeten uit Nederland.

Als Geert Wilders de Nederlandse werknemers wil beschermen tegen goedkope werknemers uit Oost-Europa, dan wordt hij door de PvdA van Asscher uitgemaakt voor xenofoob (buitenlander-hater). De naïeve Asscher en zijn PvdA denken dat het probleem – buitenlanders die banen inpikken van Nederlanders – kan worden voorkomen als Nederland die buitenlandse werknemers conform Nederlandse cao’s gaat betalen. De stroom buitenlanders op de Nederlandse arbeidsmarkt zal in dat geval alleen maar groter worden.

De PvdA van Asscher vindt zichzelf in tegenstelling tot de PVV van Geert Wilders een fatsoenlijke partij, omdat die partij samen met de SP, GroenLinks en D66 meer massa-immigratie wil, meer geld naar Brussel wil overmaken, nog meer geld voor ontwikkelingshulp uit wil trekken en geld voor onzinnige subsidies wil reserveren. Dat de Nederlandse burger voor deze internationale solidariteit fors zal moeten inleveren en Nederland daardoor nog verder zal verarmen en verpauperen, zegt deze naïeve wereldverbeteraar er helaas niet bij. En over de megasalarissen van zijn sociaaldemocratische vriendjes bij de VARA horen we hem al helemaal niet.

Door:
Ton van Kesteren, fractievoorzitter PVV Groningen
pvv-groningen-3

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Geert Wilders, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, PvdA, PVV, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Zondebokpolitiek van Asscher´s PvdA

 1. Guardiacivil zegt:

  Zo is het en niet anders.
  Asscher zal nog wel eens zwaar op zijn bek kunnen gaan.

  Like

 2. mahoog zegt:

  Tja….de ene debiel gaat af,de andere klimt op het stoeltje.

  Geliked door 1 persoon

 3. Catshuis-overleg mislukte door CDA.
  Pijnlijke miscommunicatie en onenigheid binnen de CDA-top leidden begin 2012 de val van het eerste kabinet-Rutte in. Daardoor kon partijleider Verhagen uiteindelijk niet leveren wat hij al aan PVV-leider Wilders had voorgespiegeld. Het verklaart waarom Wilders alsnog opbrak na zeven weken onderhandelen in het Catshuis, met een begrotingsakkoord al in zicht.
  Artikel uit de Volkskrant van 22 feb 2014. Terwijl menigeen denkt dat de PVV schuldig is aan het mislukken van het Catshuis-overleg, bleek het CDA de schuldige.
  ———————————————————————————————————————————–

  En het blijft maar door sudderen dat GW/PVV de schuld er van krijgt………….

  Geliked door 3 people

 4. Klippie 72 zegt:

  Kan me geen grotere gluiperd voorstellen.

  Like

 5. Lee zegt:

  Als er iemand geen recht van spreken heeft en er eigenlijk niet meer toe doet na maart volgend jaar dan is het wegkijker asscher wel. Hij en zijn partij hebben zo’n beetje alles verkwanseld en verprutst de afgelopen jaren met het slechtste kabinet ooit. Het ergste vind ik nog dat ze de problemen niet durven te benoemen want niet policor. Wilders krijgt straks zijn kans om het beter te doen. En dat is niet moeilijk na een (te lange) periode met de pvda in het kabinet.

  Like

 6. bedonderde burger zegt:

  Het klopt, het is allemaal de schuld van Wilders.
  En zo is het en niet anders.
  Met Wilders zijn ‘minder, minder, minder’ heeft hij keurige politici als Merkel, Obama en Samson uitgedaagd, zodat die wel voor meer, meer en meer moesten zorgen.
  Dus die hele meute criminele namaak asielzoekers die ons onder de voet loopt is zijn schuld.
  Zoals het ook zijn schuld is dat er te weinig drinkwater in de Sahara is.
  En natuurlijk is het zijn schuld dat soms zand vanuit die Sahara overwaait naar Europa.
  Zo. Punt.
  Het is ook zijn schuld dat er plastic eilanden in de oceanen drijven.
  Het is zijn schuld dat de ozonlaag wordt afgebroken.
  Het is zijn schuld dat we weer niet gewonnen hebben bij het Eurovisie songfestival.
  Het is zijn schuld dat de Titanic ten onder is gegaan.
  Het is zijn schuld dat in Zuid Afrika de Boerenopstand heeft plaatsgevonden en de Boksersopstand in China ook, net als de Russische revolutie.
  Zo, dat iedereen het weet.
  Die wilde Wille Wilders toch, wat die niet allemaal heeft veroorzaakt.
  Vriend Asscher, laten we onze krachten bundelen en ferm stand houden tegen die Wilders, die mafketel die de democratie wil redden….
  Dat nooit, lang leve terreur.
  Lang leve onderdrukking.
  Lang leve namaak democratie.
  Lang leve het DDR socialisme.
  Lang leve Noord Koreaanse praktijken en weg met ons en weg met vrijheid…..

  Geliked door 1 persoon

 7. Republikein zegt:

  oud filmpie en prettige dagen allemaal

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Wat een hypocriete onbenul is die Asscher , deze loopjongen van de Europese dictatoren !!

  Geliked door 1 persoon

 9. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  Asscher ?…Oh nee, ik doe niet mee !
  .
  ik doe niet mee aan ’t schelden op ’n huichel-Marokkaan
  dat blijft gewoon een kind van eigen soort,
  als hij MIJN Volksvertegenwoordiger maar niet verbaal vermoordt
  wat dàn is ’t met mijn rest-compassie óók gedaan !
  .
  ik scheld niet mee, al blijft de man een hork
  die wij daar in den Haag niet zouden moeten dulden
  bij Linkse rakkers die altijd van verraden smulden
  zó steekt dit soort hansworst bij mij dus aan de vork !
  .
  Oh. nee…ik scheld niet mee, want ik ben opgevoed,
  dat schept verplichtingen , die ‘k vaak graag zou vergeten
  maar elke Marokkaan mag ondertussen weten:
  genoeg is wel genoeg… en dat is GOED !
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 2 people

 10. Fred zegt:

  Deze “heer” zal na 15 maart 2016 wel een toontje of meer lager zingen.

  Like

 11. Mario Schettini zegt:

  De heer van Kesteren schrijft: ‘naïeve Asscher’. Wat bedoelt u met naïef ? Uitgekookt, doortrapt gemeen en zo laag van karakter zult u bedoelen, althans dat mag ik hopen. Anders bent u nog naïever dan deze Asscher.

  Like

 12. teun klein zegt:

  je moet zoals asscher toch een dikke plaat voor je kop hebben als iemand als wilders nederland bezig is te redden ,en zegt dat je moet dwijlen met de kraan dicht ,en dan beweren dat wilders geen oplosing heeft en zelf blijven dwijlen met de kraan open ben je volgens mij niet goed bij je hoofd heer? asscher!! stop aub met politiek en stop met nederland uit te leveren aan de islam !! kom tot bezinning asscher!! maak ons niet langer kapot!!

  Like

 13. Jan zegt:

  Asscher doet CNN na: Asscher vergelijkt Wilders met oudejaarsvandaal

  PVV-leider Geert Wilders gedraagt zich, door rechters aan te vallen, net als belagers van agenten met Oud en Nieuw. Dat vindt PvdA-lijsttrekker Lodewijk Asscher.

  Wie de rechterlijke macht aanvalt ,,doet precies hetzelfde”. ,,Dat is als het gooien van een vuurwerkbom naar mensen die de vrijheid voor iedereen beschermen”, zegt Asscher in een vraaggesprek dat Trouw morgen publiceert. Voor aanvallen op de vrije pers of het parlement geldt dat volgens de vicepremier ook.

  In de fik
  Asscher verwijt Wilders verder dat hij ,,eigenlijk de Grondwet in de fik steekt” door mensen met een andere achtergrond en een ander geloof om die reden verdacht te maken.
  ….
  http://www.ad.nl/binnenland/asscher-vergelijkt-wilders-met-oudejaarsvandaal~a0ed613b/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s