De ware vijand is de interne

screenshot_99

(Door: Marcus Franz – Vertaling: E.J. Bron)

Europa, we hebben een probleem. En dat zit veel dieper dan het probleem dat we dagelijks via de media aanschouwelijk krijgen voorgeschoteld. Wat we op de beeldschermen en in de kranten zien, zijn alleen maar symptomen. En symptomen zijn slechts signalen, geen oorzaken. We zijn weliswaar diep geschokt door de terreuraanslagen en kunnen we niet begrijpen wat er steeds voor gruwelijkheden plaatsvinden. Maar het is niet (alleen maar) de terreur die ons in de kern bedreigt.

pi-news

Massa-immigratie als middel tot doel

We maken ons zorgen vanwege de massa-immigratie en zien dagelijks hoe de Europese naties veranderen en het maatschappelijk klimaat veranderd is. Maar het is niet (alleen maar) een andere cultuur die op het punt staat Europa stap voor stap over te nemen. Er bestaat iets veel gevaarlijkers: het is de interne vijand, die het continent met opzet wil vernietigen. En daarvoor is ieder middel hem recht – ook en vooral de massa-immigratie.

De “menselijkheid” als manipulatiemiddel

De interne vijand heeft veel gezichten en hij weet zich voortreffelijk te camoufleren en ons te misleiden. Meestal komt hij in het lieftallige gewaad van het humanisme en roept luidkeels “menselijkheid” wanneer er ergens duidelijke of harde beslissingen in de zin van de naties moeten worden genomen. Met de welluidende code “menselijkheid”, die niets concreets inhoudt, valt alles te rechtvaardigen – zelfs een politiek die tegenstrijdig is aan de nationale belangen.

De waarheid zeggen is gevaarlijk

Wie kan namelijk tegenwoordig een zogenaamd door menselijkheid aangestuurd handelen bekritiseren zonder zich daarvoor direct te moeten verontschuldigen? Wie kan objectieve aantallen, data en feiten in het alles overschaduwende migratiedebat inbrengen zonde onmiddellijk een hardliner, racist of nog erger genoemd te worden? Wie kan de waarheid nog uitspreken als hij geen snel paard heeft? Precies.

Het gebeurt voor onze ogen

Wilt u voorbeelden? Dat de ongecontroleerde grenzen en hun voortdurende massale overschrijding door vreemdelingen een krasse rechtsbreuk vormen, kun je in ieder wetboek lezen – maar dat maakt niets uit – de “menselijkheid” heeft voorrang. Dat in Oostenrijk en Duitsland honderdduizenden illegalen zonder verblijfsvergunning gewoon niet worden uitgezet, is een duur en gevaarlijk feit – maar dat maakt niets uit – de “menselijkheid” heeft voorrang.

De interne vijand predikt via zijn herauten en handlangers de “menselijkheid”, de “tolerantie” en de “Europese waarden” – zonder ons ooit concreet te vertellen wat daarmee precies bedoeld wordt. En wie deze vijand, die niet als zodanig herkenbaar is, maar steeds alleen maar zegt dat hij voor alle mensen het beste wil, wie dus deze vijand niet volgt, wordt door hem letterlijk vervolgd. Met alle middelen en rigoureus. Wie niet meezingt met het gezapig gezongen menselijkheidslied maakt zichzelf verdacht. En deze verdenking alleen al is het beslissende bewijs die geheel zonder proces de publieke veroordeling mogelijk maakt.

Wie en waar is de vijand?

Nee, de alomtegenwoordige interne vijand is geen persoon en ook geen groep personen. De interne vijand van Europa is een houding die zichzelf cultureel marxisme noemt. Omdat het politieke marxisme mislukt is, baant de oude marxistische theorie zich al tientallen jaren lang nieuwe wegen. Het maakte zich via zijn “humanistisch” genoemde normatieve en retorische dwangsystemen (zoals de politieke correctheid en diverse fantasieën over gelijkheid en internationaliteit)meester van de politiek-mediale mainstream. Daar wordt het zonder aarzelen en vaak zonder dat de propagandist zich hiervan zelf nog bewust is, ijverig en onophoudelijk verbreid.

screenshot_98

De kenmerken van het cultuurmarxisme

Kenmerken van het cultureel marxisme zijn ideeën en doelen, die bij oppervlakkige en modernistische beschouwing wel degelijk hun plaats zouden kunnen hebben in liberale en democratische samenlevingen. Uiteindelijk zullen deze ideeën de samenleving echter ontwrichten. Tot het ideologische concept van het mediaal dominante cultureel marxisme behoren de politieke correctheid, de opheffing van de seksegrenzen, de overal toenemende gendervoorschriften, het complete feminisme, het volledig vrijgeven van abortus, de oeverloze uitbreiding van minderhedenrechten, de invoering van het homohuwelijk en de landelijke invoering van vrouwenquota.

Andere kenmerken zijn de infantilisering van de mensen als gevolg van de constant getrommelde boodschap om het individu met steeds meer rechten en steeds minder plichten uit te rusten, de onophoudelijke verzwakking van de naties ten gunste van een het individu onmondig makende super welvaartsstaat, het uit de criminele sfeer halen van illegale migratiebewegingen, de veroordeling van traditionele begrippen zoals vaderland, volk en eer en vooral de devaluatie van het klassieke gezin door middel van een doelbewust antifamilie politiek.

De Frankfurter Schule

Deze speciale melk van de nieuwe vrome denkwijze werd uit een heel bijzondere uier van de intellectualiteit gemolken: het was de Frankfurter Schule en de daar ontstane zogenaamde Kritische Theorie, die ons de paradigma-wisseling bracht. In Frankfurt werkten en werken filosofen zoals Adorno, Marcuse, Horkheimer en de nog altijd actieve Jürgen Habermas, die in Duitsland en tijdens de Tweede Wereldoorlog ook in de VS het geestelijke fundament voor het cultureel marxisme legden.

Ook de economie moet er aan geloven

Een ander en wezenlijk doel van het cultureel marxisme is de verzwakking van de traditionele economie ten gunste van wereldwijs agerende concernconglomeraten en van het bankwezen. Bewijzen daarvan zijn de geld creërende macht van de centrale banken, de duimschroeven van de staat in de vorm van constant stijgende heffingen en het zwaar drukkende belasting-juk voor de kleine en middelgrote ondernemingen, terwijl de concernreuzen mogelijkheden hebben om deze te ontduiken.

Verenigd in het warme nest

De cultuurmarxisten zijn al lang bij de financiële kapitalisten in bed gekropen om daar hun wilde huwelijk uit te leven en hun bedorven kinderen te produceren. Aan het eind hiervan staat ook een verwoeste wereld: namelijk die van de ondernemende economie. De economische realiteiten worden binnen afzienbare tijd door slechts enkele groten gecreëerd, de klassieke wereld van de ondernemingen bestaat dan niet meer.

Uiteraard gaat het om macht

Het doel van al deze ontwikkelingen is uiteraard de uitbreiding van de macht over de gewillige en manipuleerbare massa´s en het vestigen van de heerschappij van diegenen die het cultureel marxisme vertegenwoordigen en verbreiden. De interne vijand is machtig en alleen zijn hier naar voren gebrachte houdingen hebben überhaupt de verzwakking van Europa en de fulminante migratiecrisis mogelijk gemaakt. We weten niet of wij de in onze eigen gelederen alomtegenwoordige usurpatoren nog kunnen overwinnen. Maar wie Europa wil behouden, moet het in ieder geval proberen.

screenshot_100

Bron:
www.pi-news.net
Door: Marcus Franz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Europa, hersenspoeling, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, socialisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op De ware vijand is de interne

 1. Guardiacivil zegt:

  Dan moet het na 17 maart met de nieuw gekozen minister president GW en zijn partij dit systeem onderuit gehaald worden en afgebroken.

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • Thom zegt:

   In Den Haag is het nog erger. daar lopen de soepjurken met politiebevoegdheden de Schilderswijk te bewaken tijdens Oud en nieuw. Ze hebben officieel nog net geen pistool, maar al wel de macht.

   Like

   • boorzalf zegt:

    Even een plaatje er bij van het islamitische kalifaat den haag, tis te zot voor woorden. Er allemaal uit trappen,terug naar de woestijn.

    Like

  • Golden Girl zegt:

   gaan ze met een halve zool in zijn nachthemd op de foto, waanzin
   wie zegt dat die gek misschien een bomgordel om had gehad en boem 3 agenten dood
   het lachen zal ze nog wel vergaan als er opeens honderd om hun heen staan die iets anders willen dan met ze op de foto gaan

   Like

 3. wdwin vissers zegt:

  Kerk van de linkse bavianen

  Het wordt tijd dat de linkse kerk eens duchtig wordt aangepakt. De leden van deze vergadering der gelovigen prediken de gelijkheid van allen en komen op voor de rechten van rechtelozen in Verweggistan.
  Maar in eigen land vormen ze kleffe groepjes die hun ideologische tegenstanders stigmatiseren, anderen buitensluiten en doodzwijgen. Zodra één van deze linkse bavianen meent dat iemand, die niet tot zijn eigen kolonie behoort, een heilig huisje heeft ingetrapt, heft hij zijn strijdkreet, waarna de hele bavianenkolonie zich bovenop de overtreder van de Heilige Code stort. Over deze onverlaat wordt de gierput leeggestort. Daarna wordt hij als Ismael de woestijn ingestuurd.

  Werkelijk elk middel is voor deze politiek-correcte bavianen geoorloofd om het veronderstelde ongelijk van hun tegenstanders aan te tonen. En hoewel de rechten van armen en nooddruftigen in de Derde Wereld hun zeer ter harte gaan, gelden deze hoogstaande principes niet meer zodra de bavianenkolonie eendrachtig volgens de principes van de cognitieve resonantie in beweging komt. Alles is dan geoorloofd. Het gaat er deze bavianen vooral om te laten zien dat ze zelf voortreffelijk zijn, dit geheel in tegenstelling tot het rapaille dat ze zeggen te bestrijden

  Deze bavianen vinden zichzelf heel aardig. Ze ogen heel beschaafd, welopgevoed en intelligent. Buitenstaanders krijgen de indruk dat het buitengewoon redelijke wezens zijn. Voor de leden van hun eigen kolonie klopt die indruk wel, maar jammer genoeg reiken hun sympathie en hun solidariteit niet verder dan de bosrand, de grens van hun groenlinkse territorium.

  Dat het internet het riool is van Hollandse hufters, zoals de kranten een tijdje geleden kopten, komt niet alleen door de aanhang van de PVV, maar komt ook voor rekening van de kleffe kliekjes van deze correcte, linkse bavianen. Het wordt de hoogste tijd dat hun houten Bastille wordt bestormd en de ware vrijheid van meningsuiting wordt hersteld. Laten we deze bavianen verdrijven uit het bastion waarin ze zich hebben verschanst. De andere bewoners van het digitale sprookjesbos kunnen dan weer in alle vrijheid ademhalen.

  Geliked door 1 persoon

 4. topsporter zegt:

  interessant artikel.

  Like

  • Is die linkse niet dat kamermeisje dat het kwakje van de haar voorganger op het tapijt uitspuugde? Dat was die vent die een paard van 32 centimeter had volgens de geruchten en daarom beoogd president van Frankrijk. Ja, ingewikkeld maar dat heb je met politiek,.

   Like

 5. Frans Brassens zegt:

  Wederom een goede diagnose. Maar zoals zo vaak, mis ik de remedie.

  Slotzinnen als ‘We weten niet of wij de in onze eigen gelederen alomtegenwoordige usurpatoren nog kunnen overwinnen. Maar wie Europa wil behouden, moet het in ieder geval proberen.’
  zouden geen slotzinnen moeten zijn, maar de inleiding tot een uitgewerkte reeks mogelijkheden die ons wellicht helpen kunnen om alsnog te ‘overwinnen’.
  Liefst op democratische wijze, zoals een en ander gaande is in een aantal Europese landen. Maar zal dat succes hebben en dan voldoende blijken te zijn?

  Een groot probleem hierbij vormen de nog altijd veel onnozele ‘slapende’ burgers.
  Hoe krijg je díe voor de kar? En als dat niet tijdig plaats vindt, welke andere mogelijkheden zijn er dan nog? En is men bereid en in staat om die andere mogelijkheden ook toe te passen?

  Als dat ‘culturele marxisme’ niet tijdig kan worden neergeslagen, zoals het onderste plaatje aanbeveelt, vrees ik het ergste. Misschien zal het, gezien mijn leeftijd, mijn tijd nog wel duren, maar wat staat mijn kinderen en zéker mijn kleinkinderen dan te wachten?

  Like

 6. Ik hoop echt dat die hun langste tijd hebben gehad na 17 maart.

  Like

 7. Stef zegt:

  Een ander goed voorbeeld is de zzp er. Allemaal even arm. Zonder regels ,diploma’s,pensioen,verzekering en in het zwart.

  Like

 8. Onno zegt:

  De interne vijand zit dieper. Het heet psychopathie. Het logisch intelligentste deel van deze moreel debiele automatons werkt als een monoliet overal samen en trekt, (over lijken) gestoord en abnormaal energiek (kenmerkend) op weg naar macht en controle, overal aan de touwtjes (steeds uit liefde voor mens en dier zoals het WNF van prins Bernhard). Het is de door deze moordrobots gevormde ‘deep state’ in de USA/GB die bij de marionet Merkel aan de touwtjes trekt.

  Een remedie is er ook: De moderne psychopatentest, om te beginnen voor allen in openbare dienst en bestuur!!!

  Like

 9. hslot4 zegt:

  De oliebollen tent staat weer bij de jumbo oliebollen appelflappen en ???????????????? jawel levengrote borden met daarop hongernegerts en dan bedoel ik ook levensgroot 170190 cm.
  Nou daar koop ik dus niks lijkt me duidelijk kots van de linksche gutmensch.
  Ik ga wel naar bakkerij het stoepje die hadt teminste nog zwarte pieten achter de kraam met sinterklaas en dat dien je te steunen mijn inziens .
  Zowel Christenen als niet christenen bevalt het je niet lazer je maar op .

  Like

 10. Peterdm zegt:

  Culturele Marxisme moet teruggevonden worden in de hedendaagse globalisering door de socialisten en democraten. Het was Karl Marx die vond dat de DPM (duurzame productie middelen) in handen van de arbeidersklasse moet komen. Iedereen weet wat deze politieke plicht door Marx opgelegd heeft gebracht, dood, verderf en hongersnood in de CCCP of USSR met als resultaat dat de DPM nooit terecht kwam bij de arbeidersklasse maar bij een nieuwe elite, het politbureau van de communistische partij.
  De hedendaagse globalisering door socialisten en democraten gaat exact dezelfde richting welk het communisme heeft gebracht met het verschil dat de DPM verdeeld moeten worden over de gehele wereld. Globalisering betekend concreet dat de cultuur van de westerse wereld afgebroken moet worden en gemixt dient te worden met andere culturen. De huidige westerse elite van socialisten en democraten hebben weer de arbeidersklasse aan de kant geschoven en gekozen voor het multiculturalisme met open grenzen. De vrijheid-revolutie die nu in Europa en America plaatsvind tegen globalisering, multiculturalisme en islamisering zal een samenleving van blijvend kwaliteit opleveren waarin de arbeidersklasse beschermd zal moeten worden tegen de elite van socialisten democraten die uitsluitend globalisering,multiculturalisme, islamisering en zelfverrijking als doel heeft en de rekening bij Henk en Ingrid op de mat pleuren. De hedendaagse “arbeider” Henk en Ingrid heeft niet als doel dat de bestaande DPM in hun handen komen, zij willen alleen dat de DPM waar zij en hun voorouders aan mee hebben gewerkt niet in verkeerde handen komen. Zij willen niet verder uitgekleed worden door socialisten en democraten die het geld wat Henk en Ingrid toebehoord misbruiken voor globalisering, multiculturalisme, islamisering en zelfverrijking.
  Wij willen Nederland terug. Alleen de PVV van Geert Wilders heeft een zuivere programma tegen globalisering, multiculturalisme, islamisering en zelfverrijking.
  Je bent pas Nederlander wanneer je de Nederlandse cultuur als beschaving over neemt, eerder niet!

  Geliked door 1 persoon

  • Taljaard zegt:

   De schrijver vergeet de haat van de culturele marxisten tegen de Christelijke Kerk te vermelden, die vanouds staat voor de door hen consequent ondermijnde gezinswaarden en seksuele moraal.
   Vandaar ook dat de culturele marxisten de islam en hun aanhangers, vanouds de grootste vijanden van zowel Gods volk (de Joden) als Gods Kerk, van alle kanten ondersteunen en bevorderen sinds het marxisme zelf, i.e. het Oostblok, in de jaren `90 van de vorige eeuw in elkaar is gestort. En de rest van de marxisten/socialisten, naar het voorbeeld van China en het revisionisme van wijlen Deng Xiau Ping, een monsterverbond met het globalistische grootkapitaal zijn aangegaan.

   Dat was ook de inspiratie voor de zgn. ”derde weg” van het Labour van Tony Blair, wat door o.a. Wouter Bos, die de Nederlandse Blair hoopte te worden, gretig werd overgenomen om in Nederland tot 2 ”paarse” kabinetten achter elkaar te komen.

   Maar Putin en Rusland hebben ”Njet!” tegen dit monsterverbond gezegd.
   Omdat zij bliksems goed weten wat cultureel marxisme is.
   Het is N.B. in de jaren `50 door de toenmalige partij-ideoloog van de CP van de USSR, Michael Suslow (1902-1982) uitgevonden om het Westen cultureel en moreel te ondermijnen! Het is dus niets anders dan een onzalige geestelijke erfenis uit het voormalige Kremlin, die een bijzonder taai leven blijkt te hebben, maar nu eindelijk op zijn laatste benen lijkt te lopen.
   En het ziet er naar uit dat de Amerikanen, met hun stem voor Trump, daar ook ”No!” tegen hebben gezegd. Evenals de meeste Britten, de Engelsen in ieder geval, met hun stem voor een brexit.

   Like

 11. teun klein zegt:

  tientallen moslimlanden gaan de moslims voorbij om naar het in hun ogen goddeloze westen te gaan! waarom tijdens de oorlog blijven ze niet gewoon bij hun eigen soortgenoten? en willen ze zo graag naar het westen? omdat hier alles gratis is!!!!! elk jaar 100000 moslims erbij en gratis uitkering enz word het socialedraagvlak helemaal uitgehold!! nog belangrijker is dat wij nederland kwijt raken.!!de grote steden zijn wij al kwijt denederlanders zijn de stad ontvlucht!! zijn naar almere enz verhuisd, als dit zo door gaat waar kunnen we dan nog rustig wonen? denk hier goed over na en wees niet langer een landverrader en stem pvv!!ook voor al voor u kinderen!!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 12. M.A.L. Sion zegt:

  Analyseren heet dat.
  Het is correct. Het is de innerlijke moraal van de Europese bevolking die aangetast is met de menselijkheidsbacil. Dat is de ziekte.
  De ziektesymptomen zijn de massa’s mossels die Europa binnenstormen.
  Om de ziekte te bestrijden zullen we de symptomen aan moeten pakken.
  Er uit met die islamieten. Allemaal. Want wie de koran als zijn heilig boek aanvaardt is een potentiële jihadist en dus MOORDENAAR.
  Die moeten we toch niet in ons midden willen????
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s