Dodelijke positiviteit

screenshot_109

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Ik verbaas mij, zowel binnen de politiek als binnen het bedrijfsleven, steeds weer over de naïviteit en het totale onvermogen van ‘(top)managers’ en politici om kritisch te (durven) zijn. Alles lijkt vooral vanuit een ‘positief’ oogpunt te moeten worden ‘geregisseerd’ en iedereen die daar kritische vragen bij durft te stellen, wordt steevast afgedaan als negatief, xenofoob of zelfs rechts-extremistisch. Is dit ‘positief denken’ van deze groep hoog opgeleiden nou arrogantie, opportunisme of tunnelvisie? Het betreft hier in ieder geval een groep mensen die, al dan niet geforceerd, is uitgerust met een aangeboren roze bril, gigantische oogkleppen en ondoordringbare gehoorbescherming. Zij zijn er in al hun narcistische naïviteit zelf heilig van overtuigd dat hun plannen zullen slagen en het (onderlinge) moslimgeweld híér niet kan gebeuren, want ‘zij’ bedoelen het zo goed en ‘zij’ hebben het zo goed met deze mensen voor…

Bang om geconfronteerd te worden met mogelijke negatieve bijeffecten van hun volkomen ondoordachte plannen (die zij er koste wat het kost door zullen duwen) wuiven zij alles weg wat ook maar enige kritiek op hun autistische beleid kan hebben. Zij lijken zelfs telkens weer totaal verrast, verbouwereerd en aangeslagen als er tòch iets gebeurt wat ieder normaal denkend mens al van veraf heeft zien aankomen. En wat dat beleid kost, is inmiddels gebleken, heel veel geld en veel onschuldige mensenlevens.

De teloorgang van de westerse cultuur

Tolerantie en wederzijds respect… in de basis een mooie (kerst)gedachte, maar door een eenzijdige(!) intolerantie van diegenen die uit zichzelf HIER naartoe gekomen zijn, stilaan één groot drama geworden. Een tolerantie die in de beginjaren prima werkte, maar nu de zich als konijnen doorfokkende ‘anders gelovenden’ zich steeds sterker beginnen te voelen en hun ware aard beginnen te tonen, heeft het een compleet averechts effect op de samenleving. Alles wat westers is, lijkt tenslotte een belediging te zijn voor hen en zij eisen met veel theatraal gedoe, stemverheffing en boosheid dat wij ons steeds verder aanpassen aan hun ‘cultuur’. De laffe en kruiperige overheid, gemeenten en (zelfs christelijke) scholen doen er alles aan om deze ‘anders gelovigen’ maar vooral niet te kwetsen. Anders gelovigen… we zijn al bang geworden om hardop te zeggen dat het hier uitsluitend moslims betreft! Er is tenslotte maar één ‘religie’ die geen enkele andere cultuur of religie accepteert en dat is de islam met zijn gehersenspoelde, zich door alles en iedereen razendsnel beledigd voelende volgelingen.

Beledigd?

Momenteel vindt de zoveelste generatie moslims dat zij haar stem moet laten horen en haar  plaats in onze samenleving moet opeisen. We hebben ze generaties geleden liefdevol opgenomen, banen gegeven en getolereerd. Als ze toen het fatsoen hadden gehad om zich aan te passen en zich NIET heel bewust(!) hadden afgescheiden van de rest van de maatschappij zou er nu niets aan de hand zijn. Sterker nog; juist daardóór hebben ze mijns inziens geen enkel recht om nòg meer eisen te stellen. Alle ellende is tenslotte begonnen vanuit het ‘positieve’ humane en vredelievende linkse gedachtegoed om ze hier naar hun eigen normen en waarden te laten leven en onszelf steeds verder aan te passen aan hun in aantal toenemende eisen t.a.v. hun 1400 jaar  achtergebleven ‘religie’.

Artikel 1

Sylvana gaat een eigen partij beginnen; Artikel 1. En dat is mooi(!), want in artikel 1 van de grondwet staat beschreven dat iedereen ONDER GELIJKE OMSTANDIGHEDEN gelijk is. Dat betekent dat er geen positieve discriminatie meer mag plaatsvinden om mensen met een andere afkomst maar zonder de juiste opleiding en papieren tòch voorrang te geven. Dat betekent dat vrouwen gelijk zijn aan mannen, leuk voor de rolverdeling binnen de islam. Dat betekent dat elk geloof (of ongeloof) gelijkwaardig is aan elkaar, ook leuk voor de islam, want Kerst is een belediging voor hem, korte rokjes zijn een belediging voor hem, Allah of Mohammed tekenen is een belediging voor hem… oeps, weg met de islamitische shariawetten voor moslims in Nederland dus! Dankjewel Sylvana!

Beledigd

Bestaat er trouwens wel iets wat voor een moslim géén belediging is in het Westen? Ik zou het 180 graden willen omdraaien; de islam is met zijn achterlijke wetten, hoofddoekjes en boerka’s een belediging voor òns! Een zware belediging zelfs voor onze verworven vrijheden en westerse tradities. Wij hebben ze generaties geleden getolereerd, geaccepteerd en een vinger gegeven. Maar die vinger hebben ze inmiddels met hun eenzijdige eisenpakket tot aan de oksel afgevreten en ze stoppen pas als heel de wereld onder de sharia wetgeving leeft en is onderworpen aan godvrezende randdebielen die, compleet verblind door ‘de wil van Allah’, in de hele wereld dood en verderf zaaien. Hoezo wederzijds begrip en respect? Vanaf hun prille jeugd zijn zij met haat tegen het Westen opgevoed en nu komen zij, als op afstand bestuurbare projectielen, zoveel mogelijk slachtoffers maken als wraak voor wat ‘hen’ eeuwen geleden is aangedaan. Zij eisen slechts eenzijdig respect en begrip voor hun sektarische ‘geloof’ en voelen slechts haat en walging naar alles wat niet islamitisch is. Ook de ‘gematigde islam’ leeft met de sharia wet in de hand en streeft een totale wereld overheersing na. Pas dan zal er vrede zijn zegt hij. Hoe die vrede eruitziet, kunnen we al vele honderden jaren zien in de islamitische landen waar ze elkaar, gek genoeg allemaal uit naam van Allah, massaal af blijven slachten en geen middel onbenut laten. Je vraagt je terdege af hoeveel Allah´s er eigenlijk bestaan.

Terug naar de basis

De tijd is gekomen om abrupt te stoppen ons nog verder aan te passen aan de moslimcultuur. Sterker nog; alle gestes die we gedaan hebben, moeten per direct teruggedraaid worden om onze eigen normen en waarden weer in ere te herstellen op basis van artikel 1. Moslims die zich er daarna nog in kunnen vinden en bereid zijn te leven naar ònze wetten en normen waarden kunnen wat mij betreft blijven. Zij die meer islam willen en òns willen onderwerpen aan hun achterlijke sharia wetgeving moeten dus heel snel hun conclusies gaan trekken. Daar waar zij meer-meer-meer islam en minder westerse tradities eisen, stel ik u de vraag: wilt u meer of minder islam in Nederland?

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Dodelijke positiviteit

 1. Verdomd goed stuk. Zou Sylvana wel beseffen waaraan zij begint. En ik den dat DENK Uzu Kut Turk daar ook niet echt blij van wordt.

  Geliked door 1 persoon

 2. ieznogoedh zegt:

  Duidelijk verhaal.
  Maar zo onderhand is de strijd weliswaar niet gestreden, maar, vooral dankzij de “hulp” van onbenullen, wel zo ongeveer verloren.
  Het idee om die aanhangers van de “religie” van vrede en verijking die zich aan onze wetten, regels en gebruiken willen conformeren, te laten blijven is mooi, maar, net als voornoemde “hulp” van onbenullen, wellicht niet helemaal realistisch.
  Bedoelde “religie” en de daaraan verbonden voorwaarden zijn zo diepgeworteld, soms zelf zo diepgeworteld dat ze wel verstopt lijken te zijn, dat het absoluut niet zeker is dat dat verstopte van de een op andere dag ineens komt bovendrijven, waarmee de ellende dus weer van voren af aan begint.
  Indachtig het gezegde dat de goeden onder de kwaden moeten lijden, zou het wellicht toch verstandiger zijn om radicaal, en dan bedoel ik ook echt radicaal, deze “religie” en al haar aanhangers uit Europa te verwijderen. Nee, niet door het bouwen van schoorstenen maar gewoon door ze een enkeltje thuisland te geven. Per boot uiteraard.

  Verder … een zalig KERSTfeest allemaal.

  Like

 3. Stef zegt:

  Bovenstaande is zo waar en beangstigend.
  gisteren moest ik met mijn vrouw naar de stad voor enkele kerst cadeautjes en omdat ik daar liever niet kom ,dus niet vaak,viel het me op dat:
  De stad smeriger wordt. Dat mannen zich als vrouwen gaan gedragen. Dat fatsoen steeds minder bekent is bij de Nederlanders , Dat de muzelmannen zich soms beter kleden dan de Nederlanders,
  Wat een afbraak is er gepleegd door het D66 onderwijs en de media.De indoctrinatie van de jeugd.
  De media die door vriendjespolitiek alle reclame opdrachten binnen de deur houd bij soortgenoten.
  De heropvoeding van de bevolking zal later (als het er nog van komt) net zo belangrijker zijn dan het deporteren van de moslims.
  Ben eigenlijk wel blij zo oud te zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • tinekevanschagen zegt:

   Dat bedoel ik ook steeds te zeggen…..
   En probeer dit maar eens terug te draaien Stef….
   Het zou niet zo moeten zijn om te zeggen,ben blij om zo oud te zijn
   Maar ik doe het ook,
   Mijn kinderen waren klein toen mij man kanker kreeg.
   Toen die overleed,dacht ik als ik oma wordt kan ik van mijn kleinkinderen genieten.
   Nu bid en hoop ik dat ik ze niet krijg!
   Dit is de fucking wereld waar in we leven.
   Maar serieus….is dit niet triest dan?
   Dat we blij moeten zijn …dat we oud zijn en geen opa of oma hopen te worden?
   Is het eigenlijk niet allemaal om te janken??
   Ja, dat is het ,dat is het echt en dat doe ik dan ook vaak
   Ik reageer op persoonlijke titel,met mijn eigen foto,dus mogen jullie ook mijn ziel zien…

   Like

 4. Marlies zegt:

  Hear, hear!

  Geliked door 1 persoon

 5. mahoog zegt:

  Ik zet veel artikkelen , van hier op mijn facebook omdat sommige familie leden het verdommen op EJ Bron te kijken in de hoop dat ze het een beetje gaan begrijpen wat er in europa afspeeld….hoewel ik daar een ”hard hoofd” bij heb.Prettige Kerst E.J en Alle Bronlezers.Mart Brasil.

  Geliked door 4 people

 6. Bob Fleumer zegt:

  Van mij mag de gehele islam verdwijnen, het heeft niets gebracht wat voor de mensheid van waarde is.

  Geliked door 1 persoon

 7. Qvic zegt:

  De onwetendheid ligt hier aan de basis en ieder die wel de kennis ervan heeft, mag en wil niet gehoord worden door deze onwetende. Want dan valt hun wensdroom in diggelen, waar ze in leven.

  Geliked door 1 persoon

 8. tinekevanschagen zegt:

  Ik vraag me af of er nog wel een weg terug is…….
  En als ik helemaal in de pieker modus zit denk ik ….wat als Geert W.ook zijn spel op dit politieke
  schaakbord speelt…..? wat dan?
  Alles gaat zo verdomde snel de laatste tijd…
  Ik vertrouw haast niks en niemand meer……
  Je zou er bijna paranoia van worden!

  Geliked door 1 persoon

  • Marlies zegt:

   Ik ben het helemaal met je eens: bij die weg terug heb ook ik mijn twijfels. Theoretisch is het goed mogelijk en uitvoerbaar, maar met zoveel tegenwind als de gevestigde “orde”
   geeft heb je ook nog eens te maken met een formidabele orkaan van strategisch geplaatste vijanden, klaar voor jihad. Wij moeten twee kampen bevechten en daar zit ook meteen de moeilijkheid: wáár moeten we beginnen?

   Geliked door 1 persoon

   • tinekevanschagen zegt:

    Exact
    Soms denk ik weleens,wij staren ons met zijn allen blind op 1 ding,
    Maar als je het hele globale plaatje bekijkt…..
    Geert zou dan ook de Bilderberg conferencies moeten noemen en de NWO moeten benoemen.
    We hebben geen andere keus….maar is dat dan juist de bedoeling……zo pieker ik wat af
    in mijn eentje
    Ik maak mij hier heel erg zorgen over!
    lastig….lastig….lastig

    Geliked door 1 persoon

 9. Republikein zegt:

  Strontvliegen hebben een functie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s