Sylvana Simons weg bij Denk, begint nieuwe partij

screenshot_101

Sylvana Simons gaat weg bij Denk. Ze start haar eigen politieke partij, Artikel 1. Met Artikel 1 gaat ze meedoen aan de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart. Ian van der Kooye, tot vandaag de campagneleider van Denk, sluit zich bij Simons aan.

De directe aanleiding voor Simons’ vertrek is de reactie van Denk op de bedreigingen die ze kreeg. “Sinds mijn aantreden bij Denk heb ik veel warme reacties gekregen, maar ook veel bedreigingen. Juist op zo’n moment is het belangrijk dat je je bij een partij geborgen voelt. Daarin ben ik teleurgesteld”, vertelt Simons in een interview met de NOS.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
nos

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "DENK". Bookmark de permalink .

68 reacties op Sylvana Simons weg bij Denk, begint nieuwe partij

 1. anna zegt:

  toch nog goede feestdagen voor mij …. Denk dat dit allemaal te voorzien was ……

  Like

 2. DENK deugt OOK al niet meer? Denk ik dan…………. man, man………………….wat een loeseres is het toch , Artikel 1 partij……………………….

  Like

 3. Hendrik Edel zegt:

  wat lonkt mevrouw simons het meest ?

  de vergoedingen van het kamerlidmaatschap wellicht

  gezien haar weerstand tegen de historische normen en waarden van de nederlandse samenleving zou ze wellicht beter kunnen nadenken over haar verblijf in deze samenleving en tot het inzicht kunnen komen dat emigreren naar bijvoorbeeld een land met islamitische normen en waarden veel beter is voor haar geestelijke welzijn en gezondheid

  Like

 4. Je schrikt je bijkans rot van die foto van Sylvana. Start zij een anti Zwarte Pietenpartij ?????

  Like

 5. Cathja zegt:

  DENK zit niet in de Tweede Kamer om Nederland te dienen (dat wisten we al), maar voor hun eigen achterban, de moslims, én als informatiebron voor Erdogan. Vandaar die woede over het niet geïnformeerd worden door de ‘Commissie Stiekem’. Ze hadden dolgraag de geheimen van Nederland willen doorspelen naar hun grote baas in Turkije. Met óns land hebben ze weinig binding, al doen ze in tal van zalvende woorden ons het tegendeel geloven. Het is en blijft een vreemde on-Nederlandse beweging, die beter van het politieke toneel kan verdwijnen. Met hun uitspraken en plannen irriteren ze tal van politici.
  DENK zal niet blij zijn met wat Simons heeft gezegd, en ze zullen er dan ook wel weer een vreemde draai aan geven. Zoals we van DENK gewend zijn.

  Ik kan me niet voorstellen dat wéér een nieuwe partij (Artikel 1) verschil gaat maken in ons land.

  Like

  • Anna zegt:

   Cathja helemaal met u eens.
   DENK vind ik zelfs een gevaar voor ons land…. maar met onze democratische wetten zullen we ze dezelfde rechten moeten geven. En dat is de valkuil op dit moment iedereen heeft die rechten en ze worden door ontelbare politieke partijen gebruikt…. Nu Sylvana weer…. zal dat iets toevoegen….. ja! Nog meer onbestuurbaarheid!!!!! zucht!

   Like

   • Cathja zegt:

    Denk is inderdaad een gevaar voor ons land. Een wolf in schaapskleren. Een ‘partij’ die we scherp in de gaten moeten houden.

    Wat was dat nou laatst, dat Kuzu mensen uit Syrië in het Arabisch welkom in Nederland heette?
    Wij spreken hier Nederlands, en zéker in de Tweede Kamer! Wil je mensen in het Arabisch welkom heten, dan doe je dat maar in je eigen vrije tijd, óf je spreekt Engels, want dat verstaat (als het goed is) elk Kamerlid. Wat hij hier zei kon niemand controleren.

    Like

   • Cathja zegt:

    DENK, had ik zo moeten schrijven. Excuus!

    Like

   • abouneenee zegt:

    De Grondwet moet duidelijk worden gewijzigd minimaal 3 punten:
    – vrijheid van meningsuiting moet ophouden waar wordt opgeroepen tot haar en geweld. Alle overige duidingen die de vrijheid van meningsuiting beperken dienen geschrapt te worden.
    – alle artikelen die gaan over discriminatie moeten worden vervangen door boeren verstand en niet door jurisprudentie. Jurisprudentie mag ook niet worden gebruikt om te komen tot een uitspraak. Als iemand kan bewijzen dat hij een baan niet heeft gekregen bijvoorbeeld omdat hij blank is, door bijvoorbeeld opnames of geschreven verklaringen, dan krijgt het bedrijf in kwestie een boete en anders heeft de ‘benadeelde’ partij pech gehad. Het OM kan dit in principe administratief afdoen.
    – mensen die een eigen partij willen beginnen moeten door de AIVD worden bekeken i.v.m. de kans op hoogverraad en die persoon of zittend kamerlid mogen dan niet deelnemen aan verkiezingen, in het laatste geval moet het kamerlid het parlement verlaten na vervolging.

    Aangezien bijna ieder kamerlid al eens heeft ingestemd met een maatregel die soevereiniteit overdraagt aan de EU, feitelijk een vreemde macht, dus hoogverraad gepleegd heeft, en sindsdien zijn leven niet heeft gebeterd, zullen zij de kamer moeten verlaten, zich verantwoorden voor de rechter en rustig hun straf uitzitten.

    Like

  • Mirjam zegt:

   Ze, Denk, worden per 17 maart van de regeringsradar geveegd en Sylvana kan het vergeten, want ze zal geen enkele stem krijgen. Haar eigen gedrag tijdens Denk en haar ‘Denkbeelden’ hebben haar politieke ‘carrière’, voor zover die al bestond, de nek omgedraaid. Zij is zo egocentrisch gericht, dat ze de grote menigte overloopt, ook al beweert ze het tegendeel, maar ze presenteert haar mening op een narcistische manier die mensen letterlijk de strot uitkomt. Ze voelt zich onbegrepen door de burgers en iedereen die niets van haar eeuwige klaagzang wil horen, maar die klaagzang is altijd om haarzelf als slachtoffer en op de burgers als dader gericht.
   Ze is zo van zichzelf overtuigd, dat ze het, wederom, hogerop zoekt zodat ze krijgt wat ze wil (Denkt ze), maar het tegendeel zal het geval zijn.
   Je moet je toch eens een voorstelling maken dat elk willekeurig iemand zich zomaar als volksvertegenwoordiger opwerpt/op wil werpen, terwijl ze zo labiel zijn als maar kan, en dan over 17 miljoen burgers wil regeren. Iedereen zal dit idioot vinden en persoonlijke zelfmoord als burger om zo iemand te kiezen en dat is ook wat het is: totale waanzin. Wij, de burgers in Nederland, hebben een rechtvaardige, eerlijke, maar vooral kundige regering nodig, welke er is voor alle burgers. De waarheid moet voorop staan en de eerlijkheid volgt dan vanzelf, maar ook inzicht en wijsheid, besluitvaardigheid doorzettingsvermogen en laten we kennis van zaken niet vergeten. Kortom een hoog IQ en EQ. En als ik dan nu zie wie zich allemaal aanmeld om als nieuwe partij in de regering te komen en zelfs de overtuiging hebben dat het ze gaat lukken, dan heb ik de neiging om te emigreren. Geert is de man die daar hoort te zitten, met een omhang van gedegen, eerlijke, wijze mensen om hem heen om hem te steunen. En daar gaan we voor…

   Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Ja, daar kon je op wachten. Tóch nog onverwachts gekomen.
  DENK is natuurlijk niets dan een Erdoganistische kliek, boordevol westerlingen-haat, vrouwenhaat, islamisme en meer van dat fraais, die haar hebben gebruikt,zodra het ze goed uitkwam, maar dát zal ze niet toegeven, nooit!
  En nu begint de relnegerin een eigen beweging, in de geest van de Surinaamse ‘bush?’Nou, dat wordt lachen!
  Hé, Sylvana: Ik heb een partijlied voor je: Jammer, dat ik er geen clip meer van kon vinden. Iwts uit begin jaren ’60, studentencabaret. Gaat ongeveer zó:

  Collecte Calypso

  Iedere man in Nederland
  Hij geeffe foor de spijtoptant
  Dikke boterham met vliëes
  Foor die mager Ambonnees!
  U ja geeffe één klein bedrag U ontfange die grote vlag,
  Grote vlag vlug opgespeld,U ben verder vrijgesteld!

  Refrein:
  Op U wàrrek, in de kàrrek, Collecte Calypso
  Boitenshois of bai oe thois Collecte Calypso!
  Foor debiel of de schlemiel, Foor die blank of broin
  Kannie schele, welke tint, collectant, hij is kleurenblind!
  Geef daarom één heleboel foor die goeie doel!
  Foor die goeie doel, jajaja, foor die goeie doel!

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Wij wisten het wel.
   Dat wordt helemaal niks met die zwarte meid daar bij DENK.
   Het heeft dan toch nog effe geduurd.
   Nu DENK zelf nog.
   Maar dat zal nog wel even duren.

   Like

 7. Witte raaf zegt:

  Nou is het wachten op het modder gooien!
  Straks het “reilen en zeilen” van Denk over straat!!
  Kan niet wachten!!

  Geliked door 1 persoon

 8. hendrikush zegt:

  Arm kind; haar gedachten zijn even verward als heur haar.

  Geliked door 2 people

 9. Nikolaos zegt:

  “[Vrouwenemancipatie, loonongelijkheid en homoacceptatie] zijn belangrijke punten op haar politieke agenda. “Er werd mij beloofd dat ik hiervoor de ruimte zou krijgen. Maar in de praktijk bleek die ruimte toch kleiner dan verwacht, omdat Denk rekening wil houden met hun deels [conservatieve achterban].”

  De antwoorden die ze geeft zijn, in mijn ogen, nogal vaag maar als je de fragmenten aan elkaar knutselt dan kun je er wel een antwoord uit reconstrueren. Maar in haar hoofd zal het wel iets zijn waar ze de vinger niet achter kan krijgen.

  Like

 10. Hendrik zegt:

  Help nog een splinter door de winter………………daar horen we dus niet veel meer van.

  Geliked door 1 persoon

 11. Pieter G zegt:

  Boeit niet.
  Ernstige afwijking van zelfoverschatting.

  Like

 12. dutchess43 zegt:

  Precies Hendrik…. nou weten we tenminste zéker dat we deze relnegerin na 15 maart niet meer terugzien. Pak van mijn hart!

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Triest figuur dit. Weet niet hoe moslims over negers denken, over vrouwen denken en sluit zich dan er bij aan. Om er achter te komen dat ze misbruikt wordt.
  Mevrouw Simons, moslims houden slaven, verkopen vrouwen als sexslaven op de markt, ontnemen kinderen hun jeugd, verkopen hun dochters en blazen ze op. U wist dat niet?
  U hebt geen zetel nodig maar een dwangbuis.

  Like

  • BertG. zegt:

   Er bestaat niet eens een anders woord voor slaaf en voor neger in het Arabisch.
   Hoe duidelijk wil je het hebben.

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Thnx, wist ik niet. Ik wed dat wij ook meer woorden kennen voor ‘moslim’ dan het arabisch ……….

    Like

   • BertG. zegt:

    Wat dat ene woord is, dat moet je even aan Fubar vragen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik heb even op zijn site gezocht.
    (A)B(ee)D, geen idee hoe je dit uitspreekt.

    De islamitische slavenhandel heeft ongeveer 112 miljoen zwarten het leven gekost (islam -arabisch- heeft nog steeds maar één woord voor slaaf en neger, die dus synoniem zijn; (A)B(ee)D, Fub) en was veel bruter en duurde veel langer dan de slavenhandel in de Verenigde Staten.

    Like

 14. elisah zegt:

  Sylvana gaat op naar de volgende flop, wat een aanfluiting.

  Like

 15. koddebeier zegt:

  En de naam : De ikke ikke partij.

  Like

 16. A.J. de Koning zegt:

  Daar kijk ik niet van op, het gaat haar alleen om het geld, ze dacht aanvankelijk dat ze met Denk wel in de kamer zou komen en een riante vergoeding en eventueel wachtgeldregeling zou krijgen maar nu ze bij Denk nog een bekende moslim hoog op de lijst hebben gezet en de partij maar steeds op 2 virtuele zetels blijft staan ziet ze de bui al hangen en daarvoor was ze niet bij Denk gegaan en ze denkt als ik met een eigen partij maar 1 zetel haal dan is mijn kostje gekocht want het is een uitgekookt schepsel en daar loop die Peter R. de Vries zo mee weg. maar ja dat had je kunnen verwachten.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Kun je zien, wat een verschrikkelijke opportunist dat bráákmiddel Peter R. de Vries is!
   “Misdaadverslaggever,”maar deze ‘uitgekooktheid’ -van de stompzinnige soort- doorziet hij niet eens?
   Laat naar je kijken!

   Like

   • Hendrik Edel zegt:

    volgens prdv is mevrouw simons een slimme meid toch heeft zij voor denk gekozen nadat prdv de uitnodiging van denk had afgeslagen, wist zij dat dan is zij toch minder slim dan prdv denkt ook het feit dat zij op korte tijd tot de conclusie komt dat denk niet haar partij is, omdat denk de media aandacht belangrijker vindt dan haar welzijn en haar tere zieltje, vanwege vermeende “bedreigingen” die zij en denk opblazen om deze media aandacht voor haar en denk te creëren, is geen getuigenis van haar slimheid zij moet toch weten dat een aziaat/arabier maar een waarheid hebben en dat is hun waarheid die zij naar believen ontkennen en na het afscheid van de ongelovige en/of anders denkenden hun belofte vergeten en doen wat alleen in hun belang is.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Sylvana wist dat ze moest gaan werken om DENK groter te laten groeien, en dat wil ’n neger nu eenmaal niet…

   Like

 17. Taljaard zegt:

  Valt me hard van haar mee.
  Ze blijkt toch iets te kritisch te zijn om zich voor het karretje van de Erdogan fanboys te laten spannen. En wanneer zij zich wenst te keren tegen identiteits-politiek en islamitisch conservatisme is zij een stuk verstandiger dan ik dacht. Maar vrees toch dat dit een kansloze missie voor haar zal worden wanneer zij dit op haar eentje wil doen.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Niet té kritisch, Taljaard, maar ze vind dat dit lidmaatschap haar alleen maar imago schade toebrengt en dat is niet was ze voor ogen had en wil. Ze wil hogerop en nu was ze omlaag aan het vallen, dus verlaat ze deze groep om het op een andere manier te proberen.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Sjuust Mirjam.
    Je kunt het echt zo gek niet bedenken wat we allemaal toelaten tot de politiek in NL

    Dat wordt natuurlijk helemaal niets, dat met die nieuwe partij van Sylvana.
    Ze zal nooit over de kiesdrempel komen.
    Ze zat bij DENK helemaal niet zo gek voor haar IQ en haar ambities.
    DENK creëerde vakkundig bekendheid en had de meeste toegangen tot de kiezersgroep.
    Wel heel erg dom wat mevrouw Simons nu weer gedaan heeft.
    Daar horen we dus na 15 maart helemaal nooit meer iets van.

    Like

 18. Alles is beter dan Denk! Vrouwenrechten, anti-Jodenhaat en homo-emancipatie staan zogenaamd hoog in het vaandel bij Denk. Zoals liefde voor de islam hoog in het vaandel staat bij de pvv…

  Like

 19. D.G.M.Holland zegt:

  Sylvana weg bij Denk… Er gebeurt niets op aarde, wat Allah niet wil.

  Like

 20. volksrechter zegt:

  Zwart en moslims is not done (dat wisten wij zelf) dat had ze moeten weten en wat gaat ze oprichten ? Partij van de mekkeraars (PVDM) ?

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Den Uyl creëerde het “recht om niet te hoeven werken”.
   Sylvana zal daar over gelezen hebben en dus een partij oprichten die voorbehouden is voor negers.
   Duidelijke zaak.
   Ze gaat daar geheid alle zwarte stemmen in NL mee krijgen.

   Like

 21. Tistochwat zegt:

  [sarcasme] Nou, ik ben hier erg blij mee hoor, want nu weet ik eindelijk op welke partij ik moet stemmen! Op die van Syl natuurlijk! Ik kan niet wachten tot 15 maart! [/sarcasme]

  Tjonge jonge jonge, wat maakt die rel-geit zichzelf toch onsterfelijk belachelijk; ik denk dat Geert Wilders het ook wel lollig vindt. Nog even jongens, en we hebben een stuk of 625 politieke partijen in dit gek geworden land.

  Tip voor Syl om haar weg… eh… op weg te helpen:
  Ga toch fijn terug naar je heerlijk warme land van oorsprong en ga daar lekker een tros bananen en een paar kokosnoten eten! Bouw een gezellig boomhutje en laat je daar eens vorstelijk verwennen door een paar echte, verrukkelijke mannen. Daar houd je vast wel van of zie ik dat verkeerd?
  Maar dan wél eerst je haar nog eens extra blonderen hoor, want grote donkere mannen geven de voorkeur aan blondjes, heb ik me ooit laten vertellen.

  HEY SYL, JE LEEST TOCH WEL MEE HÈ?!

  Geliked door 1 persoon

 22. Heer M zegt:

  Hoe zal haar nieuwe partij gaan heten? D.Z.N.P. ? De zeurende negerinnen partij?

  Like

  • semper fi zegt:

   gaat heten De partij voor anti obstipatie
   Met haar kop op een sticker en uw stront probleem smelt als sneeuw voor de zon
   u mag zelfs weer bruin poepen
   Wat een media geilziek tiefes mormel die S.S.
   excuus ik hield me in!!

   Like

 23. 0 zetels voor deze totaal gestoorde manipulatrice. Er is dus toch nog gerechtigheid.
  Om een zetel te verkrijgen moeten 62.000 mensen op haar stemmen.
  Misschien zijn ze er,misschien ook niet feit blijft dat ze echt een totale Vollidiot is zoals de Duitsers zeggen. Geen partijprogramma,geen visie,geen inhoud…..SS in optima forma.
  Wat een land,wat een cultuur verkwanseling.
  Senor ten piedad de nosotros ! ( Misa Criolla- Jose Carreras Youtube )

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Tut, tut, tut.
   Een partij zonder inhoud, geen visie…
   Is dat nou net dàt niet wat alle zwarten willen…?
   En die heet dan “Uw recht om niet te hoeven werken!”

   Ik denk dat ze hoge ogen gaat gooien.
   Zou wel leuk zijn in de 2e Kamer… zij in debat met Kuzu over discriminatie tegen zwarten!

   Like

 24. BigLJohn zegt:

  Als Wim Sonneveld nog geleefd had zou hij Sylvana Simons betitelen als een Sulleuse. Zou hij met haar uit eten gaan, dan zou hij na afloop roepen naar de ober; Ober, ober, deze dame wou even alles afrekenen. Ja ik ben belazerd, ja ik ben bedonderd (De tearoom tango). Ja inderdaad, we worden belazerd en bedonderd door dat kreng !

  Geliked door 2 people

 25. BertG. zegt:

  Joop.nl-auteur Bram Verhappen en Urban Film Festival-programmeur Reguillio Wijngaarde zijn de bestuurders en oprichters van de nieuwe politieke partij Artikel 1 waarvan Sylvana Simons lijsttrekker wordt.
  Dit blijkt uit de gegevens van de KVK (nummer: 67480551) die TPO heeft ingezien. Artikel 1 staat daarin sinds 14 december van dit jaar geregistreerd als vereniging met omschrijving politieke organisatie.
  Verhappen is voorzitter, Wijngaarde secretaris en penningmeester.
  http://politiek.tpo.nl/2016/12/24/bram-verhappen-en-regilio-wijngaarden-oprichters-van-nieuwe-sylvana-partij-artikel-1/

  Like

 26. M.A.L. Sion zegt:

  24 december 2016 – 16.34 u
  Stand van zaken: 35 reacties.
  Zoveel aandacht is deze trut niet waard.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten –

  Like

  • ad rem zegt:

   wanneer komen we ook van de oranjes af??

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Met Sint Juttemis, denk ik, tènzij de hele zwik tegelijk vermoord wordt.
    Het lijkt een onbegonnen werk: Zelfs Geert, die ze volgens mij wel kan schíeten, dient op dit punt voorzichtig te zijn, of hij verliest ècht te veel potentiële kiezers.
    Ik heb nooit kunnen begrijpen, hoe mensen nou toch zó kunnen hàngen aan een sprookje, waarvan ze zelf geen deel uitmaken. Zodra ík dat op een bepaalde leeftijd ging beseffen, was het meteen afgelopen met elke vorm van sympathie.
    Opium voor het volk? Aan opium heb je zèlf tenminste nog iets, al is het een kort moment; dít is nóg onbegrijpelijker!

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 24 december 2016 om 21:35

    [quote] Zelfs Geert, die ze volgens mij wel kan schíeten, dient op dit punt voorzichtig te zijn, of hij verliest ècht te veel potentiële kiezers. [/quote]

    Jij hebt het ook helemaal door.

    Like

 27. BertG. zegt:

  De titel van dit artikel klopt niet, zij is niet een partij begonnen maar gevraagd als lijst trekker.
  Dus net zo makkelijk inwisselbaar voor wie dan ook.
  Zo krijg je nou fake nieuws wat klakkeloos overgenomen wordt.
  Ik hoorde het vandaag ook al, zo van, heb je het al gehoord……………….

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Toch vind ik dat nog weer iets geloofwaardiger:
   Ik dacht ook al: Hoe komt die verwarde kakelkop aan het praktische inzicht om dat zelfstandig van de grond te krijgen?
   Wordt hiermee beantwoord.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Precies Bert.
   Sylvana wordt weer handig gebruikt als zwart uithangbord.
   Ik denk trouwens dat dàt haar specialiteit is.
   Knap bedacht.
   Protestueuze lijsttrekster met ideaal zwart uiterlijk.
   Wat wil je mooier…?

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    De link over de oprichters ben ik 1x tegen gekomen.
    Verder enkel het bericht dat Sylvana een eigen partij begonnen is.
    Dat klinkt ook wel een stuk spannender natuurlijk, de media zorgt wel voor de rest en dat ze zo in de picture blijft staan.
    Daar zit volgens mij een compleet media team achter die dit soort berichten verspreid.

    Geliked door 1 persoon

 28. abouneenee zegt:

  Discriminatie bestaat niet in Nederland!

  Sylvana wil niet alleen maar tegen iets zijn zegt ze, maar heeft als speerpunt natuurlijk wel “discriminatie”. Discriminatie is een punt maken van huidskleur, handicap, et cetera, zowel onevenredig positief als negatief. Zo kan iedere politicus die uit pure stemmenwinst begint over discriminatie feitelijk veroordeeld worden tot het aanzetten tot discriminatie. De reden dat dit slechts bij Wilders gebeurt, terwijl hij slechts een bestaand probleem in Nederland aankaart als volksvertegenwoordiger is een politieke keuze en is de rechterlijke macht onwaardig.

  Sinterklaas doet dat niet, de blanke kinderen in Nederland ook niet. Gekleurde mensen hoeven in Nederland niet achterin de bus te zitten en zijn niet meer slaaf in en van deze samenleving dan iedere andere belastingbetaler en niemand maakt een punt van zwarte piet behalve een stel gekleurde types en hun blanke sympathisanten die in hun leven kennelijk geen waardering zijn tegengekomen en kennelijk ook niet de capaciteit hebben om iets te ondernemen waardoor zij waardering zullen ontvangen, zoals jezelf nuttig maken voor de samenleving en dan bedoel ik niet “nuttig maken” als in zeuren over zwarte piet.

  Deze figuren zijn allemaal direct en indirect aangestuurd door links (EU) om de Nederlandse identiteit te vernaggelen. Sylvana laat zich bewust of onbewust voor dit doel gebruiken. Individueel kan iedereen alles van zijn of haar leven maken, het is echter wel afhankelijk van het milieu en je thuissituatie of je dat ook doet.

  Iemand uit een rijk blank gezin wordt eerder aangespoord door zijn ouders om een goedbetaalde baan te nemen en daarvoor de nodige vooropleiding te volgen dan iemand uit een arm gezin, volgens onderzoek is de vooropleiding van je ouders redelijk bepalend voor jouw carrière, maar dat betekend niet dat het individu niet de keuze zou kunnen maken, zoals vaak genoeg gebeurt, voor een beter startbewijs op de arbeidsmarkt. Discriminatie bestaat niet in Nederland. Als iemand geen baan zegt te kunnen krijgen bij een bedrijf, dan moet hij of zij zelf maar een bedrijf beginnen op het gebied van de expertise waarin hij of zij is geschoold, maar zeuren helpt niet. Je moet ook geloven in je eigen kracht en als je dat doet houdt geen afgewezen sollicitatie jou tegen. Blanke Nederlanders met een goede opleiding zijn soms ook maanden of zelfs jaren aan het solliciteren eer zij een baan hebben gevonden die hen zint. Zeuren over discriminatie dient enkel het doel om op grond van een huidskleur of religie een voorkeursbehandeling af te dwingen en niet meer dan dat. Wie maakt er dan een punt van je huidskleur of religie? Je bent de enige die dan discrimineert. Is het fysiek onmogelijk om werk te verrichten vanwege een huidkleur of religie? Natuurlijk niet. Werkgevers kijken alleen naar de houding van een potentieel werknemer in relatie tot de te verwachten bijdrage aan de omzet. Alsof een werkgever een islamiet zal afwijzen met wie hij verwacht een omzetstijging van vele procenten te realiseren ten voordele van een blanke met wie hij dat niet verwacht… DENK toch eens na!

  Geliked door 2 people

 29. hslot4 zegt:

  Twee maanden in de politiek en nu al volluit op de bek gaan geweldig.
  (het is belangrijk dat je je bij een partij geborgen voelt. Daarin ben ik teleurgesteld.)
  Ach schatje heb je de ware kant van pislam ontdenkt ik bedoel ontdekt kut voor je he ? zo’n deuk in je zwartepieten safespace .
  Je moet maar zo denken je hebt je clitoris nog ben je er toch nog goed van af gekomen .
  En tjah Sylvana je mag dan wel een leer momentje hebben gehad maarja of je echt iets hebt geleerd ik betwijfel het .
  https://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/11/dit_liedje_gaat_de_gekleurde_lijst_niet_halen.html

  Like

 30. Bas zegt:

  Ze gokt kennelijk op de bruine kiezers, om de witte man van zijn vrijheid van meningsuiting te beroven. Binnenkort ontstaat er weer een nieuwe partij met de naam Artikel 7. Om moe van te worden.

  Like

 31. Mirjam zegt:

  Ze kan zich niet los maken van een partij waarvoor ze zelf nog niet ingezworen was. Ze was wel lid van Denk, maar nog geen lid van de Tweede Kamer. Dus ze is in wezen nog geen politica. Daarom kan ze zich ook niet stoelen of afscheiden om een eigen partij te beginnen. Daar moet ze toch al een groot aantal aanhanger voor zien te krijgen en dat kan ze vergeten.

  Like

 32. Ron Soeverein Mens zegt:

  Het riante wachtgeld lokt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s