Bewijs van onvermogen van de politiek: Oostenrijkse politie deelt duizenden tas-alarmen uit aan vrouwen

screenshot_28

(Vertaling: E.J. Bron)

Eigenlijk een bewijs van onvermogen van de politiek: de Oostenrijkse politie deelt deze dagen in totaal 6000 tas-alarmen gratis uit aan vrouwen. Een alarm kost de politie € 3,50 per stuk, de kosten bedragen dus in € 21.000,- De actie is bedoeld als preventieve maatregel in het kader van het project “Samen.Veilig”, deelde een woordvoerder van het Oostenrijkse ministerie van Binnenlandse Zaken mee. De tas-alarmen zouden zijn overhandigd aan de politiedirecties van de deelstaten.

duits-zuerst

De 6000 tas-alarmen werden naar het aandeel van de bevolking over de deelstaten verdeeld. De meeste tas-alarmen, die bij activering een schrik geluid geven, worden in Wenen uitgedeeld. Daar moeten ze vooral als reactie op de massale overvallen in Oudejaarsnacht in Keulen ook al voor 31 december door de politie aan vrouwen worden uitgedeeld.

De 6000 stuks zijn nog maar de eerste lading, is te horen vanuit het ministerie van Binnenlandse Zaken. “we zullen zien hoe ze geaccepteerd worden om daarna te beslissen of de actie wordt voortgezet”, aldus de woordvoerder.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, Oostenrijk, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Bewijs van onvermogen van de politiek: Oostenrijkse politie deelt duizenden tas-alarmen uit aan vrouwen

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 2. Golden Girl zegt:

  Ik koop klein busje haarlak helpt ook het is van de Zotte dat wij ons moeten beschermen

  Geliked door 1 persoon

 3. Waar betalen ze dan belasting voor? Nou dan heb ik wel wat beters op zak.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  [quote] Een alarm kost de politie € 3,50 per stuk [/quote]

  Zonde van het geld. Ik hanteer voor de helft van de prijs met alle plezier twee bakstenen per persoon, als men begrijpt wat ik bedoel.

  Geliked door 1 persoon

 5. Guardiacivil zegt:

  Beter dat als niets, zoals onze regering alles verbied bij wet.

  Geliked door 1 persoon

 6. Peterdm zegt:

  Dit is weer een voorbeeld van islam-genieters, laat het piepen voordat je tussen je benen wordt gepakt, of nog erger voordat er wat tussen je benen naar binnen wordt geschoven. Merkel is te oud, maar er loopt nog genoeg rond, uw dochter!

  Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   Merkel is niet te oud want er zijn al vele gevallen van seksueel misbruik bekend van asielzoekers bij vrouwen boven de 60. Leeftijd maakt hun niks uit..of het een kind is, een jongen of meisje of een oudere vrouw.

   Like

 7. Geronimo zegt:

  En in navolging van het katholiek opperkieken in Rome, franscircus, meent de nieuwe Brugse bisschop, De(k)ezel, op zijn beurt dat wij de islam in onze samenleving moeten integreren. Zopas gelezen. Echt waar.

  Wat is me dat toch met dit soort mensen? Lijden ze aan een of andere geestesziekte, of is er wat anders aan de hand? Het zijn in de regel immers niet direct wat men zou kunnen noemen ‘echte oenen’, die bisschoppen en priesters, die vanuit hun godsdienstige studies juist bijzonder goed zouden moeten weten welk meer dan bedenkelijk vlees ze met die islamitische rotzooi in de Europese kuip hebben. Die bisschop bedriegt evenwel met het gemak van een rasechte misdadiger/oplichter, zodat de vraag zich dan ook terecht stelt welke zijn verborgen agenda juist moge zijn? Is het een samenzwering met het islamitisch oppergespuis om, samen met de islam, het westen op termijn opnieuw onder een soort religieuze knoet te brengen, zoals in de middeleeuwen, met vervolging en verbranding van de ketters, waarbij hij zichzelf en zijn collega’s misschien al ziet als toekomstige opper-imams, fatwa’s uitsprekend? Met andere woorden een soort nostalgie naar een ver en op dit vlak roemrijk christelijk verleden van grote religieuze en vooral wereldlijke macht in en op de maatschappij? Zou wel eens kunnen, want een andere reden voor het uitkramen van dergelijke baarlijke nonssens vanwege een geestelijke wiens geloof dan nog als klap op de vuurpijl overal ter wereld door diezelfde islam juist op de meest ziekelijke manier gehaat en belaagd wordt, zie ik werkelijk niet. Of handelt hij in opdracht van…ja, van wie juist? Wat een misdadige kl…z zijn me dat toch allemaal. Aan de galg ermee. Het is hoogtijd dat die hele smerige stal van zogezegde christelijke leiders eens deftig uitgemest wordt. Ik vermoed dat Jezus Christus daarover geen ander oordeel zou vellen, en ze boos hun kerken zou uitjagen als bedrieglijke koopmannen, die er hun plaats niet hebben. Misschien wel met een molensteen rond de verraderlijke nek recht de Noordzee in.

  Geliked door 3 people

 8. Republikein zegt:

  Samen Veilig aan m’n hoela, uitzetten, allemaal.
  Ook zij die zich gristenen noemen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Claudia M. zegt:

  Wat…, 3,50 per stuk? Afzetterij; die dingen liggen hier bij de Big Bazar (oeps reclame…) voor 0,99 eurocent in het schap!

  Geliked door 1 persoon

 10. Da’s nog niks, Rutte heeft 17 miljoen opblaasbare plastic armen met maatje armlengte gekocht van slechts 99,99 per stuk. Hiervoor wordt gelukkig wel een aparte belasting, de armheffing, ingevoerd. Het wordt steeds gekker maar er is ook niks anders te verwachten als je de macht laat aan harlekijntjes en buitelpoppetjes met lege hoofdjes en een grote bek.

  Geliked door 1 persoon

  • Kijk jij maar uit. Vanaf volgende week gaan ze controleren op juist dit soort denigrerende en beledigende woorden zoals harlekijntje en lege hoofdjes in relatie tot Uw Elite. Voor je het weet hebben ze je in een opvoedingskamp zitten waar je wat bijgespijkerd wordt in het gebruik van welgevallige lofliederen op Het Gezag door taalkundigen uit Aleppo.

   Geliked door 2 people

 11. Frans Brassens zegt:

  Eerder nog dan als ‘bewijs van onvermogen’ zie ik dit als ‘bewijs van onwil’ om de JUISTE maatregelen te nemen.

  Geliked door 1 persoon

 12. volksrechter zegt:

  Geen alarmen uitdelen ! vuurwapens moeten ze uit delen !

  Geliked door 1 persoon

 13. Cathja zegt:

  Je schuld als overheid tegenover de burgers ‘afkopen’ doen ze in Oostenrijk dus op deze manier. Het laat inderdaad zien dat de situatie daar uit de hand is gelopen en nog steeds niet beheersbaar is.
  Niet de vrouwen moeten zich wapenen, maar de oorzaak waardoor deze afschrikmiddelen nodig zijn moet worden verwijderd. Een ziekte moet je ook bij de wortel aanpakken. Alleen de gevolgen daarvan bestrijden maakt je niet beter.
  Eigenlijk is het te gek voor woorden dat wij ons moeten beschermen tegen kwaadaardige mannen, die doodgewoon niet in een beschaafde wereld passen. Uitzetting van deze onbeschaafde lieden is de enige manier om een land en een samenleving weer leefbaar te maken.
  Helaas is men doof voor alle argumenten, en men doet vrijwel niets om het kwaad te stoppen. Oostenrijk (en alle andere lidstaten waar hetzelfde gebeurt) zal ervaren dat alles wat ze aan flut-maatregelen bedenken om deze ellende te boven te komen totaal nutteloos is.

  Er is maar één oplossing, en dat is deportatie van alle zogenaamde vluchtelingen.

  Geliked door 5 people

  • Tistochwat zegt:

   Cathja 26 december 2016 om 09:11

   [quote] Er is maar één oplossing, en dat is deportatie van alle zogenaamde vluchtelingen. [/quote]

   O jee, o jee, wat bent ú aan het discrimineren zeg!
   “Deportatie” van al die lieve mohammedaanse “vluchtelingen” nog wel!
   U weet toch dat alleen meneer Joop van Riessen dit mag zeggen over de PVV-stemmers?

   *zucht*

   U HEEFT VOLKOMEN GELIJK!

   Like

 14. Flem zegt:

  De triestheid houdt niet op…..

  Geliked door 1 persoon

 15. Sabeltant zegt:

  “Samen veilig” Wel verdomme! Waarom trappen ze die islamitische barbaren niet gewoon het land uit?
  Stelletje imbecielen.
  Vrouwen wapen u, een Charter “Arms’ 9mm Pit Bull” doet wonderen voor uw veiligheid.

  Geliked door 3 people

 16. kakipanah46 zegt:

  Om met tante merkel te spreken:,”Verdammt noch mal,wir schaffen es!”

  Like

 17. Alex Delarge zegt:

  Ik adviseer dit voor vrouwen.

  Geliked door 1 persoon

  • Ik adviseer tevens een scheermesje of tapijtmes te gebruiken en er voor het laden nog even wat kruisjes op de punt mee te snijden. a. is dat heel erg christenachtig als je een kruis op de vijand afstuurt; en b. je hebt een geweldige dum-dum gefrabriceerd waarmee je met 1 schot een kudde vingerolifanten vaporiseert.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Alex Delarge 26 december 2016 om 11:28

   Leuk ding en met de terugslag lijkt het ook mee te vallen.
   Maar wat te doen als je “batterijen” (kogels) op zijn?
   Een vuurwapen is tegenwoordig noodzakelijk, maar je moet verzekerd zijn van een constante aanvoer van de “batterijen”.
   Als er 150 hitsige, mohammedaanse neuqnegerts voor je deur staan, moet je wel wat in huis hebben om hen onschadelijk te kunnen maken.

   Like

 18. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s