De “goedmensch” en de Realist

screenshot_9

(Door: Guus Velraeds)

De “goedmensch”

Je kunt niet zomaar links en rechts vermoedelijke ISIS-aanhangers gaan oppakken en interneren. Mensen begrijp dat toch. Dat kan niet volgens het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens. Bovendien kun je toch geen aanslagen voorkomen. Wat wil je? Overal grenshekken opzetten? Dat kan echt niet meer, we leven in 2016, grenzen zijn zo passé. Stel, je hebt al deze potentiële ISIS-aanhangers geïnterneerd; wat ga je dan doen? De landen van herkomst willen ze niet meer terug. Nog niet eens met € 100.000,- toegift de man. Nee hoor, gaat allemaal niet werken. Wilders roept maar wat en heeft geen oplossingen. Weet je wat we het beste kunnen doen? We gaan wennen ermee te leven, want godsdienstvrijheid is meer waard dan die paar terreurslachtoffers per jaar.

We moeten ons niet bang laten maken, want dat is wat de terrorist wil. We moeten moreel boven de terreurplegers blijven staan. Bovendien moet je ook prioriteiten kunnen stellen. Er zijn grotere rampen denkbaar dan de islamisering van Europa. Wat dacht je van de klimaatramp die ons te wachten staat als we de CO2-uitstoot niet drastisch verlagen!? Kijk, daar kunnen we wat aan doen. Het kost wel een paar honderd miljard, maar dan hebben we ook wat. De islam hoort vanaf nu gewoon bij Europa. We spreken dat met elkaar af. Let maar op, gaat heel snel wennen. Flower power, that’s the solution.

De Realist

ISIS-aanhangers meteen interneren, ook vermoedelijke. Allen die het salafisme aanhangen, interneren en uitzetten. De bewijslast ligt niet bij de Europese overheden. De islam stoppen door verbod op islamitische verenigingen. Stop op moskeebouw en stop op import imams. Stop alle buitenlandse financieringen die islam promoten. Op universiteiten geen islamofiele docenten meer aanstellen, alleen nog docenten die een wetenschappelijke, meetbare benadering van de islam doceren. Stop al het islamitisch onderwijs. Alle externe symbolen van de islam verbieden. ISIS aanhangers, ook de vermeende, repatriëren naar landen van herkomst. Geen onderhandelingen met die landen. Desnoods met de boot terug brengen en dit humaan uitschot dumpen op de kusten van deze landen. Bekijk het maar met jullie islam.

Meteen instellen van Europese buitengrenzen, aangevuld met Europese binnengrenzen. Al het geld voor klimaatonzin  en ontwikkelingshulp aanwenden voor het stoppen van de islamisering, zowel fysiek als niet fysiek. Mensenrechten voor islamterroristen opschorten. Een ideologie die de rechten van de mens met voeten treedt, hoeft niet beschermd te worden met diezelfde rechten die ze anderen (niet-moslims) ontnemen. Doodstraf invoeren voor alle bewezen islamitische terreurdaden met dodelijke slachtoffers. Ook types als de verkrachtende moordenaar van Freiburg mogen nooit meer op de mensheid losgelaten worden.

Door:
Guus Velraeds
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Religie van de vrede", Barbarisme, gezond realisme, Islam. Bookmark de permalink .

14 reacties op De “goedmensch” en de Realist

 1. Bob Fleumer zegt:

  Ik kies duidelijk voor de “realist” dan hebben mijn kinderen ook nog een wereld om in te leven.

  Like

 2. Ik sluit mij aan bij Bob Fleumer, net 2 achterkleinkinderen er van de zomer bij gekregen. Die gun je toch ook een vredige wereld om in te leven.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  De Realist is de beste keuze !!
  Je wordt geïnterneerd of je vertrekt !!! Wedden dat ze vertrekken !!

  Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  +++
  http://nos.nl/artikel/2150066-israel-we-betalen-niet-meer-aan-vn.html
  +++

  Like

 6. Cor Ozinga zegt:

  De Realist is de enige die hoop geeft voor de toekomst. Weg met de aanhangers van de “echte” islam. Een arabier geeft zijn, door de Koran geïnspireerde veroveringsdrang pas op, als je hem murw geslagen of gedood hebt.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Voor zover we dat nóg niet wisten, is het wel duidelijk, welke categorie hier zowel zijn eigen leven als dat van zijn mede-mensen kritiekloos te grabbel gooit.

  Like

 8. Waarom zo moeilijk als het ook simpel kan. Als iedereen in Nederland nu eens zijn cultuurchristelijke plicht niet zo zou laten bulken maar de handjes uit de mouwen steken was het probleem opgelost. Integreren doe je namelijk in dit geval door elke asielzoeker niet in een kamp op te sluiten maar onder de hoede te brengen van de straat. Elke redelijk grote straat in Nederland krijgt zijn eigen asielzoeker om te verzorgen en op te voeden. Als ’t een klein straatje is met alleen maar gescheiden weduwvrouwkes met kleine kinderen doen de strater er omheen mee net zolang tot de verhouding gezond is, zeg maar 1 op 500. Dan wordt er niet meer tribaal door die knapen maar wat rondgevingerd maar doen de lummels uit zijn straat, als hun voogden en opvoeders, gewoon even aan tandjes tuffen als ie een van de meiden raar aankijkt of het oog op een oud tasje van een vrouwtje laat vallen. En als ie dan lief is geweest krijgt ie op zondag een verrekeslepke.

  Geliked door 1 persoon

 9. Helena zegt:

  Je suis realiste 🙂

  Like

 10. mahoog zegt:

  Hè Brein……zit je weer aan die waterpijp te lurken?

  Geliked door 1 persoon

  • Nee, ik zat boven mijn bord met een verrekeslepke van gedachten te wisselen en zodoende kwam ik op dit idee. Eigenlijk heel simpel want als je ze uit elkaar trekt heb je er geen kind meer aan. Dus gewoon 1 (één) hier in de straat tussen al die slakjes met de rollator, lege flessen naar de glasbak laten brengen,het gras maaien, zout strooien als ’t ijzelt en de zonen en neefjes van de oudjes even waarschuwen als er vingeralarm is. En gewoon met de mensen naar de kerk en te communie. Moet jij eens opletten hoe snel ze willen emigreren.

   Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Realist zijn is een simpele gedachte en handeling, alleen je moet het wel tijdig beseffen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s