Dit is de islam ten voeten uit

screenshot_124

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

De absolute onderdrukker van de vrouw en de mensen in het algemeen. Absolute onderdrukking van eigen gevoelens, eigen gedachten en eigen mening.  Absolute controle over andersdenkenden door middel van geweld. Een absoluut opdringen van denk- spreek- en handelswijze. Absolute controle over ieder individu door middel van geweld. Geen enkele vrijheid van denken, spreken en handelen. Geen enkele individualiteit. Geen enkele zelfbeschikking. Geen enkel uitleven van de eigen persoonlijkheid. Draconische straffen bij het niet naleven, zoals stenigen, geselen, handen en voeten afhakken, onthoofden. De islam dringt ieder mens zijn uiterst vrouwen- en mensen verachtende wetten op en praat hem aan dat deze ‘Goddelijk’ zouden zijn. Hij beweert dat dit de wil van Allah is en versterkt en moedigt zo sinds millennia de geweldplegingen jegens anderen aan.

Tot op heden kunnen vrouwen zich slechts dán onder de islam iets vrijer bewegen als zij zich in landen bevinden die voor het grootste deel nog worden bevolkt door “ongelovigen.” Aangezien er echter steeds minder landen zijn waarin “ongelovigen” de meerderheid van de bevolking vormen, wordt het voor alle vrijheidslievende mensen op deze planeet steeds krapper. Hoe verder de islam zich uitbreidt, des te minder plaats is er op deze planeet voor vrije mensen.

De islam duldt geen enkele ontwikkeling en kan ook niet worden hervormd, omdat de voorbeeldfunctie van Mohammed en de bevelen in de koran daar haaks op staan. Wie de islam in zijn land toelaat, stemt ermee in dat de meest vrouwen- en mensenverachtende ideologie in de geschiedenis der mensheid zich daar kan vestigen. Tot nu toe was het slechts door middel van oorlog mogelijk om de islam de reeds door hem bezette gebieden weer te ontnemen.

Door de verkrachting van de vrouwen binnen de islam, die hun mannen niet zelf mogen uitzoeken en evenmin mogen beslissen hoeveel kinderen ze willen hebben, vermenigvuldigt de islam zich op deze planeet explosief. De reden waarom er zoveel moslims zijn, is niet gelegen in het feit dat de mensen vrijwillig deze religie volgen, maar dat ze bang zijn voor zijn bestraffing bij het niet naleven ervan èn dat uittreding uit de islam bestraft wordt met de dood.

Tegelijkertijd heeft het merendeel van de vrouwen binnen de islam geen zelfbeschikkingsrecht, maar worden ze als fokvee verdeeld onder de islamitische mannen om aldus zo veel mogelijk kinderen voor de islam te baren. Een man van een ander geloof nemen, is hen niet toegestaan. Deze hele handelwijze zorgt er voor dat de islam zich steeds verder over deze planeet uitbreidt. Het is het geweld binnen de islam dat deze verbreiding bewerkstelligt, omdat Mohammed een geweldpleger was en met geweld te werk gegaan is. Dit heeft hij in een boek tot uiting gebracht, zodat het door hem bedreven geweld zich steeds verder over deze planeet kan uitbreiden, totdat er zich op deze planeet geen vrij mens meer bevindt.

Onderstaande video toont de islam in zijn zuiverste vorm, wanneer men”ongelovigen” niet langer van zijn “vredelievendheid” hoeft te overtuigen, maar hij zich zo ver heeft verbreid dat dit niet meer nodig is. Dat is de vrijheid die iedereen te wachten staat die de islam in zijn land heeft binnengelaten.

 

Bron:
https://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam. Bookmark de permalink .

13 reacties op Dit is de islam ten voeten uit

 1. Guardiacivil zegt:

  Islam, het ondenkbare in onze vrije wereld is al realiteit geworden, verspreid zich als de pest amper tegen te houden of je moet per direct de faciliterende overheid opblazen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jean zegt:

  Uit alles wat islam betreft blijkt én wordt dagelijks bewezen dat islam één ordinaire perverse zwijnerij is die hééééél snel verboden én verdreven moet worden van ons grondgebied te beginnen bij de BENELUX.
  Als je die perversiteit leest wordt het duidelijk dat mannen erachter staan, ongestoord vrouwen kunnen verkrachten, ongestraft kinderen kunnen verkrachten enz., zo walgelijk dat wij die zwijnerij beginnen te haten.
  En zeggen dat ze die vuiligheid in onze landen ook nog stemrecht geven? ze mogen zelfs partijen oprichten??? Wie wint er het meest bij? Juist, die EU misdaadorganisatie.
  Nu stemrecht voor vreemdelingen afschaffen.
  Nu dubbele nationaliteit afschaffen.
  Nu grenzen sluiten en geen enkele moslim/islamiet nog binnen laten maar wel massaal buiten flikkeren.
  Nu stoppen met ons belastinggeld te verknoeien aan die importvreemdelingen.
  Waar die van Rome over staat te zeiken, incl. zijn reetlikkers op ons grondgebied is het zaad van nog meer geweld en ellende binnenhalen, dus “niet binnenhalen”, ik bedoel die kinderen van die barbaren want dat zijn binnen de 10 jaar nog gewelddadigere barbaren.
  Conclusie: Massaal stemmen op PVV in Nederland, VB in Vlaanderen, FN in Frankrijk, FPÖ in Oostenrijk, AfD in Duitsland enz. en “samen” een dikke stevige muur optrekken rond die 6 Europese landen waarbinnen islam tot in de laagste laag totaal verboden wordt, dat zal de enige redding van onze landen zijn.
  Flikker vanaf 1 jan 2017 in alle parlementen, provincies, gemeenten en regeringen alle vreemdelingen op publieke posten buiten en leg ze een document voor waarop ze aftekenen dat ze “onze normen & waarden, onze seculiere wetten” zullen respecteren en naleven zo niet een “one way ticket” overhandigen richting Afrikaans grondgebied.
  Europa zal dan terug een prachtig veilig leefbaar continent worden zonder barbaren lees: moslims/islamieten en zonder dictators lees: EU misdaadinstelling.
  Prettige kerst gewenst en een lekker eten samen met gezin en familie.

  Geliked door 4 people

 3. Dit begint langzamerhand op de laatste film van Mad Max te lijken.

  Like

 4. Geronimo zegt:

  Niet alleen hebben we af te reken met het gevaar ‘islam’, maar ook met de eigen vijand, b.v. de valse profeet uit Rome, het katholiek opperkieken, ‘francircus’, die nog altijd volhardt in de boosheid en de islam tegen beter weten in blijft afschilderen als een godsdienst van de vrede. Dit is ronduit misdadig.

  Geliked door 2 people

 5. kruisridder zegt:

  De islam: De pest van de huidige tijd.

  Like

 6. hslot4 zegt:

  Niet compleet en ik hou niet van censuur dus de waarheid is hardt
  Goh youtube vind dit zeker geen schokkende content ???????????????????

  Like

 7. Gert Jan Reitsma zegt:

  Onthoud dit: in de islafietenwinkel is de vrouw een neukding en een afwasborstel. Als iemand denkt dat er een gematigde islafiet is dan heb je bij de tandarts het verkeerde gaatje laten vullen.

  Geliked door 2 people

 8. Peterdm zegt:

  Levend verbranden, was de laatste IS executie waarin 2 gevangen Turkse soldaten door een Turkse IS beul (ja echt waar) werden aangestoken. En een lol had deze Turkse islamitische staat beul tijdens zijn pyromane show voor zijn Allah. Islam is geen religie. Een religie offert geen mensen door ze in fik te steken of vrouwen te stenigen om zo zelf in bed te kunnen kruipen met Allah!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s