“Geef ons geld of we vermoorden ze”. Migranten in Italië nemen vluchtelingenwerkers als gijzelaars

screenshot_19

Vriendelijkheid en dankbaarheid zijn blijkbaar “haram”.

(Vertaling: E.J. Bron)

Drie Afrikaanse “migranten” zagen zichzelf terug in de gevangenis, nadat ze ermee gedreigd hadden medewerkers van een migratiecentrum te vermoorden als hun zakgeld niet verhoogd en de kwaliteit van het geserveerde eten verbeterd werd.

inselpresse

Het schokkende incident vond plaats in een “vluchtelingen”centrum in de Zuid-Italiaanse stad Potenza. De mannen, van wie eentje afkomstig is uit Nigeria en de andere twee uit Gambia, zorgden met hun overval op de vrijwillige helpers voor de inzet van de politie. Volgens lokale krantenberichten kregen de mannen eten, kleding en een dagelijks zakgeld van € 3,50. Ze werden echter woedend en eisten:

“Als jullie ons niet meer geld en beter te eten geven, dan vermoorden we jullie.”

De “migranten” namen daarna twee vrijwilligers als gijzelaar en dreigden ermee hun kelen door te snijden. Ook provoceerden ze in het door een coöperatie geëxploiteerde onderkomen rellen.

Daarop werd de politie gealarmeerd, die de drie mannen drie dagen in de gevangenis stopte, voordat ze zonder verdere consequenties weer werden vrijgelaten. Dit schoot de Italiaanse krant “Il Giornale” in het verkeerde keelgat, waarop de krant schreef:

“Veel immigranten in deze centra beweren: ´ We hebben meer geld nodig, eten en respect voor onze afkomst en betere onderkomens.´ Ze eisen ´respect´  en ´menselijkheid´, maar ze dreigen ermee om uitgerekend diegenen af te slachten die hen proberen te helpen. En niemand heeft het over werk. En dan bezitten enkele personen de brutaliteit om dit integratie te noemen.”

Italië bevindt zich aan het front van de migratiecrisis, omdat veel Afrikaanse “migranten” daar aankomen, nadat ze in vaak gevaarlijke en niet zeewaardige boten de gevaarlijke reis over de Middellandse Zee achter de rug hebben.

Tot nu toe eindigden tienduizenden mensen in de ellendige kampen overal in het economisch geplaagde Italië, dat er problemen mee heeft om de grote toestroom aan mensen die naar Europa komen te beheersen.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.express.co.uk
Auteur: Simon Osborne

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op “Geef ons geld of we vermoorden ze”. Migranten in Italië nemen vluchtelingenwerkers als gijzelaars

 1. STRONT VOOR DANK. Die vluchtelingenwerkers moeten het bijltje er bij neer gooien. Laten ze er dan maar het leger er bij halen.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   DAT soort idealisten het bijltje er bij neergooien? Dat doen ze immers alleen bij de verkeerde dingen: Meedenken over het voorkómen van aanslagen en zo!

   Like

  • Mirjam zegt:

   Italië moet gewoon totaal de grenzen sluiten voor dit tuig en dat criminele zooitje terug op boten zetten, richting hun zogenaamde oorlogslanden. En Frontex moet eens stoppen met veerboot te spelen en niemand meer overbrengen/ophalen. Alle grenzen moeten dicht en bewaakt.

   Like

 2. Golden Girl zegt:

  je hebt al een kronkel in je hoofd om deze liefdevolle mensen te helpen
  ze willen respect voor hun afkomst, laat me niet lachen, hebben zij respect voor de mensen die ze helpen en het land dat ze hoe onbegrijpelijk ook heeft binnen gelaten?
  Met ook die gore rot burgemeester Orlando in Catania die ze knuffelt en ze welkom heet , ik hoop dat als ze ons te grazen nemen heer Orlando 1 van de eerste zal zijn die ze pakken, vieze witte boorden crimineel dat die man is, hij ziet geen asielzoekers maar alleen Eurootjes die het hem opleverd

  Like

 3. Jade zegt:

  Afknallen op zee svp.

  Like

 4. Nemesis zegt:

  Heeft iemand nog teddybeertjes (sarc,,,,)

  Like

 5. BertG. zegt:

  Een groep van vijf à zes mensen hebben vannacht in de metro van Berlijn geprobeerd om een dakloze man in brand te steken.
  Het groepje stak de zwerver zijn kleren aan toen hij lag te slapen.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27310135/__Dakloze_in_brand_gestoken__.html

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Het zijn gewoon door en door bedorven brulapen die eens flink gegeseld moeten worden.
  Daarna droppen boven het een of andere oerwoud.

  Like

 7. Ron zegt:

  Dit soort dingen zullen veel vaker gebeuren, maar dan liever bij dit soort idealisten van wie de oogkleppen eens af moeten dan bij mensen die dit al lang weten.

  Like

 8. jkamp zegt:

  Zet ze geboeid in een boot en zet ze af op een strand ergens in Libië.Of nog beter zet ze in een onderlosser en opent de klep vlak voor de kust van Libië.Die onderlosser liggen nu toch werkeloos stil na de delta werken.Toen werden ze gebruikt om keien te storten in de Oosterschelde.

  Like

 9. Rini willems zegt:

  We zijn erg zeer teleurgesteld in de vluchtelingen.
  We dachten, dat ze zeer goede karakters hebben, maar nee……….
  ze zijn heel erg verrot, met zeer slechte opvoeding……….als de verrotte appels……

  Like

 10. henk zegt:

  hadden die bootjes maar allemaal gezonken !!!!!!!!!!! maar wel 10 km uit de kust .

  Like

 11. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 12. Hendrik zegt:

  laat ze voortaan lekker verzuipen…………..

  Like

 13. Sijmon zegt:

  LEVE ONZE GEERT WILDERS ZIE DAT HIJ DE WAARHEID SPREEKT LEVE DE PVV ZIE HIER HET BEWIJS IN ITALIË

  Like

 14. koos zegt:

  Onder Berlusconi zou dit niet zijn gebeurd. Italie heeft, na het vertrek van Renzi, nog steeds een verradersregering (net als Griekenland).
  Alleen in Spanje komen geen invasoren aan. Daar regeert de Partido Popular.

  Like

 15. Arie zegt:

  Het probleem is dat ze in Europa komen met veel te hoge verwachtingen, ze denken dat het hier een luilekkerland is, en aan werken hebben de meeste Afrikanen een broertje dood, ik begrijp echt niet waarom ze niet meteen teruggebracht worden, regering wil ze niet terug?, dan krijgen ze alleen een parachute mee!

  Like

  • elisah zegt:

   Veel van hen zijn er heilig van overtuigd dat ze miljoenen gaan verdienen als profvoetballer of bijv rapper, van enig realiteitsbesef is geen enkele sprake.

   Like

 16. Motorman zegt:

  ” nadat ze in vaak gevaarlijke en niet zeewaardige boten de gevaarlijke reis over de Middellandse Zee achter de rug hebben “… Tot 200 meter uit de kust en dan worden ze door de Europese zeemacht ” gered “

  Like

 17. Nel7 zegt:

  Terug met die hap

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s